Dominique De Silva, 30, is nog steeds op zoek naar antwoorden van artsen nadat ze een lange lijst van invaliderende aandoeningen ontwikkelde, waaronder ernstige neurologische complicaties, pijn en bij momenten een onvermogen om te lopen, na haar eerste dosis van Pfizer’s COVID-19 vaccin, schrijft Childrenshealthdefense.org.

In een interview met The Defender zegt Dominique, die zichzelf op Instagram met @QueenCityDom aanduidt, dat ze van Las Vegas naar North Carolina verhuisde om haar nieuwe leven te beginnen, te trouwen en haar vastgoedpraktijk te openen toen ze besloot zich te laten vaccineren. Omdat ze maar één levende ouder heeft, wilde ze haar moeder en andere dierbaren beschermen.

“Dit virus verteerde me tot het punt dat ik mijn boodschappen afveegde met Clorox-doekjes, me overal waar ik ging maskeerde, uit de buurt van mijn vrienden bleef, 24/7 handontsmettingsmiddel gebruikte en in complete angst leefde om ziek te worden. Dus, natuurlijk, toen ik de kans kreeg om mijn V [vaccin] te krijgen, nam ik het zo snel als ik kon omdat ik klaar was voor het leven om terug te gaan naar hoe het vroeger was.” schrijft Dominique in een update op haar Go Fund Me.

Op 18 maart – twee dagen voor haar grote verhuizing – kregen zij en haar nu echtgenoot hun eerste en enige dosis van het vaccin van Pfizer.

Kort daarna zei Dominique dat ze de typische vermoeidheid voelde waarvoor ze was gewaarschuwd voordat ze het vaccin kreeg, maar ze merkte ook veranderingen in haar gezichtsvermogen.

“Ik denk dat ik het gewoon wegwuifde omdat het misschien gewoon irreëel was. Het voelde alsof alles super fel was en te veel om op te nemen.”

Dominique zegt dat ze zich vreselijk voelde, maar dacht dat ze misschien moe was van het voorbereiden van haar verhuizing.

“Ik voelde me alsof mijn hersenen ziek waren. Dat is de beste manier waarop ik het kan beschrijven, want het is een gevoel dat ik nog nooit eerder had gehad,” zegt ze.

De volgende dag stapte Dominique in de tram naar het vliegveld en zegt dat het voelde alsof er een olifant op haar borst zat.

“Ik wist niet wat er met mijn hart gebeurde, maar het voelde niet goed. Voordat ik in het vliegtuig stapte, werd ik getroffen door het begin van een migraine en begon ik vlekken in mijn zicht te zien, maar de migraine is eigenlijk nooit gekomen.”

Binnen twee weken nadat ze het Pfizer-vaccin had gekregen, merkte Dominique krampen in haar benen op die ’s avonds laat veranderden in wat aanvoelde als groeipijnen. De volgende ochtend kwam de pijn in haar benen terug.

Dominique zegt:

“Ik stond op en moest me aan de muur vastgrijpen omdat mijn benen het begaven en de pijn weer terugkwam. Ik liep om mijn bed heen naar de badkamer en het duurde erg lang om van punt A naar punt B te komen.

Mijn benen waren zwak en gevoelloos, en ik had moeite met lopen. Op dat moment realiseerde ik me dat het vaccin iets met me gedaan had.”

De pijn ging niet weg en na zeven dagen besloot Dominique dat ze niet kon wachten tot haar nieuwe verzekering in werking trad voordat ze naar de dokter ging.

Na een volledige MRI van de hersenen en de wervelkolom en talloze bloedtesten, kon de dienstdoende neuroloog de oorzaak van Dominique’s symptomen niet vinden. Hoewel sommige aandoeningen werden uitgesloten, werden haar symptomen niet behandeld of verholpen en werd haar verteld dat ze een vervolgbehandeling moest krijgen bij een neuroloog.

Na maanden wachten om bij drie verschillende neurologen binnen te komen, zei ze dat meerdere andere symptomen de kop opstaken, waaronder duizeligheid en duizeligheid, slapeloosheid, pijn in haar benen, scherpe pijnscheuten, doffe pijn, zwakte, moeite met lopen, hersenmist, korte-termijn geheugenverlies, zichtproblemen, golven van angst, gebrek aan gevoel door het hele lichaam, zich buiten het lichaam voelen, diepteperceptie problemen, inwendige trillingen, tremoren in de rechterhand, tinnitus in het rechteroor, spiertrekkingen, diepe pijn in de hersenstam, tics, vocale uitingen en onwillekeurige oogbewegingen.

De eerste neuroloog die Dominique zag, stond zeer open voor de mogelijkheid dat het vaccin de oorzaak was, zegt ze.

“Hij zei dat hij rare dingen had gezien met vaccins, maar hij wist niet zeker wat hij eraan moest doen,” legt Dominique uit.

Vervolgens bezocht Dominique een traditionele neuroloog.

“Zodra hij me hoorde zeggen dat ik mijn vaccin twee weken voordat dit begon te gebeuren had gekregen, leek het alsof hij zich loskoppelde van de afspraak,” zegt ze.

De neuroloog bekeek Dominique’s MRI en zei dat er “hier niets te zien” was en dat ze naar een therapeut moest gaan.

“We gaan naar mensen die we vertrouwen, die ons vertellen dat we die injecties moeten nemen, maar als er iets mis is met ons, wordt ons verteld dat het in ons hoofd zit.”

Dominique ging toen naar een functioneel neuroloog die “haar luid en duidelijk hoorde,” zegt ze. De neuroloog zei tegen haar: “Dit is absoluut iets wat het vaccin bij jou teweeg heeft gebracht.”

De arts vertelde Dominique dat ze dystonie-stormen had, en raadde haar glutathion, kurkuma en andere supplementen aan om haar dystonie-bewegingen en ontstekingen aan te pakken.

Volgens het Journal of Clinical Movement Disorders is een dystonische storm een beangstigende hyperkinetische bewegingsstoornis. Klinische kenmerken van dystonische storm zijn koorts, tachycardie, tachypneu of ademhalingsverandering, hypertensie, zweten en autonome instabiliteit. Dystonie kan tonisch (d.w.z. aanhoudende houdingen) of fasisch (d.w.z. onregelmatig schokken) zijn. Pijn komt vaak voor, en vereist vaak agressieve symptomatische controle.

  Wanhopige Israëlische politica: "Het is een heel, heel, heel enge situatie"

Dominique veranderde van verzekering en kwam bij een specialist in een prestigieus ziekenhuis voor verdere tests en diagnose, maar het zou vier maanden wachten worden.

Haar symptomen werden zo erg dat ze naar de spoedafdeling ging om sneller gezien te worden en 22 uur wachtte voordat een “episode” optrad en het personeel eindelijk een CT-scan uitvoerde om een beroerte uit te sluiten.

“De CT-scan was schoon. De dokter begon voor mijn gezicht te klappen, kneep me om de episode te laten stoppen en raadde aanvalsmedicatie aan.”

Dominique zegt dat de dokter de bijwerking niet herkende en zei “dat er geen test is om te bevestigen dat het door het vaccin werd veroorzaakt, zelfs als dat zo was.” Een doktersassistente en een verpleegster herkenden echter wat zij meemaakte als een vaccinatieverwonding.

In het ziekenhuis onderging Dominique ook een D-dimeertest om op bloedstolsels te controleren. De uitslag was positief, maar ze werd niet serieus genomen, zegt ze.

Dominique ging naar een bewegingsdeskundige die ook niet kon vinden wat er mis was met haar en adviseerde haar om naar een therapeut te gaan.

“Ze bekeek de MRI van april, de CT scans, de EEG en een onderzoek op kantoor. Ze kwam terug en zei: ‘Je gaat het niet leuk vinden wat ik te zeggen heb, maar ik denk dat dit psychosomatisch is en dat je naar een therapeut moet.’

Waarom zegt nog een andere dokter dat dit tussen mijn oren zit? Dit zit niet tussen mijn oren,” zegt Dominique.

Dominique legde contact met twee functio-neurologen en een arts in New York, die bloedonderzoek deden en uitgebreide testen deden die nog niet eerder waren gedaan. Dominique’s PET-MRI, EMG zenuwonderzoek, zenuwgeleidingstest en huidbiopsie waren allemaal afwijkend.

Dominique werd gediagnosticeerd met posturaal orthostatisch tachycardie syndroom (POTS), een aandoening die ze niet had voordat ze werd gevaccineerd, en auto-immuun chronische demyeliniserende polyradiculoneuropathie – een zeldzame vorm van auto-immuunziekte waarbij het lichaam de vettige bekleding van de vezels aanvalt die de zenuwen isoleren en beschermen.

Ze had ook neuropathie en afwijkingen op de hersenscan.

Dominique zegt dat haar arts in New York in vaccins gelooft, maar dat ze “duidelijk een slechte reactie” had. Dominique stuurde haar resultaten naar de neuroloog van het prestigieuze instituut die zei dat haar symptomen “gewoon in haar hoofd zaten”.

Dominique had geen eerdere blootstelling aan COVID en had een geschiedenis van auto-immuun hashimoto’s thyroiditis, hoewel het sinds 2019 in remissie was. Ze ondergaat momenteel meer tests om de omvang van haar verwondingen te bepalen.

CDC en Pfizer negeren vaccinletsel.

Dominique nam contact op met een plaatselijk lid van het Congres over haar vaccinletsel, die haar vertelde “het op te nemen met VAERS, de CDC en de fabrikant” – geen van hen volgde op.

Dominique diende een rapport in bij het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) en nam contact op met de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) over haar vaccinletsel. Ze nam ook contact op met Pfizer, dat haar een enquête stuurde, die ze per post terugstuurde.

  Wat te doen als de COVID-tirannie terugkeert

Ze nam ook contact op met senator Ron Johnson (R-Wis.), die een uitgesproken voorstander is van transparantie bij de overheid en die anderen heeft bijgestaan die gewond zijn geraakt door COVID-vaccins.

Dominique verzamelde de moed om haar verhaal op Instagram te delen en het ging viraal, maar ze werd ook lastiggevallen, getreiterd, kreeg hatelijke berichten en ontving doodsbedreigingen. Ze zegt dat ze sindsdien veel mensen heeft ontmoet die dezelfde problemen ondervinden en gedwongen zijn om hun eigen testen te doen en de kosten van hun verwondingen te dekken.

Dominique is een Go Fund Me-pagina begonnen om geld in te zamelen voor haar medische kosten, omdat er geen financiële hulp is voor mensen die gewond zijn geraakt door vaccins buiten het Countermeasures Injury Compensation Program, dat bijna nooit schadevergoedingen toekent.

Dominique heeft duizenden dollars uitgegeven aan laboratoria, scans, haar PET-MRI, huidbiopsie, ziekenhuisbezoek – dat naar incasso’s gaat – en radiologierekeningen, die ze deelt op haar Instagram en Go Fund Me-pagina.

“Ik ben hier niet om te zeggen doe of doe niet iets met je eigen lichaam. Doe je eigen onderzoek en neem je eigen beslissing. Ik heb die informatie niet gekregen en ik heb die kans niet gekregen. De mensen die elke dag gewond zijn en lijden en niet werken, hebben hulp nodig,” zegt Dominique.

Dominique rijdt geen auto meer en heeft haar makelaarspraktijk op een laag pitje gezet. Ze weet niet zeker of ze er ooit nog naar terug zal keren. Ze is wel getrouwd en zegt dat het een “goede dag” was voor haar symptomen, maar ze moest uitzoeken hoe ze ruimte kon maken voor een rolstoel.

Op haar Go Fund Me, zegt Dominique:

“Ik zal nooit spijt hebben van de reden waarom ik mijn vaccin kreeg, want ik deed wat ik geloofde dat goed was voor mezelf en iedereen om me heen. Ik had het beste met mezelf voor toen ik mijn mouw opstroopte en mijn eerste dosis kreeg. Ik wist dat er niet veel gegevens waren over deze zeer nieuwe vaccins, maar ik vertrouwde op de wetenschap erachter. Helaas heeft mijn lichaam er vreselijk op gereageerd en heeft het me in de situatie gebracht waarin ik me nu bevind.”

Hoewel Dominique zegt dat ze gelooft in keuzevrijheid, zullen zij en haar man geen verdere doses van het COVID-vaccin nemen.

“Dit gebeurt met veel mensen, ze willen gewoon niet dat ik erover praat,” zegt ze.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Holocaust-overlevende waarschuwt dat Great Reset erger is dan Hitlers masterplan – “Dit is globaal”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWat is precies die “Great Reset” waar men het steeds over heeft?
Volgend artikelPharma gecontroleerde media begint “Muvariant” hysterie te pushen als voorbereiding op nieuwe lockdowns en vaccinmandaten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Een dokter die niet wil helpen, vaker gezien en gehoord, ze zijn vaak zo arrogant in hun “kennis” en jou lage sociaal maatschappelijke positie dat doodschoppen enkel een verantwoorde optie is als je het als maatschappelijke noodzaak ter bescherming van anderen kunt zien…..maar die drang….

  De arrogantie van lieden die denken boven je te staan en het contrast als je die gedachte direct confronteerd met levensbekorting binnen seconden….je moet het zien om te begrijpen, niets dat de geest zo verblijdt als gerechtigheid uit eigen hand. Zie het als puur geestelijk zelfbehoud, maar niemand heeft het recht jou de grond in te boren, en hufters die kapitalen verdienen en vervolgens even voor God spelen, aus radieren.

  Veel mensen denken boven anderen te staan, uiteindelijk zijn we allemaal sterfelijk. Dat zou boven ieder overheidsgebouw, ieder ziekenhuis en in iedere wc te lezen moeten zijn.

  Memento mori, denk aan de dood. En leef !!! Laat je niet leven, laat je niet afblaffen, hou je eigenwaarde.

  En doe wat nodig is om die eigenwaarde te behouden, ongeacht de gevolgen, want angst is de grootste vijand en het middel om slaven eronder te houden. Geen angst voor de dood, enkel angst niet geleefd te hebben, zoiets….
  …. in andere culturen noemt men het eer, vaak een opgeklopte mythe maar eer en eigenwaarde is wat de mens in staat stelt door alle problemen heen te worstelen die in een leven op je pad komen.

  Wat dan ook dat je doet, al dan niet gerechtvaartdigd, het leven is beleving….

 2. https://www.youtube.com/watch?v=_RUs6UBm_AY

  en nog wat leuks: https://www.lto.de/recht/feuilleton/f/gerhard-rose-impfstoff-forschung-kz-aerzteprozess-nuernberg-juden-sinti-roma-fleckfieber-ns-verbrechen/

  Komt erop neer dat academisch opgeleide figuren zelfs bij massamoord de dans ontspringen en na een celstraf terug in hun oude posities komen. Het Robert Koch instituut is hier de “werkgever” en in 1942 deelgenoot aan het in en afspuiten van 10.000 figuren…..volgens het artikel.

  Alles is hypocriet, alles.

 3. Heel vervelend voor haar. “Ik heb die informatie niet gekregen en ik heb die kans niet gekregen”.. klopt ook weer niet hè. Ze had gewoon vanaf het begin kunnen weten dat het experimentele gentherapie was. Gewoon op zoek gaan. Het is makkelijker om mensen te misleiden dan om ze te overtuigen dat ze misleidt zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in