Hierboven, in The Truman Show, ontdekt de held dat hij in een valse werkelijkheid leeft die voor hem geconstrueerd is

Zoals Truman Burbank in The Truman Show, leven wij in een reality show bestaande uit acteurs en lege façades. Wij zijn als paddestoelen, die in het donker gehouden worden en gevoed worden met stront.

Net als Truman Burbank in The Truman Show leven wij in een reality show bestaande uit acteurs en façades als een Western filmset. Deze façades – democratie, oorlogen, plandemieën – zijn ontworpen om de trieste waarheid te verbergen dat de mensheid satanisch bezeten is, heimelijk gecontroleerd wordt door een satanische sekte – de Illuminati – die tot doel heeft te vernietigen, te onteigenen en tot slaaf te maken. Alles is gescript. Wij zijn paddenstoelen, worden in het duister gehouden en met stront gevoed, bericht Thetruthseeker.co.uk.

John Coleman – “De samenzwering reikt tot op lokaal niveau. Tavistock heeft een “onzichtbaar leger” van acteurs die “tegenwoordig te vinden zijn in de zalen van justitie, politie, kerken, schoolbesturen, sportorganen, kranten, tv… gemeenteraden, staatsregeringen, en legio zijn in Washington. Zij stellen zich kandidaat voor elk ambt…”

In zijn boek over The Tavistock Institute legt John Coleman uit waarom wij niets kunnen vertrouwen dat van de massamedia of de regering uitgaat.

“Het morele, geestelijke, raciale, economische, culturele en intellectuele bankroet waar wij ons nu midden in bevinden is niet een of ander sociaal verschijnsel… dat zomaar gebeurd is. Het is eerder het product van een zorgvuldig gepland Tavistock programma,” schrijft Coleman.

John Coleman- De sociale werkelijkheid wordt zorgvuldig gecontroleerd, 19 mei 2018

(Hoe de Elite voor God speelt van augustus 2016)

Als een kat die met een muis speelt, plaagt de elite ons met glimpjes van onze ware dilemma. Eén zo’n glimp was de film The Truman Show uit 1998, geregisseerd door Peter Weir.

Truman Burbank, gespeeld door Jim Carrey, is zich er niet van bewust dat zijn leven een reality tv-show is. Iedereen, ook zijn vrouw, is een acteur, en alles wat er gebeurt is in scène gezet. Met andere woorden, zijn leven is bedrog.

De hachelijke situatie van Truman Burbank beschrijft de onze. Volgens John Coleman schrijft de elite het script al bijna honderd jaar aan het Tavistock Institute of Human Relations in Londen.

  Nederlandse boeren blokkeren snelwegen met mest en brandend hooi om te protesteren tegen de globalistische klimaatagenda (Video's)

Coleman, nu 83, een voormalig officier van de Britse inlichtingendienst (MI-6), heeft de kliek die de wereld domineert voor het eerst ontmaskerd in zijn klassieker Conspirator’s Hierarchy: The Story of the Committee of 300 (1992)

Zoals de titel al doet vermoeden, is zijn nieuwste boek een rammelende wanhoopskreet: The Tavistock Institute of Human Relations: Shaping the Moral, Spiritual, Cultural, Political and Economic Decline of the United States of America. (PDF)

Het boek is de bevestiging dat een financiële elite elke oorlog en depressie in de moderne geschiedenis in elkaar heeft gezet, en nog steeds onze overtuigingen en gedragingen conditioneert.

Volgens Coleman is Tavistock vóór de Eerste Wereldoorlog begonnen met zijn bestaan om vredelievende bevolkingsgroepen te overtuigen van de noodzaak elkaar af te slachten.

“Die frisse Amerikaanse jongens uit Arkansas en North Carolina werden naar Europa gemarcheerd in de overtuiging dat zij “voor hun land vochten”, nooit wetend dat de “democratie” [Woodrow] Wilson hen stuurde om “de wereld veilig te maken voor” een Socialistisch-Internationale Eén Wereldregering dictatuur was.” (42)

Gefinancierd door de koninklijke familie, de Rockefellers en de Rothschilds, pionierde Tavistock in de propagandatechnieken die gebruikt werden om oorlog te rechtvaardigen. Ronduite leugens over Duitse wreedheden in de Eerste Wereldoorlog resoneren door de decennia heen tot leugens over Saddam Hoessein die Koerden vergast en baby’s vermoordt in Koeweit. De grootste leugen van allemaal is natuurlijk dat moslims iets te maken zouden hebben met 11 september.

Coleman ontdekte dat 94% van de door Tavistock ontwikkelde sleutelwoorden en fasen voor het gebruik in de Tweede Wereldoorlog “overeenkwamen met die welke gebruikt werden in de Koreaanse oorlog, de oorlog in Vietnam en de Golfoorlog.” (153)

Coleman’s voornaamste punt is dat wij niets kunnen vertrouwen wat de massamedia of de regering ons vertellen, vooral niet het “nieuws”. Hij haalt de propagandaleider van Stalin, Willy Munzenberg, aan: “Alle nieuws is leugen en alle propaganda is vermomd als nieuws.”

Coleman zegt dat de maatschappij verrot is met instellingen en organisaties die door Tavistock geleid worden om te misleiden en te verdraaien. Zij worden “elite” instellingen genoemd, vanwege wie zij dienen.

  Een inleiding voor de gepropagandiseerden: Angst is de geestdoder

De samenzwering reikt tot op plaatselijk niveau. Volgens Coleman heeft Tavistock een “onzichtbaar leger” van actoren die “tegenwoordig te vinden zijn in de zalen van justitie, politie, kerken, schoolbesturen, sportorganen, kranten, tv…gemeenteraden, staatsregeringen, en legio zijn in Washington. Zij zijn verkiesbaar voor elk ambt…”

Vrijwel elk belangrijk bedrijf, universiteit, denktank of stichting is verbonden met Tavistock. (Zie Conspirators’ Hierarchy blz. 221-253 voor een lijst.) Zij kiezen de entertainers waar wij naar kijken, de geleerden waarnaar wij luisteren; de politici die wij verkiezen. Elke president van de VS sinds Theodore Roosevelt heeft onder haar controle gestaan. Zij maakten voorbeelden van rebellen als JFK en Richard Nixon.

Tavistock zit achter elke “spontane” sociale beweging van de laatste eeuw, waaronder feminisme, seksuele “bevrijding”, de vredesbeweging, de “New Age” beweging, milieuactivisme, homopropaganda, en abortus. De laatste tijd zitten zij achter de seksuele voorlichting en de transgenderbeweging.

“Het morele, geestelijke, raciale, economische, culturele en intellectuele bankroet waar wij ons nu middenin bevinden is niet een of ander maatschappelijk verschijnsel… dat zomaar gebeurd is. Het is eerder het product van een zorgvuldig gepland Tavistock programma,” schrijft Coleman.

Wij worden voortdurend bestudeerd om te zien hoe wij onder stress zullen reageren. De Martiaanse invasie van Orson Welles in 1938 was bedoeld om de kracht van het “nieuws” om te misleiden aan te tonen. Coleman vermeldt het niet, maar de stroomuitval in het noordoosten in 2003 was waarschijnlijk een andere studie van massagedrag. Katrina/New Orleans was dat ook. Vertrouwend op ons verdoofde schaapachtige gedrag, zegt Coleman dat Tavistock doorging met het afslachten van David Koresh en zijn volgelingen in Waco, na over zijn activiteiten gelogen te hebben. (240)

Tavistock volgt Sun Tsu’s stelregel: “Dood er een paar; terroriseer er velen.” Coleman noemt het besluit van Winston Churchill om Duitse burgers te bombarderen “een oorlogsmisdaad.” Dresden was “een regelrechte aanval op het christendom, getimed om plaats te vinden tijdens de vastentijd,” zegt hij. (188)

  De giftige mRNA-vaccins: Medische fouten of "langzame genocide"?

Volgens Coleman voert Tavistock oorlog tegen de moslimwereld, omdat de islam een hinderpaal vormt voor zijn controle. (151) Hij beweert dat Rusland en China nog een zekere mate van onafhankelijkheid hebben.

CONCLUSIES

Wij zitten in deze ellende omdat een kleine groep dynastieke families onbeperkte rijkdom heeft vergaard door zich de geldscheppende rol van de regering toe te eigenen.

Om dit onrechtvaardige voordeel te behouden, moeten zij een dictatuur van “wereldregering” oprichten. Zoals in elke koloniale situatie, worden onze nationale elites gekozen door hun bereidheid om met de bezettende macht samen te werken. De meeste mensen zullen alles doen wat nodig is om “succesvol” te zijn. Velen denken dat zij vrije burgers zijn die een betere wereld scheppen.

De mensen vinden de Illuminati een abstracte en ongrijpbare vijand. Kijk niet verder dan uw televisie, uw iPod, uw radio, film of krant.

Coleman zegt dat 450 van de Fortune 500 bedrijven hun marsorders van Tavistock krijgen. Dit kan verklaren waarom televisiereclames meer bezig lijken te zijn met gedragswijziging dan met het verkopen van een product. De laatste tijd worden in veel reclames huwelijken en gezinnen van gemengde rassen voorgesteld. Ik ben niet tegen gemengde huwelijken, behalve wanneer het de agenda van iemand anders is.

Net als Truman Burbank, zien steeds meer mensen het complot in. Zij testen de verhaallijn van de elite en vinden die leugenachtig en pervers. Zij lopen van het toneel af om een authentiek leven te vinden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De beheersers van geld, energie en voedsel, zullen de wereld beheersen – Er zullen ziekte, honger, armoede, hongersnood en dood komenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïense Minister van Defensie biedt Oekraïne aan als “testterrein” voor NAVO-wapens
Volgend artikelTour de France: “Veel jongens hebben ademhalingsproblemen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. tjonge, erg goed weergegeven..en zowaar een van de zeldzame stukjes van deze aard waar niet de joden de schuld van alles krijgen. Want dat is erg trendy tegenwoordig. chapeau!. Trouwens, ik heb het idee dat de uitbreiding van de islam wel degelijk in het plan zit. want alle ‘gecontroleerde’ landen sparen kosten nog moeite om zoveel mogelijk moslims binnen hun grenzen te krijgen.
  En het woord ‘Travistock’ kende ik nog niet. Ik dacht dat ik alles al gehoord had.. het WEF, de WHO, Blackrock,
  CFR, etc.

  • Dat is een groot deel van het probleem.
   Een complexe geschiedenis en van dat suffe wensdenken.
   Het onbekend zijn met zaken is geen verwijt, dat sullig blijven wel.
   Geen idee hebben waar of wat voor onderzoek, artikelen, achtergronden en opinies aan de basis staat van dit soort niet-onwelgevallige stukjes.

   Een joodse oorsprong voor de problemen en een ontwrichtende joodse invloed wordt niet telkenmale herhaald, zo’n oorsprong zegt daarnaast niks over schuld door ‘alle’ joden.

   Het is een ondertussen een gecombineerde en ook nog steeds joodse machinatie, die in het bijzonder vanwege de joodse geschiedenis en de invloed van met name joodse organistaties (met als taak het reguleren van publieke kennis en discussie van die geschiedenis) een drempel vormt en een drijvende kracht is tegen een spoedige oplossing of verbetering van de situatie.

   Dat is bekend, weliswaar niet algemeen bekend.
   Kennis, valt met een paar klikken, indien de censuur en suffe insteek het toelaten, zelf te vernemen.

   • I like how some comments seem to get a tag.
    Happening only recently (after the different languages function was added to the site) to different posts made on several articles and not entirely random.
    Sofar, only a select few comments got a tag (these money troll responses -and reader, don’t go for the link by the way)

    With the tag(s) it is even easier to spot hard truths.

    Adjust the bot program maybe or someone bungled up/doing his trolljob/botjob poorly.
    (Buddy, if you are awake and resent your job and/or try to make a difference from ’the inside’ -it shows and is too obvivious, just saying)

  • Henri Makow heeft beschreven in een boek dat Adolf Hitler zijn opleiding ontving van het Tavistock instituut vlak na de “eerste wereldoorlog”. Hij logeerde toen bij zijn zus Bridget in Londen die vertelde over de boekjes van het Tavistock institute die hij toen las.

 2. GEWOON PERFECT 👍👍 VEEL VAN DEZE ZAKEN ZIJN ERG DUIDELIJK TE ZIEN… DAAROM NOOIT GEEN MEDELIJDEN…ZE WILLEN HET ZELF EN HET IS ZOOO GEMAKKELIJK 😁😁😁 PS 15 jaar geleden heb ik tegen m’n jongste zoon ooit gezegd… Zoon als je een meisje kiest (of zij jouw) vraag of ze VTM kijken.. gebruik ze en laat het dan achter je want het is Supper-Onzin en per definitie alle nieuws van tv…in een goede Bibliotheek vindt je antwoord op de meeste vragen..en in de Nederlandse boekwinkels vind je méér en Waarheidsgetrouwe boeken dan in België…

 3. Wat je ook kunt zeggen van paddestoelen, ze hebben enorme netwerken onder de grond, en ze laten hun sporen zeker na.

 4. Whoahahah, je hebt me laten lachen, big time.
  Dat klopt als een bus, daarom hebben we ook geen paddo-Police, te oppervlakkige netwerken, vergeet de hun sporen maar…….

 5. Casius Clay (mohammed Ali) heeft een fantastische video van maar een paar minuten op Youtube,

  Hij kan zichzelf niet voorstellen in relatie met een afrikaanse.
  kijk eens op straat; hoeveel raciaal gemengde huwelijken ken je?
  Doutzen wil waarschijnelijk een zwarte leuter, en heeft het geld ervoor om dat te betalen.

  Maar voor de rest…
  net als halfbloed koters; horen nergens bij.
  In DE werden in 1946 60.000 halbloed negers geboren; de verschoppelingen van Mofrikana.
  ————————-
  Als je de “sex voorlichtig”van de linksen lagere school ziet, denk je dat er alleen homo’s bestaan, en dat die allemaal een neger als partner hebben; duidelijk uitgebreide technische instructie.

  hetero’s zijn kennelijk “vreemd”….

 6. Geweldig artikel. John Coleman is een van mijn helden. Thetruthseeker.co.uk is ook een baken in de duisternis. Het is toch eigenlijk gewoon ongelofelijk dat er zóveel klaarwakkere, uitstekend geïnformeerde, rechtvaardige mensen zijn, maar dat de satanisten het toch voor het zeggen hebben.

 7. Cassius
  https://www.youtube.com/watch?v=ZB0j1p8Seos

  auteur artikel
  Henry Makow (zelf joods):
  Ik was ooit een zionist die geloofde dat joden een thuisland nodig hadden vanwege antisemitisme. Ik realiseer me nu dat, zoals het grootste deel van de geschiedenis, deze opvatting grotendeels verzonnen was. (De NWO is een meerhoofdig monster). Antisemitisme wordt veroorzaakt doordat veel joden (bewust of onbewust) de schadelijke agenda van de bankiers dienen. Zionisme, Communisme en Feminisme zijn enkele voorbeelden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in