Victor Lafay (26) is tijdens de 13de etappe van de Tour de France afgehaakt, nadat de Fransman van Cofidis, die getipt is als mogelijke kandidaat voor de overwinning, gezegd had dat tegen de zesde etappe een overwinning niet meer mogelijk was. Er zijn 21 etappes in de wielerwedstrijd, bericht Freewestmedia.com.

Voor de camera van Eurosport zei Lafay dat hij het peloton niet kon bijhouden en alleen eindigde. De interviewer vroeg hem of hij ziek was. “Ja, ik ben ziek. Ik ben niet de enige in het peloton. Ik sprak met Castro [Jonathan Castroviejo] bij de start en hij vertelde me dat hij zich ook niet goed voelde.”

Lafay voegde eraan toe: “Hij kwam naar me toe en vroeg me: “Ben je ziek? Heb je ook last van ademhalingsproblemen? Ik heb grote moeite met ademhalen. Ik heb het gevoel dat ik niet genoeg zuurstof krijg. Ik heb overal pijn, in mijn benen en zo. Ik heb geen kracht en het wordt met elke etappe erger”, aldus de wielrenner.

De interviewer vroeg of het Covid kon zijn. “Alle Corona-testen waren negatief. Veel wielrenners voelen zich zo, maar ook zij testten allemaal negatief. Ik ben geen dokter, maar velen van ons hebben dezelfde kwaaltjes en worstelen op de fiets,” zei Lafay.

De Franse ster van Cofidis verliet zijn eerste Tour op vrijdag tussen Le Bourg d’Oisans en Saint-Étienne. Hij had gestreden om de Alpen over te komen, kwam als laatste maar op tijd aan op Alpe d’Huez, maar toen kreeg zijn conditie de overhand.

  59-jarige hypergevaccineerde Coronahysterica wordt tot waanzin gedreven door ongevaccineerde echtgenoot

Uitgeput en teleurgesteld moest de etappewinnaar in de Giro 2021 opgeven voor de volgende etappe van de wedstrijd, vertelde hij aan le Parisien. “Ik had geen andere keuze dan op te geven, ik zou niet op tijd gefinisht zijn. Ik zal nu tenminste kunnen herstellen. Ik denk dat ik het nodig heb.”

Hij zei dat hij in acht dagen geen verbetering zag. “Het is de Tour de France, een uitzonderlijke wedstrijd, je mag nooit opgeven. Wij zeggen tegen onszelf dat we soms kunnen terugveren, beter worden als we ziek zijn. Wel, het is nu acht dagen geleden en er is geen verbetering – het is zelfs steeds erger geworden.”

Gevraagd naar de symptomen, legt Lafay uit: “Zelfs met weinig inspanning wordt het onmogelijk om te ademen. Ik heb er met het peloton over gesproken – er zijn er veel die het hebben.” De wielrenner noemde ten minste drie andere deelnemers met dezelfde klachten en suggereerde dat het Covid-vaccin de oorzaak zou kunnen zijn.

“Wij praten veel over Covid, maar er kan ook iets anders zijn. In ieder geval hebben wij allemaal onze longen verknoeid. En wanneer de spieren geen zuurstof krijgen, kunnen ze na een tijdje niet meer werken.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zes feiten over de Covid-19 Vaccins die de media je niet zullen vertellenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIk begrijp eindelijk “The Truman Show”
Volgend artikelHet pro-Oekraïne front in Duitsland brokkelt af
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

  • Veel sporters vallen dood neer of zijn chronisch ziek.
   Alles wat leuk is moet van die satanische kliek verdwijnen.
   Zo ook dus sportwedstrijden…
   Want sporters moesten zich verplicht laten vaccineren om aan wedstrijden mee te kunnen doen.

  • Oooo mensen wij gaan allemaal dood het corona virus steek weer zijn kop op bij Rutte en zijn elite is het niet aan corona dan aan de Co2 uitstoot of de opwarming van de aarde maar mijn mening is waar jullie straks wel aan dood zullen gaan zijn aan de klimaat rekeningen aan het voedsel aan de brandstof prijzen en denk corona is nog lang niet voorbij hoor er zijn dit jaar al 47 mensen gestorven aan dat virus op de 17 miljoen mensen en als je dat vergelijkt met het aantal doden in het verkeer 340 per jaar dan weten jullie wat ons te wachten staat, 47 mensen vermoedelijk dood aan corona maar wat is corona was mijn vraag aan her RIVM , antwoordt dat zijn ze nog aan het uitzoeken.
   Wat kan ik doen vroeg ik , thuis blijven je opsluiten in je kamertje en nog alleen maar met je vrouw en kinderen via intercom contact houden en avonds als je gaat slapen als je dat nog durf of kan kruip dan voor zekerheid onder je bed want corona is een echte virus killer je kan beter kanker krijgen en het liefs dan wel bloedkanker want daar leg het corona bij af, en nog een raad doe de lichten uit thuis want men heeft gehoord dat corona op licht signalen afkomt en moet je poepen doe dat dan in je broek daar kan je straks nog wat warmte aan onttrekken. Ja samen dood ja samen voor het goede doel om de elite alle rijkdommen te geven en zo tevreden te stellen en te houden.

 1. Een mooi artikel.
  Maar er wordt op de “ verkeerde plaats “ gezocht.
  Dit kan een BIJWERKING ZIJN VAN HET VACCIN! ❗️
  Niet iedereen vertoond gelijk symptomen van bijwerkingen.
  Dat hangt ook af van WANNEER JE GEPRIKT BENT.
  En bij de ene persoon zal het langer duren dan bij de andere persoon dat er zich bijwerkingen openbaren.
  De één heeft meer weerstand dan de ander, maar het mRNA uit het vaccin is in veel gevallen nog steeds werkzaam in het lichaam met het produceren van , , nee geen antistoffen meer,,, maar Spike eiwitten, en die giftige stofjes zetten zichzelf in allerlei organen vast. Helaas is dat een “ FOUTJE IN HET VACCIN” …..Dit is vooraf niet getest!!!! ❗️

  Daarom kan ook “ de vorm” van Bijwerkingen bij iedere persoon anders zijn.
  De één heeft ademhalings problemen de ander heeft een hartstilstand. ( hebben we ook al vaak Gezien Bij sporters…) de volgende heeft een zeer snel verlopende kanker en ga zo maar door…..
  Ademhalings problemen kunnen ook het BEGIN ZIJN VAN HARTPROBLEMEN.
  Ik wens de geprikte renners veel sterkte!
  Hopelijk houden ze het vol.

  • Ik wens iedereen die NIET geprikt is veel sterkte. Hopelijk houden we het vol tot het bittere einde. Zonder ons geen kans van slagen.

 2. “We praten veel over covid, maar er kan ook iets anders zijn”. 😫
  Het kàn niet anders dan aan de CO2 – en stikstofuitstoot zijn. Zoiets.

 3. Vast niet de gifspuit.
  Kans is groot dat het nu een stukje rustiger wordt in de bossen hier, met al die grimmige wielrenners die om de bocht komen geblazen op de smalle betonpaadjes voor fietsers. Dat is dan wel weer prettig.

  • Blijven over de drie dubbel geprikte bejaarden op hun electrische brommerfietsen die dat ding nauwelijks onder controle hebben en altijd en overal twee aan twee rijden en geen moer snappen van verkeersregels. Ja het zal inderdaad rustig worden.

   • Ik stel Poetin voor die rottige betonpaden ook aan flarden te schieten. Iedereen die normaal (dus te voet) zich voort wil bewegen komt al dat aso, de bossen terroriserende (electrisch of niet) fietsspul en betonpaden tegen.
    Geen beton in de bossen!

    Maar eerst een gezamenlijk gigaprobleem oplossen: sswabbertje en killbill

 4. Topsporters zijn erg afhankelijk van sponsors, zij zijn de broodwinning van bv de prof wielrenners. Deze sponsors (even doordenken richting de steenrijke bovenlaag, de eigenaars, de machtige elite) eisen van de sporters dat ze het “vaccin” laten inspuiten. Dat zien we niet, maar dat weten we.
  Wat we wél zien is die andere eis: het dragen van muilkorven tijdens interviews etcetera. En ook de begeleiders! De sporters leven in een wereld waarbij al deze ongezonde eisen “gewoon” zijn geworden. Ook de miljoenen toeschouwers, de supporters van de sporters, worden hierdoor op het verkeerde been gezet: hun helden doen het, dus het is normaal of erger, nuttig zelfs.
  Zowel de sporters zelf als de supporters, de tv-kijkers etcetera, denken er niet meer bij na dat de topsporters keer op keer voor gek staan zodra ze hun nergens voor dienende, behalve een slechte adem dan, muilkorf opdoen. En natuurlijk worden de brave slaven, want zo gedragen zij zich vanwege hun afhankelijkheid van de sponsors, door onafhankelijke, verstandige mensen, zoals de de “vaccin”weigeraars, voor uiterst dom aangezien.
  Het lukt de steenrijke, smerige elite natuurlijk niet om de wielrenners met muilkorf op te laten rijden, dan zouden de sporters immers (eindelijk) inzien dat ze belazerd worden, want na een paar meter op z’n hardst trappen merken ze dat de luchttoevoer onvoldoende is. Nee, de sluwerikken laten de sporters en de kijkers langzaam wennen aan “gevaccineerde” en gemuilkorfde sporters.
  Het meest opvallende aan de vele zieke renners is vooral dat zij niet snel lijken te herstellen. Renners die uit vorm zijn komen er veelal niet meer bovenop. Alsof de grote vorm die nodig is voor topprestaties niet meer te bereiken is. Bovendien krijgen zij griepachtige verschijnselen terwijl ze urenlang in de zon fietsen! In de zomerse hitte, waardoor ze ook nog eens een vitamine-boost krijgen die elke vorm van griep doet vluchten! Het lijkt wel alsof hun immuunsysteem naar de knoppen is gespoten. Wat vroeger een simpele verkoudheid was waar het immuunsysteem wel raad mee wist, is nu een lijdensweg van kortademigheid geworden, zo heb ik de indruk bij sommige renners.

  • Daarom is voor mij het plezier voorbij om nog naar de ronde te kijken.
   Als ik die sportdirecteur ziet met zijn kop uit het dak en een masker op dan keert men maag om.

   • Wij hebben hier thuis al een tijdje een nieuwe regel aangaande tv kijken;
    Journaals kijken is taboe.
    Zodra er iemand met een muilkorf in beeld komt wordt ie accuut weggezapt
    Scheelt een hoop ergernis.

 5. Beste Rommel, ik denk de oplossing te hebben gevonden tegen [waarschijnlijk] alle vaxxinschade, vooral de hartproblemen en die plaque het is heel simpel!!! ,het is een parasiet die cholesterol accumuleert vergt wel detectivewerk maar de oplossing is zoooo simpel kan ik een artikel schrijven? of misschien jou schrijven prive? DIT is geweldig!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in