Op 9 maart 2015 beweerde de voormalige Maleisische premier Mahathir Mohammed dat de Nieuwe Wereldorde het Trans-Pacifisch Partnerschap zal gebruiken om via globalisering een wereldregering te installeren, schrijft Uncutnews.ch.

“Het is geen partnerschap”, zei Dr. Mahathir tegen een internationale conferentie over de Nieuwe Wereldorde. “Alle landen die eraan meedoen, zullen met strengere regels te maken krijgen”.

Het doel van de Nieuwe Wereldorde is grenzen en natiestaten uit te wissen, zei hij. De wereldregering zal geleid worden door de elites: Mensen die zeer rijk, zeer intelligent en zeer machtig zijn, aldus Dr. Mahathir, die van 1981 tot 2003 en van 2018 tot 2020 premier van Maleisië was.

Deze elites zullen regels opleggen aan de rest van de wereld. Degenen die weigeren zich aan deze regels te onderwerpen, zullen worden gestraft, zei hij.

De elites zijn ook van plan om het aantal mensen op aarde te verminderen, zei Dr Mahathir. Er zijn vandaag zeven miljard mensen op aarde. Zij willen miljarden mensen doden door hen uit te hongeren of hen te beletten zich voort te planten, aldus de voormalige premier, die met zijn 93 jaar de oudste regeringsleider ter wereld is.

Volgens Mahathir was het oorspronkelijke plan om de wereldbevolking terug te brengen tot één miljard mensen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Slimste man van Amerika” ontrafelt de vaccin sterilisatie agenda van de globale eliteVolg Frontnieuws op Telegram

  Artsen slaan alarm over toenemende druk om ouderen en gehandicapten te euthanaseren: "Sommige mensen zijn beter af als ze dood zijn"
Vorig artikelOnderzoeksgroepen vinden scherpe metalen deeltjes in COVID-vaccin: “Zeer beangstigend”
Volgend artikelVan 11 september tot Covid: De weigering om te debatteren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Dr Mahathir heeft niets te verliezen en hij kent de lui dit dit willen: die willen geen moslims (niks mee te beginnen), zwarten (niks mee te beginnen, hooguit als slaven) of blanken (te intelligent en zelfstandig), maar een flinke portie chinezen (gewend aan slavernij en redelijk slim), eventueel gemixed met wat andere rassen tot een lichtbruine slaven-massa. Misschien willen ze een paar blanken in een soort dierentuin behouden voor het betere werk, maar dat is niet ongevaarlijk voor ze ?.

  2. De realiteit zal laten zien dat precies het tegenovergestelde waar zal worden zoals in de Franse revolutie gebeurde waarbij sowieso de rijke bovenklasse op de guillotine het einde vond.
    En denk aan de krankzinnige zuiveringen van Pol Pot waarbij de bovenklasse het ook moest ontgelden en zelf het dragen van een bril een tegen was van te slim dus geen arbeidersklasse. Ook de Russische revolutie heeft dat soort onzalige zuiveringen gekend. Dus, overmoedige domme egoïstische graaiers/parasieten, maak nu niet de fout door te denken dat je altijd hoe dan ook je zin kunt doordrijven, het kan ook anders uitpakken en dan konden de verhoudingen wel eens anders komen liggen en dat juist de ‘elite’ het toneel moet ruimen en de gestolen kapitaal goederen opnieuw verdeeld raken onder de massa.

  3. Deze video staat al jaren als vastgezet bericht op mijn FB pagina. Maar zeer weinig reacties/delen. Van familie etc. (direct en achter mijn rug om ) offline behoorlijk wat commentaar gekregen van idioot via wappie tot complotdenker. De meeste mensen willen het gewoonweg niet zien – als je de lijst van gebeurtenissen/maatregelen & gevolgen op een rijtje zet en extrapoleert naar de toekomst dan zie je dat deze keten van events zullen leiden tot vernietiging van de welvaart en het opruimen (gedwongen, verhongering/verarming of via “vaccinaties”) van een groot deel van de westerse bevolking. Of er breekt snel een revolte uit of we zijn verdoemd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in