Op 9 maart 2015 beweerde de voormalige Maleisische premier Mahathir Mohammed dat de Nieuwe Wereldorde het Trans-Pacifisch Partnerschap zal gebruiken om via globalisering een wereldregering te installeren, schrijft Uncutnews.ch.

“Het is geen partnerschap”, zei Dr. Mahathir tegen een internationale conferentie over de Nieuwe Wereldorde. “Alle landen die eraan meedoen, zullen met strengere regels te maken krijgen”.

Het doel van de Nieuwe Wereldorde is grenzen en natiestaten uit te wissen, zei hij. De wereldregering zal geleid worden door de elites: Mensen die zeer rijk, zeer intelligent en zeer machtig zijn, aldus Dr. Mahathir, die van 1981 tot 2003 en van 2018 tot 2020 premier van Maleisië was.

Deze elites zullen regels opleggen aan de rest van de wereld. Degenen die weigeren zich aan deze regels te onderwerpen, zullen worden gestraft, zei hij.

De elites zijn ook van plan om het aantal mensen op aarde te verminderen, zei Dr Mahathir. Er zijn vandaag zeven miljard mensen op aarde. Zij willen miljarden mensen doden door hen uit te hongeren of hen te beletten zich voort te planten, aldus de voormalige premier, die met zijn 93 jaar de oudste regeringsleider ter wereld is.

Volgens Mahathir was het oorspronkelijke plan om de wereldbevolking terug te brengen tot één miljard mensen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Slimste man van Amerika” ontrafelt de vaccin sterilisatie agenda van de globale eliteVolg Frontnieuws op Telegram

Nu is het tijd om veel beter te kijken naar The Great Reset, een nep Utopia die ons wordt verkocht door charlatans

4 REACTIES

  1. Dr Mahathir heeft niets te verliezen en hij kent de lui dit dit willen: die willen geen moslims (niks mee te beginnen), zwarten (niks mee te beginnen, hooguit als slaven) of blanken (te intelligent en zelfstandig), maar een flinke portie chinezen (gewend aan slavernij en redelijk slim), eventueel gemixed met wat andere rassen tot een lichtbruine slaven-massa. Misschien willen ze een paar blanken in een soort dierentuin behouden voor het betere werk, maar dat is niet ongevaarlijk voor ze ?.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here