Stress, angst en depressie nemen toe, en dat al jaren. Studies hebben uitgewezen dat de stijgende kosten van levensonderhoud veel te maken hebben met deze verslechtering van de geestelijke gezondheid, terwijl anderen het in verband hebben gebracht met het wijdverbreide gebruik van social media, en de financiële en sociale stress die voortvloeit uit de beperkingen van de overheid op het gebied van Covid-restricties heeft zeker niet geholpen, schrijft Caitlin Johnstone.

Waar niemand überhaupt onderzoek naar lijkt te doen is de mogelijkheid dat al deze geestelijke gezondheidsproblemen iets te maken hebben met het feit dat we worden geregeerd door tirannen die de werkende klasse steeds harder uitknijpen terwijl ze de geesten van de mensen voortdurend bestoken met massale psyops.

William Gibson zei: “Voordat je jezelf diagnosticeert met een depressie of een laag zelfbeeld, controleer eerst of je in feite niet gewoon omringd bent door hufters.” En uit persoonlijke ervaring is dit een fantastisch advies; ik heb gemerkt dat veel van de problemen die ik eerder had toegeschreven aan gebreken in mijzelf en noodzakelijke moeilijkheden die zijn ingebouwd in de aard van het menselijk leven, snel uit mijn leven verdwenen op hetzelfde moment dat hufters dat deden.

Maar nog meer de moeite waard dan erop te wijzen dat veel van uw veronderstelde geestelijke gezondheidsproblemen meer te maken hebben met het feit dat u omringd bent door hufters, is het overwegen van de mogelijkheid dat u in feite geregeerd wordt door hufters. Door tirannen die het leven van gewone mensen nodeloos moeilijk maken terwijl ze hen psychologisch misbruiken om hen te laten denken dat hun situatie normaal en gepast is.

Een populaire socialistische YouTuber genaamd Second Thought heeft een goede nieuwe video uit genaamd “You’re Not Immune To Propaganda” die het onderwerp vanuit een andere hoek bekijkt dan u misschien gewend bent. Second Thought benadrukt de alledaagse aard van propaganda in onze samenleving, in tegenstelling tot de glimmende, bekendere voorbeelden ervan, zoals de instemming met de invasie in Irak; de manier waarop het ons begrip van wie we zijn en wat onze waarden zouden moeten zijn manipuleert, zodat we onze strijd aan onszelf wijten in plaats van aan de neoliberale systemen van onderdrukking die de geesten van mensen in de hele westerse beschaving verpletteren.

  In heel Europa verhardt de houding tegenover globalisme en open grenzen, zo blijkt uit grootschalig onderzoek

Denk eens na over de gevolgen die het zou hebben voor de geestelijke gezondheid als je voortdurend wordt gebombardeerd met berichten dat je als een machine moet blijven werken onder de omstandigheden die je werkgever je wil bieden, voor de vergoeding die je werkgever je wil bieden, en dat als je niet kunt gedijen in deze zielsverpletterende omgeving, het probleem bij jou ligt en niet bij het systeem dat zo’n uitbuitende relatie mogelijk maakt. Bedenk dan dat dit precies is wat er gebeurt.

Deze non-stop propagandaboodschap wordt nog versterkt door de just-world fallacy, een cognitieve afwijking waardoor mensen ten onrechte aannemen dat als iemand iets ergs overkomt, dat is omdat hij het verdiend heeft. Deze algemene fout in het menselijk denken ontstaat doordat mensen het gevoel willen hebben dat ze hun leven onder controle hebben; dat gevoel van controle krijgen ze door de misleidende overtuiging aan te hangen dat zolang mensen altijd goede, verstandige beslissingen nemen, hen nooit iets ergs zal overkomen. Zoals een Twittervolger genaamd Joe Ligato mij onlangs opmerkte, zou deze misvatting ertoe leiden dat mensen zichzelf de schuld geven van problemen in hun leven die in werkelijkheid het gevolg zijn van uitbuitende systemen.

Sommige mensen vragen zich af waarom het zo slecht gaat met de geestelijke gezondheid, terwijl ik me verbaas over het feit dat het niet veel erger is. Het is eigenlijk verbazingwekkend dat iemand überhaupt functioneert in een samenleving die wordt geregeerd door uitbuiters en misbruikers die de wereld domineren met behulp van massale psychologische manipulatie. Het is een bewijs van menselijke veerkracht dat er nog iemand gezond is. Als ieders geest altijd wordt overspoeld met berichten dat je tekortschiet als je niet kunt gedijen onder onze onderdrukkende systemen, dat je gebrekkig bent als je er niet op een bepaalde manier uitziet, denkt en handelt, dat armoede normaal is en militaire massaslachtingen aanvaardbaar zijn, is het een wonder dat we niet allemaal doordraaien.

  Is er een complot om het menselijk leven te beëindigen in het komende decennium?

Wanneer het bewustzijn van iedereen voortdurend wordt vervormd en verdraaid om de agenda van de machtigen te volgen en ons allemaal te laten denken, spreken, werken, winkelen en stemmen op een manier die hun belangen bevordert, is het verbazingwekkend dat we niet meer zelfmoorden, meer massaschietpartijen, meer drugsmisbruik, meer klinische depressies en angsten zien. In een totalitaire dystopie die bijeen wordt gehouden door massaal psychologisch machtsmisbruik, is het volkomen redelijk dat mensen zich overvallen voelen door wanhoop, vervreemding, depressie en angst.

Alles lijkt nep, zinloos en nodeloos moeilijk omdat het zo is. Dit is geen uitspraak over de menselijke natuur of het leven zoals het van nature bestaat, maar een uitspraak over de kunstmatig opgebouwde systemen waaronder wij momenteel leven. Systemen die door mensen zijn gebouwd en door mensen worden onderhouden. Systemen die ook door mensen veranderd en geherstructureerd kunnen worden.

Wees in de tussentijd voorzichtig met uzelf. Als u moeite hebt u staande te houden, stort uzelf dan niet in extra problemen door uzelf de schuld te geven. Als u zich ontoereikend voelt omdat u niet kunt voldoen aan de normen voor succes en waardigheid die u hanteert, neem dan eens de tijd om te bedenken voor wie die normen van nut kunnen zijn. Als het het soort normen is dat de bevolking helpt om productieve draaiers van de kapitalistische machine te worden, dan zijn ze waarschijnlijk niet de beste maatstaf om uw succes als persoon te meten.

Er is geen echte reden waarom het leven zo moeilijk moet zijn. Er is geen reden waarom we niet voor iedereen kunnen zorgen terwijl de technologische vooruitgang ons allemaal steeds meer vrije tijd geeft. Er is geen reden waarom we niet kunnen leren leven in samenwerking met elkaar en met ons ecosysteem in plaats van in competitie ten voordele van een paar misbruikers aan de top. Het enige dat nodig is, is dat genoeg van ons besluiten dat we het niet meer pikken.

  Wat is de "Grote Reset" en wat willen de globalisten eigenlijk?

Het zijn moeilijke tijden, en ze worden nog moeilijker, maar we kunnen dit veranderen. Wees in de tussentijd lief voor uzelf.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Globalisten doen de laatste push voor een ontvolkte één-wereldorde: Hoe bieden we weerstand?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Coleman: Niemand behalve de globalisten zal oud mogen worden
Volgend artikelClownprins Zelensky’s Aanval van de IJlhoofdigen Brigade op de Krim
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

15 REACTIES

 1. Niks nieuws onder de door chemtrails versluierde zon. Heb wel wat beters te doen dan me verliezen in de barokke waanzin……..zoals proberen om mijn gedrogeerd, verkrachtte en verslaafd gemaakte dochter, ten behoeve van tuig uit het riool, te behoeden voor de totale ondergang.
  Er is voor dat woke-tuig natuurlijk veel te zeggen over hun behoefte aan dergelijke bezigheden, want er is voor hen natuurlijk niets lekkerders dan het consumeren van de levensenergie van een kind, maar er zijn goddank nog altijd een heleboel mensen die weigeren te participeren in de stinkende producten van dat addernest.

  Het gaat over. Dat addernest wordt vanzelf een keer uitgeroeid. Punt!

  • En daar zijn de chemtrails weer. Waarom laten mensen zich massaal bang maken met deze onzin? Ik ga mee in 90% van de complotten tegen de mensheid, maar van chemtrails nog nooit ook maar 0,0001 procentje bewijs gezien. Zolang de allerkleinste diertjes niet opeens dood neervallen, de vliegjes, rupsjes en weet ik veel in mijn moestuin nog steeds in overvloed aanwezig zijn en geen licht geven 🙂 ga ik niet mee met de chemtrailkerk. Bewijs graag, bewijs. Ik vind dit typisch weer zo’n gevalletje afleiding van het grote plaatje. Mensen gek maken, bang maken en achter schimmen aan laten jagen.

   • chemtrials daar is toch niets geheimzinnigs meer aan, staat gewoon in de msm courant hoor. Weermanipulatie om regen op te wekken of tegen te houden in S.A. – China en nog veel meer plaatsen is gewoon geaccepteerd tegenwoordig

   • Jammer @ vrijheid. Niet meer ver zoeken. Chemtrails zijn al een lang bewezen feit die zelf nu wordt gepropageerd om, in de visie van de 0,00001 elite, de zon de te verduisteren voor hun verfoeilijke de klimaat psy-op en troep over ons storten om ons te beschadigen.

    • Het probleem met chemtrails veroorzaken ook dat de zuurstof en waterstof uit de lucht wordt gehaald daardoor. Omdat die substanties die ze in de lucht sproeien er een verbinding mee aangaan. Gevolg is de lucht wordt droger en dat resulteert dat het ultraviolet licht nu niet meer gefilterd c.q. gedempt wordt. Wat op zijn beurt weer schade brengt aan alle gewassen. Die verbranden nu letterlijk op zonnige dagen. Wij mensen moeten met een steeds sterkere zonnebrand protectie insmeren, willen we niet verbanden. In de jaren ’70 had je geen zonnecrème nodig, tegenwoordig al factor 50.

     • @ Qvic april 30, 2023 at 11:46
      Jawel, factor 50! En laat die toevallig ook het immuunsysteem nadelig beïnvloeden! Er wordt zelfs gesproken over lamleggen immuunsysteem. Alweer een reden meer voor het ontstaan van (huid)kanker. Er zijn andere, natuurlijke, mogelijkheden om zonnebrand te voorkomen.

   • Wonderlijk toch hoe verschillende mensen verschillend reageren op een bericht. U leest chemtrails en ik lees over de dochter die meneer bezig is te behoeden voor verdere neergang.
    Chemtrails lees ik al bijna overheen omdat ze al zo goed als ingeburgerd zijn in het normale denken. De damborden zijn niet van de lucht zeg maar.
    Het wordt openlijk toegegeven en derhalve is ontkenning niet meer nodig.

 2. De verleidingen zijn tegenwoordig groot: mooi huis/mooie spullen/drugs/vakantieś het probleem is dat het tegenwoordig niet te betalen is voor een normaal mens en dan beland je in de goot. Zorg dat je boekhouding op orde is dat voorkomt veel ellende en ja dat is een sober leventje.

  • Hoe ga je dat sobere leventje aan je zestien jarige (en ouder) dochter vertellen? Tot voor drie jaar terug kon het niet op.
   Treurnis.

 3. Er zijn vele hufters in alle soorten onder ons, vele die TE GEHOORZAAM zijn aan de overheid, verraden hun medebewoners met alle gemak. Maar zelf denken ze dat zij dan een goede burger te zijn.

  DE BETWETERS die alles beter denken te weten dat jij, zoals de zogenaamde conculega’s maar dan op de zelfde werkplek.

  DE AFSCHUIVERS, die altijd met andermans werk pronken en er zelf een puinhoop van maken.

  DE UITZENDBUREAUS die met list en bedrog hun werknemers willen uitbuiten. Maar ook de werkgevers in zijn algemeenheid. Met het corona hoax hebben vele hun ware gezicht laten zien.

  DE OVERHEIDSINSTANTIES die denken dat jij een slaaf bent en zo eraan gehoorzamen moet, terwijl zij de ondergeschikte in werkelijkheid zijn.

  De KLAPLOPERS die in elke vriendenclub zitten, die altijd met de gezamenlijke pot er het meeste eruit willen halen ten koste van de rest.

  DE LENERS die hun geleende spullen nooit terug brengen en als jij het zelf nodig hebt moeilijk doen. Alsof jou uitgeleende spullen hun eigendom zijn geworden of het geleende materiaal kapot terug brengen en dan ook nog min of meer kwaad op jouw worden als jij dat niet accepteert. Of dat zij jouw geleende spullen door lenen en/of verkopen aan andere, om er zelf beter van kunnen worden.

  DE MATENNAAIERS die nooit hun eigen afspraken nakomen.

  DE PROFITEURS die op kosten van andere mooi weer willen spelen.

  DE OPLICHTERS die met list en bedrog jouw geld of eigendommen willen ontfutselen, om er zelf beter van kunnen worden.

  DE JATTERS/INBREKERS die jouw spullen toe-eigenen, zonder jouw toestemming.

  DE VERNIELERS/SLOPERS die jouw spullen bewust kapot maken.

  DE NOOIT BETALERS die nooit willen betalen voor het uitgevoerde werk.

  DE NIETS GUNNERS die andere letterlijk niets gunnen. Zoals als jij hun hout afval gratis ophaalt, zodat zij geen afval kosten hebben. Maar dat ze het jouw eigenlijk niet gunnen, omdat jij het gebruikt voor je houtkachel.

  Al deze hufters worden kwaad op jouw als jij niet meewerkt of als jij op hun eigen verantwoording aanspreekt.

   • @ Frans H, je ook nog de glasharde liegende, de afpersers, de per ongeluke slopers maar zeggen niets bij aflevering of reparatie en als jij verhaal komt halen ontkennen ze in alle talen, de voor kruipers, de zwendelaars, de geweldplegers, de treiteraars, de valsspelers, de toneelspelers die zich valselijk voordoen, zoals de zogenaamde gekrenkte of de zogenaamde slachtoffer spelen. De fake verhalen vertellers. Als dit allemaal opsomt zou je bijna gaan denken dat iedereen wel bij een categorie hoort.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in