Het is tijd om veilig de bladzijde van ons Covid-19 management om te slaan, en te leven zonder de buitengewone maatregelen die we eerder hebben gebruikt,” zei Ardern, de NZ premier op maandag 12 september 2022.

“Eindelijk, in plaats van het gevoel te hebben dat Covid dicteert wat er met ons, onze levens en onze toekomst gebeurt, nemen we de controle terug.”

En met het uitspreken van die twee zinnen, ongetwijfeld geschreven door een parlementaire speechschrijver, trekken de Nieuw-Zeelanders het doek over de afschuwelijke mensenrechtenschending die de Nieuw-Zeelandse Covid Response was, schrijft Lynda Wharton.

“WE NEMEN DE CONTROLE TERUG” zei ze.

Ik werd wakker met een knagend gevoel in mijn buik.

Het duurde een paar uur voor ik het geblokkeerde gevoel in mijn buik begreep, en het gevoel van tranen die net achter mijn ogen borrelden.

Toen begreep ik het.

Ik voel woede en verdriet voor de duizenden Nieuw-Zeelanders die de afgelopen 18 maanden een deel van mijn leven zijn geworden, zij die hun pijn met mij deelden.

De vaccingewonden.

De door het vaccin getroffen families die een moeder, vader, kind, broer of zus hebben verloren na hun (mogelijk gemandateerde) Covid-injectie.

De gemandateerden die hebben geleden onder professioneel en persoonlijk misbruik, die hun carrière, hun professionele waardering, hun inkomen …. en hun vertrouwen in het systeem hebben verloren.

De families die een geliefde hebben verloren tijdens lockdowns, en de ondraaglijke pijn hebben ervaren van virtuele opsluiting thuis terwijl een geliefde alleen, bang, in een ziekenhuis of verzorgingstehuis stierf.

De in het buitenland gestrande Nieuw-Zeelanders die geen quarantainekamer konden krijgen om naar huis terug te keren voor het overlijden van een dierbare of de geboorte van een kind.

  Big Pharma klokkenluider: "97% van de Corona-vaccin ontvangers zullen onvruchtbaar worden"

De Nieuw-Zeelanders (waaronder ikzelf) die als het zwarte schaap zijn beschouwd en van familie zijn afgesneden vanwege onze beslissing om de injectie te weigeren.

De moeders met volwassen kinderen die niet meer met hen willen praten vanwege de verdeeldheid over het vaccin. De volwassen kinderen met moeders en vaders die hen om dezelfde reden hebben gemeden.

De leraren die het terrein werden afgemarcheerd met niets meer dan een doos met persoonlijke bezittingen en een waarschuwing dat ze bij terugkeer zouden worden aangeklaagd wegens huisvredebreuk. Hun misdaad? Het weigeren van de injectie. Daarvoor verloren ze hun baan en kregen ze niet eens de kans om afscheid te nemen van hun geliefde leerlingen.

De gezinnen waar zowel vader als moeder de injectie weigerden, misschien op basis van reeds bestaande medische aandoeningen en een persoonlijke risico/batenanalyse. Zij verloren hun baan. Ze verloren hun huis. Hypotheken werden afgesloten.

De grootouders die maandenlang hun kleinkinderen niet mochten zien omdat ze niet gevaccineerd waren.

De tieners en kinderen die hun sportclubs, hun teamlidmaatschap, hun mogelijkheid om een rijbewijs te halen, hun mogelijkheid om een bibliotheek of bioscoop binnen te gaan, kwijtraakten.

Hun totale vervreemding en isolement als gevolg van hun ongevaccineerde status.

De bejaarden die in Retirement villages wonen, die maandenlang geen enkele gemeenschappelijke ruimte mochten betreden en virtueel gevangenen waren in hun appartementen, vanwege hun vaccinatiestatus.

De patiënten die artsen bezochten en “gezien” werden in achterafsteegjes naast vuilnisbakken, omdat zij een te groot risico vormden om het gebouw te betreden. Zelfs zonder covid-symptomen en met een negatieve PCR-test. Virtuele melaatsen omdat ze de injectie weigerden.

  Braziliaanse stad halveert aantal ziekenhuisopnames en sterftecijfers na invoering van Ivermectine als profylaxe voor COVID

De artsen, verpleegkundigen, chirurgen, leraren, politie, militairen (en meer) die ernstig gewond raakten of bijna stierven door hun eerste injectie en geen vrijstelling kregen voor verdere doses.

De gemandateerden die instortten met ernstige anafylaxie door een dosis…. en vervolgens geen vrijstelling kregen, maar in plaats daarvan de opdracht kregen hun volgende dosis te nemen op de spoedeisende hulp met een reanimatieteam en een crash cart aan hun zijde.

De tieners die verlamd raakten door Myocarditis en geen vrijstelling kregen. In plaats daarvan bleven ze achter met aanhoudende gezondheidsproblemen, een mogelijke verkorting van hun leven… en werden ze uit hun universiteiten, opleidingsinstituten en banen geschopt.

De zwangere moeders die met een masker op en omringd door gevaccineerd personeel met persoonlijke beschermingsmiddelen hun baby ter wereld brachten. Hun partner mocht slechts een paar uur blijven voordat hij van het terrein werd verwijderd.

De duizenden Nieuw-Zeelanders die niet de medische zorg hebben gekregen die ze nodig hadden door personeelsmandaten, chronische onderbezetting en een weigering om ongevaccineerd geschoold personeel veilig terug te sturen naar het medische veld, zelfs met beschermingsmiddelen en negatieve testen.

Duizenden jaren van medische en onderwijskundige vaardigheden uit onze gemeenschap verwijderd als gevolg van medische mandaten. Chirurgen, Psychologen, Psychiaters, Pathologen, Artsen, Verpleegkundigen, Verloskundigen, Ouderenverzorgers en meer.

Zelfmoorden.

Veel zelfmoorden.

Bedrijven verloren.
Hypotheken aangevraagd.
Echtgenoten die hun vrouw verlaten.
Vrouwen die hun man verlaten.
Tieners gedompeld in depressie en suïcidaliteit.
Door vaccin gebroken en gewond.
Armoede. Isolatie. Angst. Bespotting. Afscheiding. Kastijding.

Vandaag zullen veel Nieuw-Zeelanders aan hun lattes nippen en voor het eerst hun maskers in de auto laten liggen.

Voor hen is het voorbij. Covid is voorbij.

Mijn dag zal doorgaan zoals hij de afgelopen 18 maanden elke dag is geweest.

  COVID-19 vaccins vernietigen immuunsysteem: Vaccin AIDS nog steeds in opmars

Ik zal e-mails ontvangen van Nieuw-Zeelanders met een vaccinverwonding, op zoek naar hulp en hoop.

Ik volg de chatdraden van de groepen waarin ik zit, waar echte Nieuw-Zeelanders troost zoeken en vinden bij andere Kiwi’s die hun pijn en lijden “begrijpen”.

Velen die ik nu als persoonlijke vrienden beschouw, zullen vandaag gewoon proberen nog een dag te overleven in een martelende hel waar ze nooit om gevraagd hebben… en waar ze nooit voor gewaarschuwd zijn voordat ze hun mouwen opstroopten en er een voor het team namen.

De verbazingwekkende, moedige mannen en vrouwen die vandaag gewoon proberen hun bed te bereiken, terwijl ze vechten met pijn, uitputting, depressie, neurologische aandoeningen, hartstoornissen en meer.

De gewonde soldaten die door een bekende mediapersoonlijkheid en een topjournalist van onze toonaangevende krant als “noodzakelijke nevenschade” worden bestempeld.

Nu de maskers worden afgeworpen en de werkplekken worden opengesteld voor alle Kiwi’s, niet alleen voor degenen die een medisch bevel hebben opgevolgd, vergeet dan alstublieft niet degenen die veranderd zijn, misschien wel voor altijd.

Terwijl Nieuw-Zeelanders worden uitgenodigd om “de controle over covid terug te nemen”, heeft niet iedereen het fysieke, mentale of emotionele vermogen om dit te doen.

Wij zijn omringd door “de gebrokenen”.

Voor u zijn ze misschien onzichtbaar… maar ik beloof u dat ze er zijn.

Vergeet nooit.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

In het hoofd van één van mijn zeer slimme pro-vaccin vriendenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom kozen miljoenen voor Pharma boven vriendschappen?
Volgend artikelFranse generaal brengt hulde aan de AntiVaxxers: “Ze lijken normaal, maar het zijn superhelden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Huilen over de gewonden is verspilling van tijd. Beter om maar eens te doorgronden waarom ze plotseling overstag gaan. Ook in Denemarken worden plotseling de gifspuit mandaten afgeschaft. Vanuit de VS bereikte me het nieuws dat er “nieuwe” mouse model zaken zijnn die alle “virus varianten” bestrijden.

  https://www.news-medical.net/news/20220909/All-SARS-CoV-2-variants-neutralized-by-a-potent-new-antibody.aspx

  Alles bij elkaar: het Grote Experiment wordt nu lekker overal in de doofpot gestopt en goed bedekt om nooit meer gezien te worden. Betekent dit dat het Grote Experiment ***gelukt*** is??? Of komt er wat anders voor in de plaats……

  Opvallend allemaal. Dus laat vooral je hoede niet neer.

 2. I will NEVER forget, and i will NEVER forget new-zeeland…
  And i will NEVER forget what they tried to do to me,what i saw… and what they have done to the vaccinated people…all over the world….

  An unvacced Belgian nurse….

 3. Het is verschrikkelijk dat deze mensen zo misleid zijn, zij die dachten de MSM, ‘wetenschap’ en hun regering te kunnen vertrouwen!

  Dit is de schuld van diegenen die een totale angst porno over deze mensen heeft uitgestort, waarna ze dachten weer veilig te kunnen zijn door middel van restricties en vaccinaties! Nee, deze mensen die hier voor vielen omdat ze niet beter wisten zijn de ware slachtoffers van dit maffia beleid, en dat heeft in vele gevallen hun gezondheid voorgoed aangetast en zelfs de dood! Deze onwetendheid kun je deze mensen niet kwalijk nemen, immers, ze werden aan alle kanten gemanipuleerd en voorgelogen! Niet iedereen heeft de know how om gedegen onderzoek te doen, niet iedereen heeft een radar om hen te doen beseffen dat er iets niet klopt! Nee, deze mensen wisten niet beter dan dat ze een overheid konden vertrouwen, en dit heeft ze op een zeer wrange manier letterlijk de kop gekost!

  🙏

 4. “Vandaag zullen veel Nieuw-Zeelanders aan hun lattes nippen en voor het eerst hun maskers in de auto laten liggen.”

  1: met ingang van 13 september zijn alle inreismaatregelen komen te vervallen. U moet nog wel de Nieuw Zeeland verklaring invullen (gezondheidsformulier). Bij twijfel of u besmet bent, kan er op de luchthaven van aankomst een antigeentest worden afgenomen.

  Niet iedereen kan zijn mondluier laten liggen!

  2: Mensen in Nieuw-Zeeland zullen niet langer verplicht zijn om maskers te dragen, behalve in de gezondheidszorg en ouderenzorg. Dit is een grote verschuiving. Tot nu toe waren maskers verplicht in supermarkten, winkels en in het openbaar vervoer en luchtvaartmaatschappijen. De overheid schrapte eerder dit jaar de verplichte maskering voor scholen, ondanks dat scholen een belangrijke bron van COVID-infecties zijn.

  Even ter verduidelijking “De overheid schrapte eerder dit jaar de verplichte maskering voor scholen, ondanks dat scholen een belangrijke bron van COVID-infecties zijn.” Dat is gelul zoals iedereen onderhand wel weet, maar het gaat voornamelijk even over die mondluiers. Linkse media he’

  Bron:

  https://auckland.scoop.co.nz/2022/09/new-zealand-government-ends-covid-mask-mandates/

  Dus ja, niet alle Covid Mandates zijn van de baan!

 5. Dit soort uitvluchten zoals: ‘we wisten niet wat er op ons afkwam’ en ‘we deden het om het volk te beschermen’ waren enkel smoesjes om datzelfde volk naar de spuit te dwingen als “enige” oplossing en daarvoor moesten wel werkende medicijnen zoals o.a. ivermectine en HCQ ten strengste verboden worden.
  De regeringen wisten dus donders goed waar ze mee bezig waren en proberen nu hun huid te redden voor de tribunalen, die er zeker nog gaan komen (Fullmich blijft stug doorwerken) en zo proberen de dans te ontspringen. Net alsof ze nu ineens het wel goed voor hebben met het volk.
  We zullen die misdadigers zeker niet vergeten en als de tribunalen op zich laten wachten dan zijn er nog altijd verkiezingen waar de kandidaten dan mogen uitleggen waarop hun ‘beleid’ ten tijde van de “pandemie” was gebaseerd en hoeveel ze daarvoor ontvangen hebben via allerlei omwegen.
  Het internet liegt niet, zeker de ‘way back machine’ niet (voor het geval ze data vervalsen) en komen hun leugens toch bloot te liggen.
  Onze enige redding is het pas ontwaakte volk wakker houden zodat NIEMAND DIE ELLENDE ZAL VERGETEN!!!

 6. Ik zal geen traan laten en geen seconde medelijden hebben met de mensen die gwond zijn geraakt door de injecties. De staat van NL is zo corrupt als het maar kan. Zoveel schandalen, zoveel leugens de afgelopen decennia. Als je de staat dan nog steeds gelooft ben je gewoon een rund en moet je maar op de blaren zitten. Er zijn geruchten dat in verpleegtehuizen gedwongen geinjecteerd is. Als men fysiek gedwongen is heb ik medelijden. Kinderen wiens ouders ze doelbewust naar een injectiestraat hebben gebracht heb ik ook medelijden mee. De rest, zoek het maar lekker zelf uit. Jouw keuze, deal zelf maar met de gevolgen. Zeker degenen die zo pro overheid waren om te dwingen, niet geinjecteerden dicrimineren etc. Deze laatste soort zou ik het liefst keihard in hun gezicht uitlachen en hen beschimpen en belachelijk maken.

  Klinkt misschien hard maar als jij mij al het slechte toewenst, tja, ik ben Jezus niet en draai mijn andere wang niet toe. Als ik de mogelijkheid krijg om wraak te nemen doe ik dat. Ik heb al een paar keer goed wraak genomen (zal nooit als eerste nare dingen doen maar als jij het ermee begint ben ik genadeloos als ik wraak kan krijgen). Een schaap gewonde zal ik dat niet aandoen maar zo een hater wel, graag. Ik kijk er zelfs naar uit. Ik ken alleen geen injectie gewonde……

  Groeten,
  Hugo

  Groeten,
  Hugo

 7. Kan geen medelijden hebben met deze verschrikkelijke domme mensen. Ik ben beschimpt, uitgelachen, verstoten, uitgesloten, gediscrimineerd etc.
  De ongevaxxten waren dom, extreem rechts, allochtoon, we moesten verbannen worden naar een kamp, vergast worden, apart gezet worden op een eiland, we zijn verrot geslagen, bestraft enz enz
  en dan zou ik medelijden moeten hebben met de mensen met vac schade…
  Wat denken jullie nou zelf.

  • DE GEVACCINEERDEN GAAN ACHTERUIT MET HUN INTELLIGENTIE QUOEFFICIENT,MERKBAAR OP ALLERLEI TERREINEN: kunnen geen auto meer rijden,steken elkaar overhoop,gooien babies van balkon,weinig energie,doen dingen niet goed meer in de samenleving,beginnen een oorlog met weinig gewin,storten spontaan in elkaar,blijven nog steeds dom en zo niet nog dommer door het vaccin

 8. En Nederlanders zijn wel heel erg hardleers.
  Zij staan vanaf maandag weer vrolijk in de lange rij met hun mouwtje opgestroopt om z’on verwoestende “op lange termijn moord spuit” in hun lichaam te laten prikken.
  WAT GEBEURT ER TOCH IN DEZE GEKKE WERELD
  Zijn we met z’ n allen krankzinnig aan het worden?
  Waarom lezen deze mensen geen kranten en andere neiuwsbronnen.
  Het gaat toch om hun gezondheid om hun lijf ja zelfs in dit geval over leven en dood.
  Ik word hier boos moedeloos en verdrietig en bang en onzeker van.
  Je kunt niets en niemand meer vertrouwen.

  Aan de andere kant geeft het mij ook het gevoel van ; “ gelukkig ik ben niet gek, ik heb het goed gezien” maar wat een schade en wantrouwen is er ontstaan in mijn omgeving.

  Deze prikken werken volgens dr Mike Yeadon nog zeker tot vijf jaar na de vaccinatie.
  Dus de huidige oversterfte is nog maar het begin!
  Persoonlijk denk ik dat nu met deze , nog meer en andere mRNA spikes ( met omnicron ) het proces van afbraak van het menselijk lichaam nog sneller zou kunnen aan.
  Het immuunsysteem is immers al beschadigd of kapot door de vorige vaccins.

  Proff .Schetters heeft dus nog lange tijd werk om de oversterfte in kaart te brengen.
  En de gegevens die houden ze ( RIVM EN CBS) onder het mom van privacy achter.
  Toen de QR code er was liepen we met alle gegevens te pronken om een “ avondje uit “ te kunnen.
  Is dat DAN ook PRIVACY.??? Dat moest toen van de dictator de Jonge.

  Nu mag dan Covid verdwenen zijn ( een piepklein ) berichtje van de Tedros WHO boef, maar de ontwrichting van de maatschappij gaat door.
  Het was eerst gezondheids zorg, maar we krijgen nu de andere globalistische “oordelen “ van overhands wege over ons uitgestort.
  De klimaat hoax “ overschaduwt” al deze “ ontwrichting facetten” , al een paar jaar en nu krijgen we het gas probleem…. Wie sluit er nu als sanctie de gaskraan af terwijl je weet dat je niet zonder kunt.
  Dus de Europesche” geel / blauwe Koningin “ weet wat ze doet : ze stort grote bevolkings groepen van Europa in totale armoede.
  Dat wil ze ook, want ze wil dat de bevolking AFHANKELIJK WORDT VAN DE MACHT, VAN EUROPA.
  Dat is het doel de bevolking in hun macht krijgen. ‼️
  Een ander punt wat in Nederland sterk speelt , maar in de hele wereld een probleem lijkt te worden is het voedsel probleem.
  Stikstof is niet het probleem.
  Het probleem zijn de linkse rakkers die koste wat kost onze voedsel keten kapot wil maken. En aangezien wij veelal linkse rechters hebben is er NIEMAND MEER WAAR JE RECHT KUNT HALEN ❗️

  Wij denken dat dit een Nederlands probleem is maar dat is niet waar. In de USA wordt de landbouw al op dezelfde manier de nek omgedraaid. Bill Gates is niet voor niets de grootste landbouwgrond bezitter van amerika.
  Wat moet die kerel met landbouw grond???
  Hier zit iets achter hij doet niets zonder winstoogmerk.

  Ook de hele wereld politieke situatie heeft hiermee te maken. ( lees frontnieuws vergeet ze a.u.b. Nooit de gevaccineerden, nieuw Zeeland)
  Biden verklaart openlijk de oorlog aan de Democraten.
  In een felle speech… schandelijk. De helft van je bevolking incompetent verklaren…… door de president?? Die man is niet normaal.
  Hij voelt aan dat hij macht aan het verliezen is en de wereld orde moet nu doorgedrukt worden dat past niet in hun democratische straatje.
  Ze zijn bang dat Trump weer terugkomt.
  Daarom doen ze een inval in Trump zijn huis in Florida. als er echt iets gevonden was dan zouden de kranten er hier bol van staan. Hij mag nooit meer aan de macht komen…. Hij doorziet dit spel….

  Het einddoel is een Europesche of zelfs wereld regering stichtten….
  Doe niet mee aan dit spel.
  We zijn niet alleen.
  Zoek mede standers net als in de covid tijd.
  Ze zijn er. ❗️

  Overigens zie ik Putin uiteindelijk een aanval doen op Europa.
  Omdat 1 op de 3 militairen die nu in Ukraine vechten een inwoner is van een NAVO land.
  Ook hier gaat het niet goed…… Putin voelt zich nu existentieel bedreigd door de grootmachten NAVO en USA en zint op wraak.
  Op langere termijn zal Putin (of een van zijn opvolgers) zich ook met het midden oosten ( Iran ) gaan bemoeien, dan wordt het pas echt gevaarlijk….
  Volg dit : want de blauw gele koningin kan nog zoveel keer sancties tegen Rusland “ uitvaardigen “ uiteindelijk zal Putin haar terug pakken.
  Infrastructuur vernietigen?
  Internet verkeer plat leggen??
  We wachten af.
  Blijf trouw aan jezelf. Hou je ogen open, en weet waar het naar toe gaat.
  Een WERELD REGERING. ‼️ MET AAN HET HOOFD EEN MACHTIGE STERKE WREDE WERELD LEIDER, DIE “ ORDE OP ZAKEN KOMT STELLEN “ HIJ ZAL WORDEN GESTEUND EN GEPROMOOT DOOR EEN RELIGIEUZE LEIDER.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in