Omdat ze niet zelf willen schoonmaken: sanitaire catastrofe in Duits vluchtelingenhuis

13

Het nadert zich een vuilnisbelt: maden, kakkerlakken, muizen. De hygiënische omstandigheden in de gemeentelijke “vluchtelingenfaciliteit” in Neurenberg zouden een ramp zijn. Omdat de asielzoekers die naar Duitsland zijn verhuisd hun door de belastingbetaler gefinancierde accommodatie kennelijk niet zelf willen schoonhouden, neemt het linkse gemeenteraadslid Kathrin Flach dit nu in haar socialistische handen.

De omstandigheden zijn onaanvaardbaar in de gemeenschappelijke accommodatie voor zogenaamde “vluchtelingen” in de Neurenbergse Schloßstrasse, die vanwege een Corona-kwestie twee weken onder quarantaine stond. De ongeveer 100 “gevluchtenen” moeten hun accommodatie delen met maden, kakkerlakken en muizen. En dat allemaal omdat de schoonmaakdienst niet kwam opdagen en het vuilnis achter hun kont bleef liggen, meldt Jouwatch.

Deze “onmenselijke omstandigheden”, deze “schending van de mensenrechten“, wordt momenteel luidkeels en met veel media-aandacht beklaagd door gemeenteraadslid Kathrin Flach Gomez van de Linkse partij. De 32-jarige beroepssocialist weet waar ze over klaagt na het afronden van een doctoraal in culturele geografie met een focus op geografisch ontwikkelingsonderzoek. Want: Bewoners van de accommodatie hadden haar beeld- en videomateriaal van de omstandigheden “doorgespeeld”, doet ze verslag aan de publieke BR-zender.

Flach Gomez formuleert dan meteen onomwonden haar eisen: het zijn niet de bewoners die verantwoordelijk zijn voor de properheid van de woning die de belastingbetaler ter beschikking heeft gesteld, volgens het linkse gedachtegoed. Nee. In een interview met BR eiste Flach Gomez dat de vuilnis onmiddellijk door gespecialiseerde bedrijven zou moeten worden gesaneerd. De rekening gaat naar de fiscus.

Haar groene kameraad Britta Walthelm, werkzaam als Neurenbergse gezondheidsbeambte, bevestigde in antwoord op de vraag van BR dat er al een gespecialiseerd bedrijf voor ongediertebestrijding in in dienst was genomen. Daarnaast zijn gemeentelijke hygiëne specialisten momenteel bezig met het schoonmaken van de faciliteit, versterkt door een gemeentelijke schoonmaakdienst voor ongediertebestrijding.

Het trieste resultaat van Merkel’s grensopening: officieel 1,3 miljoen misdaden door asielzoekers

  Telegram is het enige platform zonder censuur - tot nu toe
Vorig artikel“Zwarte” professor in Afrikaanse studies geeft toe: “Ik ben Joods”
Volgend artikelZweedse premier geeft de schuld van het geweld aan de autochtone Zweden: ze grijpen niet in
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

  • De zieke linkse geesten maken de dienst uit en laten zich als slaaf gebruiken en noemen dat tolerant en dat duidt op een zeer verziekte geest

   • Dat is al langer bekend geachte Dirk. Linkse rakkers , hebben idd een MENTALE AANDOENING. En jezelf als slaaf laten gebruiken…tja , dan spoor je niet helemaal. Tolerant zijn jegens anderen die zelf INTOLERANT zijn….dan heb je ok meer dan 1 schroefje los. Ik ga zeker NIET laten zien HOE tolerant ik ben door me te laten MISBRUIKEN en/of afslachten…. !!! DAAR ben ik GEEN Marinier voor geworden destijds.

 1. Gut wat kunnen ze blijde zijn dat ik geen lokale bestuurder ben.

  Ik zou ze simpelweg vertellen dat er na nu maandelijkse controle komt, en ze 3 dagen geven omop te ruimen en schoon te maken.
  Niet goed: dan een gespecialiseerd bedrijf, op HUN kosten;dus van de uitkeringen afgetrokken.

  Bij herhaling ergens buiten af: per “vluchteling”een eenpersoons tentje en bye bye.
  ———————
  Die Linksen zijn te stom om te zien dat als er nu een bedrijf of particulier naar de rechterstapt en rechtsgelijkheid eist, de staat ook daar gratis moet schoonmaken.
  Iets voor Pegida of AFD

 2. Hopelijk heeft ze gelijk een goed contract afgesloten, want volgende maand kunnen ze er weer naartoe. Allemaal op kosten van de Duitse belastingbetaler. Ook lekker als dit soort gasten naast je komt wonen.

  • Ik heb geen medelijden met dat tuig maar ook geen voor het volk waar dan ook dit zelf overzicht hebben afgeroepen door het maar toe te laten en zo een schuld gevoel weg te kopen, Geert Wilders heeft het altijd bij het goede einde gehad gewoon in de regio opvangen maar hij wordt verkettert en nu schreeuwen ze hulp en brand , daarom vind ik ook als er tocht onderdak moet gegeven worden laten de kiezers die op de partijen hebben gestemd die ze binnen halen ook opnemen en de kosten ervan dragen want zij willen dat toch dan zadel ons die het niet willen op met de kosten en overlast, en hoe zit het met partijen die ervoor zijn nemen de leiders ook vluchtelingen op en de elite, natuurlijk niet zolang als er genoeg land verraders zijn voelen zij zicht ondersteunt . EEN STEM OP RUTTE IS EEN STEM OP EEN LANDVERRADER>

 3. Als zij te beroerd zijn om zelf schoon te maken Lekker laten zitten
  Doe de deur op slot tot ze smeken om schoonmaak middelen zo dat ze kunnen beginnen met de schoonmaak

  • Dat levert ook schade aan het gebouw op. Ik zou ze laten kiezen: een ‘jeugdherberg’ zoals nu met vrije in- en uitloop, maar ook verplichtingen, of er wordt voor je schoongemaakt, maar dan wel vreemdelingendetentie. Dan krijg je een kale cel, die zo schoon te maken is.

 4. Gaan ze het nu nooit leren in de EU.Waarom krijg je die toestanden.Dat volk wil dat alles voor hen gedaan moet worden.Dat ze zelf in hun eigen vuiligheid blijven leven.De bevolking moet nog hun kuisvrouw spelen.Heel goed bezig.Ze maken alles kapot die horen hier niet.

 5. Ja de mensen die zo begaan zijn met dat volk waarom gaan zij niet alles schoonmaken elke dag gratis het zijn toch zo een goede mensen, wat er anders rest zijn vele ziektes maar geloof mij Merkel blijft er ver van uit de buurt.

 6. Het zijn zeker allemaal mannen…ze zijn gewend dat alles door hun vrouwen wordt gedaan . Schoonmaken is man onwaardig.
  Ik sta hier niet van te kijken .
  Daarom willen ze ook zo graag hun vrouwen over laten komen of moeders ofzo …die kerels kunnen nog geen eitje bakken ..laat staan schoonmaken ..mooi klaar mee met die viespeuken.
  Ze brengen veel ziektes met zich mee ook nog oa soas ..oh meisjes vlieg er niet in zo een man is het einde van je fijne gezonde lijf en leven…. leven………..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in