Hoofd procureur-generaal van Texas wordt gesteund door 16 deelstaten in zijn rechtszaak in het Hooggerechtshof

0
Supreme Court © Matthew G. Bisanz (CC BY-SA 3.0)

Op dinsdag meldde Frontnieuws dat de Hoofd procureur-generaal, Ken Paxton, een rechtszaak heeft aangespannen bij het Hooggerechtshof tegen vier deelstaten met de hoogste incidentie van onregelmatigheden in verband met de verkiezingen begin november. Paxton wordt nu door ten minste 16 deelstaten gesteund.

De rechtszaak van Paxton betreft Georgië, Michigan, Pennsylvania en Wisconsin, waarvan hij zegt dat ze de pandemie hebben gebruikt om te rechtvaardigen dat men zowel federale als staatswetten negeerden door op het laatste moment op onwettige wijze amendementen ten uitvoer te brengen die de verkiezingsuitslag hebben vervalst.

Aangezien de actie een donkere schaduw van twijfel over de verkiezingsuitslag werpt, wordt het Hooggerechtshof daarom gevraagd om in te grijpen en de verkiezingsstemmen van de staten te blokkeren en een speciale verkiezing te regelen om nieuwe kiesmannen te benoemen, of de staten te bevelen hun wetgevers de kiesmannen te laten benoemen in plaats van de kiesmannen die door de verkiezingen zijn benoemd, of helemaal geen kiesmannen te benoemen.

Massale steun

Op woensdag kreeg Paxton steun van de Hoofd procureur-generaal van Louisiana, Jeff Landry, die erop wijst dat de verkiezingen in de betrokken staten in strijd lijken te zijn verlopen met de grondwetten van de Amerikaanse constitutie.

Het Hooggerechtshof heeft verklaard dat het de zaak zal behandelen en heeft  tot aanstaande donderdagmiddag een deadline vastgesteld voor de vier aangeklaagde deelstaten om te reageren op de kritiek.

  VS' antwoord na de tweet van Iran over "oorlog tegen racisme": "Jullie lynchen homo's"

16 staten

Volgens berichten op woensdagavond hebben in totaal nu 16 deelstaten hun steun uitgesproken voor de rechtszaak van Texas.

Update:

Opnieuw hullen de mainstream media zich in stilzwijgen na doodschieten 4-jarig jongetje door zwarte man – drukte zijn pistool tegen het hoofd van Sweeney en schoot twee keer

Vorig artikelHoofd procureur-generaal van Texas krijgt steun van Louisiana in zijn rechtszaak tegen de vier kantelstaten
Volgend artikelChina is geïnfiltreerd in de westerse wereld – koopt de superrijken om
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in