Foto: The United States Department of Justice

Op dinsdag meldde Frontnieuws dat de hoofdaanklager van Texas, Ken Paxton, een rechtszaak heeft aangespannen bij het Hooggerechtshof tegen vier deelstaten met de hoogste incidentie van onregelmatigheden in verband met de verkiezingen begin november. Paxton krijgt nu steun van de hoofdaanklager van Louisiana.

De rechtszaak van Paxton betreft Georgië, Michigan, Pennsylvania en Wisconsin, waarvan hij zegt dat ze de pandemie gebruikten om te rechtvaardigen dat men zowel federale als staatswetten negeerden door op het laatste moment op onwettige wijze amendementen ten uitvoer te brengen die de verkiezingsuitslag hebben vervalst.

Aangezien hun handeling een donkere schaduw van twijfel over de verkiezingsuitslag heeft geworpen, wordt het Hooggerechtshof daarom gevraagd om de staten in kwestie te bevelen hun wetgevers hun kiesmannen te benoemen in plaats van door de kiezers.

Ondersteunende aanklacht

Op woensdag werd Paxton gesteund door de hoofdaanklager van Louisiana, Jeff Landry, die ook de vier staten aanklaagt.

Het Hooggerechtshof heeft verklaard dat het de zaak zal behandelen en heeft een deadline tot aanstaande donderdagmiddag vastgesteld voor de vier deelstaten om te reageren op de kritiek.

In het proces van Landry verwijst hij naar het feit dat de verkiezingen in de betrokken staten in strijd lijken te zijn verlopen met de wetten in de constitutie (Amerikaanse grondwetten).

Extra steun kan nog komen van de hoofdaanklager van Alabama.

  Ontmaskerd: CDC haastte zich om definitie van 'vaccinatie' te veranderen op zelfde dag dat Israëlische studie natuurlijke immuniteit boven COVID-19 vaccin aanprees

Update: Missouri heeft zich zojuist ook aangesloten.

Georgia video toont verkiezingsfraude van stemmentellers nadat ze verkiezingswaarnemers hebben weggestuurd

Vorig artikelYouTube verwijdert kritiek op de presidentsverkiezingen
Volgend artikelHoofd procureur-generaal van Texas wordt gesteund door 16 deelstaten in zijn rechtszaak in het Hooggerechtshof
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

  1. Moet naar het congres; overstemmen met een stem per staat. Dan is het gedonder afgelopen.

    Daarna stemmen fysiek overtellen; degenen die gerotzooid hebben: vervolgen; maar dat heeft dan alle tijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in