“We hebben mensen aan de top” – De superrijken van de westerse wereld hebben zich aan  China overgegeven, omdat ze meer geld verdienen met het werken voor de Chinese Communistische Partij.

Een rapportage van de Australische Sky News toont een video waarin een Chinese academicus toegeeft dat de Chinese Communistische Partij mensen in de binnenste cirkel van de Verenigde Staten controleert.

De methode die de dictatuur China gebruikt om invloed te krijgen op de westerse democratieën in de wereld wordt Elite capture genoemd.

Het enige wat China moet doen om de enige supermacht van de wereld te worden is nu te wachten, terwijl ondernemers in de westerse wereld gedwongen worden om via een ultralinks klimaatbeleid hun economische groei tot nul te herleiden. Dat betekent in de praktijk een energiecrisis door de verminderde energieproductie en fabrieken die naar China worden verplaatst.

China heeft de afgelopen decennia zijn greep op de Australische economie vergroot, en op dit moment koopt China 30 procent van de export van het land. Dit geeft China grote macht over de links-liberale bovenlaag van Australië, die om economische redenen geen nee meer durft te zeggen tegen het veeleisende beleid van China.

Velen in Australië maken zich nu zorgen en vrezen dat een dreigende pro-Chinese Biden-regering in de Verenigde Staten Australië aan China zou kunnen verkopen, zodat Australië in de praktijk wordt gereduceerd tot een grondstofrijke gehoorzame staat voor de Chinese Communistische Partij.

Joe Biden omgekocht door de Chinezen

  Biden's populariteit onder links groeit: vrijlating bevolen voor meer dan 14.000 illegalen - waaronder 70% veroordeelde criminelen
Vorig artikelHoofd procureur-generaal van Texas wordt gesteund door 16 deelstaten in zijn rechtszaak in het Hooggerechtshof
Volgend artikelTrump zegt dat de Texaanse rechtszaak ‘The Big One’ is nadat 18 andere staten meedoen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Praat geen peop.
  Dit Chinese bestuur is een reeële bedreiging voor ons en onze vrijheden (wat daar nog van rest dat heet)
  De eu kijkt met verrukking naar de onderdrukkingstechnieken die daar gebruikt worden.
  De eu commissie en parlement bestaan nl. ook hier grotendeels uit hardline communisten.
  Noemen zichzelf socialisten en democraten zolang t duurt.

  • Klopt die heeft ook de sovjets gefnanciert, dat had die man in Oostenrijk ook gezien ook had hij het boek van Henri Ford (ja die van de auto’s!)gelezen, the international jew! Zij zitten achter het communisme, zij proberen het nu weer om de hele wereld communistisch te maken, we zullen moeten inzien, dat de extreem rijke kabal joden
   het ons onmogelijk maken! Wanneer we dat inzien weten we wie onze ware vijand is en waartegen we moeten vechten anders gaan de blanke mensen tenonder, dat zeggen die lui gewoon hardop, zonder van racisme beschuldigd te worden, terwij al we de minste critiek op en Israhel hebben, wij meteen van rascisme beschuldigd worden! Zij zeggen openlijk dat wij vernietigd moeten worden! Lees maar eens over de sovjetunie, Waar 66 miljoen onschuldige chr Russen op een beestachtige manier werden afgeslacht! Lees ook eens passages uit de Babylonische talmoet, dan weet je gelijk wat ze over ns denken!

 2. ‘… een Chinese academicus toegeeft dat de Chinese Communistische Partij mensen in de binnenste cirkel van de Verenigde Staten controleert.’

  Quote – David Rockefeller – New York Times August 10, 1973

  “Whatever the price of the Chinese Revolution it has obviously succeeded not only in producing more efficient and dedicated administration, but also in fostering high morale and community of purpose. The social experiment in China under Chairman Mao’s leadership is one of the most important and successful in history.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in