Hongaarse aanklagers bereiden een aanklacht voor tegen de 92-jarige Hongaars-Amerikaanse financier George Soros wegens medeplichtigheid aan de moord op duizenden Hongaren tijdens de nazi-bezetting in de Tweede Wereldoorlog, bericht Newspunch.

Soros zal worden beschuldigd van “bewuste en opzettelijke” medeplichtigheid aan de moord op Joodse Hongaren in Boedapest van september 1942 tot januari 1943, volgens een bron bij het openbaar ministerie in Boedapest, Hongarije.

De regering van premier Viktor Orban streeft naar gerechtigheid voor historische misdaden begaan door Hongaarse nazi-collaborateurs en Soros zou zijn enorme middelen hebben gebruikt om zich decennialang “in het volle zicht” te verschuilen.

Premier Orban waarschuwt al tientallen jaren voor de ondermijnende invloed van Soros op de samenleving. “Europa mag niet bezwijken voor het netwerk van Soros,” schreef Orbán onlangs.

Soros werd in 1930 geboren in een Joodse familie in Hongarije en overleefde de Holocaust door met de nazi’s te collaboreren. Hij heeft totaal geen berouw getoond voor zijn daden en vertelde in 1988 aan 60 Minutes dat als hij het niet had gedaan, iemand anders het wel had gedaan.

Soros werd vermist sinds tenminste 5 maart, kort nadat het nieuws uitlekte over de dreigende beschuldigingen. Hij werd verwacht op een conferentie over zijn recente werk voor Afrikaans onderwijs, maar hij kwam niet aan.

Het openbaar ministerie acht Soros geschikt om terecht te staan ondanks zijn hoge leeftijd, zei het parket, maar de zaak wordt opgeschort totdat hij is gearresteerd.

Soros richtte in 1993 de Open Society Foundation op om extreem-linkse waarden en open grenzen over de hele wereld te bevorderen. Laura Silber, een woordvoerster van de stichting, vertelde USA TODAY dat de bewering dat Soros nazi’s heeft geholpen en gesteund “100% onjuist” is.

  Net zoals we vermoedden, Greta Thunberg wordt gecontroleerd door George Soros

Amerikaanse factcheckers hebben Soros regelmatig verdedigd tegen beweringen dat hij tijdens zijn tienerjaren een nazi was. Deze zelfde factcheckers worden echter geheel of gedeeltelijk door Soros gefinancierd en zij hebben nagelaten deze belangenverstrengeling in hun verslaggeving over Soros aan het licht te brengen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GEORGE SOROS DOSSIER

Wie is George Soros?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPro-vaccin Italië verandert van toon en legt enorme schade van vaccins bloot
Volgend artikelSituatierapport 09/03/2023: Russische vooruitgang te midden van Wagner-chef gedenkwaardige toespraak
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

37 REACTIES

 1. Kom op zeg. Toen was hij pas 13 jaar als hij in 1930 geboren is. Zo’n jochie gaat echt geen Joden vervolgen. Ben geen fan van Soros, maar dit is nu echt fake news.

 2. Niet alleen de soros-clan, maar al deze ratten gaan zich weer verschuilen.
  Net als na wo2.
  Maar wij gaan ze vinden.
  En hun bloedlijnen zullen voor eeuwig worden vernietigd.
  Omdat het kwaad nu voor eens en altijd moet worden gestopt.

 3. Wat verwacht je ook van Amerika die tot op de dag van vandaag openlijk Nazis in Oekraïne steunen. Dan ben je of zelf overgenomen door nazi’s of je bent zo huigelachtig als wat (boter op je hoofd)

  • @ Freddy, maart 9, 2023 at 10:29
   Openlijk de Nazis in Oekraïne steunen? Dat is maar deel van het verhaal. De hele oorlog daar is opgezet door de VS en voor zover ik zo langzamerhand heb begrepen zijn veel, zo niet alle, oorlogen door de VS “voorbereid” en opgezet.

 4. Al die grote mannen met flink wat geld hebben wel iets te verbergen. Maar ze worden door andere grote mannen in het zadel gehouden.

  • als mijn vader janssen heette, heet ik ook janssen
   een amsberg word nooit een van oranje
   om nog maar te zwijgen over dat mongooltje wat is omgewisseld
   filmpje al eens gezien van de vergulde draak, geschonken door nederlanders onder duitse vlag.
   maxi heeft tot haar 12e tussen de heidies en de gunthers geleefd dus die rooie overbodige heeft geprobeerd om de duitse genenpool weer wat levenselixer te bezorgen
   trouwens van welke staatsidioot komt het woord koningin voor die argetijnse spermaemmer af?

 5. Alleen al als je ziet, waar Soros zich mee bezig hield / houdt :
  – rijk geworden door het laten crashen van de Bank of England
  – tientallen politieke inmengingen : Yugoslavie, Rusland, Hongarije; Europees parlement, E.C.F.R., Atlantic Council, National Endowment for Democracy, enz.
  – tientallen stichtingen en foundations : van “universiteiten” tot ngo’s, actie-groepen als antifa en blm.- enz.
  – tientallen verkiezings-processen : Dominion stemmachines, verkiezingen van Openbaar Aanklagers, enz.
  – grote invertsreingen via BlackRock in I.T. , onroerend goed, landbouwgrond, enz.
  – grote investeringen in media : o.a. Bertelsmann = RTL concern, enz.

  Kortom : een politieke misdadiger.

  • Dus die wordt zeker niet uitgeleverd.
   Julian Assange wel, maar die heeft een veel grotere misdaad gepleegd: de waarheid zeggen.

 6. al is hij nog zo oud achter hem aan de laatste dagen van zijn leven maak zijn leven ondragelijk en laat hem wat vertellen over ons zogenaamde KONINGSHUIS ZIJN VRIENDEN

 7. waarschijnlijk de grootste misdadiger ooit.
  maar als jochie van 13 medeplichtig aan de moord op duizenden Hongaren lijkt wat overdreven

 8. Meer weten? Je denkt dat we in een land wonen met redelijk denkende en fatsoenlijke mensen, maar niet is minder waar. De goeden niet te na gesproken, de politici zijn zo vies en vuil en allemaal vriendjespolitiek vanuit Minerva. Baudet zat, voor zover ik elders las, daar ook bij! Het is een grote corrupte smerige zooi. Niet te bevatten dat het waar is. En dan die schijnheilige gezichten, zoals straks ook weer bij NL doet.
  Ik lees het zo vaak, maar inderdaad de wereld is beter af zonder al dat gaies.
  Zie oa Greengo juli 16, 2020 at 21:29 https://pedoempire.org/chapter-36-netherlands-the-pedophile-kingdom-and-sodom-and-gomorrah-of-the-modern-world/#more-317.
  Voor andere landen misschien op de basis website kijken: pedoempire.org. Wellicht in of met andere landen ook verbindingen te vinden.

 9. Die engerd ziet er uit op die foto alsof hij al dood is. Zou wel heel mooi zijn als hij heeel snel zijn laatste adem uitblaast. Weer 1 minder! Next ……. Nog velen te gaan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in