Homoactivist zegt dat hij de voormalige Amerikaanse president Barack Obama oraal heeft bevredigd

1

Larry Sinclair beweert dat hij seks heeft bedreven en drugs genomen met de toenmalig senator Barack Obama.

Ik vertelde de limousinechauffeur dat ik op zoek was naar iemand om de nacht mee door te brengen en de kennismaking verliep via de limousinechauffeur, zegt Larry Sinclair.

We hadden een paar drankjes op en ik zei dat ik cocaïne wilde, dus we stapten in de limousine en vertrokken. We begonnen te drinken, ik begon te snuiven, hij begon te roken en ik legde mijn hand op zijn been en begon zijn dij te masseren. Ik gaf Barack Obama orale seks.

De volgende dag, gaat Sinclair verder, klopte Obama op de deur van zijn hotelkamer omdat hij meer seks wilde.

Ik gaf hem orale seks in de hotelkamer, bevestigt Sinclair.

Sinclair zegt verder dat in beide situaties in 1999 drugs werd gebruikt en dat het Obama was die zelf drugs naar Sinclair’s hotelkamer bracht.

Ik had eigenlijk geen idee wie hij op dat moment was, zegt Sinclair en legt verder uit dat hij pas vijf jaar later, in 2004, Obama op een politiek evenement op televisie zag en hem toen herkende en erg geschokt was.

Sinclair kondigde vervolgens een persconferentie aan waarin hij aankondigde dat hij drugs had gebruikt en orale seks had gehad met Barack Obama toen hij senator was. Na de persconferentie werd hij gearresteerd door de politie in Washington DC, naar verluidt op initiatief van Beau Biden, zoon van de Democratische presidentskandidaat Joe Biden die destijds minister van Justitie was in Delawere. Sinclair beweert dat Biden vermoedens van diefstal had verzonnen die in feite nooit hadden plaatsgevonden, maar dat dit werd gedaan om zijn legitimiteit en geloofwaardigheid te verminderen nadat hij met zijn drugs en seksuele relaties met Obama-verhaal naar buiten was gekomen.

  YouTube op heterdaad betrapt met het verwijderen van "dislikes" van Biden's White House pagina

Larry Sinclair gaat verder met te zeggen dat hij werd gecontacteerd door ene Donald Young kort voordat hij uitging met zijn publieke openbaringen. Young had de leiding over het koor in de kerk die Obama bezocht en vertelde dat hij ook seksuele relaties had met Obama en drong er bij Sinclair op aan dat hij zichzelf moest beschermen omdat “zij” achter hem aan zullen komen.

Hij werd toen neergeschoten in zijn appartement in Chicago, zegt Sinclair die er ook op wijst dat de moord nooit is opgelost.

Sinclair houdt al jaren vast aan hetzelfde verhaal over zijn twee ontmoetingen met Obama en hun seksuele relaties. Hij beschrijft zichzelf als een homoseksuele activist en heeft onder andere een boek geschreven over de gebeurtenissen – een verhaal dat volgens critici fictief is en dat Sinclair liegt om Obama te chanteren.

Walgelijke homopropaganda: eersteklassers moeten onder de regenboogvlag marcheren

Vorig artikelAfro-Amerikaan verkrachtte zijn 10 maanden oude dochter tot de dood
Volgend artikelVoormalig presidentieel adviseur Stone adviseert Trump om staat van beleg toe te passen in geval van verkiezingsfraude
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

  1. De komst van de Beloofde Messias en Mahdi(a.s.) in de Hadith. ,

    “I saw Satan fall like lightning from heaven” – Jesus, Luke10:18
    In Hebrew “lightning from heaven” is pronounced…”Baraq O Bamah”. That means 2000 years ago Jesus Christ said in Hebrew: “I saw Satan as Baraq O Bamah” Revelation 12:7-12

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in