LHBTIQ propaganda-actie op een school in Duitsland.

In Moers worden nietsvermoedende eersteklassers geïndoctrineerd met perfide homopropaganda. De weerloze kinderen moesten onder een regenboogvlag in de school marcheren.

Zeer jonge kinderen lopen onder een regenboogvlag een school binnen. Na het vergelijken van foto’s blijkt dat het de basisschool Meerbeck in Moers, Duitsland te zijn. Links en rechts staan functionarissen van de protestantse kerk.

Op 13 augustus heeft Nordrhein-Westfalen het leerplan voor zijn jongste leerlingen doorgevoerd. Of de vlag-foto ook op die dag is gemaakt, is niet zeker. Deze foto zou op 19 augustus zijn verschenen op een Facebook-pagina van de protestantse kerk in Moers – volgens getuigen waren de meeste commentaren negatief en waren de commentatoren geschokt door de indoctrinatie van de kinderen. In de middag van dezelfde dag hebben de auteurs de foto verwijderd, meldt Anonymousnews.

Regenboogvlag als propagandamiddel

Reageerder Mike D. vertelde Arcadi:

“In het originele artikel staat dat de afgebeelde predikant een vlagzegen heeft gegeven aan elk kind onder de regenboogvlag. Dit doet me denken aan totalitaire dictaturen. Het schokt me en laat zien dat kinderen vanaf het begin met genderpropaganda worden bewerkt.”

De AfD-districtsvoorzitter van het Wesel-district, waar Moers deel van uitmaakt, Renatus Rieger, zei tegen Arcadi:

“De protestantse kerk staat altijd aan de kant van de macht. Op dit moment staat de macht aan de kant van de regenboogvlag. Hier worden kinderen van jongs af aan seksueel geïndoctrineerd. Wat hebben de eersteklassers te maken met de homobeweging?”

Feiten die de homolobby in de doofpot wil stoppen

  Nieuwe "Omicron varianten" richten zich op de geprikten, terwijl de pandemie van de geprikten doofpotaffaires voortduurt
Vorig artikelWas de explosie in Beiroet een mini-kernbom of niet?
Volgend artikelLampedusa: Illegale migranten landen tussen badgasten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Steeds opnieuw wordt duidelijk dat de Polen volkomen gelijk hebben. Wie krijgt in hemelsnaam het perverse idee om kindertjes dit te laten doen ? De bedenker van dit fraais moet toch wel dood- en doodziek zijn ?!

  2. te ranzig voor woorden..waarom moet het homo gebeuren tegen onze wil ( als gewone hetro) door onze strot geramd worden??..ik denk dat het een keer tijd wordt voor die homo’s om te beseffen dat : hun geaardheid wordt getolereerd : maar nooit wordt geaccepteerd..en hoe meer ze proberen om dit om te draaien : hoe dieper ze hun eigen graf graven en zeker als er een partijtje pedo verheerlijkers bij zitten

  3. In het derde Rijk werden gewone onopvallende homo’s met rust gelaten, maar die de hoer speelden en pervers waren opgesloten! Was misschien niet zo’n slecht iedee!

  4. The Pink Swastika: Homosexuality in the Nazi Party

    The Pink Swastika – Wikipedia
    allemaal zionisten en vrijmetselaars die deze agenda promoten ,en vergeet de juzuieten niet ,dat zijn de ergste

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in