Een overlevende van de Holocaustcampagne heeft verklaard dat het regeringsbeleid tegen degenen die niet geïnjecteerd zijn met het COVID-19 vaccin overeenkomsten vertoont met het beleid van nazi-Duitsland tegen de Joden.

Alliance for Human Research Protection (AHRP) voorzitster Vera Sharav merkte deze vergelijking op in een interview van 9 maart met Rebel News. Zij vertelde Drea Humphrey dat zowel de nazi’s van de jaren 1930 als de regeringen van vandaag mensen ontmenselijken die weigeren zich met het COVID-19 vaccin te laten injecteren, schrijft Ramon Tomey.

Zij legde uit: “De nazi’s gebruikten de angstzaaiende [tactiek] van Joden [die de] verspreiders van besmettelijke ziekten zouden zijn. Dat is precies de beschuldiging aan het adres van de ongevaccineerden – zij zijn verspreiders van het virus, wat zij niet zijn.”

Humphrey haalde onderzoek aan waarin staat dat de nazi’s de sterfgevallen door de Spaanse grieppandemie van 1918 gebruikten om politieke macht te krijgen. In het verlengde daarvan gebruikten zij propaganda om de Duitse bevolking ervan te overtuigen dat Joden en andere “ongewensten” verantwoordelijk waren voor het verspreiden van gevaren voor de volksgezondheid, zoals tyfus en luizen.

In dezelfde geest gebruikten regeringen overal ter wereld de COVID-19 pandemie om hun controle over hun respectieve bevolkingen te verstevigen. Zij ontmenselijken ook de ongevaccineerde personen in hun landen, waarbij sommigen zelfs een “pandemie van de ongevaccineerden” afkondigden. Uit de gegevens bleek echter dat de volledig gevaccineerden een groter aantal COVID-19 infecties, ziekenhuisopnames en sterfgevallen omvatten.

Toen zij nog een kind was, werden de voorzitster van de AHRP en haar familie vanuit hun huis in Roemenië naar een nazi-concentratiekamp in Oekraïne gestuurd. Haar vader stierf aan een infectieziekte toen hij in het kamp geïnterneerd was. In 1944 wist Sharav’s moeder haar via een weesorganisatie los te kopen, waarop zij naar haar vaderland werd teruggestuurd.

  Datingwebsites en Apps hebben nu een filter voor wie wel of niet gevaccineerd is

Volgens Sharav heeft het feit dat zij op een bepaald moment in die tijd “ongehoorzaam” was geweest – door te weigeren de “dictaten van de regering” op te volgen – haar leven gered en als een “grote les” voor haar gediend. Zij raadde ook aan dat degenen “die in de geschiedenis kijken en parallellen met de huidige [tijd] herkennen” dat zouden blijven doen.

“Ik zou willen dat de meeste mensen zouden ophouden met gehoorzamen. Want door te gehoorzamen, laat u de dictators gedijen. Zonder gehoorzaamheid zouden ze het niet kunnen,” zei de voorzitter van de AHRP.

Vaccinepaspoorten zijn de moderne versie van identiteitspapieren uit het nazi-tijdperk

Sharav wees ook op de rol van de vaccinpaspoorten in het segregeren van de ongevaccineerden van de rest van de maatschappij. Tijdens het naziregime en de Tweede Wereldoorlog moesten mensen identiteitspapieren laten zien, vergelijkbaar met de manier waarop mensen in de huidige periode een bewijs van inenting moeten laten zien.

Deze eis stelde de nazi’s in staat om een heel segment van de bevolking apart te zetten en te demoniseren. “[Het vaccinpaspoort bepaalt] wie er naar het openbare plein mag, wie er een restaurant in mag, enz.”

De Holocaust-overlevende voegde eraan toe dat dergelijke maatregelen op een verraderlijke manier werden uitgevoerd. “De Holocaust gebeurde in etappes; het gebeurde niet van de ene dag op de andere,” zei zij.

Sharav benadrukte ook de rol van het medisch establishment bij het toestaan van wetten die inbreuk maken op de vrijheid van gezondheid en uiteindelijk leiden tot genocides. “Het medisch establishment, tijdens de heerschappij van de nazi’s en nu, is de spil facilitator. Zonder het medisch establishment hadden beide regimes er niet mee weg kunnen komen. Het medisch establishment verschaft het vernisje van legitimiteit voor genociden,” legde zij uit.

  Mike Yeadon: Ik raak geïrriteerd van constant mensen proberen uit te leggen dat we worden voorgelogen

De voorzitster van de AHRP wees uiteindelijk met haar vinger naar de eugenetica als de onderliggende ideologie achter de Holocaust en de voortdurende medische tirannie van COVID-19, en beschreef die als “de devaluatie van sommige menselijke wezens.”

Volgens Sharav werden de draconische COVID-19 mandaten “die in wezen tot de dood leidden” uitgevaardigd om zowel financiële redenen als eugenetica. Zij voegde eraan toe dat deze op eugenetica gebaseerde ideologie, die de maatschappelijke elites omhelzen en die als fundament van de tirannieke mandaten dient, “nooit is afgewezen.”

Kijk hoe Vera Sharav ouders oproept om “de redders van hun eigen kinderen te zijn” van de gevaren van de medische tirannie.

Vera Sharav,Holocaust Survivor

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Holocaustoverlevende: Nooit meer is nu. Tenzij we allemaal weerstand bieden (Nederlands transcript)Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBulgarije, Hongarije, Servië: verzet tegen oorlogszuchtige NAVO groeit
Volgend artikelAfschrikking werkt, propaganda faalt in Oekraïne (tot nu toe)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Geschiedenisboeken zijn daarom niet geschikt om er echt iets van te leren, geen oorlogen meer bijvoorbeeld.
  Ook is er in de geschiedenisboeken van Nederland nooit iets verteld over waarom die Indische Nederlanders (Indo’s) en Molukkers (Ambonezen) naar Nederland kwamen!
  Dus ook de echte verhalen over wat de Joden in Nederland is overkomen niet, met name de manier waarop!

 2. De kerken deden mee met de Joden haat .
  Uit volle borst zelfs .
  Nu nog worden de wapens ingezegend (kraanwater met een kruisteken eroverheen)
  Vaticaan bank heeft flinke bedragen geïnvesteerd in een wapenbedrijf, tabaksconcerns
  en een farmaceutische onderneming die onder meer voorbehoedmiddelen
  produceert.

  De bank reageerde op een bericht in het weekblad Der Spiegel. Daaruit blijkt
  dat de Pax-Bank samen met de kerkelijke Liga-Bank 578.000 euro heeft belegd
  in het bedrijf BAE Systems, dat atoomonderzeeërs, raketsystemen en
  gevechtsvliegtuigen produceert.

  British American Tobacco
  Ook heeft de bank honderdduizenden euro’s geïnvesteerd in de tabaksconcerns
  British American Tobacco en Imperial Tobacco en heeft hij aandelen in de
  Amerikaanse farmaceut Wyeth, die ook voorbehoedmiddelen maakt. Het Vaticaan
  verzet zich tegen het gebruik van de pil, het condoom en andere middelen om
  een zwangerschap te voorkomen.

  En erger nog .
  https://historiek.net/benedictus-xvi-wil-oorlogspaus-zalig-verklaren/2597/

  Stel badgasten ..
  Ze strooien met heilig verklaren en zalig verklaren .. 😛

  • paus/Pausdom is geen Christen waarom dat systeem is the anti-christ NWO is ook een plan van hun ,
   klaus de swabber ,biden,koning willem,saddam hoesein ,koning hoesein,napoleon,himler,poetin,darwin,Tony Blair karl marx,Winston
   Churchill en ga zo maar door allemaal vrijmetselaren

 3. Indeed. En vrijmetselaren aanbidden lucifer. Dat is hun ding. Waarom denk je dat Rutte het cadeautje van Balkenende (een geiten kop) opgehangen in het torentje. Geiten kop is ook wel baphomet genoemd aka satan.

 4. Waarom moeten mensen sterven door hebzucht van regeringsleiders denken jullie???? In de gehele geschiedenis van de mensheid was dat al zo sinds de mensen geen eenheid begonnen meer te vormen en apart gingen wonen Ver van elkaars geboorte nederzetting waar iedereen voor iedereen zorgde. Maar sinds de ruilhandel verdween en in geldhandel overging toen was het gedaan met de vrede onder de mensen en gingen ze elkaar te lijf met moordwapens om hun bezit uit te breiden als die tegenstander die niet wilde delen!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in