Weet u nog hoe ons verteld werd dat “het vaccin in de arm blijft” en dat “het onschadelijke spike-eiwit maar een paar dagen wordt aangemaakt”? Ze zeiden dat ze daar zeker van waren, ondanks dat er geen gegevens waren die hun beweringen bevestigden, schrijft Igor Chudov.

Nou, helaas blijkt dat ze tegen ons gelogen hebben. De gegevens zijn nu binnen, en die bewijzen het tegendeel!

In een uitgekiend wetenschappelijk onderzoek door Brogna et al., dat zojuist gepubliceerd is, werd de aanwezigheid van spike-eiwit bij COVID-gevaccineerde mensen zes MAANDEN na vaccinatie vastgesteld – en werd de mogelijkheid van kruisbesmetting van experimentele data met in het wild circulerende COVID-infecties uitgesloten.

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/epdf/10.1002/prca.202300048

Wat de wetenschappers deden

De auteurs van het onderzoek gebruikten een gevoelige test, massaspectrometrie genaamd, om een specifieke aminozuursequentie te detecteren die alleen voorkomt in het gevaccineerde spike-eiwit.

Ter herinnering: mRNA COVID-vaccins bevatten genetische code om het zogenaamde “spike-eiwit” te produceren, een onderdeel van het SARS-CoV-2-virus dat het virus in staat stelt om menselijke cellen binnen te dringen en te infecteren. Tijdens het penetratieproces, dat “fusie” wordt genoemd, verandert het virale spike-eiwit van vorm en wordt het een soort speer die het celoppervlak binnendringt.

De enige aanpassing die zowel Pfizer als Moderna hebben gedaan, is het “prefusie-stabiliseren” van het vaccin-gecodeerde spike-eiwit om te voorkomen dat het van vorm verandert en stabieler wordt in het menselijk lichaam. (U kunt er hier meer over lezen).

De wetenschappers besloten op zoek te gaan naar die specifieke, genetisch gemodificeerde eiwitcomponent.

Experimenteel ontwerp: Massaspectrometrie-onderzoek van biologische monsters werd gebruikt om de aanwezigheid van specifieke fragmenten van recombinant Spike-eiwit te detecteren in proefpersonen die mRNA-gebaseerde vaccins hadden gekregen.

De vervanging, waarbij twee proline-aminozuren werden gebruikt, wordt door de auteurs van het onderzoek “PP” genoemd (PP staat voor proline-proline). Ze zijn Italiaans en realiseerden zich mogelijk niet dat “PP” niet goed klinkt, dus in de meeste Engelstalige literatuur wordt de sequentie “2P” genoemd. De kleuterschoolhumor buiten beschouwing gelaten, richten de auteurs van de studie zich op de spike-eiwitcomponent die alleen voorkomt in het COVID-vaccin en NIET voorkomt in het natuurlijk bestaande Sars-Cov-2-virus.

Om er zeker van te zijn dat hun bevinding niet vals is, namen de wetenschappers een controlegroep op van mensen die nooit het COVID-vaccin hadden gekregen:

De onderzoeksgroep, uit Zuid-Italië, bestond uit 40 proefpersonen, waarvan er 20 waren gevaccineerd met de volledige cyclus van het mRNA-vaccin vanaf april 2022, en deel uitmaakten van de gezondheidssector, en 20 ongevaccineerd waren met negativiteit voor COVID-19 bij een nasofaryngeale test en zonder titer van antilichamen. Daarnaast waren er 20 ongevaccineerde personen die positief waren voor COVID-19.

  Tweede Franse ziekenhuis roept op tot onbeperkte staking tegen gedwongen vaccinatie

De drie groepen werden bekeken.

Het bleek dat alleen de mensen in de gevaccineerde subgroep gevaccineerd spike-eiwit bij zich droegen. Erger nog, er werd zelfs zes maanden na de laatste dosis nog vaccin-spike-eiwit gevonden!

Het specifieke PP-Spike fragment werd gevonden in 50% van het geanalyseerde biologische monster (Figuren 1C-E en 2). Deze aanwezigheid was onafhankelijk van de SARS-CoV-2 IgG antilichaamtiter. De antilichaamtiters hadden een geometrisch gemiddelde van 629,86BAU/mL (afbeelding 1E). De minimale tijd dat PP-Spike werd gedetecteerd was 69 dagen na vaccinatie, terwijl de maximale tijd 187 dagen was. Alle controles (monsters van ongevaccineerde personen) waren negatief. De controlegroep (20 niet-gevaccineerde personen) werd ook getest na het oplopen van COVID-19 en was negatief voor PP-spike.

Nergens in het onderzoek staat dat de productie van spike-eiwit na 187 dagen stopt – de bovengrens van de tijd na vaccinatie was een artefact van de onderzoeksopzet.

Deze afbeelding legt de onderzoeksopzet uit en toont de locatie van de aminozuursequentie van het “gestabiliseerde 2P spike-eiwit”:

De auteurs leggen het waarschijnlijke mechanisme van aanhoudende productie van spike-eiwit uit:

Let op de onheilspellende mogelijkheid, “mRNA kan geïntegreerd of opnieuw getranscribeerd worden”. Wat is dat?

Covid-vaccin wordt onderdeel van menselijk DNA?

Opmerkelijk is de bovenstaande zin: “Het is mogelijk dat het mRNA in sommige cellen geïntegreerd of opnieuw getranscribeerd wordt”. De zogenaamde omgekeerde transcriptie, dat wil zeggen dat het mRNA van het vaccin deel gaat uitmaken van het menselijke DNA-genoom in sommige aangetaste cellen, werd oorspronkelijk zonder bewijs verworpen door de zogenaamde “COVID-wetenschap”, totdat het werd aangetoond in in-vitro-experimenten:

Ergste angsten bewaarheid: Pfizer mRNA transcribeert in DNA

Er is een nieuwe studie verschenen: Intracellular Reverse Transcription of Pfizer BioNTech COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 In Vitro in Human Liver Cell Line. Wat er staat is: laboratoriumstudies tonen aan dat het mRNA-vaccin WEL in het menselijke cel-DNA integreert. Dit betekent dat een injectie met het Pfizer-vaccin, ook al is het maar één keer, het DNA van aangetaste cellen permanent verandert… Lees meer

Als dat zo is, bestaat de verontrustende mogelijkheid dat de productie van COVID-spike-eiwitten nooit stopt. Ter illustratie: het HIV-virus, dat AIDS veroorzaakt, reverse-transcribeert en integreert zichzelf ook in menselijk DNA, zodat de geherprogrammeerde cellen van patiënten eindeloos kopieën van HIV produceren. Daarom kan HIV niet genezen worden, alleen onderdrukt met medicijnen.

  Waarom verandert de persoonlijkheid van sommige mensen plotseling na een mRNA-injectie?

Op dezelfde manier kunnen menselijke cellen waar de genetische code van het COVID-vaccin in is omgezet, ook eindeloos het spike-eiwit blijven produceren.

Verklaart dit IgG4 immuuntolerantie?

De zogenaamde immuuntolerantie, een neiging van het organisme om hardnekkige ziekteverwekkers te negeren in plaats van een krachtige immuunreactie te geven, kan de reden zijn waarom gevaccineerde mensen vatbaarder zijn voor frequente herhaalde infecties en een langzamere virusverwijdering.

Immuuntolerantie is perfect aanvaardbaar voor allergenen, irriterende stoffen die niet repliceren en persistent aanwezig zijn. Het negeren van allergenen, in plaats van last te hebben van vervelende hooikoorts, is de reden waarom immuuntolerantie een goede reactie is op irriterende stoffen in de omgeving, zoals pollen of stof.

Maar immuuntolerantie is dodelijk als het aankomt op weerstand bieden tegen levende, replicerende ziekteverwekkers!

Een immuuntolerant organisme is vergelijkbaar met een tolerant slachtoffer van een overval, die passief blijft zitten terwijl zijn huis wordt leeggeroofd zonder zich te verzetten. De overval lijkt misschien “mild”, maar de overvallers gaan er met de buit vandoor – en ze zullen terugkomen. En nog een keer.

Lees hier meer:

Door boosters veroorzaakte IgG4 immuuntolerantie verklaart overmatige sterfte en “chronische Covid”

Rintrah Radagast heeft gisteren een zeer belangrijk artikel gepost. Het laat ons een mogelijke verklaring zien waarom een overmatige sterfte gerelateerd is aan COVID-boosters, waarom de associatie van Covid-vaccins met sterfte sterker wordt naarmate de tijd vordert in plaats van afneemt, en waarom… Lees meer

Het bericht waarnaar hierboven wordt verwezen legt immuuntolerantie uit, waarom het slecht is voor Covid-19, en hoe het werkt.

Wat het bovenstaande bericht niet volledig onderzocht, is de reden waarom vaccinatie immuuntolerantie opwekt.

Het onderzoek van Brogna et al. dat we nu bespreken, laat ons het mechanisme zien waarom immuuntolerantie voor spike-eiwit ontstaat. De reden is dat spike-eiwit, dat zonder einde geproduceerd wordt, er voor het gevaccineerde organisme uitziet als een “omgevingsirritant” in plaats van dat het gezien wordt als een gevaarlijke indringer.

Ze hadden hierop moeten testen voordat ze deze vaccins verplicht stelden

Ik heb grote waardering voor het nauwgezette en moeilijke werk van Brogna en co-auteurs, die zorgvuldig de aanwezigheid van het spike-eiwit bij gevaccineerde mensen hebben onderzocht, op de juiste manier controlepersonen hebben gebruikt om COVID-19 als alternatieve oorzaak uit te sluiten, enzovoort.

  Prikspijt: COVID prikslachtoffers "Neem dit vergif niet"

Ik heb geen waardering voor de “Covid-wetenschap”, die loog dat COVID-vaccins “veilig en effectief” zouden zijn. Nu we de negende golf van Covid ingaan, en gevaccineerde mensen geïnfecteerd en opnieuw geïnfecteerd raken, bleken de vaccins niet effectief te zijn. Erger nog, ze bleken ook onveilig te zijn, zoals dit onderzoek en vele andere onderzoeken aantonen.

Helaas hebben de COVID-vaccins geen UIT-schakelaar en is er geen manier om deze aanhoudende eiwitproductie te stoppen.

Hoop voor gevaccineerde mensen

Ik wil dit bericht niet afsluiten met een negatieve noot. Ik wil erop wijzen dat in het onderzoek slechts HALF van de gevaccineerde mensen last had van de voortdurende aanwezigheid van vaccin spike-eiwit in hun bloed. Met de andere helft gaat het gelukkig goed.

Daarom hebben alle gevaccineerde mensen hoop dat zij niet de personen zijn die aan deze voortdurende spike-productie lijden. Er is hoop voor iedereen die gevaccineerd is of dierbaren heeft die hieraan lijden.

Vreemd genoeg, net zoals slechts de helft van de gevaccineerde mensen zes maanden na vaccinatie positief blijft testen op spike, ontwikkelt slechts ongeveer de helft van de gevaccineerde mensen immuuntolerantie. Het ene proces kan samengaan met het andere!

Dit is geen anti-wetenschapspost.

Sommige critici kunnen mij ervan beschuldigen dat ik anti-wetenschappelijk ben, alleen maar omdat ik me negatief heb uitgelaten over de charlatans die onbewezen COVID-vaccins promoten. Verre van dat, ik hou van goede wetenschap en ben altijd blij om belangrijk, levensreddend onderzoek, zoals de studie die ik aanhaalde, onder de aandacht te brengen.

Ik heb goede hoop dat er een einde komt aan de periode van duisternis in de wetenschap, veroorzaakt door conformiteit, corruptie en radicale anti-menselijke ideologieën, en dat onderzoek weer mensgericht wordt, openstaat voor kritiek en vooruitgang.

Denkt u dat de wetenschap in de toekomst ten dienste van de mens zal staan?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SHEDDING DOSSIER

Vertrouwelijke Pfizer documenten en nieuwe studie bevestigen dat COVID “Vaccin Shedding” heeft plaatsgevonden met schokkende en gevaarlijke gevolgenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDonald Trump onthult zijn standpunt over COVID in een nieuwe virale video (Nederlands transcript)
Volgend artikelTop gezondheidsfunctionaris dringt er bij het publiek op aan om ‘dodelijke’ mRNA-boosters te vermijden vanwege de uitbraak van VAIDS
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Dus minimaal de helft van de mensen zal er uiteindelijk aan overlijden.
  Is dit dan de reden dat er doorgespoten dient te worden of zal er nog meer spelen?

 2. mRNA-vaccins gaan de lucht in: hoe u uzelf kunt beschermen tegen onvrijwillige vaccinatie

  Is het moeilijk te geloven dat de mensen die bereid waren u uw baan af te nemen of u een levensreddende operatie te ontzeggen omdat u niet gevaccineerd was, ook zouden kunnen proberen u heimelijk tegen uw wil te vaccineren?

  Stel je dit eens voor: je hebt de taak om de bevolking te vaccineren, maar er is een grote groep mensen, waar je ze ook mee omkoopt of wegneemt, die eenvoudigweg niet met het programma willen meegaan. Deze niet-conforme demografische groep (de niet-gevaccineerden) vertegenwoordigde tijdens COVID-19 ergens tussen de 19% en 30% van de Amerikaanse bevolking, afhankelijk van hoe je de cijfers bekijkt, zoals gerapporteerd door The Epoch Times >>>

  https://www.theepochtimes.com/epochtv/researchers-create-aerosolized-mrna-covid-vaccinefacts-matter-5485207?utm_source=prtnrhard&utm_campaign=vigilantf&src_src=prtnrhard&src_cmp=vigilantf

 3. Iets anders: in De Republikein (kwartaalblad van de republikeinen) las ik een artikel over stadhouder Willem V (1748 – 1806). De bijzetting in de nieuwe kerk in Delft vond plaats op 29.04.1958 (2 + 9 = 11). Wilhelmina de Ranitz (1880 – 1962) weigerde de bijzetting van deze sukkel (haar woorden) bij te wonen.

  119 bemanningsleden hebben de ramp van de Titanic (of zusterschip Olympic) op 15.04.1912 overleefd ( 1 + 1 + 9 = 11).
  De brand in de notre dame in Parijs op 15.04.2019 werd gesticht om 18:20 uur (1 + 8 + 2 = 11) en voormalig first ‘lady’ van de VS Michelle Obama aka big Mike heeft e.e.a. gadegeslagen vanaf een schip op de Seine.

  • Zit jij jezelf te vervelen of zo en heb je je rekenmachine er maar bij gepakt.
   Ik ben op de 11de geboren, in maart, 1963.
   En Nou? Moet ik nog ergens rekening mee houden.

 4. A. Vaccin acquired immune deficiency syndrome : VAIDS.

  B. Het mRNA verandert het DNA [ via : reverse transcription ] en zet de cel aan tot constant aanmaken van spike proteinen.

  Het is bio-engineering.
  Het is een misdaad tegen de menselijkheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in