Het is moeilijk onder woorden te brengen hoe groot dit verhaal is. Dit is een schandaal van epische proporties. Dit is HET grootste nieuwsverhaal, niet alleen van het jaar, maar van het decennium. En raad eens? Complete stilte van de mainstream media. Maar dat geeft niet. Wij zijn nu de media, schrijft Peter Imanuelsen.

Ziet u, Pfizer heeft gisteren een verklaring afgelegd waarin het TOEGEEFT dat ze covid virussen hebben ONTWORPEN. Ik weet het, dit is absoluut krankzinnig.

Het begon allemaal met de undercovervideo van Project Veritas, waarin een directeur van Pfizer toegaf dat ze gain-of-function-onderzoek doen en opzettelijk covid muteren om nieuwe vaccins te maken.

De video is natuurlijk inmiddels gecensureerd op YouTube, maar is nog steeds te bekijken op Rumble.

Vervolgens was het enkele dagen totaal stil bij Pfizer en de mainstream media. Nou, de DailyMail schreef er wel over, maar verwijderde plotseling hun artikel na slechts een paar uur. Hmm, ik denk dat ze een boze brief kregen van Pfizer…

Eindelijk hebben ze nu een verklaring vrijgegeven, en die is erger dan u zich kunt voorstellen. Eerst ontkennen ze dat ze aan gain-of-function-onderzoek doen.

Klik voor groot

Maar later in dezelfde verklaring geven ze toe dat ze covid virussen ontwerpen. Dit is volslagen idioot. Kijk zelf maar.

Klik voor groot

“Wij hebben onderzoek gedaan waarbij het originele SARS-CoV-2 virus is gebruikt om het spike-eiwit van nieuwe zorgwekkende varianten tot expressie te brengen.”

Als ik het goed begrijp, nemen ze de originele covid-variant en brengen ze het spike-eiwit van nieuwere varianten zoals Omicron aan op het originele virus. DIT IS KRANKZINNIG.

  Met Covid-19 centreert zich een eeuw van internationale misdaad van de cabal in "Eén Wereldregering Tirannie"

Ze geven zelfs toe dat ze dit doen om nieuwe vaccins te maken.

Verder…

Ze doen “mutaties van het belangrijkste protease-een niet-besmettelijk deel van het virus. In een beperkt aantal gevallen waarin een volledig virus geen bekende gain-of-function (functieverhogende) mutaties bevat, kan een dergelijk virus worden gemanipuleerd om de beoordeling van antivirale activiteit in cellen mogelijk te maken”.

OH BOY!

Pfizer geeft hier dus toe het covid virus opzettelijk te muteren in hun laboratorium en het te ontwikkelen om de antivirale activiteit in cellen te beoordelen. Maar ze beweren dat ze dit alleen doen als er geen bekende gain-of-function mutaties zijn. Let op het woord “bekende”. Er kunnen natuurlijk ONBEKENDE gain-of-function mutaties optreden waar zij geen weet van hebben. Pfizer doet dit allemaal in hun bioveiligheidsniveau 3-laboratorium.

Ik weet niet hoe het met u zit, maar dit is krankzinnig. Waarom zijn ze nog niet gearresteerd? Waarom mag dit gebeuren? Wat als er weer een laboratoriumlek ontstaat, waardoor de pandemie waarschijnlijk is begonnen. Ik ben boos.

Robert W Malone MD, MS, de uitvinder van de mRNA-technologie, reageert op dit nieuws en zegt dat wat Pfizer doet in feite technisch gezien gain-of-function-onderzoek is.

Daar hebben we het. Pfizer muteert opzettelijk het Covid virus om nieuwe vaccins te maken.

 • Stap 1. Muteer het covid virus.
 • Stap 2. Maak er een vaccin voor.
 • Stap 3. Winst maken.

Dit is gevaarlijk. Dit is roekeloos. Dit is meer dan krankzinnig en moet stoppen.

Nogmaals, de mainstream media zwijgen volledig over deze schokkende zaak. Dit zou de komende week overal voorpaginanieuws moeten zijn. Vergeet niet dat de baas van Reuters ook in de raad van bestuur van Pfizer zit.

  Het duurt niet lang meer

Het is aan mij en aan u om dit verhaal te melden. DELEN AUB – Mensen moeten de waarheid weten over wat Big Pharma doet.

Pfizer is KWAADAARDIG.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voormalig medewerkster van Pfizer: Iedereen wist dat het COVID-19 vaccin een crimineel biowapen wasVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne – RAND-studie ziet risico’s in langdurige oorlog
Volgend artikelDe VS en Europa rijden, net als Thelma en Louise, van een klif af
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Daarom weet onze vriend Bill Gates al dat er een volgende pandemie komt. Hij sponsort als groot aandeelhouder van Pfizer natuurlijk deze studies die hem nog rijker maken en meer macht geven.

  • Wacht maar de wereld zal versteld staan als het bio wapen zich zal gaan ontvouwen dan zullen de schaapjes als appels van de boom gaan omvallen, maar het is ook goed want aan zulke mensen heb je niets zij kunnen beter vertrekken van onze planeet, je zou er om moeten huilen maar ik blijft lachen samen met Rutte en Hugo je zijn zeker al vergeten dat wij wappies slechte mensen waren die geen verantwoordelijk namen om het volk te beschermen nou nu is het tijd dat de schaapjes van onze planeet vertrekken en niet langer ons klimaat verpesten.
   OP GERUIMD STAAT NETJES ZOU MIJN MOEDER GEZEGD HEBBEN.

 2. Lijkt mij nu inmiddels wel duidelijke grondslag voor een collectieve aanklacht en ingebrekestelling en de volledige verantwoordelijkheid tegen alle betrokken overheids-instanties !!

  Dit m.b.t. de bewijzen die nu steeds meer en meer naar buiten komen en de verdenkingen volledig onderschrijven. Er word meer en meer geopenbaard wat het doel van de vaccinaties was en de hiervoor in het leven geroepen vernietigende beperkingen o.a Lockdowns avondklok, vaccinatiedwang en het algehele isolement waar mensen die zich weigerden te laten vaccineren in geplaatst werden.

  Net dit alles heeft de NL overheid dus bewust gezorgd voor de vernietiging van de samenleving en de vele bedrijven die hierdoor ten onder zijn gegaan en nog zullen gaan door de bewust door de overheid gecreëerde helpende schuldenlast. Nog erger is de daarop volgende genocide onder de bevolking welke zij dus blijkbaar bewust veroorzaakt hebben !

  De algehele overheid heeft hier dus volledig bewust en met voorbedachte rade meegewerkt aan dit plan..
  De makers van het vaccin genoten volledige onschendbaarheid welke dankbaar afgegeven werden dor de overheden wereldwijd. Kortom ligt de VOLLEDIGE verantwoordelijkheid voor ALLE ellende bij de overheden die zich hier slaafs voor hebben laten gebruiken.

  Nu word dit weer wederom expliciet en tot in detail bevestigd door de Medewerker van Phizer ! Jordon Trishton Walker, een R&D medewerker van Pfizer wat expliciet de doelstelling en het plan van de facistische opdrachtgevers was. Ook word dit duidelijk bevestigd door de Phizer director Dr. Albert Bourla dat ze met succes het plan hadden uitgevoerd om de wereld bevolking tot 50 % te reduceren. ( Binnen 5 Jaar )
  ( MEDIA HULT ZICH IN IJZIGE STILTE )

  Al met al zit ieder Nederlander en vele ondernemers en bedrijven in de problemen door dit fascistische beleid en worden velen belaagd door instanties als het UWV en Belastingdienst om de rekening voor wat betreft de geplande vernietiging van iig het MKB wat gezorgd heeft voor onbetaalbare rekeningen door deze ongekende satanische vernietiging en de daarop volgende genocide ook nog eens te moeten gaan betalen ! of de behulpzame overheden helpen de ondernemers en bevolking nog verder naar de klote.
  Tot op zekere hoogte is dit al gelukt omdat de motivatie als je het plan kent gedaald is tot onder nul.

  Vanzelfsprekend is er voor de daders waaronder Phizer, moderna etc. een positie gecreëerd waarin ze onaantastbaar zijn en kunnen doen wat ze willen zonder ooit ter verantwoording geroepen te kunnen worden. De positie is op aanvraag gecreëerd door alle wereldwijde overheden.

  Ook getuigd het Phizer rapport hiervan welke bizar genoeg pas over 75 jaar bekend gemaakt zou mogen worden exact wat de doelstellingen en uit en bijwerkingen zijn. Dit is in een procedure onderuit gehaald en is inmiddels gepubliceerd weliswaar op de achtergrond zodat de vaccinatie indoctrinatie landelijk gewoon verder gaat. En de volgzame schaapjes zich gewoon nog gehoorzaam laten prikken met dit genocidemiddel !

  Ook overheden waaronder ook de NL slaven zijn tot op een bepaald niveau op de hoogte geweest met betrekking tot de doelstelling en het bereiken van de geplande reductie van de wereldbevolking .

  Inzake de Corona Openheid en Aansprakelijkheid moeten wij NU SNEL handelen om hiermee de verantwoordelijken hiervoor o.a bijna de volledige overheid en de gehele media volledig aansprakelijk te stellen ? Dit omdat dit bij de veroorzakers hiervan de Genocide fabrieken niet mogelijk is inzake de gegarandeerde onaantastbaarheid welke door de overheden gegarandeerd zijn.

  Het zou super zijn als ook Frontnieuws zich hiervoor kan inzetten om dit op hele korte termijn een openheid en aansprakelijkheidstelling tegen verantwoordelijke overheid en de media landelijk te lanceren maar dan met de wetenschap die we nu hebben zodat er geen ontsnappen meer mogelijk is voor de fascistische slaven van de dirigerende en alles vernietigende instanties die hier volledig verantwoordelijk voor zijn.

  Nagenoeg alle inwoners en bedrijven in Nederland zitten hier op te wachten alleen weten niet hoe collectief een front te vormen tegen de machtswellustige overheid en al haar gecreëerde instanties…

  Hoe dan ook ze Moeten gestopt worden en ik ben bang dat er geen tijd meer te verliezen is….

  Ik hoor links en rechts bedrijven ook vele familiebedrijven die al tientallen jaren bestaan en welke de handdoek in de ring gooien en moegestreden zijn door alle leugens en ellende na ook nog het verlies van mijn vader door de corona leugens in het ziekenhuis terechtkwam en daar overleden is doordat er niemand kwam om hem naar de wc te helpen. .

  Alleen de hyena,s van de overheidsinstantie blijven je belagen en zullen doorgaan tot ze iedereen waaronder ook het MKB en de ondernemers daarachter kapot en op hun knieën hebben met hun uitgewerkte leugens..

  Ik hoop dat jij een schrijven/reactie kunt bedenken waarmee je als ondernemer de overheid volledig aansprakelijk en verantwoordelijk kunt stellen voor hun daden.

  Aangezien vele bedrijven weer wekelijks dwangbrieven ontvangen van het UWV en Belastingdienst betreft de terugvordering van de NOW TVL en de Belastingdienst voor wat betreft de uitgestelde belastingen word ALLE Ondernemers in Nederland en vanzelfsprekend in de hele wereld volledig gepland geknipt en geschoren…

  En dan hebben we het nog niet eens over de daarop volgende Oekraïne leugen wat voor het vervolg heeft gezorgd van onbetaalbaar levensonderhoud boodschappen en energiekosten etc etc.

  Ik hoop dat Frontnieuws zich ook wil inzetten om een globale aanklacht inzake een met voorbedachte rade volledige verantwoordelijkheid inzake de gecreëerde pandemie en de daardoor gevolgde bewuste vernietiging van een deel van de bevolking en ondernemers in Nederland.

  We moeten op zeer korte termijn een vuist kunnen maken tegen de verwachtte golf van van vernietiging door deurwaarders en incassobureaus in dienst van de overheid…
  ( Welke overigens in stilte al volop bezig is landelijk )

 3. Problem, reaction, solution. Waarom van strategie veranderen als je weet dat het altijd werkt. In feite zegt dit niet zoveel over Pfizer dan wel over ons de massa.

 4. Ik volg regelmatig de Corona Ausschuss en heb het al een paar keer voorbij zien komen. Ze kweken die ‘virussen’ in eieren en PROBEREN ze besmettelijker en tegelijkertijd dodelijker te maken. Maar dat kan volgens diverse experts helemaal niet. Een van de redenen is als het dodelijker is het zijn gastheer dood en deze het ‘virus’ niet meer kan verspreiden. Hetzelfde geldt ook omgekeerd. Hoe besmettelijker, hoe minder dodelijk. Een vooraanstaande expert is Alexandra Sasha Latypova. Zij bevestigde nogmaals dat het allemaal een grote leugen is en (wat ik eruit opmaakt) krijgen ze het maar niet voor elkaar om de natuurlijk te slim af te zijn. Heel mooi dus;) De link probeer ik apart te plaatsen (lukt niet in deze comment)

 5. Vanaf het begin dat de kwakzalvers en parasieten onder ons erin slaagden de mensen de mensen wijs te maken dat níet echt gezonde voeding en leefstijl en omgeving primair van belang waren en de beste panacee tegen álles, maar dat je toverdrankjes, medicijnen en allelei vaccinaties nodig had om gezond te worden en blijven en de kwakzalvers er schandalig rijk en machtig mee werden–en hoe lang geleden is dat nu al niet ?–zagen ze ook al dat de mensen er zwakker in elk opzicht en afhankelijk en verslaafd door werden…En nu hebben ze alweer een poos heel scherp in de gaten dat ze door die verslaafdheid er grote massa’s mee uit kunnen roeien en hebben die verleiding niet kunnen weerstaan…Maar een ‘dom’ virus dat zijn slachtoffers te snel afmaakt overleeft zelf ook niet… Wat niet wil zeggen dat wij dat laatste niet wat zouden moeten bespoedigen wat genoemde parasieten betreft !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in