Hollywoodactrice Megan Fox heeft gedreigd hekserij en kannibalisme te gebruiken om conservatieven te doden die haar bekritiseren omdat ze haar zonen als transgenders opvoedt.

Voormalig Hollywood-producent Robby Starbuck benadrukte vorige week hoe Fox haar drie zonen allemaal als meisjes heeft opgevoed om erop te wijzen hoe de LGBTQ-ideologie aan kinderen wordt opgedrongen door extreem-linkse radicale ouders, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

“Dit zijn de zonen van Megan Fox. We woonden in dezelfde gated community en onze kinderen speelden in het park. Ik zag 2 van hen een volledige inzinking krijgen terwijl ze zeiden dat ze door hun moeder gedwongen werden om meisjeskleren te dragen terwijl hun kindermeisje hen probeerde te troosten. Het is pure kindermishandeling. Bid voor hen,” twitterde Starbuck afgelopen donderdag.

Infowars.com meldt:

Fox reageerde met een klaagzang waarin ze zwoer wraak op hem te nemen omdat hij haar kinderen in een politiek debat had betrokken.

“Het uitbuiten van de geslachtsidentiteit van mijn kind om aandacht te krijgen in je politieke campagne heeft je aan de verkeerde kant van het universum geplaatst,” vertelde Fox Starbuck via Instagram.

“Je hebt met de verkeerde heks geneukt,” voegde ze eraan toe.

Fox volgde met een afbeelding die onlangs viraal ging van een naakte vrouw die op een wildcamera was vastgelegd terwijl ze zich ’s nachts tegoed deed aan een hertenkarkas, met het bijschrift, “”Ik buiten Rob Starbucks huis.”

Starbuck reageerde zondag op Twitter: “Als het haar doel was om er krankzinnig uit te zien… Missie geslaagd! Nu weten de mensen dat zij ook hekserij beoefent.”

  Waarom klinkt het Westerse narratief zo dom en onrealistisch?

Starbuck legde verder uit waarom hij gelooft dat Fox haar kinderen heeft geïndoctrineerd in de transsekte, door erop te wijzen dat ze beweerde dat een van haar zonen al in de baarmoeder wist dat hij transgender was.

Een journalistenaccount op Twitter met de naam Urban Scoop kwam met wiskundige gegevens die de statistische onmogelijkheid aantonen dat alle drie de kinderen van Fox onafhankelijk van elkaar transgender zijn geworden.

“In 2021 kregen ongeveer 42.000 kinderen en tieners in de Verenigde Staten een diagnose genderdysforie (bron Reuters),” begon Scoop.

“De inwonende mannelijke bevolking van de VS die in 2021 9 jaar en jonger was, was 10,38 miljoen (bron Statista). Dus 42.000 gedeeld door 10.380.000 = 0,40462 Wat statistisch gezien betekent dat er een kans van 0,40462% is dat je een enkele ’trans’ jongen (een biologische man) in je familie hebt.”

“Heeft Megan het voor elkaar gekregen om DRIE transkinderen te krijgen, waarbij ze op de een of andere manier de statistische kansen TEGEN dat dit gebeurt heeft getrotseerd? Vindt iemand anders dat vreemd of een beetje toevallig?” vroeg Scoop.

  De wereld die u ooit kende is VOORBIJ: 12 must-see voorspellingen (en oplossingen) voor 2023

Fox heeft een geschiedenis van het uitdragen van haar occulte neigingen.

Afgelopen april schepte Fox op over haar deelname aan bloeddrinkrituelen met haar toenmalige verloofde rapper Machine Gun Kelly.

“Ik denk dat ‘dronk elkaars bloed’ mensen zou kunnen misleiden, of zoals mensen ons voorstellen met bekers en we zijn als Game of Thrones elkaars bloed aan het drinken,” zei Fox.

“Het zijn maar een paar druppels. Maar ja, we drinken elkaars bloed af en toe, alleen voor rituele doeleinden,” voegde ze eraan toe.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Mel Gibson: Hollywood-elite probeert me te vermoorden voor onthullen pedofiele ringVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNa zinloos enorme hoeveelheden materiaal vernietigd te hebben, eist de Kievse Junta dat Duitsland meer tanks geeft
Volgend artikelFrontnieuws filmpscoop – Russische strijders confisqueren krijgsbuit uit vernietigde Leopards 2A6 en Bradleys & Poetin geeft updates over Oekraïense verliezen tijdens het ’tegenoffensief’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

50 REACTIES

  • Ik dacht nog wat is jullie reactie. Je gaat aanjezelf twijfelen.

   Volgens mij wordt het nog veel gekker voor het beter wordt

   • Gijp,
    Ik moet door deze berichten als het om transgenders gaat steeds denken aan de klassieker van the Kinks het nummer Lola, het liedje gaat over een man die ziet eruit als een vrouw maar praat als een man, de tekst is tijdloos en blijkt ook wel dat transgenders er altijd al geweest zijn, niks nieuws dus wel eens dat ze ons er helemaal gek mee proberen te maken, bij lukt ze dat niet hoor.

 1. Dom WIJF ophangen aan een boom, ziekelijk om zo te doen
  Richel paal in haar kut douwen misschien komen de hersenen weer op hun plaats

 2. Ik ken deze vrouw slechts van naam, ik kies geen kant in deze discussie tussen die man en haar, vind het wel een mooie vrouw maar dat doet niet terzake, ik zou zeggen zoek het lekker uit allemaal want Megan Fox en haar kinderen mogen hun leven lijden zoals zij wensen net als de persoon die haar aanvalt dat mag, volgende onderwerp graag!

  • Haar kinderen mogen dus niet hun eigen leven leiden. Verre van. Moeders ramt ze willens en wetens één kant op: transgender. Da’s jou net het treurige punt hier.

   • Begrijp jouw punt wel hoor Marcel, er komt wel een moment waar die kinderen of 1 van die kinderen zich tegen de regels van zijn moeder gaat verzetten, de opvoeding van ouders is natuurlijk hun keuze, ik ben gedoopt als NH maar ik ben inmiddels uitgeschreven en ook in mijn persoonsgegevens in het stadhuis ben ik niet meer NH, het is mijn keuze en ik sta daar nog steeds achter om die keuze te maken, wat stel jij dan voor, om de kinderen weg te halen bij de ouders, is in ons land wel gebeurd he bij o.a. de toeslagenaffaires nu blijkt dat er veel jongeren inmiddels niet meer leven vermoedelijk hebben zij zelfmoord gepleegd, die kinderen zijn dood door het beleid van hun overheid, een langer bericht dan ik wenste maar oke, groet aan U van mij.

    • Die zgn doden zijn zgn gezelfmoord of verplicht op de lijst voor onmiddelijke orgaandonatie gezet, als je begrijpt wat ik bedoel. De jongere kinderen mogelijk aan goed betalende nieuwe “ouders” verkocht. Nederland is een zieke samenleving geworden waar een hele grote bezem doorheen zou moeten, en al het schuldige gespuis op passende wijze gestraft, waarbij ik lijfstraffen inclusief de doodstraf in bepaalde gevallen niet zou willen uitsluiten.

  • Deze “mooie vrouw” is helaas een man..
   Zoals zoveel van die “sterren” en dus is het net vreemd dat het bij de kinderen hetzelfde gaat.

    • Dat wist ik niet, ben ik wel effe stil van hoor maar dat verklaard dat gedrag dan wel een beetje vind ik, mijn mening over haar uiterlijk of het uiterlijk zal ik hierdoor niet veranderen, opmerkelijk bericht voor mij hoor !

    • Obiewan,
     Ik kende de vrouw Megan Fox alleen van naam en het uiterlijk, zij werd gezien net als wat ik ook vond,vind een zeer aantrekkelijke vrouw, dat zij vroeger een man was heb ik nergens kunnen vinden en wat meer gelezen over haar achtergrond, hierop de site hebben we inmiddels wel begrepen dat men in het Hollywoodse flink gestoord zijn of het worden, na het lezen over haar geschiedenis begrijp ik hoe zij reageert en zich gedraagt, vroeger veel gepest omdat zij als meisje graag jongensdingen deed en ja dan in de tijd van nu, zet zij zich bewust af tegen de conservatieve stromingen en dat transgendergedoe is de extreemste vorm, zij blijkt er enorm van te houden om de pers te willen halen met zoveel mogelijk extreme uitspraken doen of gewoon de aandacht krijgen, ik hoef haar niet te verdedigen want zoals ik al zei ik ken de dame niet, nog steeds geen enkele interesse in, blijf haar wel aantrekkelijk vinden en zo denken er vele in de VS want zij werd gezien als een van de aantrekkelijkste dames, ga ik weer verder met werken, zij is dus wel een vrouw, hoe kun je anders 3 kinderen krijgen natuurlijk, dankzij de reacties heb ik toch wat over haar geleerd en ook over sommige personen hierop de site, denk ik weer aan het oude liedje Lola van the Kinks, she walks like a woman but talks like a man oooh my Lola!!!

   • Ja klopt, Fox zal wel een swirch zijn. En die kinderen komen dus niet uit haar buik. Dat ombouwen gebeurt al bijna een eeuw in Hollyweird kringen.
    Kinderen worden gedwongen om hieraan mee te doen.
    Natuurlijk geen vrije keuze.
    De Mode transen maken deel uit van een fanatieke sekte.
    (Bij de oude internationale elite heet dit fenomeen EGI = elite gender inversie.)
    Wat deze lieden gemeen hebben: ze vinden de natuur niet ok.
    Daar moet aan geknutseld worden. Ook aan henzelf.
    Dat is hun Religie…
    Hun crazy godje is Baphomet/ cq Lucifer cq Baal cq Satan. (zie bv de Bijbel/ veelvuldig optreden van Baal, Moloch en andere
    Een androgyn verschijnsel: dier (geit) plus vrouw en man tegelijk.
    Dat willen Satanisten ook. Dierlijk zijn en dubbelslachtig.
    Dubbele identiteit. Is dubbele macht.
    (Bokkenpootjes aanmeten is nog niet algemeen goed.)
    Voor kinderen is het emotioneel verwoestend.
    Wie wil er een halve geit zijn?
    En gecastreerd/gesteriliseerd? En levenslang volgepompt worden met hormonen.
    En onvruchtbaar zijn. En meestal is de seksuele ontwikkeling gestagneerd.
    Oh wat fijn.
    En maar chanten bij de Volle Maan. En maar bloed drinken…
    Ga er vanuit dat deze weirdo’s enorm trots zijn op hun gekte.
    Ze zien zichzelf als Uebermenschen. Ueber ueber..
    Zoveel beter…..
    Er wordt onderzoek gedaan naar de oplichterij van deze lieden. Nemen iedereen in de maling. Dat is deel van de hoax. Van hun manipulatie.
    Maw…het zijn geen slachtoffers (tenzij als kind verkocht aan de trans sekte). Of door ouders op vroege leeftijd gedwongen tot geslachtwissel.

    (Amal Clooney (gekloond), Tina Turner (geturnd), Sandra Bullock (een bullock is een gecastreerde stier) , Famke Janssen (?)(te lange armen, enorme benen, erg groot, schedel en heeft succes in Hollywood!…, die weke nieuwe jongens jaren 90 Brad Pitt, di Caprio en Matt Damon (demon), Sarah Parker Jones (Sex in the city), Celine Dion (heel zichtbaar), Madonna (?) (Mandonna), Iman (I man) (Bowie ook?), Big Mike Obama (vandaar het boek” Becoming Michele’). De tennis broers Williams (?) (fortuin bij elkaar geharkt bij de vrouwen toernooien), Christine Lagarde (?) (erg onvrouwelijk type/extreem lange nek), Michael Jackson (deels veranderd/ gecastreerd op instigatie van zijn vader om zijn speciale hoge stem te behouden), Jayz en Beyonce beide geswitcht Etc. Jennifer Aniston (en mogelijk alle hoofdrol spelers van Friends),
    Waarheid onderzoekers maar ook mensen uit bv het medische werkveld fysiotherapeuten, verpleegkundigen kunnen aan schedel, skelet en lichamen zien of iemand is getranst.

    Er is een restaurant in Los Angeles voor kannibalen. Echt waar!
    The Cannibal club…zie het net…
    ‘Specializing in the preparation of human meat, Cannibal Club brings the cutting edge of experimental cuisine to the refined palates of L.A.’s cultural elite. Our master chefs hail from around the world etc.’

 3. Heeft dat onmens zelf niet eens in de gaten hoe ze zichzelf en haar kinderen voor schut zet?
  Als je word gedwongen om transgender opgevoed te worden,worden die kinderen daar gelukkiger van?Ik denk het niet.
  Vraag me serieus af wat er van die kinderen in de toekomst yercht moet komen.

  • Dutch Mountains: Nee….. dit beschadigde ‘onmens’ ziet niet wat hij/zij aanricht. Nee. Dat is het grote probleem. Mensen in deze cult reageren MPS achtig. ( meervoudig persoonlijkheid syndroom/ heet nu DIS).
   Delen van de hersenen o.a. de gewetenfuncties zijn geblokkeerd.
   Het slachtoffer wordt dader.
   Deze crazy sekte (groot in oa. Hollywood maar ook elders)..doet aan generationeel transgenderen.
   (ik heb kort in de hulpverlening gewerkt. Daar hoorde je dertig jaar geleden al van deze praktijken. Maar destijds vooral actief in de VS. En onder de Uber Rijken.

   Deze gekte werd/wordt salonfähig gemaakt en ín de markt gezet’.
   Ook heb ik ondergedoken vluchtelingen uit deze cults gesproken.
   Ik was verbijsterd. (Er zijn meerdere netwerken die dit doen: androgyne wezens samenstellen).

   Mogelijk hoort deze Megan bij de Fox film/propaganda familie. Dan is het haar ook gebeurd. Ongevraagd.
   (De sekteleden gaan alleen met elkaar om en ze zien zichzelf overigens als de meest perfecte mens : zoals bv de top Nazi’s zichzelf zagen als het Herrenvolk. Of Nl in de koloniën.)
   Er bestaan ook joodse trans sekten/ de Epstein/Maxwell cult bende schuurde daar tegenaan. De Ep groep was de zogenaamd acceptabele…zichtbare buitenring).
   De mogul media familie Spelling (Tori) Spelling schijnt uit switchers te bestaan.

   Ik vermoed dat er de kinderen/slachtoffers blijvende hersenbeschadigingen ontstaan door het aanhoudende rituele cult misbruik. Door de giga trauma’s (Complex Post Traumatisch Stress Syndroom en nergens hulp krijgen…) en upside down wereld, leugens, afgedwongen operaties (castraties/ sterilisaties/ mutilaties!!), de non stop hormonen, medicijnen en drugs waar deze mensen hun kinderen/gezinnen/families aan bloot stellen. Cq mee volstoppen. De schaamte, walging, gevangenschap van de kinderen (en later volwassenen) opgesloten in deze evil wereld.
   Deze Megan spoort uiteraard ook niet. Waar komen die drie zoontjes vandaan?
   En wie noemt zich Machine Gun Kelly (Kelly = meisjes naam). Inktvlekken, plaatjes en onzin teksten. Vol getatoeëerd.
   Tragisch …voor deze beschadigde mensen…maar wat ze doen is ernstige kindermishandeling.
   De slachtoffer/dader cyclus.

   Dat er zieke geesten bestaan wist ik. Maar van dit kaliber. Walgelijk.
   Een va de oorzaken is (denk ik) dat na WO2 duizenden hoge Nazi’s inclusief zogenaamde wetenschappers en KZ commandanten naar de VS verhuisden. Met hun luxe gezinnen en direct personeel…(Operatie Paperclip. Olv van Heinz Kissinger. Volgens internet 800 SS en NAZI toppers. Volgens ingewijden minstens het dubbele aantal. Mogelijk drie dubbel)
   Deze lieden werden …na gastvrij tijdelijk onderdak op VS militaire bases….. verdeeld over het land. De vaak sadistische oorlogsmisdadigers werden niet berecht, noch gedetineerd. Of ingeperkt. Integendeel….Ze kregen respect en dezelfde hoge functies als in NAZI Europa. Ze belandden in leidinggevende functies in ziekenhuizen, op universiteiten, in laboratoria. In de media/filmwereld. In het VS leger. Bij NASA (de maffe oplichter Walter von Braun), in de wapenindustrie.
   Deze groep is nog steeds dol op de massa destructie wapens. Op experimenten. Op culturen verwoesten. Hun (klein)kinderen zijn meestal idem dito.
   Gehersenspoeld. Dat is ook generationeel sekte gedrag.
   Deze misdadige occulte wereld komt steeds meer aan het licht.
   Hopelijk wordt deze waanzin stevig aangepakt.
   Honderd duizenden mensen zijn slachtoffer van deze praktijken.
   Laat werkelijke vrijheid en liefde ons bevrijden…

 4. Megan fokkie fok….dreigt met hekserij e.d…
  Zit in geen enkele coven….is geen heks in de zin van de traditie van wicca e.d.
  Kortom…een natte doos met een iq van een platgespoten schaap met moderna/pfizer en allle andere troep.

  • Tuurlijk joh. In Hollywood lopen toch geen verheven wiccans rond?

   Ze is ooit begonnen als wel aardig om te zien meisje maar heeft flink wat surgery achter de rug. Toen kreeg ze succes (en je weet wat je daarvoor moet doen in hollyweird) en gelijk kapsones. Ze kan door haar idiote primadonna gedrag geen fatsoenlijke rol meer krijgen. En haar verwrongen geest gaat zich steeds meer aan de buitenkant tonen. Net als Madonna.

   Het boeit totaal niet of ze nou haar Wiccan zwemdiploma heeft behaald of haar vampier rijbewijs, Luciferian brandmerk of weerwolf transformatie. Ze is overduidelijk occult belast. Een soort van draaideurbezetene. Één er uit, veertig erin. Nog even en ze vreet net als Hitler de stukken uit het tapijt. Ze is zo gek als een deur door haar verkeerde ambitieuze keuzes.

 5. Heel die intrinsiek morbide, miljarden verdienende showbizz wereld gaat ooit nog ns serieus kopje onder gaan want die aandachtgeile naast hun schoenen lopende bende kan alleen maar zingen en dansen en de verwende klootzakken uithangen in een toenemend ziekelijk onhoudbaar maatschappelijk spoilt brats systeem ….

 6. In een artikel van het Nederlands dagblad, een jaar of zes geleden, stond dat er wereldwijd weer steeds meer heksenverbrandingen plaatsvinden.

  Oh, dat gebeurt er dus met al die dames die wereldwijd verdwijnen.

  Jammer dat ik geen link heb van dat artikel.

  Van de andere kant: Fox is sterrenbeeld stier en vrouwelijke stieren zijn niet the brightest (denk aan Amber Heard).

 7. Megan Fox’ huidige partner Machine Gun Kelly is muzikant en heeft – hoe kan het ook anders – een verbond met de duivel gesloten en daarom is hij door de muziekindustrie op het schild gehesen. Uiteraard maakt hij ook het teken van de bok en op een afbeelding heeft hij runentekens op zijn nagels gelakt.
  Een luguber staaltje soort zoekt soort.

 8. Als je een ECHTE heks/zwarte magiër bent, dan praat je daar niet over.
  M.a.w. het IQ komt weer eens niet boven de kamertemperatuur uit.

 9. Op een van zijn tattoos staat ‘born with horns’ en bij diverse gelegenheden heeft hij zijn tong zwart geverfd. Hij staat zeker weten bij heer satan hoog in het vaandel.

  • Denk dat die man dan inderdaad satanist is, het cornahandgebaar komt als ik het goed heb van origine uit het Servische deel van Europa, je kunt er iemand mee vervloeken maar ook weer beschermen tegen het kwade, zanger en voor mij legende Ronnie James Dio leerde dit gebaar van zijn Italiaanse Katholieke oma en dat duivelshandgebaar bracht hij in de metalscene, wij gebruiken het en meer als ons afzetten tegen de religie in het algemeen, ik kom veel in die muziekwereld en dat symbool is algemeend geaccepteerd, ken echter niemand die echt satanist is, het is je afzetten tegen religieuze stromingen maar natuurlijk zijn er in het echt ook satanisten, wie weet ook wel in de metalscene, zoals Dio ook zingt it is Heaven and Hell!!!

 10. Het lijkt er op dat Mel Gibson niet uit zijn nek leutert. Dit soort kan zichzelf adenochroom veroorloven…..plus de bergen coke die ze nodig hebben in hun barokke waanzin.
  Maar dat is wèl leven over de rug van anderen.
  Energetisch vampirisme?…..ammehoela. Dit zijn de echte vampiers…..
  Engbekken.
  Omhooggevallen engbekken.

 11. Had nog nooit van deze heks gehoord, even wat gegoogled en het was vrij snel duidelijk: Ze is bezeten door de duivel. ChatGPT: please update: Megan Fox is possessed by the devil.

 12. Het is me opgevallen hoe die festivals en festiviteiten, pop- en filmsterren niet altijd even goede vibes rondsturen. Je ziet gelijk meer intrige en stoere figuren die het voor de goede zaak opnemen van de vrije liefde en een scapegoat zoeken. OneLove.

  • Indirect worden kinderen (van of onder de tien) erdoor aangedaan. ‘Het feest van de jeugd.’ Ze wijzen zelfs ouderen na als verdacht of typeren die. Ze trekken hun eigen onheil aan.
   Ze probeerden toen ik daar weleens een beetje in die kringen kwam, daar een beetje imago van te lenen voor hun nieuwe vriendin als het niet kan op oorspronkelijk talent. Om dan haar te overtuigen dat je niet goed snik bent.
   En waren het vroeger kinderen van 8 die pestkoppen zijn, nu zijn ze 18.
   Zonder seksualisering (van iedere vrouw die langskomt) en competitie kunnen ze niet bestaan. Zo denken ze over leven en dood. En hiervoor worden ze ook huurlingen.
   Maar ook kinderen van 8 maken zo karma voor zichzelf.
   Dan kunnen de ouders weer hun huil-programma’s beginnen of hun hetze tegen de onschuldige buren.
   Ik kwam van de week iemand uit een naburige stad tegen die zijn huis uit gevlucht was en wat was gaan rondtrekken omdat zijn buurman hem wilde vermoorden.
   Asiel.

 13. Het is duidelijk dat Amerika zich bevindt in een situatie van totale psychose, ethisch en moreel verval. Dit markeert het einde van deze natie, mede ook door de val van de Dollar zal Amerika vervallen in een economische crisis van ongekende omvang en hierdoor in een staat van burgeroorlog, waar groepen elkaar bestrijden om te overleven.
  Het westen wordt meegesleurd in deze tragedie en parallel hieraan, zullen de BRIC landen opbloeien en de multipolaire wereld is een feit. De hegemonie van het westen is voorbij en blijft berooid achter!

  • Er zijn ook een heleboel goede mensen in Amerika hoor,
   die dit totaal afkeuren. Ze wonen in de zogenaamde ‘fly-over states’ wat al genoeg zegt over wat de liberale banksters en californicators van de meerderheid van blank protestants Amerika vinden.

 14. Tucker Carlson hekelt Amerikaanse regering vanwege (zionistisch/Trump/Epstein/Maxwell) pedofiel netwerkschandaal

  Het uitblijven van een reactie van de Amerikaanse regering op de onthulling dat Instagram een ​​enorm netwerk van pedofilie-accounts host, geeft aan dat het taboe rond kindermisbruik in de Amerikaanse samenleving op het punt staat af te brokkelen, zei voormalig Fox New-ster Tucker Carlson.

  “De Amerikaanse samenleving… wordt geregeerd door taboes” en de leiding nemen over hen is een manier om te controleren wat mensen denken, betoogde Carlson in de tweede aflevering van zijn nieuwe show op Twitter, die donderdag uitkwam.

  Taboes in de VS zijn de afgelopen jaren snel aan het veranderen, en “dit gebeurt niet organisch. Waar we een hekel aan mogen hebben, wordt ons van bovenaf opgelegd, soms met geweld”, beweerde hij.

  https://www.vtforeignpolicy.com/2023/06/tucker-carlson-slams-us-government-over-zionist-trump-epstein-maxwell-pedophile-network-scandal/

 15. Beste Mensen

  Dit is alweer zo een Kerkelijke Hersenspoel propaganda Nieuw
  Hoe een Kind te beschadigen
  Door een block te zetten op de eigen ontwikkeling van een kind In dit geval 3 kinderen
  Via hersenspoel opleg Mentaliteiten
  Gestoordheids syndroom in de oplegger dictator persoon zelf
  In dit geval de bloed eigen Mama

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in