Een scène uit de film My Dinner with Andre uit 1981 legde ons alles uit, onze toekomstige menselijke toestand onder een opkomend beast system, in termen die iedereen kon begrijpen.

In die film geeft een van de personages een huiveringwekkend perspectief op de wereld vanuit zijn gezichtspunt in 1981 en waar hij het naar toe zag gaan. Nu, 42 jaar later, kunnen we met zekerheid zeggen dat degene die dit script heeft geschreven, het bij het rechte eind had. Het is zelfs zo accuraat dat men zich moet afvragen of de CIA dit deel van het script aan Hollywood heeft gegeven, schrijft Leo Hohmann.

Bekijk de onderstaande clip van 3 minuten uit My Dinner with Andre:

De scène hierboven lijkt een toekomstige technocratie te voorspellen waarin de inwoners hun inherente menselijkheid hebben verloren. Ze zijn niet langer mensen maar transmensen, een vorm van hybride wezens die door middel van technologie geconditioneerd kunnen worden om te denken en te handelen op de manier die hun programmeurs, een kleine groep globalistische elites, eisen.

De monoloog van het personage in de bovenstaande videoclip deed me denken aan Aldous Huxley’s opmerking uit 1931 over “De perfecte dictatuur” en hoe die “de schijn van een democratie zou hebben, maar in feite een gevangenis zonder muren zou zijn,” een slavenstaat binnen wiens muren de slaven – die vermaakt, verdoofd en gedrogeerd worden – er niet aan zouden denken om te ontsnappen. Ze vertrouwen hun regering en alle autoritaire figuren impliciet. Iedereen die het officiële narratief in twijfel trekt, wordt gezien als te eng en te lastig. Ze moeten geïsoleerd en verwijderd worden voordat hun ongemakkelijke vragen zich onder anderen verspreiden en de zorgvuldig gecultiveerde korfgeest verstoren.

  Een schokkend nieuw onderzoek onthult de grootste bedreigingen waarmee we volgens preppers in de VS worden geconfronteerd

Bent u een kandidaat voor het nieuwe ras van transhumans van de mensheid 2.0? Als u meer dan twee of drie van de volgende vragen met ja beantwoordt, kunt u misschien een sollicitatieformulier invullen en opsturen naar Klaus Schwab in het World Economic Forum.

• Let u extra goed op om “op de X te staan”? U weet wel, die sticker op de vloer van uw favoriete winkel die open mocht blijven tijdens de laatste lockdown?

• Doet u op commando maskers op met giftige kankerverwekkende materiaal, waardoor u gedwongen wordt om uw eigen schadelijke kooldioxide in te ademen?

• Stroopt u uw mouw op voor een door de dokter aanbevolen, door de media aanbevolen injectie op verschillende tijdstippen in het jaar?

• Gelooft u dat een universitaire opleiding nog steeds nodig is om “vooruit te komen in het leven?”

• Neemt u elk medicijn dat uw dokter u voorschrijft zonder de bijwerkingen in twijfel te trekken en zonder uw eigen onafhankelijke onderzoek uit te voeren?

• Zou u ooit overwegen om een plug-in elektrische auto te leasen als uw primaire vervoersmiddel?

• Denkt u dat contant geld “vies” of “ziekmakend” of “onhandig” is, iets dat u waar mogelijk moet vermijden?

• Beschouwt u reizen naar het buitenland als een essentieel onderdeel van een gelukkige levensstijl?

• Moet u in een stad wonen om gelukkig te zijn?

• Denkt u dat vlees eten gevaarlijk is voor het milieu?

• Winkelt, bidt en onderhoudt u vriendschappen liever online dan persoonlijk?

• Beschouwt u wegversperringen, volgapparatuur, digitale ID-controles, bewakingscamera’s en gezichtsherkenning als een normaal, zelfs heilzaam aspect van de moderne samenleving?

Als u op meer dan drie van de bovenstaande vragen ja hebt geantwoord, moet u zichzelf misschien een andere vraag stellen: zou ik niets kunnen bezitten en leren om het leuk te vinden als al mijn behoeften door de technologie verzorgd zouden worden?

  Covid en Poetin zijn geen bedreiging voor uw vrijheid; mensen als Schwab, Gates en Trudeau zijn dat wel

Dit zijn de mensen die zullen meewerken aan hun eigen vooraf geplande ondergang. Zij stappen in de bus en de trein en twijfelen nooit aan de aangegeven bestemming.

Ze bereiden zich niet voor op moeilijke tijden. Waarom zouden we ons druk maken, zeggen ze, de regering zal ons wel steunen als het ooit zo slecht wordt als jullie “doemdenkers” voorspellen.

Ik zou deze mensen willen aanraden om kennis te nemen van wat er in Maui is gebeurd in de nasleep van de verschrikkelijke bosbranden van 8 augustus. Drie weken later is de Amerikaanse regering naar verluidt nergens te bekennen. Als u toch bezig bent, ga dan naar East Palestine, Ohio, en vraag de bewoners daar hoeveel hulp ze van de federale overheid hebben gekregen.

Nu we het toch over profetische films hebben, hier is nog een favoriete clip van mij uit de film Amerigeddon uit 2016.

Als u één van deze mensen bent, smeek ik u om wakker te worden. Er staat ons de komende 12 tot 15 maanden een wilde rit te wachten, vooral in de V.S., waar we op weg zijn naar de zoveelste in de nieuwste reeks theatrale producties die ook wel bekend staan als de presidentsverkiezingen. Tijdens deze dramatische opvoeringen spelen zich om de vier jaar scenario’s af die hun weerga niet kennen. Laten we ons door deze poppenkast niet laten afleiden van wat er werkelijk gebeurt in het fysieke en spirituele rijk.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Dreigt er wereldwijde verplichte vaccinatie? Artsen moeten ongevaccineerden “markeren”Volg Frontnieuws op Telegram

  De WEF Grote Reset slangen kruipen samen in Davos

Lees meer over:

Vorig artikel“Doe als Niger”: Het Gabonese leger heeft de door Frankrijk gesteunde president ten val gebracht!
Volgend artikelRussisch vliegveld in Pskov geraakt door drones – volgens rapporten gelanceerd vanuit Estland (NAVO)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. als dit euvel aan mij licht niet zal ik daar niet aan mee willen doen maar als wij het MENSDOM hier mee niets doet dan ben ik ook een van deze z g n ROBOTS sta eindelijk eens op mensen !! en wordt eens goed wakker en VERDEDIG U zolang het kan kan en ga niet bij de PAKKEN neer zitten pak op WAPEN U

  • Hey, zijn die rijke property owners op dat eiland al aangesneld om die constructieve business owners weer op poten te krijgen? Een fluitje van een cent voor ze. Ze moeten toch de waarde van dit soort business mensen inzien? (sarcastisch.)

   Trouwens, die verbrande kinderen was geen ‘satanisch ritueel’ maar gewoon decimeren van een paar generaties, zodat er geen ‘gezeur’ komt in latere tijden, zoals over de slavernij en reparaties e.d.

 2. Geweldig filmpje overigens.. Bored..
  Velen onder ons – althans dat neem ik aan – zijn inmiddels bekend met de openbare bibliotheek kastjes met allerhande boeken die je kunt lenen of nemen terwijl je er – vrijblijvend – ook iets kunt inzetten en welke her en der in de wijken zijn geplaatst op initiatief van een bewoner. Persoonlijk vind ik het altijd leuk om er even rond te snuffelen en mocht er iets van mijn gading bijzitten – hetgeen zeldzaam is, maar soms toch voorkomt – neem ik het mee. Het viel me op dat zo´n kastje volgestouwd was en bleef met zoals ik het tegenwoordig noem: onzinboeken en veel in het horror genre. Over de laatste categorie kwam ik in gesprek met de dame die het kastje had opgehangen en beheerde. Haar redenering – die ik niet kon/kan vergeten – was dat de mensen behoefte hebben aan spanning..´. Niet al te lang na dit gesprekje.. kwam het.. ´Covid-19´.
  Corona Vaxxx I.D. – A.I.
  Corona – Kroon
  De eerste die een kroon op het hoofd had, was Nimrod.

  • Antichrist Zit in´t Vaticaan augustus 30, 2023 at 15:56
   Prachtig, Anti! Ik moest echt lachen over je beschrijving, ook al bedoel je het grim. 🙂
   Mensen willen spanning. De Gebr. Grimm begrepen dat al heel goed. Stephen King is zeer geliefd.
   Nimrod… waren ‘ze’ niet bezig om die kerel weer leven in te blazen? De ultieme alpha man. En dan?

   • Huh? En dan? Kom je echt niet verder dan dat?
    De anti-christ. Het beest dat uit de dood herrijst. Openbaring 13

    De Roomse beelden van Maria in het blauw en kindeke Jezus zijn ‘gekerstende’ afgodenbeelden van Semiramis en Tammuz. De vader is zogenaamd ‘de zon’ maar in werkelijkheid Nimrod. Dit is de onheilige imitatie Trinity.

    De stichter van Babel, de poort naar God, naar de hemel. De hemelbestormer van de toren van Babel. De originele godslasteraar, dat is Nimrod.

    Als je artiesten het 1 oog symbool ziet doen, het alziende oog op de top van de pyramide, dat is Nimrod. Dat symbool op het $1 biljet. Kijk al die films waar de superheld of oppergod maar 1 oog heeft. Dat is Nimrod.

    De zoon van Kush, de zoon van Kanaän, de zoon van Cham en Naäma, de zoon van Noach en de zuster van Tubal Kaïn.

    Ik vraag me trouwens af of ze dat echt gaat lukken of dat ze een surrogaat lichaam gaan maken. Maar dat de geheime occulte clubs alles op alles zetten om het voor elkaar te krijgen is zeker. Het is hun god en de namaak Messias (Antichrist) van Satan.

    Zelfs jouw alias ‘immortal’ slaat op Nimrod.

    • Oh je had het tegen mij….? Immortal betekent onsterfelijk in het Nederlands. Ik zie het leven en de dood als een continuiteit. Als ik daar toestemming voor heb van u dit te mogen denken. Sorry dat ik het vergat te vragen toen ik op de naam kwam. Denk aan je hart, DS, wind je niet te veel op over trivialiteiten en blijf ons amuseren met je esoterische ecclectica. Vertel meer over Nimrod! Biertje? (Glaasje prik ook goed hoor.)

    • “En dan” slaat op: mochten ze er in slagen nimrod leven te blazen, wat dan? Wat gebeurt er dan? Mss weet jij het antwoord? Een typisch joods trekje dat ik zag bij mijn Joodse vrienden is betweterij. In het Frans zegt men “c’est la ton qui fait la musique”. En zo kun je betweterij verpakken. Maar helaas horen we je stem hier niet. Volgens mij krast die een beetje? 😘

 3. Hollywood, gefinancieerd door de DoD, is altijd erg goed gebleken in het Predictive Programming van de sheople die domweg ALLES geloven wat de satanisten ons voorhouden…

  En daarom krijgen deze slaapwandelende idioten de ergste Roverheid die de fascisten maar kunnen bedenken. Waar het klapvee dan weer heel hard voor gaan applaudiseren!

  • Punt is wel dat ook degenen die niet slaapwandelen dezelfde Roverheid hebben en krijgen.
   Diversiteit in Eenheid.

  • Waarom denk je dat het Hollywood heet? Van hulst, heilig hout, maken druïdes toverstokjes om de mensen te betoveren.

   Het hart van dit volk is vet geworden. De mensen zijn ziende blind en horende doof. Die klacht is al van 2500 geleden. Mensen willen niet horen.

   De film ’the matrix’ is er toch een analogie over. Hoe alles geprogrammeerd is om hen onwetend en tevreden te houden zodat hun geestelijke energie geoogst kan worden? En als ze de keus voorgehouden wordt willen de meesten geen rode pil.

   Niet alles wat rondloopt op 2 benen zijn mensen. Als ik zeg: ‘ wil je het witte konijn volgen?’ lees dan de gelijkenis van het onkruid en het graan. Mattheus 13. De uitleg staat er bij. En je zult zien dat de meesten zeggen: nee, doe mij die blauwe pil maar.

   Niet alles in Hollywood is leugens. Ze moeten er ook waarheid in stoppen. Het is aan jou om het onderscheid te maken.

 4. In de gemeente waar ik rondhang, hangt voor het tweede jaar de vlag van Skull and Bones in de masten. Het rechteroog bedekt met een ooglapje. Tot eigen vermaak en dat van het volk onder het mom van de piratenvlag. Zo´n vlag uit verhaaltjes die leuk zijn voor kinderen. Om de zomer te vieren. Alhoewel ik dit jaar weinig zomer heb gezien en/of gevoelt.

  • De piraten zijn de gevluchte kruisridders en maçons. Het is geen toeval dat skull and bones hetzelfde symbool gebruiken, het is namelijk hetzelfde geheime genootschap.

   Het lijkt niet hetzelfde, het IS hetzelfde.

 5. ´Hier is een citaat waar ik dol op ben van permacultuur-oprichter Bill Mollison (R.I.P.):
  “Alle problemen van de wereld kunnen in een tuin worden opgelost.”

  Hyperbolisch? Misschien een beetje. Maar denk eens aan de problemen die je in delen van veel steden tegenkomt: onleefbare lonen; gebrek aan toegang tot gezond voedsel en de slechte gezondheidsresultaten die daaruit voortvloeien; water- en luchtverontreiniging; en worstelende gezinnen, gemeenschappen en economieën. Ik zou zeggen – en er is genoeg onderzoek om het te ondersteunen – dat gemeenschapstuinen kunnen helpen om al deze problemen aan te pakken.

  En het is niet alleen in stedelijke gebieden. Gemeenschappelijke tuinen kunnen ook wonderen doen in buitenwijken en landelijke gebieden.

  In dit artikel zullen we kijken naar wat gemeenschapstuinen kunnen bereiken en enkele manieren bieden om betrokken te raken bij deze groeiende (pun intended!) beweging.´

  https://foodrevolution.org/blog/community-gardens

  Speciaal voor die mensen die zin hebben in positieve inspiratie en zich tot doel stellen om de benodigde randvoorwaarden te onderzoeken dan wel te exploiteren. One way or another. Good luck and Yah bless!

 6. Het wordt tijd dat we erkennen dat Hollywood altijd om propaganda en social engineering heeft gedraaid, de ene keer beter dan de andere. Het is nu een van de ergste tijden waarin Oppenheimer en Golda het Joodse verhaal opnieuw kracht bijzetten. Golda propageert
  de mythe van het joodse slachtofferschap, ontworpen om hen immuniteit te geven terwijl hun zelfbenoemde doel, namelijk het vernietigen van de westerse beschaving, zich afspeelt . Volgens Vladimir Vinogradov, ambassadeur van de Sovjet-Unie in Caïro, die later minister van Buitenlandse Zaken werd, was de Jom Kipoeroorlog van 1973 een samenzwering georganiseerd door Henry Kissinger onder één hoedje met Anwar Sadat en Golda Meir om de oliedollar te vestigen en het prestige van de VS in het Midden-Oosten te versterken. Golda was bereid 10.000 Israëlische doden en gewonden op te offeren. Je zult dit niet zien in de film Golda.

  • Het word tijd om te erkennen dat jij aan de verkeerde kant staat. Dezelfde kant als Nietsche, Blavatsky, Mohammed , Haman en al die andere leugenaars die de joden haten. En dan noem ik Schiklgruber nog niet eens, ‘he who shall not be named’.

   En het meest trieste is dat je echt denkt dat je aan de goede kant staat, dat JIJ het doorhebt.

   Maar je bent willens en wetens verblind in je haat. Je projecteert alles op de joden, zonder onderscheid te maken. Je bent een racist pur sang maar zonder te zien welk ras het is waar je je tegen wilt keren. Er is maar 1 menselijk ras.

   Probeer eens je te richten op het goede. Wat mensen goed of slecht maakt is niet hun genen. Het zit in hun denkbeelden en hun daaruit volgende beslissingen.

   Hoeveel reacties en linkjes je ook post, je vecht aan dezelfde kant als hetgeen dat jij het kwaad noemt. Je vecht aan dezelfde kant als de joden die hun eigen God haten.

 7. Adriaan W. augustus 30, 2023 at 16:43
  Ik wist niet eens dat deze film er was, maar het zal me nu een biet wezen. Bedankt voor de tip. “Golda propageert de mythe van het joodse slachtofferschap, ontworpen om hen immuniteit te geven terwijl hun zelfbenoemde doel, namelijk het vernietigen van de westerse beschaving, zich afspeelt.” Weer meer propaganda and massa hypnose.

  • Immortal augustus 30, 2023 at 19:01

   Stond op de website, hoe kan het ook anders van Henry Makow deze site wordt door degene die elke gelegenheid waarnemen om de Bijbel op te dreunen, antisemitisme genoemd beste.

 8. DS, de Joden uit de Oudheid waren een bijzonder volk. Wat je zegt is waar. De meeste mensen begrijpen het verschil tussen zionisten en Joden niet. Blavatsky is een goed voorbeeld van de Zionist. Noem Herzl ook. “Er is maar 1 menselijk ras” – dat publiceerde ik al in 2011. Had jij dat gelezen? En ook waarom er maar 1 menselijk ras is en dat dit woord dus totaal verkeerd is en eigenlijk niet eens mag bestaan? Denkbeelden en gedrag. Inderdaad. (Toch heb je wat, DS. Ook al kom je over als een kattige zelfingenomen, ouwe draak.)

 9. De Joden zijn het oudste ras ter wereld, buiten het bereik van de wetenschap, toen er miljoenen jaren geleden nog geen mensen bestonden, zelfs de Joden zelf weten niet waar hun credo van het uitverkoren volk vandaan komt. Dat was om hen eraan te herinneren zich niet te vermengen met de voorloper van de mens die geen individuele ziel had maar verder moeilijk te onderscheiden was van de mens; de vermenging met de diermens was de grote zonde, en dat recept heeft zich vaker herhaald voor de zich evoluerende mens. Die tijd bestaat niet meer, of is ten minste niet meer actueel, hoewel die bewustzijnsniveaus nog in de akasha bestaan. De exclusiviteit van dit dualistische volk (goed en kwaad) weerspiegelt zich in de nazi ideologie. Dat komt doordat de Duitsers grotendeels gereïncarneerde Joden zijn, en ze al langer slepende familieruzies hadden onder elkaar, wie de echte zijn. De ideeën over Blavatsky zijn zoals altijd van twee kanten negatief (Jodenhater en zionist); wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in. Ze kunnen geen exclusief recht op hun eigen God meer laten gelden, omdat de mensheid een paar stappen verder is, en de grote crisis van de Wereldoorlog tegelijk een inwijding betekende van de Logos van de planeet, een onvolmaakte God (hoewel vanuit ons veel beperktere gezichtspunt volmaakt). De mythe van het uitverkoren volk heeft zich nu echter genesteld in de VS, die immers niet kunnen doorgaan voor de eerste mensen in hun beloofde land.

  • Dit volk dat een nauwe relatie had met het teken Tweelingen kan hooguit dienen om het nodige (accent) onderscheidingsvermogen, tussen vorm en inhoud, te leren, om in plaats van de eerste mens, al te spoedig, de laatste mens te worden. Want de planeet ontwikkelt zich volgens Plan, de Logos, met voorbestemde data (we lopen achter) en voortijdig in de afvalbak (hel) van kosmische evolutie te komen waarvan we deel uitmaken. Actueel.

  • Volgens de theosofie vertegenwoordigen de Joden in aanleg het derde aspect van de Drie-eenheid, in India Brahman (Abraham), dat de materie en het geld vertegenwoordigt. Ons zonnestelsel is er een in een serie van drie, en de Joden zijn uit een vorig stelsel waar de krachten van de vorm werden opgebouwd via de derde straal (waar ze niet het doel van hun beoogde evolutie hebben bereikt) naar dit stelsel gekomen. Ook voor hen geldt dat overleving enkel mogelijk is door te delen, dat was de boodschap van Christus, de 2e straal van de Zon (Zoon). Natuurlijk bestaat er een hoop pedanterie op dit vlak wie de echte, of de beste is, die samenloopt met de meest heftige ontkenning heen en weer. Het idee van de zondebok komt trouwens uit het teken Ram, een geliefd thema in dit soort onderwerpen dat ook op Christus werd geprojecteerd en nog steeds springlevend is. De (achterhaalde) gebruiken van het Ramtijdperk gingen vooraf aan het Vissentijdperk.

   1 wil-macht, 2 liefde-wijsheid, 3 actieve intelligentie, 4 harmonie door conflict, 5 concrete wetenschap, 6 abstract idealisme, 7 organisatie, magie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in