In de VS krijgen artsen nu de opdracht te informeren naar de vaccinatiestatus van hun patiënten en deze informatie door te geven aan de ziektekostenverzekeraars. Daartoe zijn nieuwe codes ingevoerd om de “ongevaccineerden” te “markeren”. Degenen die gentherapie weigeren moeten worden “behandeld” met medicijnen of psychotherapie. Een diagnose als “geestesziek” maakt dan verplichte vaccinatie mogelijk, schrijft Marie Eulemann.

De ICD-codes van de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) worden gebruikt om ziekten uniform te classificeren. In de toekomst zullen ze ook worden gebruikt om mensen te registreren die geen geninjecties met Covid hebben genomen. Speciaal hiervoor zijn drie nieuwe subcategorieën ingevoerd:

 • Z28.310: ongevaccineerd – als de patiënt niet ten minste één dosis van een COVID-19 vaccin heeft ontvangen.
 • Z28.311: niet volledig ingeënt
 • Z28.39: andere “onder-immunisatie” status.

“Dit is een code voor een zeer vreemde ‘diagnose’,” schrijft journalist Leo Hohmann. Volgens hem is het eerder een inbreuk op de privacy van mensen die heel gemakkelijk tegen hen kan worden gebruikt. De gegevens worden door de arts rechtstreeks aan de zorgverzekeraars doorgegeven.

Gekochte artsen geven vaccindwang door aan patiënten

Daarbij zouden artsen onder enorme druk komen te staan – net als tijdens de hele “pandemie”. Zij zouden niet volledig worden vergoed door de zorgverzekeraars als zij niet alle vereiste gegevens verstrekken. Wie daarentegen de status van Covid-vaccinatie doorgeeft, kan financiële voordelen verwachten …

Op deze manier zouden artsen worden “gekocht” – en mensen die zich niet hebben onderworpen aan de gentherapiedwang – een “behandeling” die mede is ontwikkeld door het Amerikaanse leger (!) – worden geweerd. In ieder geval zou het in de toekomst niet verrassend moeten zijn als zorgverzekeraars “ongevaccineerden” niet vergoeden of als artsen een behandeling weigeren.

  DRINGEND voor ouders: "Een geval van fatale multi-orgaanontsteking na Pfizer mRNA-prik"

Volledige “vaccinatiecontrole” en een permanent abonnement

“Je moet weten wie gevaccineerd is en wie niet,” verklaarde de Britse ex-premier Tony Blair op de WEF-top van dit jaar in Davos. “Sommige van de komende vaccins zullen meerdere inentingen zijn.” Hiervoor, zei hij, moet er een “digitale infrastructuur” komen om iedereen te controleren. Dat is nu gebeurd met het nieuwe WHO-systeem – een systeem waaraan mensen niet kunnen ontsnappen en waarin constante gentherapieën het “nieuwe normaal” worden.

Gedwongen vaccinatie voor “krankzinnige” vaccinatieweigeraars

Het nieuwe systeem zou ook kunnen worden misbruikt door te suggereren dat mensen die gentherapie weigeren geestesziek zijn. Met een dergelijke diagnose verliest een patiënt echter zijn grondwettelijke rechten – en kan hij op zijn beurt worden onderworpen aan gedwongen vaccinatie, zoals in het geval van holocaustoverlevende Inna Zhvanetskaya of epilepsiepatiënte Johanna, die pas 19 jaar oud is. In Ontario (Canada) kregen artsen eind 2022 al de opdracht om mensen met angst voor mRNA-“vaccinatie” te “behandelen” met medicatie of psychotherapie.

Beangstigend samenspel van militairen, medicijnen en digitale bewaking

Een complex systeem van het leger, de “geneeskunde”, de farmaceutische industrie, organisaties als de WHO, hun financieel machtige sponsors als Bill Gates, en naadloze digitale bewaking moet ervoor zorgen dat alle mensen wereldwijd – onder dwang – de voor hen bestemde medische behandeling krijgen – of dit in het belang van het volk is, kan men reeds beoordelen aan de massale oversterfte en het sterk dalende geboortecijfer die nu al bestaan …


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Groot V.S. televisienetwerk brengt waarheid over vaccin aan het licht (Nederlands ondertiteld)Volg Frontnieuws op Telegram

  Woede: Australiërs verliezen begrip voor lockdowns zonder coronapatiënten

Lees meer over:

Vorig artikelAcute psychose na COVID-19 vaccinatie
Volgend artikelGezondheidsminister Lauterbach geeft “fouten” toe nu oversterfte in Duitsland 36% boven normaal ligt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

 1. Hoplaaa…..en daar iis de Jodenster. Nou de gaskamers nog en Bergen-Belsen weer in gebruik nemen.
  Hoewel…..gas is natuurlijk wel te duur geworden, en het is slecht voor je om op te koken.
  Weet je wat…..? Vierendelen.

 2. Arts??
  Ik bezoek geen reguliere prikpooier.
  Hoogsten een natuurgenezer.
  Ze kunnen registreren wat ze willen.
  Al doet maar 30-40% niet meer mee, dan wil ik het wel eens zien gebeuren.
  Ga niet mee in de angst.
  Bescherm je zelf tegen de satanisten.

 3. Ik moet zeggen ze hebben wel lef om na alle ontmaskering en de nog komende onthullingen, hiermee te komen. Of is het gewoon klassieke psychopathie icm de ziekelijke drang om te moorden?? Ik hou het op het laatste …

 4. Neem nog geen paracetamol denk dat pharma zo instort, want een weldenkend mens vertrouwt die gifmengers nooit en nooit meer door hun corruptie….Zo ook aan de andere kant de tabaksindustrie ook van die zelfde gestoorde sekteleden…Mooi moment voor rokers om te stoppen. Weet niet wat ze er tegenwoordig ingooien maar niet veel goeds in ieder geval. Hoorde paar mensen al tijdje klagen dat sigaretten tegenwoordig anders smaakte en andere geur hebben.. Ik dacht tsja, zijn de zelfde mensen die ons dood willen.

 5. hoeveel artsen zullen zich ook gewoon weer braaf,doof,stom en blind voor dit karretje laten spannen?
  en dan later weer zeggen: Ich habe es nicht gewusst?
  wat een zieke zooi is het toch…

 6. Ik moet het nog zien allemaal. Er zijn teveel belangrijke en invloedrijke mensen die aan de goede kant staan. Dit betekent dat men je eigendom van de staat kan maken, oftewel onder curatele stellen. Zie ik zo snel nog niet gebeuren.

  • Beste Pieters,
   Je moet niet bang zijn, of laten maken.
   FN maakt niet bang maar informeert volgens mij.
   En als deze informatie je bang maakt, zeg dat misschien meer over jou dan over de informatie.
   Leef niet in angst Hendrik, maar ben geïnformeerd/gewaarschuwd.
   Bereid je voor, dan leef je een stuk gemakkelijker

 7. bla bla bla daar gaan we weer met loze dreigementen. Anyway, de punt 25 ligt klaar voor degene die het toch wilt proberen, k wens ze veel succes!

 8. Als ik nog ooit een huisarts zie en die vraagt of ik de C-19 vaccinaties heb gehad zal ik dus vanaf nu volmondig “Ja, allemaal, inclusief de boosters” zeggen, dan geeft hij/zij dat door en klaar.

  • Ik hou mijn rug recht en zeg dat hij of zij de rotkanker kan krijgen. Ze hebben er geen fuck mee te maken of ik wel of niet geprikt ben. Ik laat me ook niet prikken. Al die medicijnen zijn een verdienmodel van criminele pharma. In de natuur is alles te vinden wat je nodig hebt. Cocaine, mariuana en opium groeit in de natuur en bij GEBRUIK ervan wordt je beter. De pharma heeft hier jaren tegen gelobbyed en het verboden weten te krijgen.

  • Dan zegt die arts: ok dan gaan we ook voor de volgende reeks, ben je alsnog de lul.
   Niks in mijn lichaam wat ik niet wil, over mn lijk.

 9. Zouden ze hier ook moeten doen. Kan ik mooi +€400 p.m. in mijn eigen zak houden in plaats van de winst van de zorgverzekeraar verplicht te moeten spekken.

 10. Degene die mij verplicht wil prikken met een gifinjectie kan kiezen tussen een gummikluppel, bijl of boksbeugel. Tevens kan deze opperfascist dan kiezen tussen het graf of de urn.

 11. Of het uitgevoerd gaat worden is nog de vraag. Maar het is wel een nadere detaillering van de over de wereld uitgestrooide agenda 2021 -2030. En mogelijk al met de daaraan voorafgaande Protocollen van de wijzen van Zion/Sion.

  Enne de wetgeving over dit onderwerp wordt in Nederland ook al voorbereid. Artsen die niet meewerken krijgen per geval een boete van €4500,00.
  Of het werkt dat je zegt dat je geprikt bent is maar de vraag. Want waar is dan het bewijs? Geen telefoon, geen papiertje/ Ga d’r maar aan staan.

 12. En of het helpt dat je NU al je huisarts of andere artsen verbiedt om jouw gegevens te verstrekken is ook de vraag. In dit digitale tijdperk heb ik jaren geleden, naïef als ik was, toestemming gegeven mijn gegevens te delen met andere artsen, apotheek, fysio etc. Zou zo makkelijk zijn, maar was kennelijk al voorbereiding op wat komt. Dat ga ik dus als de wiedeweerga terugdraaien en ook gegevens laten verwijderen. Wat ze niet weten, kunnen ze ook niet doorgeven. Maar ja wat met de back ups?????

  • Ow tof, gaan ze niet zeiken dan omdat het verplicht is? Wil eigk ook geen zorgverz. hebben meer.. minste wat ik kon doen is naar de minimaalse premie grijpen (107 dus).

 13. Nationaal werk voor kinderwelzijn, de weging, nu kind en gezin.
  Medisch schooltoezicht om de 2 jaar, PMS, nu CLB

  Dat dit nu ter sprake komt in Amerika is omdat het daar nog niet bestond. Alleen de bevoorrechtten hadden privédokters.
  Het systeem mag niet misbruikt worden.

  1840 – ‘Armendokters’
  Al in 1840 pleitten hygiënisten voor een permanent schooltoezicht. Vanaf 1846 moesten “armendokters” één keer per maand de gemeenteschool bezoeken.

  1918 -1921 – Medische schoolinspectie
  Na de eerste wereldoorlog werden gemeenten verplicht om een medische schoolinspectie te organiseren. In die beginfase werden lokale artsen ingeschakeld om die taak op te nemen. Hun taak bestond vooral uit het opsporen van afwijkingen en de preventie van besmettelijke ziekten zoals tuberculose. Het ene kind mocht geen bron van ziekte zijn voor het andere.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in