geralt / Pixabay

Amerikaan zijn is vandaag de dag een mand vol verdriet verzamelen. We zijn al eeuwig in oorlog voor de winsten van het militair/veiligheidscomplex, voor de hegemoniale ideologie van de neoconservatieven, voor de Koude Oorlog hysterie en voor Israël. Enorme sommen geld zijn verspild zonder dat het Amerikaanse volk er iets aan heeft gehad. Gisteren nog luisterde ik naar een sheriff die me vertelde hoe frustrerend het was dat hij de criminele Amerikaanse elite niet kon bereiken en hen niet naar de gevangenis kon brengen voor hun misdaden, maar zich in plaats daarvan moest richten op de kleine misdaden van hun slachtoffers uit de lagere klasse, schrijft Paul Craig Roberts.

Ik vroeg hem waarom het dan de lagere klasse is die het meest met de vlag zwaait en hij zei dat patriottisme het enige is dat ze hebben dat hen betekenis geeft. Ik antwoordde dat dit betekent dat ze niet aan hun slachtofferschap kunnen ontsnappen en hij zei “dat is het trieste eraan.”

Ouders zijn niet thuisgekomen van de oorlogen in Washington bij hun echtgenoten, kinderen, familie en vrienden. Ze stierven voor de winsten van het militaire/beveiligingscomplex, voor Israël of voor een of andere stomme ideologie. Ze stierven niet voor Amerika, maar om hun dood betekenis te geven moeten hun families volhouden dat dat wel zo was. Als het Amerikaanse volk op deze manier in de val zit, kan Washington de doden opstapelen en de doden bedanken, niet voor het verdedigen van de winsten van het militair/veiligheidscomplex, maar voor het “verdedigen van Amerika”. Op deze manier kan Washington zijn eindeloze oorlogen voortzetten. Sterven voor Amerika is een manier voor de lagere klasse om betekenis in hun leven te vinden.

  Het Libanonfront: Hezbollah lanceert nieuwe aanvalsgolf na verliezen (Video's)

Nu Rusland heeft laten zien dat er geen Amerikaanse overwinning in Oekraïne komt, heeft Washington zijn oorlogsavonturen in het Midden-Oosten vernieuwd, waarbij het zich volledig schaart achter Israëls massamoord op de Palestijnen en tegen de Arabische en moslimlanden die zich verzetten tegen wat een Israëlische genocide op de Palestijnen is. Palestijnse vrouwen, kinderen, ziekenhuizen, scholen, sociale infrastructuur worden aan piepkleine stukjes geblazen met de Amerikaanse bommen en raketten die Biden overhandigt aan Israëls nazileider, Netanyahu, die zowel in Israël als nu in feite door het Internationaal Gerechtshof wordt aangeklaagd. Maar dit betekent niets voor Washington, dat zichzelf ziet als het uitzonderlijke, onmisbare land dat aan geen enkele wet, nationaal of internationaal, verantwoording hoeft af te leggen.

De zogenaamde “morele democratieën”, de VS, het Verenigd Koninkrijk, de EU, Japan, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en IJsland, haalden hun neus op voor de uitspraak van het Internationaal Gerechtshof tegen Israël door hun financiering op te schorten voor de United Nations Relief and Works Agency (UNRWA), de belangrijkste bron van hulp aan de Palestijnen in Gaza.

Wat zegt dit ons over de moraliteit van de westerse wereld? Het zegt ons dat het erger is dan in Sodom en Gomorra.

Hoe kunnen we trotse Amerikanen zijn als de opschorting van de financiering door Washington van invloed is op levensreddende hulp voor meer dan twee miljoen burgers, waarvan meer dan de helft kinderen, die afhankelijk zijn van UNRWA-hulp in Gaza? De bevolking dreigt te verhongeren en er breken ziektes uit door de Israëlische bombardementen en blokkade van de hulp.

  Blinken levert een van de sterkste publieke kritiek op Israëls gedrag tijdens de oorlog in Gaza

Dit is de manier waarop het zionistische Israël, samen met zijn Democraten bondgenoot van het Biden-regime, zijn genocidale uitroeiing van het Palestijnse volk wil bereiken.

Israël heeft de afgelopen 120 dagen alle water, voedsel, elektriciteit en medische voorraden naar Gaza geblokkeerd. Als gevolg daarvan dreigen een half miljoen Palestijnen te verhongeren.

De massale en voortdurende bombardementen op Gaza, met dank aan de voortdurende verscheping van Amerikaanse munitie naar Israël, heeft ten minste 90.000 Palestijnen gedood en verwond, waarvan 70% vrouwen en kinderen. Meer dan 1000 kinderen hebben amputaties zonder verdoving moeten ondergaan. Er zijn geen medicijnen, geen bloed voor transfusies, geen schoon water om wonden te wassen. En geen voedsel. Alleen maar meer bommen die elke dag uit de lucht vallen, dankzij Amerika.

Chris Hedges meldt dat de zogenaamde humanitaire en medische instellingen van het Westen weigeren om Israëls decimering van menselijk leven in Gaza aan de kaak te stellen. We worden geconfronteerd met het grimmige feit dat zelfs westerse medische en humanitaire instellingen in de zak zitten van Israëlische zionisten. Moraliteit is hier ver te zoeken.

Hoe kan het dat een klein land, waarvan het bestaan volledig afhankelijk is van Amerikaanse steun, de wereld kan dwingen om genocide te accepteren met het risico dat de oorlog zich uitbreidt tot een nucleair Armageddon?


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Israël een “nucleaire wildcard” op een “gevaarlijke weg naar Armageddon”: MacgregorVolg Frontnieuws op Telegram

  Iran neemt wraak en verandert de regionale en mondiale verhoudingen

Lees meer over:

Vorig artikel‘Geheim Russisch wapen voor elektronische oorlogsvoering verstoort GPS van schepen en straaljagers’, zegt legerleider Estland, tijdens NAVO-wargames
Volgend artikelHet Westen gaat ten onder als de Romeinse Republiek
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. In de laatste 20 jaar of zo heeft de parasiet zich overal kunnen invreten, dit “Uitverkoren volk.” Parasieten zijn niet te stoppen, dat weet iedereen. En onder het radioactieve roet dat hun nalatenschap gaat worden, zal EU best nog wel blijven bestaan. De architectuur die uit de Europese imperiums dateert is bijzonder robuust. De mens dan weer minder.

 2. De enige manier om de monopolie van de VS en de globalisten te stoppen is niet kopen zijn producten zij willen controle, macht en slaven in de wereld. Ik wil niet in een wereld zitten waar de macht van de VS blijft groeien en blijft onderdrukken de rest van de landen, de dollar moet omvallen. Als zijn economie omvalt Europa komt sterker eruit maar er zijn te veel schappen die niets denken.

  • De EU had dit met de euro als oogmerk met een veel groter aantal consumenten, daardoor is de VS onder druk komen te staan en de competitie verergerd. Zelfs 9/11 valt binnen dit plaatje.

   • Ze noemen daarom enkel 9/11, maand en dag, en niet 01 waar het om draait; in die tijd werd concreet de euro ingevoerd die hiervan de basis is.
    Frankrijk wil ons VS zijn.

     • Met de procedure van de euro werd direct het motief waarop de terroristen even handig inspeelden direct duidelijk. Maar ze konden moeilijk Frankrijk (dat met haar sussende woordjes en tuitende pruillippen nog een veel ergere grootheidswaan heeft, bombarderen.

     • Als minuscuul doekje voor het bloeden vanwege de hoogste inflatie sinds 1982 in dat jaar van 4,5%. Allemaal bedoelt om ons armer te maken, te verzwakken met dank aan o.a. minister van financiën Gerrit Zalm, DNB-directeur Nout Wellink & BIS (anno 1930).

     • De bruinere mensen met klassieke Amerika-haat uit het zuiden van Europa zagen middels de sluwe Fransen hun kans; ze hadden wraak genomen op de noordelijke blanken, die de moderne wereld hebben vormgegeven. De tijd dat deze (blanken) vervangen worden was aangebroken. Economie is oorlog met andere middelen.

  • It is NOT the US or Europe, it is the Globalist Elites (Davos, the United Nations and all its organizations, even Unicef) that are the enemy. The US is taken over by de Globalists for perhaps 95%. There still is a chance but it looks bleak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in