Mijn vaccin werkt niet als u niet gevaccineerd bent” en “Mijn masker werkt niet als u er geen draagt”, vind ik het absolute dieptepunt van intelligentie in deze hele pandemie. Totdat ze erin slagen dit te verslaan, schrijft Sheldon Yakiwchuk.

Ik bedoel, een vaccinatie betekende vroeger dat je immuniteit had… Immuniteit betekende vroeger dat je een virus niet kreeg of er geen symptomen van ondervond…

En als mensen “dankbaar” zijn dat ze COVID kregen nadat ze “gevaccineerd” en “geïmmuniseerd” waren… en ze zeuren nog steeds dagenlang over hun symptomen en langdurige COVID… dan zijn we echt de bodem van de vaten aan het schrapen wat betreft cognitie.

Het kan niet erger, denk je.

Maar nu… vertellen ‘de deskundigen’ u dat hoe meer verwondingen u oploopt door de prikken, hoe meer immuniteit u krijgt en het lijkt erop dat ze vaccins beoordelen op een schaal van toxische stimulering naar de mate waarin u gewond raakte en toch overleefde… en dat is een gevaarlijke weg.

Ik weet niet eens waar ik moet beginnen…

Ik begin met een vraag.

Wat is de temperatuur in uw koelkast?

De laatste paar uur in Calgary, voorafgaand aan het posten, schommelde het rond de 0°C°. Ik heb de laatste 2 uur doorgebracht in een temperatuur die kouder is dan uw koelkast, als onderdeel van een persoonlijk experiment over koudeaanpassing en het gebruik van aminozuren om bruin vet te vergroten door te werken als een probioticum in een vetrijk dieet om de niet-trillende thermogenese te verbeteren.

Het andere deel… omdat ik meer flesjes en maskervrijstellingskaarten aan het maken was voor bestellingen van mijn merch

Hoe dan ook… het idee is om bruin vetweefsel te vergroten door een combinatie van aminozuren en een vetrijk dieet… door supplementatie en blootstelling aan kou.

Ziet u… hoewel ik niet echt geloof of het idee ondersteun dat iedereen dagelijks vitamines moet slikken… (kies gewoon een beter dieet, man)… kan ik begrijpen dat er bepaalde trucs voor het lichaam zijn die kunnen worden toegepast als men ze begrijpt. En als je mijn scheikundedoos had gezien… zou je waarschijnlijk ook een beetje willen kloten…

(Ik werk letterlijk aan een synthetische versie van zweet, zodat ik het bleken door de zon op stof kan nabootsen met behulp van aminozuren en andere elementen, met het gebruik van een gecontroleerde lichtbron – laser – om stof te etsen).

  Grafeen wordt uitgestoten van de COVID-gevaccineerden naar de ongevaccineerden, hier is hoe u het uit uw lichaam kunt verwijderen

Klinkt misschien cool… Klinkt misschien krankzinnig… Wat dan ook, man.

Het protocol dat ik volg is een herhaalde blootstelling voor aanpassing… een beetje zoals de Iceman – Wim Hof… en hoewel ik niet van plan ben om te proberen een van zijn records te verslaan, is het idee van comfortabel zijn in een ongemakkelijk koude omgeving aantrekkelijk… en niet te vergeten, het verbrandt vet.

AANPASSING – is het sleutelwoord in deze… want ik ga niet proberen een wereldrecord koude te overleven… Ik ga niet urenlang in water onder nul hangen… Ik werk aan de aanpassing aan gewoon meer aangenaam comfort zonder het fysieke trauma dat uw lichaam ondergaat bij het bibberen… door een versneld proces dat werkt om het lichaamspotentieel te maximaliseren.

Niet door te testen hoe dicht ik bij de dood kan komen zonder dood te gaan.

Oké… dit lijkt misschien een beetje ingewikkeld… maar u kent de woorden: “What doesn’t kill me, makes me stronger”, toch?

Dit is de basis van hormesis, maar volgt nog steeds mijn idee dat u uw lichaam niet tot op het randje van de dood brengt om te proberen uzelf sterker te maken… want met dit idee zou u kunnen sterven voordat u uw bovenste grenzen van toxiciteit hebt bereikt door te proberen u aan te passen aan verhoogde niveaus.

Nog eenvoudiger… herinnert u zich Iocaan poeder in ‘The Princess Bride’?

U bent jaren bezig met het opbouwen van immuniteit voor een gifstof… anders krijgt u geen tweede kans bij deze kat.

Of u loopt weg… of u bent de korte dikke gast die sterft.

Begrijpt u me?

Oké, terug naar de waanzin van vandaag.

In een nieuwsbericht van vandaag… kwam “The $cience”, om u te helpen begrijpen waarom dichter bij de dood komen en meer lijden niet alleen een goede zaak is… maar hoe meer u lijdt een BETER DING is!

Link

Mensen die bijwerkingen van de vaccins Pfizer/BioNTech en Moderna Covid-19 meldden, zoals koorts, koude rillingen of spierpijn, hadden volgens nieuw onderzoek een grotere antilichaamrespons na de vaccinatie.

Het hebben van dergelijke symptomen na vaccinatie is geassocieerd met een grotere antilichaamrespons in vergelijking met het hebben van alleen pijn of uitslag op de injectieplaats of überhaupt geen symptomen, suggereert het artikel dat vrijdag is gepubliceerd in het tijdschrift JAMA Network Open.

“De conclusie is dat deze bevindingen ondersteunen dat postvaccinatiesymptomen worden gezien als signalen van effectiviteit van het vaccin en de richtlijnen voor vaccin boosters bij oudere volwassenen versterken”, schrijven de onderzoekers – van de Columbia University in New York, de Universiteit van Vermont en de Universiteit van Boston – in hun paper.

Nu… ga terug en lees het vetgedrukte gedeelte nog eens.

  Prof. Dr. Bhakdi: Ik vrees dat als de vaccinatie wordt voortgezet, miljarden mensen zullen sterven

Ziet u wat er staat?

Kunt u begrijpen waar we vandaan komen tot waar dit nu is?

Ik ga u helpen dit volledig te begrijpen.

Aanvankelijk werd ons verteld dat vaccins COVID zouden stoppen en zelfs nadat dat mislukte, gingen we verder met:

 • Vaccins zullen helpen u, uw familie en gemeenschap te beschermen; naar
 • Neem uw vaccins want anders vermoordt u oma; tot
 • Mijn vaccin werkt niet tenzij u gevaccineerd bent; tot
 • De vaccins zouden de ernst van COVID verminderen; tot
 • Gevaccineerde mensen zullen niet zoveel COVID overbrengen; naar
 • Neem de prik en win deze loterij; tot
 • Neem meer prikken omdat deze prikken uitgewerkt raken; tot
 • Ongevaccineerden doden mensen door ziekenhuisbedden in te nemen;
 • We moeten gevaccineerde en ongevaccineerde mensen bij WET scheiden, want en terug-naar-mijn-vaccin werkt alleen als ze gevaccineerd zijn.
 • Shit.., hoe verklaren we al die onverklaarbare sterfgevallen na vaccinaties; tot,
 • …………………………………………..
 • Hé… laten we ze gewoon vertellen dat hoe zieker ze worden, hoe minder ziek ze zullen zijn van COVID!

In de waanzinigste progressie van mislukking in de geschiedenis van de PLANEET!

Zie je… het zit zo.

COVID overleeft in je lichaam en veroorzaakt een immuunreactie gedurende ongeveer 14 dagen… dus de reden achter 14 dagen om de curve af te vlakken en 14 dagen quarantaine als je positief test.

De vaccins, echter, lang nadat “de deskundigen” voorspellen hoe lang ze u immuniteit zullen geven, bio-accumuleren ze in uw organen en weefsel. – Onderzoeken tonen aan dat dit tussen 4 maanden en meer dan 1 jaar duurt.

Dat betekent… dat als u COVID heeft opgelopen, uw immuunsysteem binnen 14 dagen begint te genezen.

  Mensen in India vallen Coronapolitie aan - zeggen dat de mensen die sterven degenen zijn die zijn ingeënt

Als u gevaccineerd bent, wordt uw immuunsysteem chronisch belast voor een periode langer dan 14 dagen, misschien 4 maanden… misschien meer dan 1 jaar… niemand weet het op dit moment zeker.

Als u dus lang genoeg doorgaat met uw vaccinaties om uw immuunsysteem volledig uit te schakelen en te lijden aan een “neveneffect”, bevindt u zich op gevaarlijk terrein, mijn vriend.

Nu… als u de Pfizer-studies of de statistische gegevens van Ontario na vaccinaties doorneemt, is het algemeen bekend dat uw kansen op myocarditis toenemen na uw eerste prik, maar dramatisch toenemen na uw tweede.

U bent een slim persoon… dus denkt u dat dit risico afneemt na een derde vaccinatie?

Nee. Dat doet u niet… omdat u geen totale idioot bent.

Het blijft toenemen.

De vaccins blijven langer in het lichaam dan de tijd van de aanbevolen herhalingen, wat betekent dat u letterlijk benzine gooit op het vuur van de ontsteking die al bestaat in uw immuunsysteem… wat betekent dat wanneer u een reactie krijgt, u de bovengrens van de toxiciteit in uw lichaam test… terwijl u er niet eens zeker van kunt zijn dat u niet zult sterven aan elke volgende prik.

En wat deze “nieuwe studie” eigenlijk laat zien is dat omdat u de volgende dosis heeft overleefd… u het langer heeft overleefd dan iemand anders die deze dosis niet heeft overleefd.

Dat betekent… dat u aan een tafel van “Russische Roulette” zit, met de vaccins en dat uw overlevingskansen afnemen bij elke keer dat u een dosis krijgt.

Zieker worden is niet sterker worden.

Deze mensen zouden zich niet alleen moeten schamen voor wat ze plaatsen, maar ze zouden ook strafrechtelijk aansprakelijk moeten worden gesteld voor hun daden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Plotseling en onverwacht: Minstens 11 vakantiegangers dood op Italiaanse stranden in slechts 24 uurVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe “War of Terror” staat mogelijk op het punt Europa te treffen
Volgend artikelRusland zal terugslaan met kernwapens! – Moskou: Oekraïense “vuile bom” explosie komt neer op eerste nucleaire aanval tegen Rusland!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Dat denk ik ook , maar dat zal waarschijnlijk ook de reden zijn dat misschien straks wel WW3 uit breekt .

  Deze schoften willen natuurlijk niet worden aangeklaagd of opgepakt worden , en zoals het nu gaat , vallen de mensen bij bosjes neer dit zal de komende maanden/jaren alleen maar duidelijker worden .

  Dus dan moet je een grote afleiding creëren WW3 of iets in die trend

 2. Beste Mensen

  Conclusie gemakzucht leid tot over bevolking door het Satanisch bezeten Dieren Ras genaamd Mens

  Dus weg met alle zogenaamde luxe artikelen
  Koelkast Wasmachine Stofzuiger Machnetron Strijkijzer en veel meer van die rommel Alien troep

  Neemt genoegen met wat U zelf kunt opbrengen zonder anderen daarbij schade te berokkenen

  Dank U

  • Ten tijde dat (bepaalde) huishoudens niet het genoegen kende van koelkast, wasmachine en stofzuiger werkend op elektriciteit bestonden deze juist uit grotere gezinnen met pak ´m beet vijf tot negen kinderen. Het strijk-IJZER werd verhit op de oven en de magnetron zou een ieder dienen te mijden (…). Tegenwoordig is het aantal kinderen gemiddeld één of twee met uitzonderingen. Dus echt, ik begrijp heel uw redenatie niet. Zonder koelkast is het wel noodzaak om voeding in te kunnen maken en deze koel te bewaren en lang niet een ieder beschikt over een koele kelder of grond om een put te slaan. Ikzelf heb in het verleden een poos moeten leven zonder wasmachine en op den duur werd dit een voor mij niet langer overzienbare toestand. Gelukkig was er in de buurt een wasserette met vriendelijke beheerder en wat was ik blij toen ik dan eindelijk toch een wasmachine aansluiting in dat krotje aangelegd kreeg. Met uw eerste stelling kan ik al helemaal niets aanvangen en tegenwoordig sla ik uw reacties liever helemaal over, maar toch bij deze.

   • Beste Mensen

    Een mens heeft nog een verre boeg te gaan
    Een mens heeft te leren verder te kunnen kijken dan de eigen ego polarisatie
    Luxe heeft tot nu toe alleen maar het Negatieve voor de meerderheid teweeg gebracht
    Ieder mens hoort zijn of haar zelf redzaamheid te versterken en niet hetzelf afhankelijk op stellen vervolgens alle schuld bij het niet zelf kunnen opbrengen bij een ander in de schoenen te schuiven
    De grootste schuld bij iets verkeerd gaan licht bij persoon in kwestie zelf

    Dank U

   • En toch…
    Ik heb net de serie van Laura Ingalls gelezen.
    Het is niet in romanvorm.
    Het is geschreven als notulen / dagboek, en later uitgewerkt..
    Wat mijn punt is: bij geen voorzieningen waren de ouders gedurende DAGLICHT bezig om zichzelf te voeden en te kleden. Vader bebouwde het land mbv een paard of os. Of hij deed handwerk zelf( oogsten), moeder de ganse dag in touw om eten( duurzaam)te prepareren, wassen, strijken, kleding maken, deels het vee verzorgen.
    Echt..dit is 6 dagen per week van zonsopgang tot zonsondergang. Alleen op zondag werd het vee verzorgd en er werd naar de kerk gegaan.
    Dus, om kort te gaan…als de vorzieningen uitvallen en er geen supermarkt meer open is..dan heb ik bitter meelij met die mensen die zich niet hebben voorbereid.
    Vooral ook, die van dokters en hulp afhankelijk zijn.
    Nu gaat diesel op rantsoen…hallooooo….de vrachtwagens die winkels bevoorraden RIJDEN OP DIESEL…hallooo!
    Hamster dus waar het nog kan. Vergeet je huisdieren niet!
    En bereid je voor, voor als gas en electra uitvallen ( koken, douchen, waterdruk, de vriezer ontdooit, de electrische deken doet het niet meer..de waterkoker en de senseo ook niet, scheerapparaat, stofzuiger, ..) tanken kan niet meer..
    Ik heb een broer..zeer christelijk: wij weten niet wanneer het einde der wereld komt..en god zorgt voor ons…
    Ik dacht dat god zorgt voor wie voor zichzelf zorgt..
    Dat je de “talenten” die je hebt, ook moet inzetten.
    Je kunt straks een ander niet om hulp vragen want iedereen heeft meer dan genoeg aan zichzelf en zijn gezin..opa en oma, de kids..

    • Beste mensen

     Alle afleveringen op zwart wit tv gezien 75 / 76
     Die hadden het toen al
     Onbegrijpend lezen
     Irriteerde er mateloos aan
     Dienen van Satanisme
     De kinderen Satans
     Sliss de Tong bevredeging
     Genaamd gespleten Tong
     Zoete gedeelte God
     Zure gedeelte Duivel
     Hierbij Verbeeldende Sensatie Spanning en Avontuur te beleven
     Dus het ging al berg afwaarts vanaf 1970 na tweede WWar ongeveer 1980 / 1985 waren de Piek jaren voor de Terroristen Gewelddadigen Moordlustigen
     Liefde is al lang en breed de nek omgedraaid
     Bij de uitvinding schrijven van de Jahovinesische bijbel ongeveer 500 jaren voor de Satanische jaartelling begon
     De Alien bekend als het Kwallen Ras deed toen de intrede in een Witte belichamings dier genaamd mens
     In het ijskoude Russisch Siberische kaukasus gedeelte
     Dat voertuig licht nog steeds daar ergens onder een dik pak ijs verborgen
     De mensheid moet wel die oog hebben om dat voertuig te kunnen zien
     Bij de intellectuele zogenaamde slimmen bekend als het derde oog
     Daarom heerst er nu een in scene gezette oorlog door de nazaten bekend als Europeanen Amerikanen
     Hoofdzakelijk Satanisch Engels Sprekenden Deens Duits Zweeds Grieks Hebreeuws Latijns Joods Arabisch Spaans Frans

     Om te kunnen zoeken waar dat voertuig zich bevind

     Beste mensen
     Dat voertuig kunnen ordinaire ogen helaas niet zien

     De huidige Aliens zijn niet meer 100%
     Die zijn nu wat ze vroeger waren al lang en breed vergeten
     De kennis overdragers van pure liefde
     Die zijn 180% verdraaide golf frequenties uitzendingen gaan verrichten
     Mede dankzij deze zal alles in de Soep vallen en verpulvert worden
     Helaas

     Dank U

  • Gezien uw opmerkingen .. wordt het voor u langzamerhand geen tijd om uw digitale apparaten weg te doen? Vooralsnog bent u nog altijd in de weer met uw computer/´S.M.A.R.T´-apparaat. Iets met balk en splinter / pot en ketel.

   Dank u.

 3. ´Ioannidis en collega’s hebben een nieuwe meta-analyse in preprint waarin de median infection fatality rate nu op 0.035% wordt geschat voor mensen tussen de 0 en 58 jaar en 0.095% voor mensen tussen 0 en 69 jaar. De schatting van de mortaliteit van Covid-19 is dus nog verder afgenomen.´

  https://stichtingvaccinvrij.nl/oversterfte-kan-nog-steeds-niet-onderzocht-worden-alles-mag-zolang-de-covid-injecties-maar-gespaard-worden/

  Overbodig om te stellen dat ´Covid´ nooit op de A-lijst terecht had mogen komen.

 4. Ja ,natuurlijk!!! Dat is het!
  Stel, je hebt 2 vuurtjes en het ene vuurtje is groter dan het andere vuurtje, dan is dat kleinere vuurtje meer uit dan dat grote vuurtje.
  Zo ook met de Covid-19 vaccins: als je er maar heel erg flink ziek van wordt en zieker bent dan dat je gewoon Covid had, dan ben je dus minder Covid-ziek en ben je dus beterderderder dan zonder Covid-19 vaccins. Maw je moet het relatief zien.
  Ik begrijp dus nu waarom mensen steeds weer in de rij gaan voor hun vervolgshot. Ze zijn helemaal niet zo dom als ik dacht :-).
  Geweldige uitvinding die genetische celmanipulatieshots, pardon, covid19-vaccins.

  • Ik vrees dat je gelijk hebt Zand, probleem is alleen dat een niet geprikte zoals ik 2 dagen last heeft en weer gaat werken en die andere geprikte met pret 2 weken thuis zit om uit te zieken en ik ben de sjaak want ik mag voor die geprikte mee werken…..dus…..

   • Zo gaat dat @Meester Prikkebeen. Ook wanneer je sneller werkt dan je collega wordt je ingezet om die collega te gaan helpen.

 5. Wat ze hier doen is de werkelijkheid omdraaien. Van de dood en je leven. Dus als jij lichamelijke reacties krijgt van het gif in die injecties, zeggen ze dan dat het juist goed is en dat je daarvan een betere immuniteit van krijgt.

  Dus als ik hen met een honkbal knuppel sla en zij krijgen daarvan lichamelijke reacties van. Dat zou dan in hun eigen optiek van beredeneringen, dat zij dan beter bestand worden voor de volgende slagen die ik uitdeel met die honkbal knuppel.

  • Precies, en als je ze de tweede keer nog harder slaat dan de eerste keer worden ze er nog beter tegen bestand dan na de eerste keer. En als je ze de derde keer een keiharde boosterklap geeft worden ze nóg beter bestand dan na de eerste en de tweede keer samen.

 6. Beste Mensen

  Een mens heeft nog een verre boeg te gaan
  Een mens heeft te leren verder te kunnen kijken dan de eigen ego polarisatie
  Luxe heeft tot nu toe alleen maar het Negatieve voor de meerderheid teweeg gebracht
  Ieder mens hoort zijn of haar zelf redzaamheid te versterken en niet hetzelf afhankelijk op stellen vervolgens alle schuld bij het niet zelf kunnen opbrengen bij een ander in de schoenen te schuiven
  De grootste schuld bij iets verkeerd gaan licht bij persoon in kwestie zelf

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in