© Freepik / stefamerpik

Wij hebben reeds bericht over de verontrustende toename van plotselinge “medische noodgevallen” die momenteel vakantiegangers over de hele wereld treffen: mensen storten in terwijl ze op het strand lopen of zwemmen, krijgen een hartstilstand, sterven. Blogger Tom Stahl heeft onlangs de berichten van de Italiaanse media doorgespit – met schokkende resultaten: alleen al tussen 4 en 5 juli zijn er 11 plotselinge sterfgevallen gemeld op Italiaanse stranden. Hoeveel gevallen zijn er nog meer die niet in de media komen? bericht Report24.news.

Allereerst: een zekere verwachting die is ontstaan als gevolg van de ontelbare berichten over mensen die het afgelopen jaar “plotseling en onverwacht” zijn gestorven, kan heel goed iemands oordeel bedriegen. Maar kan het grote aantal gevallen werkelijk alleen verklaard worden door een verandering in de perceptie? Is het echt zo dat de media steeds vaker over dergelijke incidenten berichten en ze vroeger negeerden? Op grond van waarnemingen in eigen omgeving is het helaas moeilijk om dit te geloven. Oordeelt u zelf maar – hieronder vindt u de links naar de bewuste mediaberichten. Zij werden allemaal binnen 24 uur gepubliceerd. (Voor het vertalen van websites om te onderzoeken, is bijvoorbeeld Google Translate geschikt).

Medische noodgevallen op Italiaanse stranden

Plaatselijke toerist zakt in elkaar terwijl hij met zijn vrouw op het strand loopt – dood. Bericht van 04.07.22.
https://www.h24notizie.com/2022/07/04/malore-in-spiaggia-soccorsi-inutili-a-fondi-muore-un-bagnante/

Lokale toeriste zakt in elkaar terwijl ze met haar man op het strand loopt – dood. Bericht van 04.07.22.
https://www.friulioggi.it/cronaca/malore-spiaggia-grado-muore-donna-4-luglio-2022/

Gepensioneerde marinier sterft op strand door plotseling medisch noodgeval in ondiep water. Bericht van 04.07.22.
https://www.lanazione.it/la-spezia/cronaca/morto-palmaria-1.7849577

  SLOW MOTION GENOCIDE: Oversterfte stijgt met 40% overal ter wereld na introductie van covid "vaccins"

Plaatselijke toerist sterft tijdens het zwemmen aan een plotseling hartfalen. Bericht van 04.07.22.
https://www.pesarourbinonotizie.it/54123/malore-sul-litorale-di-gabicce-mare-deceduto-un-turista-di-84-anni

Man zakt plotseling in elkaar in de rivier de Seria en kan niet meer door de reddingsdiensten worden gereanimeerd. Bericht van 04.07.22.
https://myvalley.it/2022/07/ardesio-un-68enne-stroncato-da-un-malore/

Gepensioneerde zakt dood in elkaar terwijl hij op het strand baadt. Bericht van 04.07.22.
https://www.infomedianews.com/muore-mentre-fa-il-bagno-al-mare/

Vaccinatieplichtige vrouw sterft op het strand na een plotseling medisch noodgeval. Reddingswerkers behandelen ook een 20-jarige met ademhalingsstilstand en gebruiken een defibrillator om een man te reanimeren die in het water een plotselinge hartstilstand krijgt. Bericht van 04.07.22.
https://caserta.occhionotizie.it/mondragone-donna-malore-spiaggia/

De 36-jarige, in Senegal geboren Saliou Dieng kreeg tijdens het baden op een strand aan de Adda-rivier een plotselinge medische noodsituatie en overleed in het ziekenhuis. Bericht van 04.07.22.
https://primalamartesana.it/cronaca/malore-nel-fiume-adda-36enne-muore-affogato/

Basilicata: Ook op het strand van Terzo Cavone overlijdt een man na een plotselinge medische noodsituatie. Helikopterinterventie tevergeefs. Bericht van 05.07.22.
https://www.potenzanews.net/basilicata-tragedia-in-spiaggia-elisoccorso-sul-posto/

Sardinië: 60-jarige vrouw sterft op het strand van Cala Liberotto na een plotselinge medische noodsituatie. Bericht van 05.07.22.
https://www.unionesarda.it/news-sardegna/nuoro-provincia/si-immerge-in-acqua-poi-il-malore-fatale-60enne-muore-a-cala-liberotto-q9sj5lsc

Bron: Tom Stahl’s Freiheits Kanal


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Holocaustoverlevenden sturen open brief aan de Europese gezondheidsautoriteit EMA waarin ze eisen dat de uitrol van het COVID-19 vaccin wordt stopgezet, omdat ze voor hun ogen een nieuwe holocaust zien ontvouwenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Grote Reset houdt een ontvolkingsholocaust in, waarschuwt Mike Adams
Volgend artikelBoerenprotest: 16-jarige Jouke vrijgelaten; document onthult dat de regering van plan is boerderijen in beslag te nemen voor asielzoekers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

86 REACTIES

  • Je hoeft alleen maar buiten te gaan staan en te luisteren en je weet dat er iets niet klopt. Er rijden zoveel, zoveel ambulances, dit is niet normaal! De zorg moet echt op klappen staan want het wordt maar erger en erger. Tot twee jaar terug hoorde je wel eens een sirene en dan vroeg je je af wat er aan de hand zou zijn. Nu zijn het er velen per dag en hoort het bij de straatgeluiden. Zieke zieke wereld is het. Plotseling en onverwacht dood = ziek- en doodgespoten, dus VERMOORD door rutte en zijn kliek!

   • Exact dit wat je zegt !!!

    De Ambulance gaat nu al ruim 1,5 tekeer, op uurlijkse basis.

    Om gek van te worden… constant de sirenes….

   • Vandaar dat we een brief krijgen van het rivm om de booster spuit te halen Omdat de ziekenhuizen overbelast geraakt zijn van de nawerkingen van de vorige spuiten Helaas zullen weer veel mensen hieraan gehoor geven en laten zich de derde vierde of vijfde spuit zetten omdat ze op vakantie willen gaan met het vliegtuig!? of ze dan dood neervallen maakt hen niets uit als ze maar op vakantie kunnen gaan Ook Rieu pakt weer duizenden mensen opeen waarna er weer corona zal uitbreken Er zijn idioten die hebben 32 uur gereist met het vliegtuig om naar Maastricht te komen!?

   • Op die leeftijd is alleen sterven op “het veld van eer”een goede zaak.
    (dat is op een bloedmooie meid van 20)

    • Alle ouwe geile bokken zijn ook hetzelfde hè!
     Ik gun jullie een hartaanval maar dan niet op een mooie meid van 20; die wil jullie niet.

     • Geil zijn is vooral een vrouwending. Vrouwen hebben altijd een vriend. Ook lelijke vrouwen hebben altijd een vriend. Terwijl veel mannen vaak jarenlang alleen kunnen zijn. Voor mannen is alleen zijn (gelukkig) iets natuurlijks. Voor een vrouw is dat onmogelijk en als het wel mogelijk is (omdat ze lelijk zijn), dan komen ze in een inrichting terecht.

      • Al deze ellende begon met het Patriarchaat toen mannen de macht overnamen, de namen van godinnen veranderden in mannennamen en vrouwen te toegang tot kerken, synagogen ontzegden met de claim dat vrouwen geen ziel hadden. Millioenen levend op de brandstapel verbrand en jij komt met zo’n gestoord comment. Zoals in een heilig geschrift staat Mannen zijn ziek in hun hoofd. Johannesburg iedere 10 minuten een vrouw verkracht, door mannen. Etc. ETc.

     • Beste Anna, je kunt je beter eens afvragen hoe het komt dat volgens jou ‘die geile bokken allemaal hetzelfde zijn’ Jouw houding is een typisch voorbeeld waarom vele relaties al stranden nog voordat ze konden beginnen! Een keer door een man bedonderd en dan deugen ze allemaal niet. Nou al een man zo’n houding zou aannemen was het menselijk ras al uitgestorven. Zoek eens naar de titel; ‘waarom een vrouw onbeschoft is en een man nog dommer’ misschien gaat er dan een lichtje branden.. groeten marco

      • Vrouwen kunnen net zo gestoord zijn. Meer dan 50 % van de mensen heeft een hechtingsstoornis. Sexuele revolutie, teksten songs, films, Feminisme een CIA download, Gloria Steinem een betaalde CIA agent etc. etc. TT van Plato werden getrouwde vrouwen binnenshuis/tuin opgesloten. En natuurlijk was er voor hen in zijn Democratie, ofwel regering door de elite, geen stemrecht voor vrouwen. Overigens begreep ik van mijn kleinzoon, 15 jaar, dat meiden idd heel raar gedrag vertonen.

  • Bijwerkingen na mRna op facebook
   En ik ken zoveel mensen met problemen,door het fake vaccine!
   dood/vaak ziek/moe/niet helder denken/longembolie/herseninfarct/hart problemen((dit is niet gerapporteerd bij lareb))
   velen zeide van:
   1 Ik vertrouw op de wetenschap
   2 ik vertrouw op de overheid/krant/media

   Spreekwoord ‘als-de-blinde-de-blinde-leidt-vallen-ze-beiden-in-de-gracht’
   bijbel:Mattheus15:14 Laat hen varen; zij zijn blinde leidslieden der blinden. Indien nu de blinde den blinde leidt, zo zullen zij beiden in den gracht vallen.
   —————————————————–
   Aantal meldingen
   Totaal 227.973
   Tot nu toe zijn er 692 meldingen van overlijden na coronavaccinatie.
   Link:
   https://www.lareb.nl/coronameldingen

   • Helemaal eens Eric! Lees de profetieën en je weet wat er te gebeuren staat. Niets tegen wetenschap, maar kijk goed uit uit wiens ruif de betreffende wetenschapper eet…

    • @Deborah
     wat betekent toverij in de bijbel
     Openbaring 18:23
     En het licht der kaars zal in u niet meer schijnen; en de stem eens bruidegoms en ener bruid zal in u niet meer gehoord worden; want uw kooplieden waren de groten der aarde, want door uw >>toverij<>>sorceries<<< were all nations deceived.

     pharmakos ►
     Strong's Concordance
     pharmakos: a poisoner, sorcerer, magician
     Original Word: φάρμακος, οῦ, ὁ
     Part of Speech: Noun, Masculine
     Transliteration: pharmakos
     Phonetic Spelling: (far-mak-os')
     Definition: a poisoner, sorcerer, magician
     Usage: a magician, sorcerer.

     Farmacie
     1) Apotheek 2) Apothekerskunst 3) Artsenijbereidkunde 4) Artsenijkunde 5) Geneesmiddelenwinkel 6) Kennis van de geneesmiddelen 7) Kennis van de geneesmiddelen en hun bereiding 8) Kennis van geneesmiddelen 9) Leer der geneesmiddelen 10) Leer van de herkomst van de geneesmiddelen 11) Studierichting 12) Wetenschap van geneesmiddelen
     Gevonden op https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Farmacie/1
     Pharmacy=toverij/sorceries
     hmmm Covid vaccin

     • Christendom in NL gedwongen bekeringen gepaard met martelingen en/of dood. Tegelijkertijd Genocide op de Keltische stammen, die daarna gedwongen werden zich allemaal Germaanse stammen te noemen. Bijbel Mindprogramma, vol met tegenstrijdigheden. Geschreven door de Jood joseph Flavius.

  • Oh maar ze zijn er hoor, ik werk met mijn collegas op 7 begraafplaatsen in Zeeland en wij maken dit soort gevallen ook mee, wij hebben op een begraafplaats sinds kort 2 mensen naast elkaar liggen welke beide op 43 jarige leeftijd zijn overleden, de één slierde in het bijzijn van zijn gezin dood van de bank, de ander lag dood in bed, en zo hoor ik zovaak van dit soort verhalen, dood neervallen of dood in bed

  • Vriendin woont in hofje in Assen: de één na de ander om mij heen gaat dood! Zelfs een jongen van 17 vinden ze smorgens dood in bed!

   • Ik heb ook sterk de indruk dat stedelijke gebieden relatief meer sterfgevallen hebben. Daar kent men elkaar minder gauw persoonlijk. In kleinere dorpen kent iedereen iedereen. Daar zou het meer opvallen.

 1. Zijn hier ook genoeg maar de gemiddelde Nederlander schaamt zich ervoor of durft het niet te melden.
  Totdat ze dood in bed liggen.
  Het is helaas net zo erg als in andere landen.
  Maar ja we moeten wel lekker naar Ibiza hè.
  Tja wat moet je daar nu mee?

  • Klopt, ik werk met mijn collegas op 7 begraafplaatsen in Zeeland en wij maken dit soort gevallen ook mee, wij hebben op een begraafplaats sinds kort 2 mensen naast elkaar liggen welke beide op 43 jarige leeftijd zijn overleden, de één slierde in het bijzijn van zijn gezin dood van de bank, de ander lag dood in bed, en zo hoor ik zovaak van dit soort verhalen, dood neervallen of dood in bed. De bekendste uitvaart ondernemen zei in het begin, na de eerste vaccinatie al dat hij het idee had dat er naast corona ook veel mensen overleden door vaccinatie. Voor ons is het in ieder duidelijk, we moeten teveel jonge mensen begraven de laatste 2 jaar

 2. Als je bij het strand woont weet je dat dat best vaak gebeurt. Mensen zijn met vakantie, dat geeft stress en dan vallen ze dood neer op het strand. Altijd al zo geweest. Vraag het de strandwachten maar.

   • Laat ze maar lullen, Ankie, een olifant heeft toch de grootste. Er is hier een tv programma dat het werk van politie- en ambulance personeel op enkele bekende stranden van de Franse zuidkust laat zien.

    En inderdaad vallen er veel slachtoffers onder vakantiegangers die maanden stress op het werk achter de rug hebben en dan ‘rustig’ op het strand denken bij te komen. Een van mijn beste vrienden is zo, op de ochtend van het aankomen op de vakantiebestemming aan een hartaanval overleden. 40 jaar jong en sterk als een beer.

    Natuurlijk lopen nu de aantallen heel erg op door prikken met Kutte en dansen met Bloemschoen. Waar ik woon hoorden we gemiddeld zo een sirene in de week, dat is nu al bijna een per dag.

    • Gecondoleerd met het verlies van je vriend. Ach, zo jong nog. Ik weet hoe het voelt, mijn man stierf ook jong.
     Hier vallen ook veel doden door de prikken. Binnen een jaar 15 mensen overleden die ik persoonlijk heb gekend. Ze zijn allemaal in de val van snuifkuif bloemschoen getuind.

   • Nou Ankie, geloof me maar, Italianen doen dat dus echt niet. Die gaan na het eten de zee niet in. Die hebben zoveel regeltjes voor wanneer ze naar het strand gaan en wanneer wel of niet de zee in gaan. Italianen hebben een hypochondrische inslag dus zijn in veel opzichten erg voorzichtig en volgens de regels.

   • Dat is een familietrekje bij ons. Ja ik ben de ‘zoon’ van de zus van Mark zijn achterachternicht haar moeder. Leuk om te horen dat ik net als ome Mark klink.

   • Ik ben ook op het strand opgegroeid en heb zowiezo al vele dooie Duitsers gezien die door een mui te ver in zee terechtkwamen en verzopen. Dus jij lult maar wat met je ‘opgegroeid op het strand’.

  • Hahaha Ankie de trol is ook nog spuit 11.
   12 doden in 24 uur en dat komt normaal ook altijd voor. Ga toch weg. Tijd voor je nieuwe prik, tjop tjop !?

 3. Het was al gewoonte om voordat je op reis gaat, te checken of er ook prikjes nodig zijn.

  Denk aan de reis naar China van Frans Bauer en zijn vrouw.
  Op de TV werd breed de prikprocedure uitgemeten.

  • Nee joh. Het is allemaal de schuld van de zon. Toen ik nog in Katwijk woonde lag daar een Duitser op het strand die wel erg bruin werd. Nou lag hij daar al een dag of vijf, en insmeren was geen doen meer.

  • Leuk uw naamsbekendheid…ben ook nog puur zelfs geen test..72 en nog Veel fitter dan m’n zoon en dochter (26/27) die vakantie wil ik niet ruilen voor m’n gezondheid…niet voor alle Bitcoins in de wereld… veel jongeren zijn Moe…zo moe… alleen de ouderen durven toegeven… jammer maar helaas… ondertussen rammen die Russen… lijken ook niet moe hè 😳🤗♥️🇷🇺🇧🇾🇨🇳🇸🇰🇸🇮🇿🇦🇧🇷 enz…😅

 4. V.w.b. de jongen in dit artikel;

  De 36-jarige, in Senegal geboren Saliou Dieng kreeg tijdens het baden op een strand aan de Adda-rivier een plotselinge medische noodsituatie en overleed in het ziekenhuis. Bericht van 04.07.22.
  https://primalamartesana.it/cronaca/malore-nel-fiume-adda-36enne-muore-affogato/

  Als je de link checkt; DIRECT ERONDER STAAT NOG EEN BERICHT !

  TITEL: Zaterdag weer een tragedie plaatsgevonden;

  Het drama van Saliou Dieng speelde zich af minder dan 24 uur >>>> nadat een andere tragedie werd geconstateerd<<<>>>>>> Op dezelfde plek<<<<<<<, bij de zwembaden tussen Medolago en Cornate, had zaterdagmiddag een twintigjarig meisje het risico genomen te verdrinken nadat ze zich ziek voelde terwijl ze in de rivier was.

  Gelukkig voor haar was de jonge vrouw, een inwoner van Bernareggio, gered op het jaagpad van Cornate, waar de reanimatiemanoeuvres van sommige zwemmers in feite zijn leven hebben gered.

  De Adda is dus, zoals elke zomer, weer eng.

  Elk jaar gebeuren er ongelukken, waarbij vaak onervaren jongeren betrokken zijn.

  Baden, herinneren we u eraan, is ten strengste verboden. Haspels, algen en zeer lage temperaturen, die ongemak kunnen veroorzaken, kunnen verraden.

  ———————

  Geen idee wat er in het water aanwezig is maarruhhh…. op Scheveningen waren er ook 4 gezonde jongens PLOTS dood aangetroffen tijdens surfen…. tegelijkertijd hé…..

  Er MOET iets zijn want: wat anders???

  Toeval?? nee nee… !

  Check trouwens de LIVE beelden van Katwijk aan zee, Kijkduin, etc….. geen KIP te bekennen terwijl het super warm lekker STRAND weer is… de uitdunning van de bevolking is in meerdere opzichten te constateren..dat 100% zeker…..

  Bizar….

  Ook de Time Square Amerika… check 2019… en nu…. W T F ….

  De drukte zoals we die kenden… is voorbij…. letterlijk overal….. en wordt steeds minder…..

  • Ik snap u wel maar als je gezond bent gebeurt dit Niet, Zeker weten maar geprikt onderbewust toch een beetje bang 1 valt de rest uit de stress..⚰️…. voorbeeld is,..enkele jaren terug in de tijd ..meisje uit een klas drink een blikje Cola over de zogenaamde houdbaar tijd…klaagt buikpijnen en plots wordt méér dan de helft vd klas ook ziek..in dat jaar gebeurde dat wekelijks wel ergens…snap je wel hè 😳 Nogmaals als je bloed Gezond is GEBEURD DAT NIET..‼️‼️ paniekaanvallen ja..(Voodoo) zeg maar eens tegen een volwassen mens dat hij er erg bleek uit ziet..en dat z’n lippen wat blauw wordt..oeioeioei zeg nu maar Snel dat het een Grapje is… Dat bedoel ik nu..

 5. Om het toeval echt uit te sluiten kijk naar het percentage. En dan naar het percentage op de dagen die volgen. Als het goed is, valt hetzelfde percentage doden dan elke dag. En dan kun je ook zeggen dat het grote sterven is begonnen. Ik heb er ook nog nooit eentje zien instorten op het strand. Geen toeval imo.

 6. Mijn nichtje liet der prikken omdat ze zo nodig op vakantie wilde heel der vakatie is ze er ziek van geweest. Komt ze terug ja komt door de corona. Hele lange tijd moe, moe, moe. Der avder pal na het prikken hoofdpijn en lag verschijnende dagen te bed ervan hop prik twee die al 1 word gezien hoppa weer hoofdpijn en erger als eerst. De booster natuurlijk erook erachteraan en nog erger hoofdpijn en lag een weekie plat en kwam geheel onder de kosten te staan en hij lijkt nu wel dement want hij kan amper nog iets onthouden. De vriendin van onze dochter ook moe, moe en nog eens moe en heeft ook last van der geheugen. De buurvrouw van mijn moeder geheel onder de exzeem. Mijn ander nichtje ook sinds het prikken moe, moe en nog eens moe en ze loopt hiervoor al een jaar voor na de dokter die niks vind. Mijn moeder 84 jaar ligt nu al maanden plat en heeft sinsdien ook in der rug en is tot weinig in staat terwijl ze een jaar terug rond liep als iemand van 20 jaar zo vlot ze was en ook hierbij vind de dokter niks. (Heeft der laten om praten helaas.) Ik zelf ken twee mensen die het niet hebben gehaald en 1 hiervan is tegen zijn wil in geprikt in het NLse verpleegtehuis en de familie durft niks te ondernemen omdat hun moeder daar nog verzorgt moet worden.

  Sinds al die prikken luiden de kerkklokken bij ons in het dorp vele malen vaker, TOEVAL?

  • Niet slim natuurlijk om met zulke klachten daar mee door te gaan maar wat zeg ik nu?

   Al gemerkt, hoe afgetakeld en verloederd ons straatbeeld er soms bij ligt?

   Nog even en we zien niemand meer die we kennen…

   • Vele hebben niet eens in de gaten dat na het prikken, die prikken de oorzaak zouden kunnen zijn van hun klachten, omdat vaak de klachten pas een week erma of zo te voorschijn komen. Mijn zus heeft goed in de gaten waar de klachten van haar man vandaan komen, maar er valt er niet over te praten omdat onze zus anti “vaccin” is. Teminste deze “vaccin”. Die hoofdpijn van hem kwam een dag of twee later dus,,,, Die korsten 1 week a 2 later.

  • Afgelopen maandag zag ik wel 60 kleine dodenadvertenties staat in de regionale krant Dit zijn advertenties van mensen die dus abb. op de krant hebben en dus even vermeld staan dat was het resultaat van zaterdag op zondag en dat waren berichten van tien gemeenten die dat melden aan de krant…. Normaal gesproken zijn hooguit 20 meldingen maar nu driemaal zoveel De Vraag is dan was/is dat toeval of is er weer een oversterfte gaande!???????????

 7. Toeval bestaat niet.
  Bij dood: effe vragen: gevaccineerd?
  Bij vreemde dood plus vaccinatie: ga er dan maar van uit dat het prikkie het deed….

  En als dat zo is, zullen er nog vele gaan voor het eind van de zomer….

  • Het word een hele zware tijd voor de geprikten ,en het is al begonnen,ik hoor zoveel sirenes.
   Echt niet normaal zoveel!

 8. Mensen mensen jullie snappen toch wel dat daar gewoon een needle prikker met een voetbalfluitje loopt te klooien!

 9. Ja mensen het grote sterven is begonnen
  Het is voor mij onbegrijpelijk als je ziek bent van de eerste prik dat je gewoon nog ff een tweede neemt
  ook kan ik niet begrijpen als mensen een shot halen dat ze niet vragen waarom ze 20 minuten op een stoeltje moeten zitten na de prik
  Zou bij mij grote vraagtekens oproepen
  Maar het is wel zo elke zomer bij warm weer gaan er gemiddeld meer mensen dood.
  Ik woon in Spanje en hebben nu al weken extreem warm weer
  er zijn best al veel mensen overleden door uitdroging of zonnesteek
  Was voor de gif spuit ook zo
  Maar het is natuurlijk wel zo dat door de gif spuit je hele imuum systeem naar de klote gaat
  Hierdoor zullen er meer dan normaal overlijden tijdens de warme maanden
  Ik ben al op leeftijd en ik woon op een terrein van een jonge man
  Hij heeft een prik gehaald is daarna niet meer naar de prik straat gegaan
  Hij heeft veel klachten van pijn in de borst tot nierstenen en kan erg slecht tegen de hoge temperaturen op het moment
  Triest als je net ff in de dertig bent
  Er zullen er veel gaan deze zomer

  • Ja ik 72 en veel van rond de 40/50 die ik ken..moemoemoe… m’n zoon en dochter 26/27…🤒 Had er op gehamerd NIET DOEN…tja elke dag toch eventjes door m’n hoofd hoor 🤔

 10. Lang geleden voorbereid en gepland en hoor je hier van Catherine in 1974 toen zij met haar plannen op tafel kwam voor gezondheid (What is in store for us, in the near future? https://youtu.be/bWYgkrjRruk )
  en wordt afgewimpeld want het moest over na techno gezondheid en rol de ze hun plannen langzaam uit om data te verzamelen ene begon met de Apple Watch die data van mensen moest gaan verzamelen en in de toekomst gezondheid zou gaan voorkomen waren de eerste berichten die ik erover las. De plannen voor Nederland zie je hier tot 2030 zie je hier https://youtu.be/3rc6YWOWgpM Het is dus allemaal voorbereid, gepland door slecht een groepje enkelingen die het menen voor ons over heel de wereld te moeten bepalen en ons bespeeld heeft met hun macht die zij zelf verzonnen met handig overtuigend gepraat de meerderheid hierin mee ging voor wat wordt voorgeschoteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in