Wij hoeven ons niet neer te leggen bij hun dictaten, bij hun lockdowns en bij al het schadelijke beleid van al die kleingeestige tirannen en bureaucraten.” Deze oproep komt niet van een tribune bij een demonstratie van “wappies”, maar uit de Senaat van de VS: De arts en politicus van de Republikeinse partij, Rand Paul, heeft een aangrijpende video-oproep gedaan om zich te verzetten tegen het Coronabeleid.

Bijna nooit eerder heeft een congreslid zich zo hard uitgesproken tegen het Coronabeleid als deze arts, die sinds januari 2011 voor Kentucky in de Senaat van de Verenigde Staten zit. Paul wordt beschouwd als een libertariër die pleit voor beperking van de taken van de staat en wordt daarom gehaat door veel leden van de “Democratische Partij”. Aan de andere kant behoort hij tot de Republikeinse senatoren die het meest kritisch zijn geweest over Trump. Hij stemde in slechts 69 procent van de stemmingen in de Senaat met de president; slechts één senator stemde vaker tegen Trump. Bovendien is Paul de Republikein in de Senaat die in de loop van zijn carrière het vaakst van de partijlijn is afgeweken (op 21,4 procent van de stemmen), schrijft Reitschuster.de.

Hieronder is zijn toespraak in Nederlandse vertaling gedocumenteerd.

“Het is tijd voor ons om ons te verzetten. Ze kunnen ons niet allemaal arresteren. Ze kunnen niet al onze kinderen van school houden. Ze kunnen niet elk regeringsgebouw gesloten houden. Hoewel ik een lange lijst heb van die ze kunnen sluiten, en misschien willen sluiten.

Wij hoeven ons niet neer te leggen bij hun dictaten, bij hun lockdowns en bij al het schadelijke beleid van al die kleingeestige tirannen en bureaucraten. We kunnen gewoon nee! zeggen. Niet weer. Nancy Pelosi [voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, red.], het gaat je niet lukken om mij of iemand van mijn team op te sluiten of tegen te houden. We zijn genezen van Covid, gevaccineerd of hebben vaccinatie aangeboden gekregen. Wij zullen onze eigen beslissingen nemen over onze gezondheid! We zullen geen paspoorten laten zien! We zullen geen mondkapjes dragen! Wij laten ons niet testen, zodat u ongestoord van uw macht over de hoofdstad kunt genieten.

  Heb geduld met de mensen die niet zien wat u ziet. Zij zijn gewoon bang. Zij zijn er nog niet.

President Biden! Wij zullen de bevelen van uw autoriteiten niet aanvaarden, evenmin als de stappen richting lockdowns waarover wij horen! Niemand zou moeten gehoorzamen aan de wetenschapsvijandige mondkapjes eisen van de [statelijke gezondheidsautoriteit] CDC! Als u federale agentschappen weer wilt sluiten, waarvan velen nog niet eens aan het werk zijn, zal ik elk wetsvoorstel dat in de Senaat komt met amendementen tegenhouden, zodat u geen geld krijgt tot u weer aan het werk gaat!

Lokale bureaucraten en vakbondsleiders: we zullen niet toestaan dat jullie onze kinderen dit jaar nog meer schade toebrengen! Kinderen lopen geen groter risico door Covid dan door gewone griep! Elke volwassene die op school werkt, is ingeënt of heeft de kans gehad te worden ingeënt. Er is geen reden voor verplichte mondkapjes, deeltijds lesgeven of enige lockdown maatregelen.

De kinderen raken achter op het leerprogramma, zij lijden fysieke en psychische schade door de maatregelen die zijn genomen om hen van school te houden. We zullen niet toestaan dat dit weer gebeurt! Als het schoolsysteem weer probeert om kinderen voltijds face-to-face onderwijs te ontzeggen, zal ik elke wet met twee amendementen tegenhouden: Een die je geld afneemt en een andere waar ouders kunnen kiezen waar het geld voor de scholing van hun kinderen naartoe gaat.

Klinkt dit voor u alsof ik er ziek van ben? Ik heb er genoeg van! Ik ben geen beroepspoliticus. Ik heb 34 jaar geneeskunde beoefend. Ik ben afgestudeerd aan de Duke University School of Medicine, ik heb op de eerste hulp gewerkt, immunologie en virologie gestudeerd, en ik besloot oogchirurg te worden.

  Groter dan de Holocaust: Brits parlementslid zegt dat 10-20 miljoen mensen werden gedood door COVID-vaccins

Al meer dan een jaar vertel ik u dat Dr. Fauci en andere bureaucraten de wetenschap niet volgen. De realiteit heeft me gelijk gegeven. Keer op keer. Maar ik ben niet de enige die het zat is. Waar ik ook kom, mensen komen naar me toe en bedanken me dat ik voor ze opkom. Op mijn werk, bij afspraken in Kentucky, op vliegvelden, in restaurants, in winkels: mensen bedanken me omdat ik een duidelijk standpunt heb. Dat ik opkom, voor echte wetenschap. Voor vrijheid. Tegen opleggingen. Lockdowns. En tegen bureaucratische eigenmachtigheid.

De stemming is aan het kantelen: meer en meer mensen zijn bereid om op te staan en terug te vechten. Ik zie berichten uit het hele land van ouders die opstaan, tegen de vakbonden en de schoolbestuurders, ik zie moedige moeders die zeggen: Mijn kind moet terug naar school. Ik zie Congresleden die weigeren de tiran Polosi te volgen. Wij staan op een tweesprong, een moment van de waarheid: zullen wij toestaan dat deze mensen angst en propaganda gebruiken om onze samenleving, onze economie en onze kinderen nog meer schade toe te brengen? Of zullen we samen staan en zeggen: “Absoluut nee! Deze keer kiezen we voor vrijheid!”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mannen worden aangeraden om sperma in te vriezen voor Covid-19 vaccinatie – vrees bestaat om steriel te wordenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOpiniepeiling: 53% van de ongevaccineerde Amerikanen denkt dat COVID-19 vaccins gevaarlijker zijn dan het virus zelf
Volgend artikelBewijs dat het niet de ongevaccineerden zijn die het gevaar vormen: ALLE passagiers en bemanning volledig gevaccineerd – toch COVID uitbraak op cruiseschip – UPDATE!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Waar blijven dergelijke berichten van Nederland en Europa? Het lijkt wel of Amerika het enige continentis wat telt en alleen daar zich al deze idiote maatregelen zich afspelen Zijn de mensen in Europa en Nederland dan dommer dan hen of tellen ze niet???

   • Het feit dat talloze serieuze en eerlijke wetenschappers gelijk hadden gezien dat het virus gemanipuleerd is en niet van nature uit de natuur komt;
    dat al tien jaren geleden deze plandemie al in programma’s terug te vinden zijn, zelfs in Hollywood producties;
    dat al een paar jaren eerder vertelde de
    dat de grote adviseur aan de overheid van de VS, dr Fauci de wetenschapper deed alsof hij niets afwist van Wuhan en hun research, bleek een jaar later met dat research te zijn gemoeid, ook zelfs met Amerikaans belastinggeld gesteund met medeweten van de Amerikaanse overheid; research om opzettelijk een niet-ziek-makend virus besmettelijk te maken voor de mens;
    dat mr. Fauci elke keer bij verhoor een andere uitleg heeft gegeven over zijn betrokkenheid bij dat onderzoek. Nu is zijn verhaal vast, en toch worden zijn eerste bekentenissen niet meer genoemd.
    Dat artsen, verpleegkundigen en verzorgers getuigen van patienten opzettelijk laten sterven; of dat er helemaal geen gekkenhuis taferelen op afdelingen of op de spoedeisende hulp zijn;
    dat elk sterfgeval bestempeld moest zijn als door Covid-19 te zijn overleden; veel lege ziekenhuizen, dat zwarte presidenten vermoord zijn omdat zij publiekelijk hun land niet mee lieten doen aan de hype, zodra zij uit de weg geruimd waren, werden de vaccins verscheept naar die landen;
    dat er is ontdekt dat er helemaal niet zoveel mensen gestorven zijn aan Covid-19, en dat de meeste mensen ervan genezen zijn;
    dat de meeste positieve gevallen niet ziek worden;
    dat de autoriteiten opzettelijk HCQ en Ivermectin verboden hebben gehouden, terwijl alle artsen binnen de kortste tijd succes hadden ermee, en wereldwijd wasren deze middelen verboden.
    Alles duidt op een gestructureerd wereldplan om vaccins te verkopen omdat de griepvaccins niet veel geld opleverden.

 2. Die Rutte dacht nog niet over te gaan tot verplichting tot vaccinatie?
  Zo ook geen geld naar Griekenland, dus toch!
  Hangt van liegen en bedriegen aan elkaar!
  Wij zullen dit beleid toch over moeten nemen, want die lui zijn niet te vertrouwen.no way!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in