BLM relschopper steekt zichzelf in brand terwijl hij probeert historisch gebouw in vuur en vlam te zetten

3

Een relschopper werd gefilmd terwijl hij zichzelf per ongeluk in brand steekt wanneer hij probeert het historische Market House in Fayetteville, Noord-Carolina af te branden.

De video toont een relschopper die een brand aansteekt in het Market House – maar daarbij zelf in brand vliegt. De relschoppers kunnen hoorbaar van afschuw schreeuwend worden gehoord wanneer de vandaal in brand vliegt, en sporen de man ertoe aan om uit het gebouw te vluchten. “Haal hem eruit, haal hem eruit!” kan men horen schreeuwen”, rapporteert Breitbart.

Backup:

 

Vanuit twee hoeken:

Zoals Tucker Carlson zei in zijn monoloog die vrijdag werd uitgezonden:

Op televisie kijken we uur na uur naar deze mensen, criminele bendes die vernietigen wat de rest van ons heeft opgebouwd. Ze hebben het recht niet om dat te doen. Ze dragen niet bij aan het algemeen belang, dat hebben ze nooit gedaan. Toch lijken ze ineens alle macht te hebben.

BLM en Antifa ‘demonstranten’ staken huis met kinderen in brand en blokkeerden vervolgens de brandweer

  Drie Ohio rechters "onverwacht overleden" in negen dagen tijd na vaccinmandaat in Cuyahoga County
Vorig artikelVN-rapport: 650.000 migranten wachten om Libië te verlaten voor Europa
Volgend artikelWalgelijke moord in Wenen: asielzoekers blokkeren reddingsoperatie – patiënt sterft
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Hetzelfde feit deed zich voor toen een persoon de vrachtauto’s van een eendenfokkerij pp de noord-Veluwe in brand stak en daarbij ook hij/zijzelf in brand vloog. Prima zaak, iemand die het bedrijf van een hardwerkende man/familie wil vernietigen ! Meestal doen dat personen die nog nooit gewerkt hebben en iedere maand een uitkering ontvangen, te betalen door u én mij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in