BLM relschopper steekt zichzelf in brand terwijl hij probeert historisch gebouw in vuur en vlam te zetten

3
1143

Een relschopper werd gefilmd terwijl hij zichzelf per ongeluk in brand steekt wanneer hij probeert het historische Market House in Fayetteville, Noord-Carolina af te branden.

De video toont een relschopper die een brand aansteekt in het Market House – maar daarbij zelf in brand vliegt. De relschoppers kunnen hoorbaar van afschuw schreeuwend worden gehoord wanneer de vandaal in brand vliegt, en sporen de man ertoe aan om uit het gebouw te vluchten. “Haal hem eruit, haal hem eruit!” kan men horen schreeuwen”, rapporteert Breitbart.

Backup:

 

Vanuit twee hoeken:

Zoals Tucker Carlson zei in zijn monoloog die vrijdag werd uitgezonden:

Op televisie kijken we uur na uur naar deze mensen, criminele bendes die vernietigen wat de rest van ons heeft opgebouwd. Ze hebben het recht niet om dat te doen. Ze dragen niet bij aan het algemeen belang, dat hebben ze nooit gedaan. Toch lijken ze ineens alle macht te hebben.

BLM en Antifa ‘demonstranten’ staken huis met kinderen in brand en blokkeerden vervolgens de brandweer

Farage: "Nieuwe vorm van Taliban gesponsord door Soros raast door de Britse steden"

3 REACTIES

  1. Hetzelfde feit deed zich voor toen een persoon de vrachtauto’s van een eendenfokkerij pp de noord-Veluwe in brand stak en daarbij ook hij/zijzelf in brand vloog. Prima zaak, iemand die het bedrijf van een hardwerkende man/familie wil vernietigen ! Meestal doen dat personen die nog nooit gewerkt hebben en iedere maand een uitkering ontvangen, te betalen door u én mij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here