Foto Credit: Indi.ca

Israël’ heeft het noorden van bezet Palestina volledig verloren. Het ligt onder vuur en wordt elke dag beschoten. Hezbollah heeft methodisch de buitenposten van ‘Israël’ in de gaten gehouden en schiet ze elke dag letterlijk in de ballen, voor de camera. De kaart hierboven toont de nieuwe controlelijn voor bezet Palestina, zoals gerapporteerd door de denkende man’s Der Stürmer, Haaretz. ‘Israël’ is de weg kwijt, schrijft Indi.

Ogen en oren

Het is fascinerend saai hoe Hezbollah dit heeft gedaan. Maandenlang waren hun video’s methodisch en alledaags, het opblazen van deze communicatietoren, dat gebouw, dat afluisterstation. Het leek een hoop niets, maar het telt op. Hezbollah had een lijst van ‘Israëls’ ogen en oren in het noorden en heeft ze maandenlang methodisch bestookt, zoals Odysseus en de Cycloop. Hoe groot het IOF nu ook is, ze zijn effectief verblind.

Nu Hezbollah steeds grotere gaten in de luchtverdediging van ‘Israël’ slaat, kunnen ze steeds grotere raketten naar binnen sturen, met een steeds betere penetratie. Voor ‘Israël’ is deze uitputting een verergerend probleem. Hun luchtafweer is een aaneengesloten systeem en het netwerk wordt steeds meer 404. Neem bijvoorbeeld de vernietiging van de 230 miljoen dollar kostende SKYDEW blimb/spy luchtballon.

Deze ballon is ontworpen om laagvliegende drones en raketten te detecteren, wat vooral belangrijk is omdat dit de vector is die het meest door het Verzet wordt gebruikt. SKYDEW kan veel langer (en relatief goedkoper) in de lucht blijven dan vliegtuigen en kan veel verder ‘zien’ dan grondsystemen. Het werd ook in een zeer strategisch gebied geplaatst, waardoor aanvallen vanuit Syrië, Irak en – in mindere mate – vanuit Hezbollah, specifiek op de haven van Haifa, gedekt konden worden. Maar nu is het feest voorbij. Kijk nu naar de ballon:

SKYDEW is nu net zo verschrompeld en nutteloos als de zak van Joe Biden. Dit is een groot verlies, dat ook duidt op een grote inzinking. Zoals de SKYDEW ‘Target Card‘ (van de inlichtingendienst van Hezbollah) zegt, was het “beschermd door een elektronisch controle- en stoorsysteem tegen drones en UAV’s (Drone Dome),” en “beveiligd door drie lagen raketonderscheppingssystemen: Iron Dome, David’s Sling en Hetz [Pijl].” Dat werd allemaal doorgesneden als de lagen van een ui, waardoor alleen zionistische tranen achterbleven.

Het noordelijke front is nu poreus, en de ‘kolonisten’ weten dat beter dan wie ook. Zoals Moshe Davidovitz – hoofd van de regionale raad van Asher – zei: “Tien raketten vielen in het centrum van het land en de media zijn in rep en roer – het land is in rep en roer,” schreef hij. “Maar elke dag worden er tientallen raketten afgevuurd in de richting van de nederzettingen langs de confrontatielijn en de Galilea, waaronder antitankraketten en kamikaze-drones, en het land zwijgt. Het is opnieuw het bewijs dat het noorden niet wordt meegeteld.”

De luchtmachtbasis Meron, een van de twee belangrijkste bases van ‘Israël’ (Via)

Hezbollah heeft het noorden natuurlijk wel meegeteld. Ze hebben een lijst met ‘Israëlische’ militaire doelwitten en gaan daar één voor één doorheen. Neem bijvoorbeeld de Mount Meron luchtbewakingsbasis, een van de twee belangrijkste bases in ‘Israël’. Dit is wat het IOF zegt over de basis, in een artikel van Maariv uit 2016:

Een van de hoge functionarissen van de luchtmacht voegt eraan toe: “Het luchtverkeersleidingssysteem is cruciaal voor de operationele capaciteit van de luchtmacht. De belangrijkste taak is het beschermen van het bezette luchtruim. Via het controlesysteem activeren we alle capaciteiten om het luchtruim te beschermen, inclusief helikopters, vliegtuigen, raketten en andere geclassificeerde systemen.”

En dit is wat de inlichtingendienst van Hezbollah vrijgaf toen ze aan het bombarderen waren:

  Netanyahu en zijn kabinet nemen 'Israël' mee naar het Bijbelse Armageddon

Ten eerste bevindt de Meron luchtbewakingsbasis zich op de top van de berg Jarmaq [“Mount Meron”] in het noorden van bezet Palestina, de hoogste top in bezet Palestina. De Meron-basis is het enige centrum voor administratie, bewaking en luchtcontrole in het noordelijke deel van de usurperende entiteit en er is geen belangrijk alternatief voor. Het is een van de twee belangrijkste bases in de hele usurperende entiteit: “Meron” in het noorden en de tweede is “Mitzpe Ramon” in het zuiden.

De Meron basis is verantwoordelijk voor het organiseren, coördineren en beheren van alle luchtoperaties richting Syrië, Libanon, Turkije, Cyprus en het noordelijke deel van het oostelijke bekken van de Middellandse Zee. Daarnaast is deze basis een belangrijk centrum voor elektronische stooroperaties in de bovengenoemde richtingen en wordt bemand door een groot aantal elite-officieren en -soldaten van de zionistische strijdkrachten.

Ten tweede hebben de strijders van het Islamitisch Verzet om 07:50 AM op zaterdag 6 januari 2024, als onderdeel van het voorbereidende antwoord op de misdaad van de moord op de grote leider Sheikh Saleh Al-Arouri en zijn martelarenbroeders in de zuidelijke buitenwijk [Dahiyeh] van Beiroet, de Meron luchtbewakingsbasis aangevallen met 62 raketten van verschillende types, waarbij directe en bevestigde treffers werden toegebracht.

Ik ken de duivelse testikels van de Meron luchtmachtbasis goed, omdat ik Hezbollah er heb zien aanvallen als sperma op een ei, keer op keer in ontelbare video’s. Ze zijn meedogenloos geweest. Eerlijk gezegd wordt het saai omdat het nooit een vuurbal wordt, maar elke kleine treffer telt op. Elke keer dat er een gat in de ‘Israëlische’ luchtverdediging wordt geslagen, wordt het gat alleen maar groter, omdat Hezbollah complexe, onderling verbonden systemen beschadigt.

Nu kan de Meron basis zichzelf nauwelijks verdedigen, laat staan de regio. ‘Israël’ heeft gereageerd door Hezbollah (en Iraanse) leiders te vermoorden, maar het verzet vernoemt raketten naar de martelaren en stuurt er nog meer. Dit is een uitputtingsslag en Hezbollah let goed op terwijl ‘Israël’ gedachteloos uithaalt. ‘Israël’ is volledig afgeleid door een genocide in het zuiden en heeft de strijd om het noorden verloren.

Na maanden van dit saaie de-administratieve werk, is Hezbollah eindelijk aan het goede werk toegekomen. De noordelijke luchtverdediging van ‘Israël’ is vandaag de dag als een haveloos oud muskietennet waar de hond de kat doorheen heeft gejaagd. Het zit vol gaten, en grote gaten. Hezbollah kan steeds meer naar believen vuren, met steeds nauwkeurigere wapens. Hier zie je bijvoorbeeld hoe Hezbollah een SKYSTAR 330 uitschakelt door met een drone de operator van Bataljon 869 letterlijk in zijn ballen te raken.

https://t.me/PalestineResist/39666

In dit geval richtte Hezbollah zich niet op de spionageballon zelf, maar op de ballonbestuurders, op drie plaatsen tegelijk. Toen de ballonbestuurders uitgeschakeld waren, dreef de ballon uit controle en landde in Libanon waar een paar kinderen de ballon terugvonden. Dit is de staat van ‘Israël’s’ ogen en oren in het noorden. Ze zijn op de grond.

Iron Done

‘Israël’ heeft niets meer dat een luchtverdediging in het noorden kan worden genoemd. De Iron Dome is finito. Hezbollah kan naar believen vuren en doet dat nu al zeven maanden lang elke dag. De raketten van het Iraakse verzet vliegen recht over hen heen, richting Haifa. Iran kan het hele nationale systeem overrompelen wanneer het maar wil. ‘Israël’ kan nog steeds het geweten beledigen, maar ze zijn nu weerloos. Zelfs Hamas bestookt hen, vanuit het getraumatiseerde Gaza. Het is open seizoen, en de ‘kolonisten’ weten dat.

  Israël worstelt met zijn "Suez-moment"

Overal in de Hebreeuwse pers klagen ‘Israëlische’ kolonisten openlijk over hun onrustige toestand. Sommige kolonisten waren zo pyrrusnijdig dat ze dreigden zich af te scheiden van de hele abomi-natie en de nieuwe staat Galilea te vormen. Zoals The Jerusalem Post (de favoriete vastgoedbijlage van de etnische zuiveraars) zei,

De druppel die de emmer deed overlopen was het antwoord van de premier tijdens de kabinetsvergadering op een vraag van Benny Gantz, zoals gemeld door N12. Gantz vroeg zich af of de bewoners op 1 september naar hun huizen zouden terugkeren voor het begin van het schooljaar, en Netanyahu antwoordde: “Wat is het ergste dat er zal gebeuren als ze een paar maanden na 1 september terugkeren?”

Dit is natuurlijk het ergste wat er kan gebeuren. Het hele uitgangspunt van ‘Israël’ is dat ze kunnen doen wat ze willen en alle anderen kunnen verneuken. Als de Iron Dome niet werkt, werkt ‘Israël’ niet en werkt de Iron Dome niet. Het is nu de IJzeren Zeef. Heilige strijders hebben het vol gaten geprikt.

Een Iron Dome-batterij, helemaal kapot.

Dit is een enorm probleem omdat de Iron Dome niet alleen het fysieke verdedigingsmechanisme van ‘Israël’ is, maar ook hun psychologische verdedigingsmechanisme. Het is wat het hele koloniale project geloofwaardig maakt, dat ze iedereen in de regio kunnen afzeiken zonder daar gevolgen van te ondervinden. Geloof in de ‘Iron Dome’ is geloof in ‘Israël’ en geen van beide is nog geloofwaardig. De noordelijke ‘nederzettingen’ zijn dus leeggelopen en ze komen niet snel meer terug. Zoals het Resistance News Network (RNN) zei (op 29 mei):

930 kolonistenhuizen in noordelijk bezet Palestina zijn beschadigd door raketten van Hezbollah in 86 nederzettingen sinds 7 oktober, volgens het zionistische Ministerie van Oorlog.

In Al-Manara bijvoorbeeld werden 130 van de 155 huizen verwoest. “Metulla” heeft hooguit nog 34 bewoners in de nederzetting. “Kiryat Shmona,” één van de grootste nederzettingen, zag zijn bevolking kelderen van 24.000 naar minder dan 4.000 en 124 huizen werden beschadigd.

Dit gebeurt terwijl meer dan 200.000 kolonisten in het noorden ontheemd zijn geraakt door het verzet en hun eigen vluchtelingenkamp hebben gebouwd. Sommigen willen zich afscheiden van “Israël” en hun eigen staat opbouwen, terwijl anderen, zoals de nederzetting “Margaliot”, sinds gisteren hun banden met de entiteit hebben verbroken.

Het is verbijsterend dat de IOF naar verluidt van plan is om het aantal soldaten aan de noordelijke grens en in de nabijgelegen nederzettingen aanzienlijk te verminderen, onder het mom van financiering of misschien om het aantal doelwitten voor Hezbollah te verminderen.

Laten we eens kijken naar één voorbeeld van het uitschakelen van één doelwit door Hezbollah, een Iron Dome batterij. Ze doen dit systematisch, keer op keer. Deze reportage van Al Jazeera beschrijft hoe Hezbollah de batterij eerst zover krijgt dat ze zich blootgeeft door er onzin op af te vuren, en er dan met de echte troep op schiet:

Op 3:30 onthult exclusief beeldmateriaal de controle- en verkenningsoperaties die Hezbollah in staat stelden om de posities van “Iron Dome”-batterijposten in de buurt van de nederzetting “Kfar Blum” te ontdekken met behulp van een tactiek die “vuurlokken” wordt genoemd. De beelden laten zien dat Hezbollah munitie lanceerde in de richting van de locaties en het onderscheppingsproces documenteerde dat werd uitgevoerd door de “Iron Dome”, waardoor Hezbollah een zeer nauwkeurige kwalitatieve operatie kon uitvoeren.

De scènes op 4:25 onthullen een succesvol richten op de “Iron Dome” batterijen, zonder dat ze de aanval konden detecteren, volgen of verijdelen. Vervolgens tonen exclusieve foto’s die door Al Jazeera zijn verkregen Hezbollah’s inlichtingenpenetratie van de IOF soldaten in deze nieuw opgezette locaties, en het vermogen om de geografische details en de grootte van de gebruikte versterkingen te documenteren.

Hezbollah heeft dit keer op keer gedaan, methodisch jagend en zoekend naar Iron Dome batterijen één voor één. Aangezien de rest van hun bewakingsapparatuur gedecimeerd is en ze niet eens kunnen zien wat er aankomt, moet ‘Israël’ zijn militaire middelen steeds verder van de grens wegtrekken. Anders gebeurt dit:

  Scott Ritter: Waarom ik niet langer achter Israël sta en dat ook nooit meer zal doen

Dit is het moment waarop Hezbollah “de garnizoenseenheid van Barkat Risha raakt met een Iraanse Almas top-attack ATGM [Anti-Tank Geleide Raket].” ‘Israël’ heeft -in tegenstelling tot Hezbollah en Hamas- de afgelopen 20 jaar niet ondergronds getunneld, dus hun soldaten zijn allemaal blootgesteld zonder de Iron Dome. Neem bijvoorbeeld ook het hoofdkwartier van de 769e brigade van het IOF, of wat daar nog van over is.

Het koloniale condoom zit vol gaten en ‘Israël’ is zwanger van een herboren Palestina. Als de soldaten vertrekken, moeten de kolonisten ook vertrekken, het is een totale mislukking van de kolonisatie. Dit is geen strategische terugtrekking, het is een strategische nederlaag. Dit is geen oplossing, alleen ontbinding. Maar het is alles wat ‘Israël’ kan doen. Ze zijn de controle over het noorden kwijt en, het ergste van alles, ze zijn de controle over het tempo van deze oorlog kwijt. Hezbollah kan de hitte net zo lang opvoeren tot ‘Israël’ gekookt is. Zie Kiryat Shmona (bezet al-Khalisa), dat nu letterlijk in brand staat:

Dit komt direct omdat de Iron Dome geen drones onderschept en Hezbollah vuurcontrole heeft over de hele regio. Vandaar dat het brandt. Kolonisten zien nu een ‘welkom’-bord dat letterlijk aan het smelten is. De boodschap is duidelijk. Fuck off’.

Ik heb dit proces de afgelopen zeven maanden zien spelen en nu dragen de druiven der gramschap hun vruchten. Hezbollah heeft vuurcontrole over het noorden, terwijl ‘Israël’ zich steeds verder terugtrekt. De ineenstorting van het noordelijke front stelt ‘Israël’ ook open voor aanvallen vanuit Syrië en Irak, die er dwars doorheen kunnen vliegen. Dit alles veroorzaakt enorme psychologische schade aan ‘Israël’ omdat de Iron Dome hun veiligheidsdeken was, en nu moeten ze de skeletten onder hun bed alleen onder ogen zien. Dit komt allemaal omdat Hezbollah een strategie had, terwijl ‘Israël’ alleen maar aan het sabelratelen was en ambulances en huizen zonder militaire waarde bombardeerde. Nu heeft ‘Israël’ het noorden van Palestina verloren en het komt niet meer terug. Dit is dekolonisatie in actie. Israël heeft het noorden verloren en een bevrijd Palestina komt langzaam in zicht.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Brief geschreven door Albert Pike in 1871 onthult het Illuminati-plan voor Wereldoorlog 3Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Op jacht naar vers vlees!” – Treiteren en seksuele intimidatie in het EU-parlement!
Volgend artikelPoetin’s 4D schaak: Westen verliest oorlog op vier fronten na ruzie zoeken met Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Lijkt er op dat israel toch niet zo wunderfull is als men placht te stoefen.
  En zijn er nog heel veel gaten die zwak zijn.
  Maar ja das de jood, pochen en bluffen en in werkelijkheid leeg zijn.

 2. Klinkt mooi, men vergeet echter 1 ding, het zijn Israëliërs, als ze niet winnen, zullen ze de rest meesleuren in hun ondergang, Hamas, Hezbollah, het Palestijnse volk, Iran. Israël is wel een kernmacht, en zullen deze gebruiken als het erop aan komt. Beide partijen denken dat ze gelijk hebben aan de hand van hun religie. Wat een idioten.

 3. Israël is zijn Iron Dome kwijt dus geen Samson Scenario voor de Moordende Joden… Delete én Game-Over Jood 🐽🦨🤮

  • Hun nucleaire missielen hebben het Iron Dome niet nodig om gebruikt te worden. Maar naar mijn mening zullen ze hun nuc rommel niet inzetten vanwege serieuze druk uit het Kremlin.

   Game over en delete, uitstekend idee Raphaël.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in