Foto ter illustratie © Needpix

Terwijl de chaos op de luchthavens in binnen- en buitenland voortduurt, melden steeds meer piloten ernstige bijwerkingen na hun COVID-19 vaccinatie. De piloten lijden aan pijn op de borst en hebben de diagnose aangezichtsverlamming, myocarditis en pericarditis gekregen. Er zijn ook piloten die beroertes krijgen, hartaanvallen of zelfs blind worden.

Wanneer piloten zich uitspreken, krijgen zij een berisping, een tuchtiging of zelfs ontslag. Er is een tekort aan piloten in de luchtvaartsector. American Airlines vliegt vanwege het tekort niet meer op drie steden.

Piloot Glen Waters uit Australië werd na 19 jaar ontslagen. In een interview met The Defender neemt hij het op voor piloten die gedwongen worden zich te laten vaccineren en dan ernstige bijwerkingen krijgen.

De meesten durven zich niet uit te spreken uit angst om als “anti-vaccinatie” bestempeld of ontslagen te worden. Waters zegt dat de piloten van Virgin Australia zich niet mogen uitspreken over vaccinschade en dat zij ontslagen zullen worden als zij dat toch doen.

Waters vertelt The Defender dat negen van de 900 piloten van Virgin Australia niet meer kunnen vliegen wegens vaccinschade. “Er zijn er ongetwijfeld nog veel meer die klachten hebben en toch blijven vliegen,” zegt hij.

Hij voegt eraan toe dat één piloot een beroerte had gekregen en blind was geworden. Een andere gezonde piloot kreeg een plotselinge hartaanval en viel van de trap naast zijn vliegtuig. Waters zegt dat voorheen volkomen gezonde piloten last hadden gekregen van hoofdpijnen, pijn op de borst en kortademigheid.

Steven Hornsby, een 52-jarige piloot, is gestopt met vliegen omdat hij hartspierontstekingen, hartkloppingen en hartritmestoornissen kreeg nadat hij het COVID-19 vaccin had gekregen. Zijn werkgever oefende druk op hem uit door te dreigen hem te ontslaan.

  Google verwijdert bevindingen van befaamde artsen over effectieve medicijnen tegen COVID - Arts vecht terug

Veel piloten, zoals Hornsby, lijden aan hartontstekingen en bloedklonters. Meer en meer van hen spreken zich uit.


Copyright © 2022  vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Proberen meer dan 100 dode Amerikaanse piloten ons een boodschap te sturen over de veiligheid van vaccins?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVerschrikkelijke waarheden over de COVID-19 prik komen aan het licht! Japanse artsen waarschuwen de bevolking
Volgend artikelHoe het Westen eindigt: Poetin kondigt een nieuw BRICS-project voor een wereldwijde reservemunt aan om de petrodollar te VERVANGEN
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Het enige dat ik hoor is dat het aan personeel security ontbreekt en vervolgens de bagage niet kan worden verwerkt en dat vliegmaatschappijen zich uit toerisme charter hebben terug getrokken. Zodoende vertraging of annuleringen.
  Dus mijn collega’s maken zich hier en daar zorgen of hun vakantie nog wel doorgaat. Over piloten hoor ik niks behalve dan een paar trombose en hartproblemen in het begin van de vaccinatie periode.

  “Mijn” Amerikanen klaagden alleen dat de containerschepen te lang in de havens liggen omdat het aan personeel voor laden en lossen ontbreekt. De achtergrond was dat alle minimum lonen ongeveer gelijk waren, dus voor ongeschoold personeel maakt het niet uit of ze bij wall mart, een produktie bedrijf of in de landbouw werken, ze voelen geen saamhorigheid meer met het bedrijf waarvoor ze werken en switchen makkelijk.

 2. Als het echt allemaal waar zou zijn, dan vallen er toch elke dag wat vliegerkes naar beneden!
  Allemaal larie en apekool

  • Die vliegen op automatische piloot, dat is verplicht.die stijgen op van zichzelf en kunnen landen op computer. Eigen kan een vliegtuig geheel zonder piloot vliegen op afstand. Al 20 jaar😉

  • Alle passagiersvliegtuigen en vrachtvliegtuigen hebben ten minste 2 piloten aan boord, vaak nog een 3de dus dat zorgt er tot nu toe voor dat er nog niet zoveel uit de lucht vallen, ging al enkele keren bijna mis maar kon de co-piloot het vliegtuig veilig landen. Het kan al mis gaan als b.v. de co-piloot even moet plassen, de cockpit deur dicht is en de piloot een hartaanval krijgt, die deur krijgen ze niet meer open van de andere kant.

 3. Vorige week zat ik nog op een strand aan de Azurenkust en kwamen er om de 2 minuten vliegtuigen over om te landen in Nice of in Italië.

 4. Geen enkele betrouwbare bron te vinden voor dit “nieuws” maar wel voor andere oorzaken van personeelstekorten. Hebben allemaal te maken met falend overheidsbeleid, want laten we wel wezen, overheden falen op alle mogelijke manieren nu in de VS en in NL. Maar niets hiervan heeft te maken met vaccinatieschade.

  Sowieso is de schade van covid zelf veel groter dan die van vaccinatie, maar wat voorkomen is dat zie je natuurlijk niet, want het is voorkomen…..

  • hey BLINDE @SjefLB

   Jij @SjefLB ::Sowieso is de schade van covid zelf veel groter dan die van vaccinatie, maar wat voorkomen is dat zie je natuurlijk niet, want het is voorkomen…..
   man ik heb nog 3 prikken over ..neem ze GRATIS voor NIETS
   ER IS GEEN PANDEMIE IDIOOT!!! LEEGHOOFD!!
   Ik ken zoveel mensen met vaccin schade
   Hoeveel mensen ken ik ,die door covid gestorven zijn = 0 nopes nade zero

   @SjefLB man man man

  • Wil je nog een prik? ,ga je gang ,weer 1 minder
   dit is niet mijn mening :@SjefLB
   Link:
   https://www.frontnieuws.com/je-bent-zo-stom-je-verdient-het-om-te-sterven/

   Haal die prik dan gogogogogogo @SjefLB

   VAERS is the Vaccine Adverse Event Reporting System put in place in 1990. It is a voluntary reporting system that has been estimated to account for only 1% (read more about underreporting in VAERS)

   All VAERS COVID Reports
   US/Territories/Unknown
   1,307,926 Reports

   Through June 17, 2022
   29,031 DEATHS (((+ 1 @SjefLB )))
   164,324 HOSPITALIZATIONS
   130,819 URGENT CARE
   196,084 DOCTOR OFFICE VISITS
   9,729 ANAPHYLAXIS
   15,816 BELL’S PALSY
   4,751 Miscarriages
   14,935 Heart Attacks
   42,168 Myocarditis/Pericarditis
   54,306 Permanently Disabled
   6,865 Thrombocytopenia/Low Platelet
   32,431 Life Threatening
   41,746 Severe Allergic Reaction
   14,104 Shingles

   Link:
   https://openvaers.com/covid-data

  • Sjefke, [Sowieso is de schade van covid zelf veel groter dan die van vaccinatie, maar wat voorkomen is dat zie je natuurlijk niet, want het is voorkomen…..] zit jij iedereen hier nou in de zeik te nemen….? Of….

   Heb jer wel eens van gehoord dat iets alleen ‘voorkomen’ kan worden als het werkelijk bestaat? Er was nooit een virus, er was wel een vette griep, en de spuit had helaas niks te maken met die griep en dus zeker niet met het ‘voorkomen’ van iets. En voorkomen doe je bovendien VAN TE VOREN, en niet als de ziekte al heerst. Maar waarom zit ik mijn tijd te verdoen aan een sukkel… Je mag alle spuiten komen halen, ik moet er straks ook nog voor betalen via de “uitnodiging” belasting te betalen. Gore oplichterij is het, dankzij de miljoenen nutteloze eters zoals jij waar ik belasting voor moet betalen.

   • Immortal, Je bent een egoïst. Wanneer jij in het ziekenhuis ligt met COVID dan moet de maatschappij ook opdraaien voor de kosten om jou in leven te houden. Je denkt dat je iets weet over Covid, ga dan eerst in de zorg werken dan pas zal je weten welke hel het voor ons als arts was. Gelukkig is het nu rustig geworden dankzij de vaccinatie.

    Frontnieuws en alle andere hier willen enkel angst, en nep informatie verspreiden. Ik vermoed dat jullie reacties ook nep zijn. Want hoe dom kan men eigenlijk zijn om deze nonsens te geloven.

    • Eerst maar eens wat verder studeren voordat je jezelf nogmaals zo voor schut zet.

     Zodra de zogenaamde epidemie begonnen was hebben wereldwijd vrijwel alle overheden de al decennia lang beproefde middelen tegen dit soort van besmettingen van de markt getrokken en bovendien aan artsen hun vrijheden tot behandelen naar goeddunken verboden en gebruik van dergelijke life-savers bestraft met het afnemen van licenties. Alle artsen hadden hier tegen moeten opstaan maar het merendeel heeft dit niet gedaan en daarentegen met de overheden gecollaboreerd.

     Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat mensen die voldoende vitamine d bloedwaarden hadden geen enkel overlijdensgeval te betreuren hebben gehad, maar preventief of zelfs curatief vitamine d toedienen is nergens voorgeschreven, bekend gemaakt of zelfs maar toegepast om patienten te redden. Om nog maar niet te spreken over alle andere goede en reeds bekende behandelmethoden.

     Zo zijn er nog tientallen ‘huismiddeltjes’ waarmee men een corona of griep de nek kan omdraaien. Doodzieke patient al in de IC en sepsis (septicemie) opgelopen? Behandelen met vitamine c per infuus, dat redt zonder uitzondering alle patienten van dit gevaar. Google maar eens naar Frederick Klenner of Robert Cathcart. Dit soort van succesvolle behandelingen zijn op enkele gevallen na niet op ernstig zieken met covid toegepast.

     De hele medische professie heeft zich op enkele uitzonderingen na volledig belachelijk gemaakt en zou in vele gevallen eigenlijk strafrechtelijk vervolgd moeten worden.

     Weet je nog: PRIMUM NON NOCERE? Heb jij je daar ook aan gehouden? Ik ben namelijk bang van niet. ‘Nocere’ is strafbaar.

     Artsen zijn vrijwel allen door Big Pharma opgeleide boekenwurmen geworden die slechts nog middels de voorgeschreven protocollen afkomstig van Big Pharma en diagnoses middels misplaatste evidence based medicine kunnen beslissen hoe te behandelen. Behandelingen die er meestens toe dienen om medicijngebruik van Big Pharma te stimuleren. Medicijnen die in zeker 90% van de gevallen niet tot genezing dienen maar slechts tot onderdrukking van de symptomen.

     Lust je nog peultjes?

     • This program seems to insert typos and translation errors from Dutch to English.

      “and punished the use of such life-savers with the purchase of licenses.” should read: “and punished the use of such life-savers with the REVOKING of licenses.

   • Wow…..die laatste zin gebruikte ik ook altijd. Later heb ik deze verfijnd: “jij hebt het recht en ik heb de plicht, zie je het verschil?”

 5. De meesten durven zich niet uit te spreken uit angst om als “anti-vaccinatie” bestempeld of ontslagen te worden.

  1- het is geen vaccin!!
  2- Angst om als “anti-vaccinatie” bestempeld of ontslagen te worden.((((angst angst schijthonden ,nu gaan ze allemaal naar het graf of de rest van je leven chronisch ziek)))) idioten wakker worden!!!

 6. Ik sluit me aan bij casse
  Nepnieuws is vooral in de MSM te vinden ,die schrijven niet over vaccinatie schade of doden.Die er wel zeer zeker zijn.Uit eigen kring namelijk waargenomen,En dan kan het niet anders dat dit spel voor een gigantisch leed zorgt.Dit is kansberekening.

  Dus doktor,we geloven je niet meer,vertrouw op je intuitie en probeer eens anderen te geloven of verdiep je in verschillende sites en zie wat je wel of niet gelooft.
  Een vaccin is het nooit geweest,want dat dood geen talrijke mensen(>50 en het komt niet op de markt)
  Geloof je ook die Pfizers dan? Die hebben in 2009 een megaboete gekregen.
  En zo kunnen we nog lang doorgaan.
  Toen ik het met eigen ogen zag,was voor mij de absolute ekerheid dat het spul niet werkt ,maar kan doden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in