Sommige critici nemen aan dat farmaceutische bedrijven plotseling “oneerlijk” en “leugenachtig” zijn geworden met de productie van de covid 19 “vaccins”. Maar dat is niet waar. Ik heb de farmaceutische bedrijven voor het eerst ontmaskerd in mijn boek The Medicine Men dat bijna een halve eeuw geleden – in 1975 – werd gepubliceerd. Medewerkers van farmaceutische bedrijven zijn al tientallen jaren bedrieglijk, misleidend en gevaarlijk. Medewerkers van de farmaceutische industrie zijn niet zomaar slecht geworden. De industrie is al vele, vele jaren institutioneel corrupt en sluw. Medewerkers strijken altijd met de eer als ze iets nuttigs produceren, maar krijgen nooit de schuld als het fout gaat – zoals zo vaak gebeurt, schrijft Dr. Vernon Coleman.

In het begin van de jaren 1970 solliciteerde ik naar een baan bij een farmaceutisch bedrijf zodat ik enkele van de vuile geheimen van de industrie aan het licht kon brengen. Het bedrijf gaf me een baan, maar herkende toen mijn naam en stond erop dat ik een contract tekende waarin ik beloofde niet te schrijven over alles wat ik ontdekte. Natuurlijk weigerde ik het contract te tekenen!

Toch slaagde ik erin om veel onderzoek te doen en mijn boek te schrijven waarin ik de industrie aan de kaak stelde. Het boek heette The Medicine Men.

Enkele dagen nadat ik The Medicine Men had geschreven, bood een groot farmaceutisch bedrijf me geld aan om op tournee te gaan. Het doel, zo was duidelijk, was om mij om te kopen met een aanzienlijk salaris. Ik lachte hen uit en zei ‘Nee’! (The Medicine Men is opnieuw uitgegeven en is nu weer verkrijgbaar).

Sindsdien heb ik de farmaceutische bedrijven aan de kaak gesteld.

Dochter van Britse Royal sterft aan "hevige hoofdpijn" maanden nadat ze Covid-19-vaccin kreeg

Dit zijn slechts enkele van de manieren waarop medicijnfabrikanten bedriegen en het leven van patiënten in gevaar brengen:

1. Geneesmiddelenfabrikanten onderdrukken onderzoek dat ze als commercieel onhandig beschouwen. Als uit een onderzoeksproject blijkt dat een nieuw medicijn gevaarlijk is, zal het farmaceutisch bedrijf dat verantwoordelijk is voor het onderzoek weigeren om de resultaten te publiceren. Natuurlijk zal de waarheid uiteindelijk “uitkomen”. Maar tegen die tijd zijn er misschien al duizenden mensen gestorven of gewond geraakt.

2. Geneesmiddelenfabrikanten doen nooit onderzoek dat ernstige problemen met hun producten aan het licht zou kunnen brengen. Ik geloof bijvoorbeeld niet dat vaccinproducenten voldoende onderzoek doen om uit te zoeken of hun producten veilig zijn voor langdurig gebruik of veilig zijn om samen met andere producten toegediend te worden als onderdeel van een massavaccinatieprogramma. Ik denk dat er dringend meer onderzoek nodig is naar hoe vaccins het immuunsysteem beïnvloeden. (Lees mijn boek Anyone who tells you vaccines are safe and effective is lying voor verrassende feiten. Ondanks vele pogingen om het boek te vernietigen is het nog steeds verkrijgbaar. Alle kranten en tijdschriften weigerden er een recensie over te schrijven toen het boek werd gepubliceerd).

3. Medicijnfabrikanten hebben de medische wereld omgekocht en gecorrumpeerd met geschenken, geld en gratis vakanties. De corruptie is zo uitgebreid dat het bijna onmogelijk is om een vooraanstaand medisch orgaan te vinden dat niet vol zit met mensen die geld krijgen of hebben gekregen van farmaceutische bedrijven.

4. Geneesmiddelenfabrikanten gebruiken dierproeven om te “bewijzen” dat hun producten veilig zijn voor menselijk gebruik. Maar dit is frauduleus. Geneesmiddelenfabrikanten weten dat dierproeven onbetrouwbaar zijn en niet vertrouwd kunnen worden. Bovendien worden dierproeven door de industrie, de medische wereld en de waakhonden als volstrekt nutteloos beschouwd. Mijn boek Betrayal of Trust (nu opnieuw uitgegeven) bevat details van 50 medicijnen die kanker en andere ernstige problemen veroorzaakten toen ze aan dieren werden gegeven, maar die werden goedgekeurd voor menselijk gebruik. Ik nam een vijf meter lange computeruitdraai mee naar een commissie van het Lagerhuis – de uitdraai bevatte niets anders dan de namen van medicijnen die dieren doden, maar die aan mensen worden voorgeschreven. Ik wilde dat het Lagerhuis experimenten op dieren stopte. Er gebeurde niets.

Onder de dekmantel van Covid is er een doelbewuste drieledige aanval op onze gezondheid en ons leven met teststaafjes, gezichtsmaskers en gifstoffen

5. Medicijnfabrikanten doen er alles aan om de waarheid te onderdrukken. Toen ik werd ingehuurd om met NHS-personeel te spreken over de bijwerkingen van medicijnen, dwongen bazen van medicijnfabrikanten het bedrijf om mij te ontslaan voordat ik kon spreken. Ik werd vervangen door een medewerker van het farmaceutisch bedrijf! Toen ik het British Clinical Journal redigeerde, zei een leidinggevende van een farmaceutisch bedrijf tegen de uitgever dat hij me moest ontslaan. (Dat deed hij ook.) Het European Medical Journal (dat ik oprichtte, redigeerde, betaalde en volledig runde zonder reclame van farmaceutische bedrijven) moest sluiten na een dure rechtszaak en een gerechtelijk bevel, betaald door een pro vivisectie pressiegroep die gefinancierd werd door farmaceutische bedrijven. De advocaten van de tegenpartij hadden meer knipsels over mij dan ik ooit had gezien. Ze hadden ook kopieën van privébrieven wat ik een beetje schokkend vond. (Uiteindelijk werd ik bedreigd met een mogelijke gevangenisstraf, maar ik slaagde erin om een boekuitgeverij EMJ Books uit de puinhopen te redden).

6. De meeste grote liefdadigheidsinstellingen zijn in handen van farmaceutische bedrijven. Ze geven de liefdadigheidsinstellingen enorme bedragen om hun producten te promoten.

7. Medicijnfabrikanten betalen enorme bedragen voor advertentieruimte in medische tijdschriften. Ik ken geen enkel medisch tijdschrift dat vrij is van wat ik zie als een significante belangenverstrengeling. Ik heb nooit reclame geaccepteerd voor mijn eigen boeken, artikelen of video’s, zodat er nooit enige twijfel kan bestaan over mijn onafhankelijkheid.

8. Geneesmiddelenfabrikanten verbergen of liegen over de bijwerkingen van medicijnen – en slagen er soms in om dit jarenlang te doen.

Hoofd van intensive care kindergeneeskunde: "Nog nooit één patiënt met een vaccinatie-gerelateerde complicatie verzorgd tot nu"

9. Geneesmiddelenbedrijven zetten journalisten en redacteuren onder druk om kritisch materiaal niet te publiceren. Nadat ik een serie artikelen had geschreven die een farmaceutisch bedrijf niet goed vond, verdween mijn onderzoeksdossier op mysterieuze wijze uit een archiefkast. De redacteur weigerde de serie verder te publiceren omdat mijn onderzoeksdossier verdwenen was. De druk van farmaceutische bedrijven verspreidt zich wijd en zijd. Nadat ik was uitgenodigd om voor de Oxford Union te spreken in een debat over vivisectie, werd de uitnodiging ingetrokken omdat geen enkele vivisectionist in dienst van een farmaceutisch bedrijf tegen mij zou spreken. De vivisectionisten waren bang dat ze het debat zouden verliezen en dus annuleerde de Union mij. Lobbyisten van farmaceutische bedrijven hebben geholpen om mijn boeken over de hele wereld verboden te krijgen.

10. Geneesmiddelenbedrijven hebben enorm veel invloed op wettelijke instanties die geacht worden het publiek te beschermen.

Voor de goede orde: ik beschouw het als een eer dat farmaceutische bedrijven mij als hun grootste vijand beschouwen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

DR. COLEMAN DOSSIER

Dr. Coleman – Bodypower: Het geheim van zelfgenezingVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMassale gecombineerde aanval vernietigde Oekraïense faciliteiten in het hele land
Volgend artikelNAVO scheurt: In een ommezwaai kondigt Polen aan dat het Oekraïne niet langer zal bewapenen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

12 REACTIES

 1. SC Senate Hearing

  ´Een van Amerika’s toonaangevende toxicologen heeft tijdens een explosieve getuigenis gewaarschuwd dat “gevaarlijke” mRNA Covid-opnamen “besmet” zijn met “dodelijke producten”.

  Dr. Janci Lindsay, een gerenommeerd biochemicus en moleculair bioloog, getuigde voor de South Carolina Senate Medical Affairs Ad-Hoc Committee over pandemieparaatheid.

  Lindsay werd opgeroepen als getuige-deskundige om te getuigen over de risico’s die gepaard gaan met het uitrollen van de vaccins voor openbaar gebruik.

  Lindsay vertelde wetgevers echter dat haar onderzoek heeft aangetoond dat de schoten “besmet” zijn met DNA en plasmiden die kankerverwekkende SV40-sequenties bevatten.´

  https://lionessofjudah.substack.com/p/toxicologists-explosive-testimony

 2. Het is gewoon verschrikkelijk.
  Google maar familie slacker, Purdue Pharma,
  Hoe ze gepensioneerde parlementsleden kopen om wetgeving te veranderen zodat ze ongestoord hun gang kunnen gaan.
  Hoe ze partijen sponsoren van zittende parlementsleden om die wet er door te krijgen.
  Dan jaren laten schikken voor een fractie van hun winst.
  Walgelijk volk, gewone drugsbaronnen maar dan nog smeriger.
  Omdat hier sprake is van misbruik van vertrouwen.
  En toch komt dit vies volk er telkens beter mee weg.
  Willens en wetens een opiatencrisis creeren ten koste van honderdduizenden doden en dan schikken.
  Sommige bedrijven waren al eerder beboet en gingen daarna gewoon door met manipuleren, bedriegen, omkopen, misleiden, bagatelliseren, onder druk zetten terwijl ze de risico’s voor de gewone mensen gewoon wisten.
  Levenslang water en brood is nog te weinig voor dit elitair crapule.
  https://decorrespondent.nl/12560/zo-raakte-amerika-verslaafd-aan-opiaten-en-werd-deze-familie-steenrijk/a5f9c53d-7cc4-0c3a-3abd-f243dc24985a
  En het erge is : dan wordt deze familie een bad apple genoemd alsof ze een uitzondering is in het nette, fatsoenlijke, mensenvriendelijke wereldje dat geld verdient aan zieke mensen.
  Maar ondertussen
  https://www.rtlnieuws.nl/economie/artikel/5212957/pijnstiller-opiaten-oxycodon-fentanyl-verslavend-purdue-mckinsey
  Tja en trek dan je vergelijking met de wapenindustrie die bestaat omdat ze voor ons allemaal een weiligere wereld willen en natuurlijk allemaal hun afschuw uitspreken over oorlog.
  Maar deze wel in stand houden want de wapenleveranties zijn wel lucratief en daar gaat het deze mensen om.
  En als dit volk dan ook nog invloed krijgt in mediakanalen dan kun je alleen nog achteraf reageren.
  In het geval van de opiodencrisis in amerika betekent achteraf : 400.000 doden later. En de inmiddels nog steeds verslaafden.
  De echte criminelen zijn dan al lang en breed binnen gelopen.
  De medeplichtige politici idem dito.

 3. Ooit gewerkt voor een bedrijf die zakenrelaties onderhield met Roche. Had er een topsalaris kunnen krijgen maar ben opgestapt. Mijn normen en waarden pasten niet bij deze criminele branche.

 4. Ik hoorde eens van een buitenlandse student aan de International School for Humanities and Social Sciences dat er evenveel mensen ziek worden als genezen door de farmacie.

  • Ik denk trouwens wel dat dit instituut diep in Eurazië zit, Soros, en ook in Oekraïne.
   Er zijn wel verschillende soorten studenten.
   Het is een uitwisselingskern voor multiculturele, idealistische internationale studenten.

   Ik las hoe de columniste Suzanne Moore van The Guardian naar de Telegraph switchte, en weer even naar de universiteit ging waar buitenlandse studenten met eigen taxi en chauffeur werden opgehaald, en de Britten voor onmogelijke studieprijzen opgestapeld zitten.

 5. Het blijft een strontvervelend nietszeggend ego. Ik, ik , ik.
  Nog nooit iets wat niet al bekend is van dat fossiel uit de foute beroepsgroep gelezen.
  Jammer dat hij podium blijft krijgen, de niksnut!

 6. Beste Mensen

  Vanaf de Oorsprong Bron Italiaanse Doktori Medici is Farmacie gebasseerd op leugen en bedrog van het Gespleten Tong verpakt onder gedeelte Zoete Helft Tong praatjes de goed gelovige schaapjes met de paplepel in gelepeld
  Via de Hersenspoel bedrijven genaamd Scholen
  En de ouders van NU weten niks anders dan dat wat hun is opgelepeld in hun Jeugd
  Dus gaan die met z’n allen erop voort borduren
  Daarom advies
  Kent Uzelf
  Weet wat U bent
  Weet waarom U bent
  Weet waarvoor U bent
  En veel meer alles afvragende over Uzelf aan Uzelf
  Het antwoord verkrijgende van niemand anders dan het Aller diepste innerlijke van Uzelf
  U zult versteld staan
  Als U eenmaal de link hebt kunnen leggen met U en Uzelf

  Dank U

 7. Vroeger redde de farmaceutische bedrijven veel mensen maar nu vermoorden ze ze omdat oorlog voeren in het westen niet meet word opgetild door de Jonge mannen die bereid waren om voor het vaderland te sterven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in