Foto ter illustratie © JoLynne Martinez (CC BY-NC-ND 2.0)

Nabestaanden van patiënten die aan COVID overlijden zonder dat zij een experimentele mRNA-injectie hebben gekregen, komen mogelijk voor een verpletterende ontdekking te staan wanneer hun levensverzekeringsuitkering wordt geweigerd. Als je dus met COVID in het ziekenhuis wordt opgenomen, kan het innemen van de injectie je dood betekenen, maar het kan je nabestaanden beschermen tegen financiële verarming, schrijft Technocracy.news.

Dit is verwrongen en zo verkeerd op alle niveaus. Technocraten geven geen moer om menselijke waardigheid en zelfs niet om het leven zelf, maar zijn alleen geïnteresseerd in het uitvoeren van hun eigen wetenschappelijke dictatoriale agenda.

Een verzekeringsmaatschappij kan de uitsluitingen van uitkeringen niet meer wijzigen nadat de oorspronkelijke verzekeringsovereenkomst is ondertekend en uitgevoerd. Bijgevolg moeten de overlevenden de verzekeringsmaatschappij aanklagen voor de terugbetaling van alle premies die sinds de aanvang van de betwiste overeenkomst zijn betaald. ⁃ TN redacteur

Vandaag de dag kunnen werknemers die weigeren zich te laten vaccineren tegen covid-19 te maken krijgen met financiële gevolgen, van hogere ziektekostenverzekeringspremies tot het verlies van hun baan. Nu kunnen de financiële gevolgen de werknemers volgen tot na hun dood. Als zij sterven aan covid en niet zijn gevaccineerd, krijgen hun families mogelijk geen overlijdensuitkering die zij anders wel zouden hebben ontvangen.

De Metropolitan Transportation Authority van New York betaalt niet langer een overlijdensuitkering van $500.000 aan de families van metro-, bus- en forensentreinwerkers die aan covid overlijden als de werknemers op het moment van overlijden niet waren gevaccineerd.

“Het lijkt me nodeloos wreed,” zei Mark DeBofsky, een advocaat bij DeBofsky Sherman Casciari Reynolds in Chicago die werknemers vertegenwoordigt in geschillen over uitkeringen.

Andere werkgevers hebben soortgelijke bezwaren tegen het verstrekken van overlijdensuitkeringen of andere voordelen aan werknemers die weigeren zich te laten vaccineren.

In Massachusetts wilde de gemeenteraad van New Bedford de uitkering bij overlijden als gevolg van een ongeval uitbreiden tot stadswerknemers die aan covid waren overleden, maar de burgemeester heeft de wet niet ondertekend, onder meer omdat het niet verboden was uit te betalen als de werknemer niet was gevaccineerd.

President Joe Biden heeft bedrijven aangespoord ervoor te zorgen dat hun werknemers worden ingeënt. In september kondigde de regering aan dat alle werkgevers met 100 of meer werknemers verplicht zouden worden om ofwel ervoor te zorgen dat zij gevaccineerd worden, ofwel hun werknemers wekelijks op Covid te testen.

  Celeste Solum - Grafine kan ons veranderen in iets "dat voorheen ondenkbaar was"

Er heerst een zekere frustratie onder de werkgevers, vooral nu deze vaccins volledig zijn toegelaten”, aldus Carol Harnett, voorzitter van de Council for Disability Awareness, een industriegroep. “Ze proberen zichzelf en hun werknemers te beschermen, zowel tegen zichzelf als tegen het publiek.”

De New Yorkse vervoersautoriteit is de meest in het oog springende werkgever die deze actie onderneemt. Sinds het begin van de pandemiecrisis in 2020 hebben 173 MTA-werknemers covid opgelopen en zijn overleden. Vijf van die sterfgevallen vonden plaats na 1 juni van dit jaar, toen het beleid veranderde, aldus de MTA.

“We zijn ons er niet van bewust dat ze gevaccineerd zijn,” zei een woordvoerder van de MTA over de vijf werknemers die zijn overleden sinds het beleid van kracht werd.

Het beleid van het vervoersbureau wijkt af van een eerder pact met de werknemers. In april 2020, toen Covid New York teisterde, kwamen de vervoersambtenaren en de vakbonden die de werknemers vertegenwoordigden overeen dat werknemers die overleden aan Covid in aanmerking zouden komen voor een overlijdensuitkering van $500.000, net als de families van MTA-werknemers die in aanmerking komen voor betalingen bij andere werkgerelateerde sterfgevallen. Het programma loopt tot het einde van dit jaar.

Omdat de Covid-vaccins nu echter op grote schaal beschikbaar zijn en volledig zijn goedgekeurd door de Food and Drug Administration, heeft de raad van bestuur van MTA besloten dat vanaf 1 juni werknemers die aan Covid overlijden moeten zijn gevaccineerd, willen hun families in aanmerking komen voor de betaling.

De verandering komt omdat de MTA worstelt om de vaccinatiegraad onder zijn ongeveer 67.000 werknemers te verbeteren. Volgens de MTA is naar schatting meer dan 70% van de werknemers in het openbaar vervoer gevaccineerd.

Een woordvoerder van de MTA benadrukte dat het programma van kracht blijft en dat het is verlengd tot na de oorspronkelijke looptijd van één jaar. De enige wijziging is de vaccinatieplicht.

“Het programma wordt niet ingetrokken,” zei de MTA-woordvoerder in een e-mail. “In feite, de MTA heeft het twee keer verlengd.”

  Experts schatten dat er al 20 miljoen doden zijn door COVID-vaccinatie & meer dan 2 miljard gewonden

Local 100 van de Transport Workers Union, die ongeveer 38.000 MTA-werknemers vertegenwoordigt, heeft zich sterk gemaakt voor deze uitkering. “Geen enkel ander personeelsbestand in de stad, waarschijnlijk in het land, heeft bereikt wat de TWU heeft bereikt: een betaling van $500.000 door de werkgever aan de families van werknemers die zijn overleden nadat ze covid hebben gekregen,” zei Pete Donohue, een woordvoerder van de vakbond. “De manier waarop we het bekijken is dat we [de uitkering] voor mensen op een verschrikkelijk moment hebben gekregen.”

Het is niet ongewoon dat werkgevers van werknemers in risicoberoepen – zoals politieagenten, brandweerlieden, werknemers in de nutssector en werknemers in het transitovervoer die het slachtoffer kunnen worden van een arbeidsongeval of door een trein op het spoor kunnen worden aangereden – een aanvullende verzekering aanbieden die uitkeert als zij op het werk overlijden. De dekking wordt vaak aangeboden als aanvulling op een normale levensverzekeringspolis.

Deze zogenaamde “line-of-duty” of “accidental death and dismemberment” polissen keren meestal niet uit als iemand overlijdt aan een ziekte. Hoe kan worden bewezen dat iemand een dodelijke infectie op het werk heeft opgelopen en niet in de supermarkt?

Bij Covid echter komen sommige eerstelijnswerknemers in aanmerking voor een uitkering bij overlijden door een ongeval, omdat ervan wordt uitgegaan dat zij de ziekte op het werk hebben opgelopen, aldus DeBofsky.

Werknemers kan echter een overlijdensuitkering worden geweigerd als zij zich niet aan de vastgestelde veiligheidsprotocollen hebben gehouden, aldus John Ehrlich, senior nationaal adviseur voor groepslevensverzekeringen bij Willis Towers Watson. Het niet dragen van een kogelvrij vest, helm of andere veiligheidsuitrusting, bijvoorbeeld, kan ervoor zorgen dat hun familie niet in aanmerking komt voor een polisuitkering.

Nu vaccins op grote schaal beschikbaar zijn, hebben sommige werkgevers overwogen om andere voordelen voor ongevaccineerde werknemers te beperken, waaronder het korten van arbeidsongeschiktheidsuitkeringen, aldus Rich Fuerstenberg, een senior partner bij adviesbureau Mercer. Fuerstenberg zei echter dat hij niet had gehoord van andere werkgevers die de overlijdensuitkering voor ongevaccineerde werknemers verlagen.

In het geval van New Bedford heeft de gemeenteraad in augustus unaniem een petitie aangenomen waarin staat dat het overlijden van een werknemer van de stad wordt beschouwd als een overlijden tijdens de dienst, waardoor familieleden een uitkering kunnen krijgen bij overlijden door een ongeval.

  Nieuw forum waar medische beroepsbeoefenaren onvoorstelbare berichten hebben over de COVID-19 injectie

Burgemeester Jon Mitchell maakte echter om verschillende redenen bezwaar – onder andere tegen de vaccinatiekwestie.

“Ik ben ervan overtuigd dat de Raad het ermee eens is dat het ongepast zou zijn de uitkering bij overlijden door een ongeval te verlengen wanneer de werknemer weigert een vaccin te nemen dat voor bijna 100% effectief is gebleken”, aldus Mitchell in een brief aan de Raad. Het voorstel is ingediend voor verdere onderhandelingen, aldus een woordvoerder van de burgemeester.

Joseph Fletcher werkte meer dan 17 jaar voor de MTA in Brooklyn, waar hij carrosserie- en ander onderhoud aan bussen verrichtte.

Toen hij op 11 april 2020 op 60-jarige leeftijd aan covid stierf, liet hij zijn vrouw, Veronica, een voormalige lerares op een middelbare school die na een auto-ongeluk invalide was geworden, en drie kinderen, nu 9, 13 en 16 jaar oud, achter.

Het verwerken van zijn dood was al moeilijk genoeg, maar naar de toekomst kijken is overweldigend, zei Veronica.

“Hoe blijf ik financieel overeind?” vroeg ze zich af. “Alles aan deze reis is beangstigend.”

De overlijdensuitkering van $500.000 heeft geholpen om de gewone rekeningen van de familie te betalen en de hypotheek op hun huis in Brooklyn af te lossen. Maar ze is zich ervan bewust dat het maar tot een bepaald bedrag zal gaan, en haar drie kinderen moeten naar de universiteit.

Als de MTA-vaccinatieplicht had gegolden toen haar man stierf, zou dat geen probleem zijn geweest, zei Fletcher.

“Ik wou dat mijn man ingeënt had kunnen worden,” zei ze. “Mijn man kennende, zou hij de kans hebben aangegrepen om zichzelf en zijn gezin te beschermen.”


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Staan onze politici voor hun Ceausescu-moment?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCovid Lockdowns verwoestte bijna mijn gezin en miljoenen anderen
Volgend artikelAlles wat je moet weten over het falen van het Covid-vaccin in één grafiek
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

  • Weer zo’n lichtwerker die anderen wel even zal vertellen wat universele liefde en kennis,
   terwijl zoiets zich helemaal niet hoeft te laten uitleggen. Je voelt dat, of je voelt het niet.

   Ben sinds het jaar 2000, duizenden zogenaamde verlichten tegengekomen. Meer dan de helft daarvan heeft dit alles tot een verdienmodel gemaakt. Velen denken expert te zijn en denken bijna copyright te hebben op datgene wat zij via allerlei wurksjopjes, boekenverkoop, healingen, webinars en bijeenkomsten verkopen.

   De meest vredelievende mensen weten anderen heel gehaaid op te lichten.
   In hun dagelijkse levens zijn ze vaak mensenbewerkende, roddelende en bemoeizuchtige etters.

   Liefduuuhhhh…..lief doen tegen duizenden hoofduitvoerders van bijvoorbeeld coronaplandemie?
   Kom op hè….die dictators lachen er om. Die lijken zelf ook allemaal wel lichtwerkers te zijn, want
   zij zijn keien in alles maar weglachen.

  • Inderdaad, zo is het en dit corrupte mesje snijdt dus aan 2 zijden??

   Zorg dat je Iver.mec.tine krijgt en voldoend Zinksulfaat. Heb je echt de zware covid-19 te pakken sta je voor 99, 9% bi nen 5 dagen weer als vanouds te springen (vraag daarbij aanvullend antibiotica) . En ja, het is gelukkig her en der te krijgen.

  • Ten eerste is dit geen echt vaccin. Zo noemen mainstream-media en velen anderen het wel.
   Er is daarom veel meer tegenstand tegen vaccinaties dan de jaren ervoor.
   Bij toekomstige ‘echte’ nieuwe ziekten zullen velen daarom ook niet zomaar een vaccin nemen,
   en velen zullen sterven.
   Dit zal er voor zorgen dat big-pharma weer de mensenredder zal worden.
   Er zit een duidelijk patroon in, hoe zij werken. Zij zorgen voor dood, en ze zorgen voor leven.
   Dat evenwicht zullen ze altijd heel precies in stand blijven houden.

 1. Het antwoord daarop lijkt me vrij simpel: allemaal gewoon stoppen met werken. Ze kunnen echt niet iedereen vervangen en al helemaal niet tegelijk.

  • Ja dat zou een stunt zijn he! Dan is al deze shit in 1 klap afgelopen. We kappen met werken TOTDAT alle criminelen opgepakt zijn, inclusief de bankiers.

  • Je moet het niet eens willen joh. Doe geen zaken met criminele leugenaars. We hebben deze zieke gasten niet nodig. Spaart je ook een hoop premie uit. Leef op eigen krachten! 😉

  • Corona bestaat niet!!! wat zogenaamd bewijs is>> welk laboratorium en graag een uitdraai van een resultaten rapport>> iedere arts kan van alles beweren… het virus = niet ge-isoleerd dus .. en varianten bestaan alleen op papier opeens zijn ze vertrokken?? PCR tests zijn inefficient om corona virus aan te tonen en bloedtests tonen alleen anti-stoffen aan tegen ieder virus> trap aub niet in leugens uit de gezondheidszorg

 2. Ja, maar als je de spuit wel neemt en dood gaat aan de spuit, betalen ze ook niks en zeggen ze: had je maar geen experimentele spuit moeten pakken. Kortom: het hele systeem is rot tot op het bot en overleden. Hoog tijd dat we afscheid nemen van dit hele systeem en een nieuw en eerlijk systeem gaan opbouwen. Inclusief een nieuw niet-digitaal geld systeem.

 3. Terwijl de onnozele gansjes en masse in de kou door straten lopen te wandelen gaat het MOORDEN onverkort door…

  Met wandelen is zelfs nog nooit een simpele oorlog gewonnen.
  Laat staan de eerste echte wereldoorlog met biowapens en psychologische wapens (wereldwijde staatsgreep)

  Tijd om echt actie te ondernemen i.p.v. hopen op een wereldwonder.

 4. Inderdaad rot tot op het bot. Was het van begin af aan en wordt steeds verder bevestigd.
  Het wandelen met fakkels is tenminste iets. Wat wil je anders als ongewapende burger?
  Doden spreken niet, en als aangegeven hoeft straks de verzekering helemaal niet meer uit te keren. Met medewerking van de overheid dus inderdaad bevolkingsbeperking, en wat overblijft is de slavernij voor de meesten.

 5. Pro tip: Zeg al je verzekeringen op, behalve je WA/casco voor je auto en evt. verplichte opstal van je huis, en zet maandelijks de premies op een spaarrekening. 99,99% van de mensen bespaart op die manier kapitalen.

  • Zo is dat!!!! Al die verzekeringen overal voor, allemaal op angst gebaseerd. Verzekeringsmaatschappijen verdienen er geld aan, dus ja, dan weten we genoeg…

  • Verzekeringen opzeggen klopt. Maar sparen…geld is binnenkort waardeloos, los van wie de oorlog wint.
   Tot voor kort was mijn advies geld in onroerende zaken en grond. Maar als ze winnen dan worden we onteigend (zijn al nooit onbelast eigenaar) en mogen we in kleine kooien in smartcities die alieen zn natte dr… “leven”

 6. Covid kan onmogelijk de doodsoorzaak zijn, het virus bestaat niet.
  Helaas ben je in het geval van ernstig ziek zijn overgeleverd aan het ziekenhuis die omdat dat beter uitkomt wat de ‘cijfers’ betreft bij elke patiënt maar wat graag het covid stempel in het dossier prakt.
  Kom je te overlijden? Dan kijkt je levensverzekering even in het dossier voor de doodsoorzaak.
  De zelfbenoemde elite blij, het WEF blij, Het kabinet blij, De verzekeraar blij.
  De nabestaanden? Niet blij!

  • jahaa en vergeet vooral niet dat ieder bed in eerste week 600-1300 per persoon oplevert voor alle ziekenhuizen ongeacht de ziekte > 2e week 300 e derde week 150e.. dus en ze mogen maar beperkt declareren… anders krijgen ze categorie betaalt> dan maar iedereen aan ergste> corona hangen

 7. Ha ha ha …die verzekeringsmaatschappijen weten wel hoe ze NIET hoeven uit te betalen. Neem je de prik NIET en je overlijdt , krijg je (zeer waarschijnlijk NIET uitbetaald. Neem je de prik WEL , zegt men dat je vrijwillig hebt deelgenomen aan een experiment , komt te overlijden , en derhalve , betaald de verzekering NIET uit . Maar men verplicht je WEL om een verzekering te hebben ….. En de premie netjes te betalen. Nou , als de verzekering in WELK geval dan ook , NIET uitbetaaldt , is mijn vraag : ” Waarom zou ik dan een verzekering nemen en premie betalen ? ” Toch ?? Conclusie : ….Mensen…STOP met die verplichtte verzekering en betalen van premies.

 8. Wat is HIER AAN DE HAND een paar weken geleden gaf een levens verzekirings maatschappij te kennen dat er 40% meer uitkeringen waren dan het jaar ervoor.
  Dat waren SLACHTOFFERS van de vaccinatie .dit werd er nadrukkelijk bij vermeld…. na de vaccinatie waren zijn aantoonbaar door de prik overleden. Toen werd gezegd ” GEEN UITKERING WANT JE HEBT HET VRIJWILLIG EN ZONDER DWANG GENOMEN’ en doordat je dat doet is de persoon nu overleden. dus dit was zelfmoord.

  NU IS HET OMGEKEERD.ALS JE NIET GEVACCINEERD BENT :GEEN UITKERING schande 9 en de periode niet gevaccineerd geldt tot twee weken na de vaccinatie!!!! omdat in die eerste twee weken na de vaccinatie de meeste dodelijke slachtoffers vallen.!!!!!
  DUS LEKKER ONGEVACCINEERDEN PESTEN.
  WEES OP JE HOEDE.
  DE PERS DOET HIER DRIFTIG AAN MEE.
  WANT ANDERS ZOUDEN DEZE BERICHTEN NIET ZO TEGENSTRIJDIG ZIJN.
  DE CENSUUR DOET GOED ZIJN WERK.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in