Ze willen ons onder hun controle of ze willen ons dood. Het maakt hen niet uit, zolang we maar geen problemen veroorzaken. Zijn de injecties de gemakkelijkste manier voor hen om naleving en ontvolking te verkrijgen? schrijft JD Rucker.

Het moeilijkste aan mijn werk is ongetwijfeld het onderscheidingsvermogen. Er zijn twee enorme uitdagingen, vooral als het gaat om controversiële onderwerpen zoals de Covid-19 “vaccins”. Ten eerste zijn er de ondubbelzinnige en massale censuur- en onderdrukkingscampagnes die door overheden, bedrijfsmedia, Big Pharma, de academische wereld, Big Tech en gezondheidsorganisaties worden gevoerd om de schadelijke waarheden over de experimentele vaccins te verbergen. Dan is er nog de stroom nepnieuws en belachelijke theorieën over de plannen van de globalisten voor de injecties.

De eerste uitdaging is alleen massaal omdat de spelers massaal zijn. Het is niet zo moeilijk om de leugens te doorzien voor degenen die grondig aan de waarheid zijn blootgesteld, maar voor de verblinde massa zijn de leugens in hun psyche verankerd als waarheid, zelfs als die zogenaamde “waarheid” ingaat tegen wat zij om zich heen zien. Wij hebben dit met eigen ogen gezien bij de talloze beroemdheden en politici die de afgelopen maanden hebben aangekondigd dat zij Covid-19 hebben. Steevast zijn ze gevaccineerd, geboosterd en meestal dubbel geboosterd. Steevast danken ze dat ze zijn geprikt omdat hun gevallen relatief mild zijn. Waar je niet vaak over hoort zijn beroemdheden die niet gevaccineerd zijn en Covid krijgen. Je hoort het veel vaker dan dat je hoort dat gevaccineerden Covid krijgen. Vraag maar aan Aaron Rodgers.

Maar zelfs als mensen horen dat alle mensen die gevaccineerd zijn, geïnfecteerd raken, staan ze nog steeds in de rij om prik na prik na prik te krijgen, omdat dat het narratief is dat in de mainstream wordt gepushed. Het herkennen is gemakkelijk voor ons. Het overwinnen ervan is de uitdaging.

De tweede moeilijkheid met onderscheidingsvermogen is het uitpluizen van de stroom theorieën, beschuldigingen en “bombshell” rapporten. Vele daarvan zijn legitiem. Andere zijn slechts voer voor clickbait en pageviews. Het is niet meer zo gemakkelijk als vroeger om onderscheid te maken tussen de twee, omdat sommige van de meest schandelijke theorieën juist zijn gebleken, of op zijn minst waarschijnlijk. Het idee dat COVID-19 prikken het DNA veranderen is een van de “waanzinnige” ideeën die het afgelopen jaar door meerdere studies zijn aangetoond, maar het is een theorie die meestal nog steeds met andere “marginale” concepten in de prullenbak wordt gegooid.

Een theorie die de laatste maanden opgang heeft gemaakt, kan als “marginaal” worden aangemerkt en zou waarschijnlijk gemakkelijk kunnen worden genegeerd, ware het niet dat zij vrijwel zeker waar is. De theorie luidt als volgt: De Covid-“vaccins” veranderen het DNA van veel, zo niet de meeste van de ontvangers en verzwakken het immuunsysteem, waardoor degenen die een prik hebben gekregen meer prikken nodig hebben om hun lichaam goed te laten blijven functioneren. Wij hebben studies gezien die de negatieve werking van de vaccins na verloop van tijd aantonen. Ze lijken voor een tijdje enige bescherming te bieden, maar zodra die eerste periode maanden of zelfs weken later voorbij is, zijn de geprikte personen kwetsbaarder voor Covid-19 en andere ziekten.

  Vaccins werken niet, maskers werken niet: Alles wat de regering ons vertelde over COVID-19 was fout

CDC-directeur Rochelle Walensky kreeg onlangs haar vijfde prik, naar verluidt met de nieuwe bivalente boosterprik die onze regering nu aan de massa’s opdringt. Ik zeg “zogenaamd” omdat het vrij duidelijk is dat de mensen die op de hoogte zijn van de globalistische samenzwering zich niet echt zouden laten injecteren. Een luisteraar van mijn show e-mailde me dat we kunnen zien wie van het plan op de hoogte is en wie gewoon een nuttige idioot is, door ze te testen op spike-eiwitten. Het is waarschijnlijk waar.

Anthony Fauci heeft opgeroepen tot jaarlijkse inentingen. Artsen en wetenschappers, vooral in het Midden-Oosten en Europa, zeggen dat de prikken om de drie tot zes maanden moeten worden genomen. Ik heb gespeculeerd dat ze tegen 2024 maandelijkse injecties zullen aankondigen en mogelijk dagelijkse pillen om de “voordelen” aan te vullen. Als de theorie juist is dat met de prikken het DNA wordt gekaapt en het immuunsysteem wordt verzwakt, kunnen we aannemen dat hoe vaker iemand een prik krijgt, hoe groter de kans is dat hij in de toekomst meer prikken nodig heeft om in leven te blijven.

Dat, mensen, is het ultieme controlemechanisme.

Als de globalisten kunnen bepalen of wij leven of sterven op basis van de toegang tot de prikken die de ontvangers ervan zowel doden als lang genoeg in leven houden om de volgende prik te nemen, dan zullen zij de wereld beheersen. De massa zal boos zijn dat deze voorwaarde aan hen is opgelegd, maar ze zullen volgzaam blijven in de wetenschap dat als ze het programma niet volgen, ze zullen bezwijken onder de gevolgen van de prikken.

Het trieste is dat we deze theorie kunnen combineren met het aantoonbare feit dat de prikken het hart verzwakken, waardoor “mysterieuze” ziekten en sterfgevallen ontstaan bij verder gezonde mensen. Als en wanneer de waarheid aan het licht komt, zal het een sterke aanbeveling van de machthebbers worden dat degenen die een injectie hebben gekregen, inspannende activiteiten moeten vermijden. Sport zal ophouden te bestaan. Veel handenarbeid zal alleen nog worden verricht door ongevaccineerde mensen of mensen die wel zijn gevaccineerd maar wanhopig genoeg zijn om hun leven op het spel te zetten. Militairen en wetshandhavers zullen worden lamgelegd. Het is geen wonder dat de machthebbers zo onvermurwbaar zijn geweest om militairen en politieagenten een prik te geven. Ze hebben andere mandaten laten schieten, maar mandaten tegen militairen en ordehandhavers zijn met hand en tand verdedigd.

  Dr. Coleman: Vraag me niet om de artsen toe te juichen die zich nu pas uitspreken over de covid-19 injecties

Ik wil niet te diep ingaan op hoe deze lelijke samenzwering waarschijnlijk zal verlopen, maar hier is een kort overzicht. Overheidsinstanties en Big Pharma zullen worden “gedwongen” om een publiek-private samenwerking te vormen om de nieuwe prikken, zodra ze beschikbaar zijn, goed te verdelen. Dit zal gebaseerd zijn op de “aanbeveling” van de Wereldgezondheidsorganisatie en hun weldra gerealiseerde bevoegdheid onder Pandemieverdrag 2.0. Zij zullen het publiek geruststellen met het idee dat er steeds meer prikken moeten worden geproduceerd en toegediend om mensen te beschermen tegen de toenemende Covid-varianten. Ze zullen op de een of andere manier erkennen dat de gevaccineerden kwetsbaarder zijn zonder ronduit toe te geven dat ze de massa’s hebben beetgenomen. Bij elke tegenreactie zullen de machthebbers met hun vinger wijzen naar Donald Trump en Operation Warp Speed; ze zullen zeggen dat ze om politieke redenen overhaast te werk zijn gegaan en dat de injecties daarom schade hebben aangericht.

Over die kant van het plan zal ik in de toekomst meer in detail spreken. Laten we nu eens kijken naar de feiten over de DNA-veranderende componenten van de injecties. Hieronder staat een artikel van SHTF plan dat details geeft over studies uit het verleden die aantonen dat de Pfizer-prikken het DNA veranderen. Hoewel sommige gegevens “oud” zijn, zijn ze nog steeds relevant en de overgrote meerderheid van de Amerikanen heeft er geen idee van dat dit bestaat. Het moet overvloedig worden verspreid.

Eerst is hier de aflevering van vandaag van The JD Rucker Show die deze ontwikkeling behandelt.

Hier is het artikel van Mac Slavo:

Zweedse studie concludeert dat Pfizer’s “Vaccin” uw DNA verandert

Een Zweeds onderzoek heeft bevestigd dat het COVID-19 “vaccin” van Pfizer uw DNA verandert. Het mRNA in de Pfizer/BioNTech COVID-injecties infiltreert in cellen en transcribeert zijn boodschap binnen 6 uur op menselijk DNA.

Een groep Zweedse wetenschappers van de Universiteit van Lund heeft een studie uitgevoerd om te onderzoeken welk effect de injectie van Pfizer/BioNTech (BNT162b2) had op menselijke levercellen en of het gecodeerde spike-eiwit-RNA van Pfizer kan worden omgezet in DNA. De studie, ‘Intracellular Reverse Transcription of Pfizer BioNTech COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 In Vitro in Human Liver Cell Line’,  werd gepubliceerd op 25 februari 2022.

Uit een eerdere studie, gepubliceerd in oktober 2021 uit Zweden, bleek dat het spike-eiwit de kernen van onze cellen binnendringt en het mechanisme belemmert dat onze cellen hebben om beschadigd DNA te herstellen. We hebben deze studie hier opgenomen omdat The Highwire een eenvoudig te begrijpen video heeft gemaakt waarin de studie wordt uitgelegd, inclusief grafieken, en dus een goed startpunt is om de betekenis van de nieuwste studie uit Zweden te helpen begrijpen.

  Het Vaccinatie Doden Rapport - Miljoenen mensen sterven of worden zwaar beschadigd door de experimentele COVID-19-injecties

Een andere studie in mei 2021 door MIT-wetenschappers toonde aan dat SARS-CoV-2 RNA omgekeerd kan worden getranscribeerd en geïntegreerd in het genoom van menselijke cellen en tot uitdrukking kan worden gebracht als chimere transcripten. Hoewel niemand van de bedrijfsmedia of de bedrijfswetenschap het toen leek te vragen, roepen de bevindingen van deze studie de vraag op of deze zelfde omgekeerde transcriptie ook kan plaatsvinden met RNA in Covid-injecties. – Daily Exposé

De volgende video introduceert het mechanisme van omgekeerde transcriptie van HIV, een retrovirus. Het is misschien een beetje gedateerd en te simplistisch, maar het illustreert hoe HIV een cel infecteert en zichzelf repliceert met behulp van reverse transcriptase en de cellulaire machinerie van de gastheer. Omgekeerde transcriptie is hoe het “vaccin” zich vermenigvuldigt om ons DNA te veranderen. Het is bijna alsof omgekeerde transcriptie het verworven immunodeficiëntiesyndroom (aids) veroorzaakt.

Hebben de psychopaten van de heersende klasse die iedereen proberen te controleren, mensen opzettelijk AIDS gegeven?

In een interview met Charlie Rose zei Klaus Schwab: “Je ziet het verschil van deze vierde industriële revolutie is dat het niet verandert wat je doet, het verandert jou. Als je genetische manipulatie als voorbeeld neemt, ben jij het die verandert. En dat heeft natuurlijk grote gevolgen voor je identiteit.”

De machthebbers proberen sinister en ongelooflijk stiekem te zijn over hoe ze toegeven dat het “vaccin” je DNA verandert. Forbes publiceerde bijvoorbeeld op 29 november 2021 een artikel van Steven Salzberg met de titel: “Ja, het vaccin verandert je DNA. Een klein beetje. Dat is een goed ding” En veranderde later de titel van het artikel in: “Covid vaccins veranderen je DNA niet – Ze helpen cellen te kiezen om je immuunrespons te versterken”.

De auteur veranderde de kop om te benadrukken dat de vaccins “uw DNA niet veranderen” zonder de inhoud van het artikel te veranderen, waarin staat dat ze ons DNA wel veranderen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nieuwe schokkende studie bewijst dat het mRNA-vaccin van Pfizer het menselijk DNA blijvend verandertVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEU-despoot Von der Leyen bedreigt de Italianen om correct te stemmen: “We hebben de instrumenten” 
Volgend artikelEn dan rijdt er plotseling een Oekraïens pantservoertuig met hakenkruis tijdens een Duits tv-interview voorbij
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Leuk verhaal maar die spuit is er maar voor 1 ding en dat is genocide… op vrijwillige basis…

  Vroeger moesten ze de mensen naar een kamp verplaatsen om ze uit te roeien nu staan ze gewoon in de rij dat is toch veel makkelijker. En het levert nog geld op ook daar moesten ze eerder gouden tandjes voor trekken en bezittingen voor afpakken.

  Scheelt onze nederlandse NS (B) weer wat treinritjes…

  Kwam online een gedichttegen van

  DE VERZETSDICHTER vond hem wel pakkend en wilde hem met jullie delen.
  Mag vrij gebruikt worden van de maker.

  getiteld SCHIJT AAN DE OVERHEID.

  Weinig tijd.
  De mens lijd.
  OVERHEID
  Prik spijt.
  Nu een feit.
  OVERHEID
  Leven kwijt.
  Altijd strijd.
  OVERHEID
  Geen spijt.
  Wanbeleid.
  OVERHEID
  Jongen, meid ?
  Gender kwijt.
  OVERHEID
  Haat en nijd.
  Eer de geit.
  OVERHEID
  Wijd verspreid.
  Nooit bevrijd.
  OVERHEID
  NU DE TIJD.
  BESTRIJD.
  DE OVERHEID…

  Weet niet wie dit geschreven heeft maar vond hem er goed

  Fijne dag mensen

 2. Nou! Lekker dan! Ik kwam dit toevallig tegen, normaal lees ik geen linkse Vara onzin maar dit wou ik toch even melden. Alleen het woord “Wappie-advocaat” en “complotextremisten” wat de Vara hierbij gebruikt zegt alweer genoeg!

  “Wappie-advocaat zamelt vermogen in voor ‘corona-tribunaal’ en gaat er met het geld vandoor”

  https://www.bnnvara.nl/joop/artikelen/wappie-advocaat-zamelt-vermogen-in-voor-corona-tribunaal-en-gaat-er-met-het-geld-vandoor

  Die linkse huppelkutjes hebben uiteraard een feestje! Dat ze maar gauw hun boostertje mogen ophalen!

  https://twitter.com/sherrybaudet/status/1573267481782788096

 3. Zo’n hoge pet had ik nou ook weer niet op van die Fuellmich.
  Eerst beloven dat er spoedig een tribunaal komt en dan ahw de keutel intrekken door te zeggen dat de goyim zelf het heft in handen moeten nemen.

 4. Ik denk dat dit alles snel voorbij is.
  De schepping laat zich niet verder manipuleren!
  En… Je moet ook zelf een betere willen.!
  Centraal staat hierbij dat jij niet wil dat jou aangedaan wordt, niet een ander aandoet.
  Verwensingen en oordelen en veroordelen en misgunnen vallen daar ook onder.
  Dan komt er vrede!

 5. Volgens Reuters staat Covid-19 niet voor Certification of Vaccination
  Identification by Artificial Intelligence. Nog een paar afkortingen,
  woordjes en letteromdraaingen van towerwoordje ‘covid’. Volgepakt
  met betekenissen alles met de coronaplandemie te maken hebben:

  ic: intensive cares. En er intensief voor zorgen dat plandemie wordt uitgevoerd.
  informed consent
  ci: cardiac inflammation
  cod: call of duty
  cause of death
  city of Dahlonega (Georgia). Waar voor het eerst goud werd gevonden, met de Gold Rush gevolg. Covid het nieuwe verdienmodel.
  code of silence
  ov: openbaar vervoer. Die al snel kwamen met mondkapjesplicht en QR-shit op vliegvelden (ook ov).
  observatory verification = nieuwe privacy-schendings wetten
  original version = eerste versie van corona-streng
  optimum voice = dictatoriaal zeggenschap
  observation vehicle
  di: twee(deling)
  div: divide
  id: identificatieplicht
  intelligence department
  do: uitvoeren
  douche out = becoming intoxicated
  co: co-werken om plandemie in goede banen te geleiden
  correctional officer
  dc: digital current. Aanpassing financieel verkeer met o.a QR-codes
  disconnected
  dc++ = connecties maken met dezelfde hub
  cd: controlled demolition
  cv: koers van leven
  controleer vee/vrijen
  comando vermelho = red command
  clutch victory = er om denken dat evenement niet gaat falen
  od: overdose = zoveel mogelijk prikken
  over-doing = keer op keer nieuwe maatregelen en prikrondes
  doc: documentatie. Net als IBM deed in de WW2
  docile = volgzaam
  die of cancer
  drug of choice. Andere medicijnen mochten immers niet meer
  department of corrections = corona-concentratiekampen en lockdowns
  doc = A general education requirement at UCSD’s Thurgood Marshall campus. Also considered by many to be a gateway to hell. Any mandatory educational course that threatens the sanctity of youth and the innocence of drunken/high college kids. A course produced by a campus with the intention of enslaving the entirety of humanity… beginning with indoctrination. A class that promotes racism through the gross distinction of race, but they tell you that it promotes harmony in a society to recognize the fact that we are very different. Particularly white people, as they are portrayed as plagues to a helpless
  minority society.
  dio: voor god spelen
  codi: proces van creeren systematische regels
  vod: video-on-demand. Slaande op gecontroleerde mainstream media die alleen dàn filmpjes uitzenden (via NOS bijvoorbeeld)
  vod you = elitaire term voor verkrachting
  ovi: ovile = afgesloten deel vanhet marsveld waar de burgers voor de stemming samenkwamen.
  ovis = schaap dat elke maand aan Jupiter geofferd werd. Jupiter = zwarte zon, black cube, cabal-god
  vid: videre = extreemlinkse beweging tegen tegenstanders coronamaatregelen (hen flink openbaar belachelijk maken)
  vid-etc = beroven, ledigen, stad ontvolken, weduwstaat, gezien worden (track en trace)
  vido: Grieks eiland waar vroeger gevangenen naar toe werden gebracht. Dat eiland vlakbij Korfoe, waar nog weleens grote pedo’s schuilen
  vidoc: video-documentatie. Angstpropaganda op mainstream tv

  Vast wel uit te breiden. Vele afkortingen die bijvoorbeeld met seks te maken hebben (haha hihi). Zo was er eens een schaapmens die beweerde
  dat je van omicron delta ook almond erotic kon maken. Haha hihi :/. Amandel is in die ‘bepaalde kringen’ een term voor blank kind.
  Haha hihi. De hele coronaplandemie is naar mijn mening opgezet door de machtige cabal om hun duistere zaakjes te verbergen. Want wat
  gebeurden er van 2017 t/m herfst 2019 toch vele positieve dingen om deze netwerken aan te pakken. Dankjewel schapenmassa, voor het half
  ontkennen van machtige wereldse pedo-netwerken. Mondkapjes op en snaveltjes toe……

 6. Frontnieuws:
  Reactie verwijderd en ban. Als u de mainstream media volgt, vind ik dat best, zolang u hun onzin maar niet in de commentaarsectie gaat papegaaien, wat ik beschouw als opzettelijke vervuiling van de commentaarsectie. Dat zal u een ban opleveren.

  • Een ieder zal zelf de hooivork op moeten pakken.
   De advocatuur is een vieze beroepsgroep die alleen voor gewin werkt.
   Het was al weinig zinvol op redding vanuit die hoek te wachten. Maar wie geld geeft…net zo’n niveau als prikkie nemen. Sukkels

   En zo zijn we bijna DRIE jaar verder en is de agenda wef volop op schema.

 7. Dat we nu nog in de “mogelijkheid” zijn/ hebben om nee te zeggen; gaan mijn zorgen uit naar mijn kleinkinderen en de tijd dat we niet meer gevraagd worden maar het gewoon krijgen ingespoten via oa griepspuiten-infuus-enz
  Dus gewoon geïntegreerd en samengevoegd bij het groene kruis; kinder/baby vaccinatie-griepspuiten enz
  🙁

 8. Elk jaar wordt door WFO de samenstelling v d griepprik aangepast met een mix van griepvarianten uit vorige jaren en die mogelijks te verwachten zijn.
  De varianten en mutaties volgen elkaar zo vlug op dat ze dat nooit kunnen bijbenen.

  Immuniteit specifiek tegen griep/covid helpt dan niet, en zeker niet groepsimmuniteit.
  Het enigste verweermiddel is zorgen voor een goede gezondheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in