Foto door Mufid Majnun op Unsplash

Uit nieuw vrijgegeven gegevens blijkt dat in Israël geen enkel gezonde persoon onder de 50 jaar is overleden aan het coronavirus (COVID-19), nooit.

Het Israëlische ministerie van Volksgezondheid (MvG) gaf in antwoord op een formeel verzoek van een advocaat toe dat er “nul overledenen van 18-49 jaar zonder onderliggende ziektes” zijn geweest, wat betekent dat iedereen onder de 50 jaar die niet al ernstig ziek was met een reeds bestaande gezondheidstoestand, ooit aan de ziekte is overleden, schrijft Ethan Huff.

Deze bekentenis bevestigt wat veel sceptici al langer zeggen, namelijk dat COVID nooit een bedreiging is geweest voor gezonde mensen. De ziekte werd met andere woorden volledig buiten proportie opgeblazen – zo niet volledig verzonnen als dekmantel voor het zoveelste griepseizoen in combinatie met nieuwe gezondheidsvernietigende overheidstirannie zoals maskermandaten en gedwongen lockdowns.

“Nul is een zeer, zeer duidelijk getal, en kan niet worden onderworpen aan interpretatie,” zei Yoav Yehezkelli, een specialist in interne geneeskunde en medisch management die voorheen colleges hield op de afdeling Emergency and Disaster Management van de Universiteit van Tel Aviv.

“Waarom waren alle extreme maatregelen van schoolsluitingen, vaccinatie van kinderen en lockdowns nodig?”

Ouderen die al dicht bij het levenseinde waren, waren de enige mensen die stierven aan COVID

Het achterhalen van deze bekentenissen is te danken aan advocaat Ori Xabi, die een verzoek om vrijheid van informatie indiende als onderdeel van een onderzoek naar het COVID “pandemie” beleid van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid, dat tot de strengste ter wereld behoorde.

Xabi verzocht om informatie over de gemiddelde leeftijd van mensen die vermoedelijk zijn overleden aan COVID, alsmede over hun vaccinatiestatus op het moment van overlijden. Hij vroeg het ministerie van volksgezondheid ook specifiek om bekend te maken hoeveel COVID-patiënten zonder onderliggende gezondheidstoestand aan de ziekte zijn overleden.

  GECENSUREERD: COVID-19 Vaccingewonden die spijt hebben van hun beslissing om de prik te nemen en hun boodschap aan jou

Xabi vernam dat de gemiddelde leeftijd van COVID-geprikte mensen die in Israël stierven 80,2 jaar oud was, en 77,4 jaar voor de ongevaccineerden. Met andere woorden, de enige mensen die in Israël aan COVID stierven waren zeer oude mensen met een reeds door ouderdom aangetast lichaam.

Het MOH wees er snel op dat zijn gegevens slechts gedeeltelijk zijn en gebaseerd zijn op informatie die vrijwillig door patiënten of hun familieleden werd gerapporteerd. Ze omvatten ook alleen de gevallen die het MvG epidemiologisch heeft onderzocht.

“De beschikbare informatie weerspiegelt niet noodzakelijkerwijs de gezondheidstoestand van de patiënt”, schreef het ministerie van Volksgezondheid in zijn antwoord, waarin het uitlegde dat het geen toegang heeft tot de medische dossiers van de patiënten.

Dit is een vreemde reactie gezien het MvG al in 2020 de Israëlische Knesset, het parlement van Israël, vertelde dat het een intelligentiesysteem gebruikt dat zo uitgebreid mogelijke informatie bevat over overleden COVID-patiënten, met inbegrip van eventuele “onderliggende ziekten” die zij hadden.

In een PDF-document van 7 juni 2020 staat dat het ministerie van volksgezondheid gegevens heeft verstrekt aan de speciale commissie voor het nieuwe COVID-virus waaruit blijkt dat er die dag vanaf 16.30 uur 298 mensen zouden zijn overleden, en dat het in bijna alle gevallen ging om ouderen met reeds bestaande gezondheidsaandoeningen.

“Het inlichtingensysteem van het ministerie beschikt over gegevens over geslacht, leeftijd, woonplaats en de onderliggende ziekten van de overledenen, aldus het document,” meldt The Epoch Times, die het document en andere informatie die het rechtstreeks van Xabi heeft verkregen, aanhaalt.

  Tekenen van COVID-19 injectie falen stapelen zich op

“Uit het systeem bleek dat ongeveer 94 procent van de overledenen 60 jaar of ouder was en dat er geen overledenen waren met nul onderliggende ziekten.”


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinatieramp in Israël wordt steeds ergerVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet beloofde offensief van Oekraine is geen D-day
Volgend artikelHoe het Westen zich in Oekraïne misrekend heeft en waarom er geen staakt-het-vuren komt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. En dat zelfs artsen hebben meegewerkt aan het inspuiten van het gif is gruwelijk en deze moeten ook alle gestraft worden en ook de medewerkers van alle valse media’s en het politieke tuig die valse info gaven aan de mens en die ons tegen elkaar opzetten en die de bedrijven kapot hebben gemaakt.

 2. de staat Israël zal geen 100 jaar worden lijkt het de versnippering wordt steeds groter…en in Antwerpen lijkt de Orthodoxe bevolking te groeien… sommige kennen de stad nog niet eens goed…

 3. Geen nieuw virus, dus een fakepathogeen, waarvoor gifinjecties zijn uitgerold. Huisartsen en GGD’ers hebben op grote schaal de Code van Neurenberg uit 1947 in ernstige mate geschonden. Hierop staat officieel de doodstraf.

 4. De Winter des Doods voor de ongevaccineerden volgens Biden in 2021 was zwaar… vergeet dat niet, ook al is dit alweer 18 maanden geleden, dus al heel lang in het verleden en moeilijk te herinneren. Maar er komt nog meer griep! Wacht maar tot de zomer voorbij is, dan komt de volgende Winter des Doods.
  De Winter des Doods…

 5. lees je dat de jonge cda kuik pvda rutte vvd enz enz enz de hoogste boom is niet hoog genoeg luid een gezegde smeerlappen boeven asocialen ik heb er geen woorden genoeg voor bah

 6. De winter des doods?…..Wow. Dat zou het afgelopen winter ook zijn.

  Op het moment is het koud genoeg om iets dergelijks te voorspellen….dat wèl.

  Alles kraakt in zijn voegen. Dat we een ander tijdperk in gaan, wist ik 40 jaar geleden al. 2025 is het kantelpunt. Ik had er alleen niet voorzien dat het met zoveel liederlijke waanzin gepaard zou gaan.

  Het gaat goed dan ook over allemaal. Punt! De natuur ruimt op wat dood is…..gaat ….wil.

  Dat kan hard stinken.

 7. Covid was en is gewoon griep. Nu geeft de overheid ook hardop aan dat covid als gewone griep wordt beschouwd.
  Dus volgens de overheid was covid voorheen geen griep, maar nu ineens wel…!
  Dat hele covid gedoe was een hoax, zoals ook de zogenaamde opwarming van de aarde een groot wereldwijd bedrog is.
  Overmorgen begint de maand Juni en het blijft maar koud. Komt door de ” opwarming ” v.d aarde waardoor het alsmaar kouder wordt, pfff.

  • Griep bestaat ook niet! Is in de wereld geholpen om de griepvaccins te slijten. Er is nog nooit een levend virus geïsoleerd. Ieder mens heeft virussen in zijn lichaam, net als bacteriën en schimmels. Zonder kunnen we zelfs niet leven. Maar virussen zijn buiten het lichaam niet levend en dus niet besmettelijk. Besmettelijke virussen zijn een verdienmodel (miljarden aan vaccins) Wie nu nog in besmettelijke virussen gelooft, is nog niet helemaal wakker.

 8. Wat heeft Nederland met Israel te maken. Elk land heeft zijn eigen beleid uitgevoerd en is niet met elkaar te vergelijken. Ik denk dat hier in Nederland nog niet de helft is geinjecteerd met die troep.

 9. In Afrika is nauwelijks gevaccineerd geweest, dus zou de bevolking van dat continent ondertussen zo goed als uitgestorven moeten zijn.
  Uit het enorm aantal zwarten dat nog alle dagen naar blanke landen ‘vlucht’ om ze te ‘verrijken’ met hun ‘geavanceerde’ cultuur en life style valt dat echter niet op te maken, integendeel zelfs…

 10. Oh en omdat israhell het zegt is het waar, de grootste leugenachtige schurkenstaat, de grootste misdaad van de 20ste eeuw israhell,

   • Omdat ik, anders dan een psychopaat als bv. Mark Rutte, nog wel een functionerend geweten heb, trek ik mijn bovenstaande reactie in. Dat uit te spreken, zo specifiek, concreet, is niet aan mij. Ik moet blijven beseffen dat God regeert en uiteindelijk voor gerechtigheid zorgt en dingen wreekt. Dat kan Hij veel beter dan ik.

 11. Boven de 50 ook niet. Je gaat niet dood aan een sprookje. Punt. Wel aan de gevolgen van de handelingen die mensen doen als gevolg van GELOOF in dat sprookje…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in