Israël was het eerste land dat een massale inentingscampagne begon. Het vaccineerde ook betrekkelijk snel door de tweede dosis heen. Israël onderscheidt zich ook doordat het, vergeleken met andere landen, veel begeleidende documentatie en onderzoek heeft gedaan. Pfizer CEO Albert Bourla noemt in een interview op NBC Israël als ’s werelds grootste vaccinatielaboratorium, schrijft Dr. Peter F. Mayer.

Al gauw waren de eerste gevolgen zichtbaar op het platform voor sterftebewaking EuroMOMO: in maart was er al een oversterfte. Daarom werd Israël op 1 april 2021 even uit EuoMOMO gehaald en verscheen het daarna weer op 8 april met minder sterfgevallen, d.w.z. na Pasen.

Toen kwam de booster en inmiddels de 4e dosis, de opkikker booster. Lang niet iedereen deed echter meer mee, van dosis tot dosis werden het er minder, maar het aantal sterfgevallen nam toe naarmate er meer gevaccineerd werden:

6,71 miljoen (72,19%) inwoners zijn met ten minste één dosis gevaccineerd, met 2 doses is dat 6,14 miljoen (66,05%) en 3 of meer slechts 5,29 miljoen (59,67%).

De collega’s van Factsheet Austria hebben de huidige gegevens geanalyseerd. In het “wereldlaboratorium” nemen momenteel de “gevaccineerden” in Israël voor hen rekening:

• 94% van de positieve COVID-tests.

• 79% van de COVID ziekenhuisopnamen.

• 82% van de COVID-doden.

Bovendien vertoont EuroMOMO opmerkelijke pieken in de oversterfte in de temporele nabijheid van de Israëlische inentingscampagnes. Was dit te wijten aan de inferieure werkzaamheid van de genetisch gemodificeerde geneesmiddelen of zelfs aan hun ernstige bijwerkingen?

Misschien kunnen velen baat hebben bij “vaccinatie”. Maar het zijn niet de “gevaccineerden”. In het beste geval houden zij er een “goed gevoel” aan over.

  Kinderarts waarschuwt: Als ze de meeste kinderen zouden vaccineren, zou dat het einde van de mensheid kunnen betekenen

Referenties

De verzameling links naar Factsheet 156 om een onafhankelijk beeld te krijgen van de doeltreffendheid van COVID-19 injecties in Israël:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

VACCIN AFREKENING: Meer dan 66% van de “volledig gevaccineerde” Israëli’s lijden nu aan bijwerkingenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDuitslands hoogste bankdirecteur ziet een tsunami van faillissementen aan de horizon rijzen
Volgend artikelHet Westen – in de vicieuze cirkel van zelfvernietiging
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Je kan alleen als jood je bij de kabaal aansluiten ,na je veertigste

  https://youtu.be/m7YbA-zfhjU

  Bizarre informatie over Judaïsme en Zionisme. Uitgelegd waarom de gentiles of goy (niet joden) uitgeroeid moeten worden. Waarom er expres door middel van vaccins en vergiftiging van voedsel zo veel kinderen gender verward zijn tegenwoordig of androgeen. En nog veel meer Cabal geheimen.

  Als je niks van de bijbel snapt ga je stuk

  dit is de escape coat van de Joden ,gaat heel erg diep !

  Dit wil je zien

  • De werkelijke machthebbers op deze wereld zijn de khazariaanse mafia (nepjoden) a.k.a. de cabal,deepstate,illuminati.De echte joden worden wereldwijd gehaat en overal van beschuldigd,terwijl ze slachtoffer zijn van de daden van de nepjoden de KM.De KM wil 90% van de wereldbevolking uitmoorden voor de installatie van een NWO.

   • De echte joden ?,ik ben een jood volgens het heilig schrift
    INRI Zij vormen de beginletters van het Latijnse opschrift op het kruis van Jezus. I – Iesus = Jezus N – Nazarenus = uit Nazaret R – Rex = Koning I – Iudaeorum = van de Joden

  • It’s a very creepy story, Edwin Vissers. But it seems to add up.. no comments under the video, that’s strange.

 2. Wanneer heb jij voor het laats gesproken met Jezus en wat vond hij van de corona en wanner komt hij blinde en doden kreupelen naar de vaccinatie weer lopen is er al een datum bekend, ja sorry ik geloof nog eerder in sinterklaas want die kwam in mijn jeugd vaak zijn belofte naar maar deze man is net zo een lafaard als Rutte als het moeilijk wordt zie je ze niet meer, daarom ik geloof in mijn eigen maar de mensheid daar geloof ik ook niets meer van.

  • * 137, 33ste priem * Corona = 33 * Federaal = 33 * Metselwerk = 33 * Geheimhouding = 33 * Orde = 33

   * Overheid = 137 * Autoriteit = 137

   * Ancient Accepted Scottish Rite of Freemasonry = 187

   * Sociëteit van J

   ezus = 56/187 * Jezus = 61

   In Gematria (numerologie), rekent het woord corona om naar 66.
   2. Het woord corona telt 6 letters.
   3. Als je 66 en 6 samenbrengt heb je 666.

   H.R.6666 – COVID-19 Testing, Reaching, And Contacting Everyone (TRACE) Act
   In deze huisresolutie zien we wederom het satanische getal 666. Omdat resolutienummers vier cijfers moeten hebben, werd er nog een zes toegevoegd.

   https://www.congress.gov/bill/116th-congress/house -bill /6666/tekst

   De resolutie wil iedereen testen en traceren.

   Een regering heeft gewoon geen zaken met het koesteren van dergelijke grondwet-schendende praktijken. Voor mij is het duidelijk dat de regeringen schurkenstaten zijn geworden en geen geldigheid meer hebben.

   Ze hebben het over mobiele gezondheidseenheden, wat betekent dat de Amerikaanse bevolking medisch personeel in hun buurten mag verwachten

   Last but not least, voor al deze streken is maar liefst 100 miljard dollar beschikbaar gemaakt.

   Outbreak was 6666 days after 9/11
   De WGO “identificeerde” COVID-19 nadat het een rapport had ontvangen nadat het een raport had ontvangen dat er mensen geïnfecteerd waren van de gezondheidscommissie van Wuhan op December 12 of 2019.

   Als je 9 November 2001 aftrekt van 12 December 2019, dan krijg je 6666.

   33 in SARS-CoV-2-genoom
   De vrijmetselaars / vrijmetselarij is een geheim genootschap met leden van de hoogste rangen in zaken en wetenschap.

   Vrijmetselaars hechten grote waarde aan het getal 33. Een voorbeeld: er zijn 33 niveaus in de organisatie, het 33e is het hoogste niveau. Een andere voorbeeld, de 33 secties op de wereldkaart van het WHO-logo.

   Het gepubliceerde SARS-CoV-2-genoom eindigt met 33 A’s. Zoals we eerder zagen, staat A in de numerologie voor het getal 1.

   JH Coolen ,ik doe tegenwoordig zijn werk

   IK heb nog veel meer ,maar dat kunt u toch biet begrijpen

 3. AstraZeneca 666 logo en etymologie

  vaccinproducent AstraZeneca’s logo verbergt 666 in open zicht.
  Astralis: gerelateerd aan sterren.
  Senectus: zeer oud, seniliteit, slangenhuid afwerpen.
  Neco: om te doden.

  “ster-achtige oude seniel om te doden”. Wat zou dat kunnen betekenen?
  Mensen zijn gemaakt van sterrenstof en de ster van Gods schepping.
  Toch beschouwt kunstmatige intelligentie ons als seniel en wil ze de oude menselijke genetica doden.
  De “slangenhuid afwerpen” lijkt niet op zijn plaats, maar geeft een knipoog naar transhumanisme.

  Onze organische sterrezaad-genetica “seniel” noemen is satanische spot.
  Mensen willen transformeren in transhumanistische cyborgs is de verkrachting van Gods schepping, ook satanisch.

  Logo van het World Economic Forum (WEF) bevat 666
  De link tussen WEF en COVID-19 kan eenvoudig worden gelegd via de oprichter, Klaus Schwab, die een boek publiceerde met de titel COVID-19: the great reset.

  The great reset is een moment in de geschiedenis, een crisis (covid-19), die de implementatie van een technocratie mogelijk maakt, wat neerkomt op een gevangenisplaneet met indringend toezicht met behulp van technologie die zover gaat al IN het lichaam (vaccin).

  Omgekeerde numerologie van 19
  Wanneer je letters aan de cijfers toewijst, geeft 1 ‘A’ en 9 ‘I’.
  Samen vormt het AI, wat een afkorting is voor kunstmatige intelligentie.
  AI, 5G en vaccins zijn sleutelcomponenten van de transhumanistische agenda.

  Om precies te zijn, nanotechnologie in de vaccins wordt verondersteld te integreren met de menselijke biologie, het lichaam uit te lezen en een communicatiekanaal voor verzenden en ontvangen op te zetten met behulp van de 5G-infrastructuur. Die informatie voedt de AI die op zijn beurt commando’s naar de nanotech stuurt om het lichaam en zelfs de geest te manipuleren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in