Zoals beloofd deelt La Quinta Columna meer video’s van pasgeborenen waarvan de ouders tussen december 2020 en januari 2021 zijn ingeënt. Baby’s die ook bekend staan als Pandemic Babies of, meer recentelijk, Black-Eyed Babies, schrijft Orwell.city.

Naast de syndromale kenmerken die ze vertonen, vallen vooral hun zwarte ogen en hun versnelde veroudering op.

Ricardo Delgado en Dr. José Luis Sevillanos geven hierover hun mening in de volgende video.

Via ORWELLITO Rumble-account

Ricardo Delgado: Zoals beloofd, laat ik u de video zien van deze geboortes… kinderen waarvan de ouders eind december 2020 en begin januari 2021 werden gevaccineerd. Voor de conceptie, logischerwijs, voor de zwangerschap en de bevalling.

Dus, wat we zien is dat deze kinderen een soort syndromaal effect hebben. Ze hebben verschillende karakteristieke kenmerken, zoals de zwartachtige kleur van de ogen, terwijl ze normaal gesproken licht zijn als ze geboren worden. Dan krijgen ze de kleur die ze zullen hebben wanneer het netvlies en de iris worden gevormd.

Maar laten we verder gaan om de beelden te zien, en u oordeelt naar wat u ziet.

Nou, de waarheid is dat de muziek niet de meest geschikte is. Als deze beelden legitiem zijn… Je zult ze zorgvuldig moeten kiezen. Het is waar dat we meer en meer van deze video’s krijgen, dat wel.

Het is alsof er sprake is van vroegtijdige veroudering. En, fysieke kwaliteiten die je zou moeten zien op een jaar of een jaar en een beetje later, deze baby’s vertonen ze al op zeer jonge leeftijd, zoals pogingen om te kruipen met 2 weken. Dingen die niet normaal zijn. Afgezien van die zwarte ogen, wat niet echt normaal is.

  mRNA-vaccin contaminatie veel erger dan gedacht: Prikken "tot 35%" DNA dat menselijke cellen verandert in langdurige spike-eiwitfabrieken

We hebben, in het begin, een video laten zien die een beetje verontrustend is over het onderwerp van de “black eyes,” zoals ze de kinderen noemen die in 2021 geboren zijn. Baby’s geboren na de eerdere vaccinatie van de ouders. En wat je ziet… Wel. Zoals we zeggen, we nemen deze gevallen ‘met een korreltje zout,’ totdat we meer materiaal hebben om meer geloofwaardigheid aan het onderwerp te geven.

Maar wat we waarnemen is alsof er een veroudering of voortijdige ontwikkeling in hen zit. Kinderen van 3 maanden kunnen lopen, bijvoorbeeld, terwijl het normaal is op… Ik denk dat de dichtstbijzijnde maand die ik heb gezien negen of tien is. Iets in die aard.

Dr. Sevillano: Met 14 maanden, min of meer. Het moet 12 of 14 maanden oud zijn om te beginnen met lopen. Maar goed, ze kunnen dat doen vanaf 9 of 10 maanden of zo.

Ricardo Delgado: Kruipen met twee weken, bijvoorbeeld. Dat is niet normaal, is het niet?

Dr. Sevillano: Dat is niet normaal. Nee. Nee. Nee.

Sommige kinderen zijn vergevorderd. Maar de ogen, inderdaad, trekken veel aandacht. En het is noodzakelijk om alles met betrekking tot deze kinderen te observeren om te weten wat voor soort kinderen er geboren worden na vaccinatie.

Het is dat… dit had eerder gestopt moet worden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinatiefraude: Iedereen die binnen 14 dagen na vaccinatie overlijdt, wordt als niet ingeënt beschouwd!Volg Frontnieuws op Telegram

  De wereld weet dat mRNA Covid injecties hebben gefaald
Vorig artikelVoormalig VP Pfizer: “Duidelijk bewijs van fraude” in Pfizer-studie die 95% werkzaamheid claimde
Volgend artikelAlle COVID-passen in Israël worden ongeldig verklaard
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Is dit nu wat ze wilde bereiken mutanten creëeren ongelooflijk ik heb dit artikel gedeeld met m.n nicht zij is verpleegkundige en wil kinderen maar heeft zich niet laten vaccineren haar man ook niet erg verstandig blijkt nu ik hoop dat ze dit artikel gaat delen met alle jonge vrouwen die een kinderwens hebben stop de gifspuit

 2. Vol spanning heeft de wereld zitten wachten op de eerste generatie Vax-babies, en dan zijn ze nog te vroeg geboren ook. Dat staat echter niet in het verhaal. Op 5:20 en 5:47 al “drie maanden oud”.
  Stel: de moeder is 31 dec 2020 gefukkzineerd. Op 1 jan raakt ze zwanger. Dan is de baby 9 maanden later op 3 okt 2021 ongeveer 3 dagen oud, vermits hij 3 maanden eerder geboren is. Ik doe er maar een hele zak zout bovenop.

 3. Hoe kunnen er nou beelden zijn van een 4,5 maand oude baby, die begin dit jaar verwekt is. Duurt toch 9 maanden voordat ze geboren worden? Dus ze kunnen nu pas net geboren zijn…

 4. Het fenomeen Black Eyed children bestaat al jaren. Oorzaak onduidelijk. Nu dus meer van dergelijke kinderen van gevaccineerde ouders. Overigens is het snelle functioneren niet abnormaal. Ik had een kind die kroop direct na geboorte en liep achter stoel met 5 mnd. Hij was laat met rollen en het babykruipen sloeg hij over. Kinderen die met 9 mnd kunnen lopen zijn er bij mijn weten altijd geweest. Die zwarte ogen houdt me al jaren bezig.

 5. Het kan wel waar zijn, maar op dit moment is het een Broodje Aap, want die kinderen kunnen niet nu al 3 maanden oud zijn. Doe je eigen berekening en vraag je af hoe het mogelijk is. Hier intuinen is een beetje hetzelfde als in die gifspuit trappen. Je moet je afvragen waarom ze beweren dat die kinderen al 3 maanden oud zijn, terwijl dat helemaal niet kan! Valse informatie verspreiden helpt ons doel echt niet…. Net hoorde ik op de radio dat de rechter de discriminatie over de QR code heeft afgewezen. Dus dat is ook al weer een tegenzet.

 6. Gertrude : Bij mij bijna hetzelfde, mijn zoon draaide zich om in zijn bedje met 8 dagen ! Liep de box rond aan de buitenkant met 7 maanden. liep LOS met 9 mnd en 1 week. Overigens komt dit vaker in onze familie voor. Ook ikzelf liep met 9 maanden. Ik heb overal foto `s van, dus bewijs.
  Dus op zich is dat snelle bewegen niet heel erg gek vind ik, ……alleen die OGEN, dat is zeker vreemd ja……Ben benieuwd wat er ten aanzien van die zwarte ogen nog aan informatie gaat binnen komen, de komende tijd…..want hoe zit het met het ZIEN ???
  We gaan het afwachten………..
  ( er is nog iets anders, wat ik ZEER GRAAG zou willen weten :
  ik wil graag foto `s zien VAN DE BINNENKANT van de handjes , van deze zwart-ogige baby `s ??? )

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in