Een Canadese verslaggeefster van een televisiestation in Edmonton heeft zondag een medisch incident gehad terwijl ze live verslag deed.

Jessica Robb, een verslaggeefster voor CTV Edmonton, deed verslag vanaf straat toen ze problemen kreeg met haar woorden. Ze verontschuldigde zich en zei dat ze zich niet goed voelde. Net toen de camera werd uitgeschakeld, leek ze op het punt te staan in te storten, schrijft JD Rucker.

Kijk:

De zender meldde dat ze rust en herstelt na het incident. Er werden geen andere details vrijgegeven.

Zoals journalist Keean Bexte al aangaf in een Tweet, is Bell het bedrijf dat eigenaar is van CTV. Zij eisen Covid-19 “vaccins” voor alle werknemers.

https://twitter.com/TheRealKeean/status/1612275241585364993

Het is altijd belangrijk op te merken dat we geen bewijs hebben dat de Covid-“vaccins” hebben bijgedragen aan het medische incident. Maar het is evenzeer noodzakelijk dat we de vraag blijven stellen, omdat niemand in de bedrijfsmedia dat ooit doet. Ze berichten al dan niet überhaupt over het incident, en steevast worden in geen enkel verslag de woorden “Covid” of “vaccin” genoemd.

We krijgen kritiek omdat we altijd vragen: “Waren het de vaccins?” We blijven vragen tot we antwoorden krijgen. Met de sterke stijging van het aantal verdachte incidenten in de afgelopen week lijkt het erop dat we die vraag elke dag zullen stellen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Plotseling en onverwacht: Minstens 11 vakantiegangers dood op Italiaanse stranden in slechts 24 uurVolg Frontnieuws op Telegram

  Vaccin najagen

Lees meer over:

Vorig artikelIs Poetin een samenzweringstheoreticus?
Volgend artikelBiden’s existentiële angst in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Nu komt het Algemeen Desinformatie blad weer met zo’n angst artikel om mensen van het gas af te krijgen. Of dekken ze zichzelf weer in? Benieuwd hoeveel schapen in deze leugen trappen. Nederlandse media moeten zich kapot schamen dat ze zich laten gebruiken om dit soort stukken te plaatsen. Leugens worden waarheid en de waarheid desinformatie.

  “Ze zeggen ook dat er aanwijzingen zijn dat dit soort luchtvervuiling een nadelig effect kan hebben op de hersenontwikkeling bij kinderen.”
  ” Volgens Clasp is het effect van koken op gas hetzelfde als dat van meeroken van sigaretten.”

  Nu de hersenschade één van de nevenschade is van de vaccins dekken ze zichzelf nog maar weer een keer in. Net als dat je hartschade kan krijgen van het kijken van de film ‘Avatar’.

  https://www.ad.nl/gezond/tienduizenden-kinderen-hebben-mogelijk-astmasymptomen-door-koken-op-gas~a1d42367/

  • Ja, ze willen van het gas af,nou, dan heeft de wetenschap ineens onderzocht dat kinderen astma kunnen krijgen van het gasfornuis! Het valt ook niet zo’n klein beetje op! Aardgasverbranding is zo schoon als iets, hoe kun je daar nou ademhalingsproblemen van krijgen? En over roken en open haardvuur wordt niks gezegd!

   • Je moet je als krant / journalist kapot schamen. Vroeger werden mensen Journalist om de waarheid boven tafel te krijgen. Tegenwoordig om simpel geld te verdienen en het onder het tapijt te vegen.

    • Dit is Operation Mockingbird, wat al sinds de jaren 50s bezig is, vroeger werden al vele leugens verteld, alleen was het niet zo extreem als nu, nu is het in warp speed gezet, en waarom ook niet de meeste geloven toch alles wat de regering en hun “experts” zeggen, en ja alle nieuws stations werken voor de regering nou.

     Daarom moet je alles was je zie leest of hoor met een korreltje zout nemen, en al helemaal als het uit NASA komt, wat bestaat grotendeels uit nazi’s, Operation Paperclip.

     Vergeet niet dat de geschiedenis wordt geschreven door overwinnaars, en VEEL van die overwinnaars waren slechteriken.

     • “De bewuste en intelligente manipulatie van de georganiseerde gewoonten en meningen van de massa’s is een belangrijk…
      element in de democratische samenleving.

      Zij die dit onzichtbare mechanisme van de samenleving manipuleren, vormen een onzichtbare…
      regering die de ware heersende macht van ons land is. …We worden geregeerd, onze geest wordt gevormd, onze smaak…
      gevormd, onze ideeën voorgesteld, grotendeels door mannen waar we nog nooit van gehoord hebben.

      Dit is een logisch gevolg van de manier waarop…
      onze democratische samenleving is georganiseerd.

      Grote aantallen mensen moeten op deze manier samenwerken om…
      samen te leven als een soepel functionerende samenleving. …In bijna elke handeling van ons dagelijks leven, in de sfeer…
      van politiek of zaken, in ons sociaal gedrag of ons ethisch denken, worden we gedomineerd door het relatief kleine…
      die de mentale processen en sociale patronen van de massa begrijpen.

      Zij zijn het die trekken aan…
      die de publieke geest controleren. – Propaganda door Edward L. Bernays

   • Laat ze dan eerst teflonpannen verbieden als ze zich zo druk maken om ons. Als een klein vogeltjes in de buurt van de keuken is sterft deze door de dampen.

 2. Suddenly onwel; 🥳 net iets anders
  Zoveelste ‘ bewijs’ voor mij dat dit opgezette acties zijn
  1. Live, bestaat mi niet in tv wereld
  2. Ze kan in 43.200 minuten zich onwel voelen in 30 dagen . Voor de camera live’ nog wel gaat het niet goed.
  3. Zal mogelijk een gouden kip zijn voor de media / planners hoax , een uitverkoren actrice. 🏝

 3. als je de vraag niet mag stellen weet je al genoeg.
  zolang niet bekend is waar de oversterfte vandaan komt is de enige logische verklaring geldig tot het tegendeel bewezen word. en dat kunnen ze dus niet bewijzen, want alle kritiek en vragen worden geblokkeerd.
  voorlopig mag je het hier op houden: de oversterfte komt hoogstwaarschijnlijk van de klonterprikken.

 4. In de periode voor die prikken zag je dit nooit en na die prikken aan de lopende band, goh, waar zou het toch aan kunnen liggen?

  • @Mischa, we zagen het wel maar dat was echt puur MK Ultra gerelateerd. Dit soort verschijnselen dus half wegvallen en lijken te hallicuneren… zoals Wendy Williams hier meemaakte: https://www.youtube.com/watch?v=ynsuP5jDYYM maar dat was (en zal nog steeds zo zijn) MK Ultra gerelateerd.

   NU zijn de EN MK Ultra gerelateerd EN INJECTIE SCHADE gerelateerd…. dus moeilijk te onderscheiden. Hebben ze goed bedacht…. De mensen die vatbaar zijn voor MK Ultra behandelingen ( is vaak Hollywood en testpersonen) zijn ook de mensen die voor de chemische injecties gegaan zijn….. de link zie ik sws wel…

   • @Lee, MK Ultra gaat wel verder dan dat. Het is een uitgebreid CIA proces om vaak eenlingen of al labiele mensen vreselijke dingen te laten doen. Ze worden uitgezocht,aangespoord,opgestookt, benaderd via internet en zelfs via pop ups met bv : “kill m all” en bij succes dus happen van slachtoffer voorzien van bv wapens en munitie door de CIA. Eeen mass shooting is vaak het gevolg. En dit is niet eens alleen CIA, de NCTV houdt zich hier ook al een tijdje mee bezig….👋 Hoi landveraders…

 5. Best Griezelig… alsook Nu in België de ene familie Moord na de andere..Véél doden in het verkeer..OM ONBEKENDE REDENEN ALLEMAAL COVID-MOORDEN..!!! GOED GEKEURD DOOR ONZE REGERING….!!!!!! België…🤔🤔🤥😡

  • Bedankt voor de link. Ook gelijk gezocht wat MK UlTRA is. Ik leer hier zo veel!! Bedankt! Frontnieuws en lezers die reacties schrijven!

 6. Denk dat Jessica een klassiek wegdraaiertje kreeg zoals alle anderen voorgangers…en nu barcode 060606 op de kist heeft…

  • Het digitale betalingssysteem op basis van nanotechnologie waarmee de illuminati de mensheid wil in rommelen kreeg in 2019 van de Amerikaanse patentautoriteiten het nummer WO2020060606.

 7. Het is altijd hetzelfde met de “onverklaarbare” oorzaken die mensen oplopen sinds ze de Covid prikken verplicht moesten nemen. Net zoals autopsie verboden is te doen bij een overleden persoon. Denken ze nou echt dat mensen dom zijn. Geld dekt niet alles!

 8. Bij het volledig verbranden van koolwaterstoffen, komen 2 dingen vrij: co2 en h2o. Beide zijn niet schadelijk voor mens of milieu. Behalve als je naar de fakestream media luistert.

 9. deze bleke droge doos was al niet het toonbeeld van een gezonde germaanse vrouw in de werpleeftijd…dus opzouten met die zooi!

 10. Ja ze blijven maar doorgaan met het dom volk bang te maken en het ergste is je kan ze met de feiten niet het laten inzien en waar ik het dan over heb zij ook nog mensen die in de zorg werken, en over het gas kan ik alleen maar zeggen dat bij ons thuis meer dan twintig jaar op butagas gekook hebben en er is nog nooit iemand ziek van geworden, maar nu sterven er veel mensen van de gasprijzen en kou maar daar hoor je dat links tuig niet over, let op links en Rutte zijn de nieuwe klimaat moordenaars van deze eeuw jullie gaan eraan dom volk of het nu is van de giftspuit of van de energie prijzen , of zelfs van de honger en jullie hebben er zelf om gevraagd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in