“Raadsel”: Corona-uitbraak bij gevaccineerden in verpleeghuis

2
3253

In een bejaarden- en verzorgingstehuis in Stelle-Wittenwurth (district Dithmarschen, Duitsland) zijn 25 positieve gevallen van Corona geregistreerd. Het tehuis is verrast omdat iedereen ingeënt is, bericht politikstube.com.

Volgens de exploitant zijn bijna alle bewoners en werknemers in februari en maart gevaccineerd met het Biontech-vaccin. De Corona-uitbraak is voor hem dan ook een raadsel, aldus facilitair manager Horst-Dieter. Het district Dithmarschen staat via de universiteit van Kiel in contact met het Robert Koch-Instituut om meer te weten te komen over de mogelijke oorzaken van de uitbraak. Een woordvoerder van het district zei dat ze nog steeds wachten op een reactie.

Meer dan tien dagen geleden waren de eerste bewoners positief getest. Intussen zijn er volgens Toedter 18 ziek geworden, twee van hen liggen in het ziekenhuis en twee anderen zijn reeds hersteld. Vijf werknemers waren ook positief getest, maar één was al hersteld. Alles bij elkaar waren de ziektes mild, volgens de manager van de faciliteit.

Alle 50 werknemers zitten in de zogenaamde werkquarantaine. Zij mogen alleen in bepaalde gebieden blijven, bijvoorbeeld de plaats van het werk, de weg naar het werk en hun eigen vier muren. De 55 bewoners zijn nu afgezonderd in hun kamer.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Amerikaanse arts: meer mensen na vaccinatie op de spoedopname dan COVID-19 geïnfecteerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Trudeau geeft toe dat het echte doel van zijn Noodwet bevoegdheden is dat Canadezen de "gevolgen" van "de wet overtreden" leren

2 REACTIES

  1. De samenwerking met het beruchte Robert Koch-Instituut is een garantie dat het waarschijnlijk nooit aan de gen-modificatie zal liggen. Dat alle ziektes “mild” waren hangt af van de definitie van wat mild inhoudt. Mild van vandaag kan dood morgen zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here