Via Twitter

Voormalig UKIP-leider Nigel Farage gaat door met graven en onthullingen over de voortdurende illegale immigratie naar Groot-Brittannië, ondanks zijn recente vertrek uit de EU. Deze vrijdag toont hij een video van hoe een groep migranten gemakkelijk het land binnenkomt en smadelijk grijnslachen naar de camera.

Farage is weer eens naar Dover geweest waar de veerdienst gewoon doorgaat. Het filmpje laat zien hoe de migranten, vergezeld van hun smokkelaar, gelukkig en zonder problemen het Verenigd Koninkrijk binnenkomen.

In zijn tweet schrijft Farage dat de man in het groene shirt de smokkelaar is van de illegale migranten die na de boottocht geld heeft gekregen en is verdwenen voordat de politie kwam opdagen. De overduidelijk welvarende migrant die in de camera lacht, is tegelijkertijd aan het bellen.

Frontnieuws heeft onlangs geschreven over hoe Farage het luxe bestaan van illegale migranten in het Verenigd Koninkrijk onthulde in viersterrenhotels met speciale rondleidingen waar anderen alleen maar van kunnen dromen.

Nigel Farage blijft het luxeleven van illegale migranten blootleggen

Voorheen is ook vermeld hoe nu steeds meer Tunesiërs in Italië aankomen en meer op welvarende toeristen lijken dan op vluchtelingen.

Hier landen ‘vluchtelingen’ in Italië aan – met hond, smartphone en sieraden

Blame the victim - Verkrachtingsslachtoffer moslim grooming-bende: "Veel beledigingen van linksen en radicale feministische academici online"

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here