Pixabay

De gegevens over de CV19 biowapenvaccin zijn bekend en het is glashelder dat het geen enkele persoon heeft geholpen. Het is zelfs zo dat de CV19-vaccin enorme sterfte en invaliditeit veroorzaakt, en dat zal nog jaren zo doorgaan, schrijft Greg Hunter.

Catherine Austin Fitts (CAF), uitgever van The Solari Report, financieel expert en voormalig Assistant Secretary of Housing (Bush 41 Admin.), zegt:

“Ik zei letterlijk op de eerste dag, lang voordat ze een vaccin hadden, maak je geen zorgen over Covid, maak je zorgen over de injectie. Ik zei dat meteen omdat ik het kon zien aankomen. Het doel van dit ding was om mensen geïnjecteerd te krijgen. Het andere doel was om een enorme hoeveelheid activa te stelen, en daar zijn ze goed in geslaagd. De realiteit is dat u hier niet doorheen kunt navigeren tenzij u onder ogen kunt zien wat het is. Het is geen vergissing en het is geen verraad. Iemand probeert u te vermoorden en het is uw taak om uit te zoeken hoe u ervoor kunt zorgen dat dat niet gebeurt. U moet reorganiseren hoe u uw tijd beheert en hoe u uw geld beheert, waarbij rampkapitalisten op u afkomen en geld kunnen verdienen aan het doden van u.”

Het nieuwste plan van deze kwaadaardige demonen om u van uw leven en geld te scheiden is iets wat CAF “Pharma Food” noemt. CAF en consorten hebben een diepe duik genomen in bedrijven die “biotech op uw bord” leggen. Spoiler alert – dit heeft niets te maken met de welwillende taak om de massa te voeden, het gaat over het gebruik van voedsel om de massa te controleren.

  Wat wij van de oude Spartanen kunnen leren over moed

CAF legt uit: “Ik zeg altijd tegen mensen dat ze in hun lokale verse voedsel moeten investeren, niet omdat je geld wilt verdienen, maar omdat je geen insecten wilt eten. Je wilt geen in een laboratorium gekweekt vlees eten. “Pharma Food” is een van de meest beangstigende rapporten die we ooit hebben geschreven. We houden er niet van om mensen bang te maken, maar u moet eens zien hoeveel geld er omgaat in het creëren van de capaciteit om u dingen te voeren die u in geen miljoen jaar zou willen eten. Dit is serieus. Ze proberen volledige controle over het voedselsysteem te krijgen. Dit omvat ook het leveren van voedsel vanuit een fabriek en niet vanuit een boerderij.”

CAF zegt verder: “Als we onszelf kunnen onderhouden met ruilhandel, zal de controle over financiële transacties niet werken. Daarom is voedsel zo belangrijk. Je moet voedsel controleren, want als je voedsel controleert, kun je controle krijgen over financiële transacties… Als je kijkt naar de durfkapitaalinvesteringen, dan is het absoluut onlogisch dat ze zoveel geld uitgeven voor een consumentenproduct dat niemand wil.” CAF zegt dat wat er zou kunnen gebeuren is dat de demonische machten u zouden kunnen verplichten om hun fabrieksmatig geproduceerde “Pharma Food” te eten. Daarom dringt CAF er bij iedereen op aan om serieus echt voedsel te verbouwen en te kopen zonder dat bedrijven en Big Pharma tussen u en uw tafel komen.

CAF praat ook over de Fed, CBDC (Central Bank Digital Currency), de Fed-vergadering in Jackson Hole, de vlijmscherpe accurate vernietiging in Maui en hoe u terug kunt vechten en in leven kunt blijven in een wereld waarin mensen manieren bedenken om u te vermoorden voor geld.

  "Je ziet je benen, maar je voelt ze niet staan of liggen" - Hardcore vaccinfanaat meldt bijwerkingen van BioNTech-Pfizer vaccinatie

Er staat nog veel meer in het 1 uur en 3 minuten durende interview.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mike Yeadon – Tijdschema naar TirannieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBill Gates laat plotseling narratief over klimaatdoom varen nu bevolkingen terugslaan tegen globalisme
Volgend artikelDe-dollarisatie: BRICS-landen verkopen massaal Amerikaanse staatsobligaties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. We zijn in oorlog met pestkoppen die ons intimideren om ons vergif te laten injecteren tegen fake virussen en gif (E-nummers) te laten eten en drinken en nu willen ze ons insecten en fake voedsel laten eten. Ondertussen besproeien ze ons als ongedierte en hebben ze een netwerk gebouwd van ongezonde straling en gevaarlijke frequenties. En ze maken alles electronisch zodat alles centraal aanstuurbaar wordt. Ondertussen creëeren ze crisissen om 1 voor 1 al onze rechten mee af te nemen. We leven in een piramidespel en we hebben niet eens door dat wij het in opdracht van hun GELD allemaal zelf ontwikkelen en bouwen en handhaven en uitvoeren. Wij zijn joden die hun eigen vernietigingskampen bouwen en zichzelf keurig opruimen. De elites bovenaan de piramide hoeven alleen maar een opdracht te geven en het komt vanzelf onderin de piramide tot een gevolg.

  De meesten hier weten hoe het zit, ik schrijf dit om zelf overzicht te krijgen en tot een slotsom te komen wat dit nou eigenlijk van mij vraagt. Ik kom er op uit dat we het helemaal totaal volledig zelf moeten gaan doen. Geen leiders meer, allemaal obv persoonlijk leiderschap uit liefde een nieuw begin maken.

  • Hoi Let God,

   Ik raad je van harte aan om het interview te beluisteren en daarna haar site te bezoeken. Ze geeft talloze tips wat je zelf kan doen. In het gratis deel van haar website nog meer. Ik noem er een paar maar lang niet allemaal

   – Betaal alles wat je met cash kan betalen met cash
   – Koop alles wat je kan zo decentraal mogelijk en zoveel mogelijk niet bij multinationals. Voedsel is een heel belangrijke. Knoop met zoveel mogelijk van die ondernemers banden aan.
   – Stemmen heeft geen zin maar wordt wel actief in de lokale politiek, je kan daar meer invloed hebben dan je denkt. Zeker als je medestanders hebt.
   – Doe zo vaak mogelijk niet mee aan dingen die verplicht zijn maar niet afgedwongen kunnen worden als genoeg mensen niet mee willen doen. Loop in de voorhoede om anderen te laten zien dat ze er mee weg kunnen komen.
   – Als je spaargeld hebt, zet het niet op een spaarrekening maar investeer het in je lokale omgeving. Bijvoorbeeld, als een boer zeg een 1k lening nodig heeft en je hebt wat geld. Leen hem/haar dat tegen betere voorwaarden dan de bank dat geeft en je vangt ook betere voorwaarden dan de bank je biedt. Zeker als je al een persoonlijke band als klant hebt opgebouwd met die onderneming / persoon kan dat de band versterken. Ook al kan de boer in dit voorbeeld je niet terug betalen kan je altijd een deal sluiten dat je het terugkrijgt in de vorm van fruit, groenten, vlees, eieren, kaas, whatever.
   – Om maar bij het voorbeeld van boeren te blijven. Zeg je bent onderwijzer. In de zomer is iedereen met verlof. Terwijl boeren sommige dingen van het land moeten halen. Help ze maar dan in ruil voor x kg groenten en/of fruit de komende maanden. Ruilen zoals dat kan men nog steeds niet belasten. Je loon is dus veel hoger voor jou en veel lager voor de boer. Dit omdat er geen loonbelasting, btw etc over geheven kan worden/

   Op die manier help je mee aan het creeeren van een paralelle economie. Als je dan de lokale politiek nog een beetje kan beinvloeden ben je lekker bezig als een disruptor.

   Gewoon een paar praktische tips waar ik al mee bezig ben. Niet allen zijn even ver gevorderd maar je moet ergens beginnen!

   Ik hoop dat ik je wat inspiratie heb gegeven mbt wat je in het echte leven kan doen. Realiseer je ook dat je de wereld niet perfect kan maken en alleen een positieve invloed kan zijn op je directe omgeving. Degenen buiten die omgeving kan je niets voor doen.

   Sommigen hier beschuldigen me van daarom een facist te zijn. Dit omdat ik iedereen het beste wens maar ze niet wil helpen en ik vind dat ze zichzelf maar moeten helpen. Dat is het lot dat je overkomt als je voor jezelf opkomt en voor je omgeving maar verder niemand wil helpen middels de staat.

   Ik hoop dat dit je een paar handvaten geeft.

   Groeten,
   Hugo

 2. Ben ik helemaal met je eens. Ik denk dat we al best lang geen leiders meer hebben. We moeten het idd zelf doen, ik denk dat dat vooral bestaat uit weigeren wat we niet willen. Zoals met de Covid prik. Dus niet meegaan in de klimaat en Woke onzin. En (denk ik) het belangrijkst, weigeren gebruik te maken van digitale ID en CBDC. Als ze dat erdoor hebben kunnen ze ons opsluiten in 15 minuten steden.

   • De MH17 is niet gecrashed in UA. Wat daar naar beneden gekomen is zat vol met lijken van Asiatische mensen vol met conserveermiddelen. Geen bloed waargenomen door de lokale Donbass bevolking maar wel een sterke chemische geur zoals gebruikt bij het prepareren van lijken.

    Het is allemaal nog veel gekker dan we denken.

 3. Inderdaad Nee zeggen, zoals boer Koekoek vaak zei “wij durft wel nee zeggen”, hij was ook een vrijmetselaar en had wat meer inzicht achter de schermen en dat ging hem te ver, ook nu kom ik steeds weer mensen tegen die overtuigd zijn dat de aarde overbevolkt is, ook jonge mensen.
  Dus om de mensheid te laten overleven moet je er zeven miljard dood maken, rare overtuiging, dood maken om te overleven, maar zover komen ze dan niet meer, gehersenspoeld.

 4. “Ik zei letterlijk op de eerste dag, lang voordat ze een vaccin hadden, maak je geen zorgen over Covid, maak je zorgen over de injectie.”
  ja, dat zei ik ook toen. en, bleek later, met mij velen.
  het is wel goed om te zien dat er steeds meer mensen zijn die het door hebben.

 5. Er zijn nu toch eenmaal teveel mensen
  Owhh wat vreselijk allemaal dat dit gebeurd.
  Och een voordeel onvruchtbaar zowel man als vrouw scheelt weer en spiraaltje.of een morning afther pil
  Had eerder een oplossing gehad voor mijn cup, en wat minder grote kont, misschien kunnen ze dit in de toekomst wel makkelijk transporteren

 6. Het blijkt al vanaf 2021 volgens de EU verordeningen toegestaan om insecten in voedsel te verwerken. Zelfs in vlees waarvan je zou denken ‘dat kan daar niet inzitten’ kan het ook daar in worden verwerkt! Maar zoals we wel konden verwachten hoeven fabrikanten de beestjes niet met de reguliere naam te vermelden en dus gebruiken ze van die tong-brekende namen waar je wellicht ook nog een vergrootglas bij nodig hebt om het te kunnen lezen 🥴. Hier is een vid van Kla.tv die het toelicht, https://www.kla.tv/25659

 7. Oncoloog geschokt: ‘Dit is iets wat ik nog nooit eerder in mijn carrière heb gezien’

  Steeds vaker hoor je de term ‘turbokanker’ voorbijkomen. Het gaat daarbij om agressieve kankers bij mensen die zijn gevaccineerd tegen corona, zei oncoloog William Makis in gesprek met Del Bigtree.

  Deze kankers worden vastgesteld bij jonge mensen: twintigers, dertigers, veertigers. De jongste patiënt waarover hij heeft bericht, was een 12-jarige jongen die één Modernaprik had gekregen. >>>

  https://www.ninefornews.nl/oncoloog-geschokt-dit-is-iets-wat-ik-nog-nooit-eerder-in-mijn-carriere-heb-gezien/

 8. 🫣 UNTOLD MEANING of Spiritual Awakening! + Dangerous Money Mindset 💰

  Most people have no idea about the meaning of a true spiritual awakening 🌟.
  It’s not what you think! You will need to know this for the treacherous times ahead.
  PLUS! Are you harboring a dangerous money mindset that only serves to empower the controllers to take us over completely?

  Don’t miss this! You need to check in with your money mindset before it’s too late 😳💰https://youtu.be/04tYUGHFzeA?si=o4bX4aRaL2-aoNWS

  5 Signs when Your ABOUT To SHIFT Timelines 😱 | New Earth, Ascension
  https://youtu.be/d2BMxZewR0A?si=JsFt-PUB68xm0iA4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in