Opmerkingen over Wuhan als bron voor COVID-19

4

De mainstream media staan bol van berichten over de mogelijkheid dat het COVID-19 virus is vrijgekomen uit een laboratorium in Wuhan, China, en de Amerikaanse Republikeinse partij gebruikt deze ongegronde beschuldiging als een middel om haar anti-China agenda te bevorderen, schrijft emanuelprez.com.

Donald Trump heeft onlangs de eer opgeëist China te hebben geïdentificeerd als de bron van het virus en hij eiste 10 biljoen dollar schadevergoeding.

De Biden-regering heeft een onderzoek geëist naar de laboratoria in Wuhan, maar aangezien hij ondoorzichtige, omkoopbare inlichtingendiensten de leiding heeft gegeven, en geen verantwoordelijke internationale onderzoeksteams heeft opgericht, garandeert hij dat we een gepolitiseerd en betekenisloos rapport zullen krijgen.

Het hele circus is bedoeld om de bevolking zo lang mogelijk af te leiden van de werkelijke oorsprong van deze crisis: het streven van een handjevol superrijken om een gehypte “virus”-pandemie te gebruiken als middel om de regering, de medische wereld, onderzoeksinstituten en de media voorgoed te gronde te richten en een Brave New World te creëren waarin de “feiten” die als basis dienen voor beleidsbeslissingen in het geheim door hen worden bepaald, zonder dat zij aan wie dan ook verantwoording hoeven af te leggen. Zij kunnen nu naar believen cijfers verzinnen over het aantal mensen dat aan COVID-19 lijdt en niemand kan hun ongelijk bewijzen in welke mediabron dan ook die de meeste burgers kennen.

Zij dicteren het beleid, of het nu gaat om lockdowns, quarantaine, mondkapjes of vaccins, in het geheim en bevelen vervolgens het Congres, het Witte Huis, of onderzoeksinstituten en prestigieuze kranten, om hun mandaat op te volgen. Deze radicale verandering van het landschap van de besluitvorming in de Verenigde Staten is de dodelijke uitkomst van de COVID-19. Het is een verschuiving die, als de burgers de aard ervan niet kunnen doorzien, fataal zal zijn voor de natie.

Hoewel het heel goed mogelijk is dat een deel van de sterfgevallen die aan COVID-19 worden toegeschreven het gevolg zijn van het gebruik van biowapens (of die nu van Amerika, China of andere landen afkomstig zijn). Maar de media proberen die vraag helemaal niet te onderzoeken. In plaats daarvan is de berichtgeving over COVID-19, en het Wuhan Lab, zeer gebrekkig en in de eerste plaats bedoeld om hysterie en verwarring te zaaien, en om de bevolking als geheel dom te houden.

  Viganò: Globalisten hebben oorlog in Oekraïne aangewakkerd om de tirannie van de Nieuwe Wereldorde te vestigen

De superrijken zijn grotendeels geslaagd in deze opzet en betalen momenteel erkende “deskundigen” om allerlei zinloze debatten aan te wakkeren over de bron van de uitbraak, de aard van de overdracht en de juiste behandeling – alles wat er maar op wijst dat de rijken, en de door hen gecontroleerde investeringsbanken, geen rol hebben gespeeld in deze zwendel.

Hoewel COVID-19 in veel academische tijdschriften wordt behandeld, is dit virus zelf nooit aan een rigoureus wetenschappelijk onderzoek onderworpen en onder geleerden bestaat er veel twijfel of de aan COVID-19 toegeschreven ziekten het gevolg zijn van dat specifieke virus, of van een aantal andere virussen, of zelfs andere ziekten.

De verwarring over COVID-19 is reëel. Zij is niet het gevolg van een virus, maar van een diepe corruptie in de gehele wetenschappelijke gemeenschap (globaal), zozeer zelfs dat wij de feiten niet meer kunnen vaststellen. Het meeste medische onderzoek wordt tegenwoordig gefinancierd door bedrijven die op een of andere manier verbonden zijn aan Wall Street – of het nu gaat om directe financiering van onderzoek, of steun voor de donaties van onderzoeksinstituten.

De flagrante acceptatie door wetgevers van zeer gebrekkige wetenschap, en de misdadige manier waarop zij de vernietiging van het kostbare leven van kinderen vergemakkelijken, zelfs aanmoedigen, door ongerechtvaardigde lockdowns, het dragen van mondkapjes, en sociale distantie, is meer dan genoeg reden om te eisen dat elke politicus die betrokken is bij het doordrukken, of het herhalen, van het verhaal van een COVID-19 pandemie aftreedt en strafrechtelijk vervolgd wordt.

Ik wil niet suggereren dat China niet betrokken was bij deze neppandemie. De Chinese regering is, net als elke andere regering, vanaf het begin in dit volstrekt ongeloofwaardige verhaal getrapt. Waarschijnlijk heeft Beijing dit gedaan omdat multinationale investeringsbanken en de superrijken China net zo in een wurggreep hebben als de Verenigde Staten, Frankrijk, Rusland of Japan.

  West-Europa staat nu voor "TOTALE FINANCIËLE INEENSTORTING" - deskundigen en analisten luiden dringend de alarmklok

We leven in een wereld die anders is dan drie jaar geleden, en ongekend is in de geschiedenis van de mensheid. Onze eerste taak is om dit feit te accepteren. De corrupte media en politieke cultuur van de Verenigde Staten kunnen ons onmogelijk helpen begrijpen hoe onze wereld in elkaar zit.

Het doel van de recente media-aandacht in de Verenigde Staten is China als doelwit aan te wijzen, als de boosdoener, om dit een conflict tussen naties te laten lijken.

Voor de superrijken die dit project leiden, soms aangeduid als de “Great Reset” is dat precies wat zij willen. Voor hun plannen zijn natiestaten irrelevant. Maar ze zijn wel een middel om wereldwijde samenwerking te belemmeren.

Het primaire conflict achter COVID-19 is tussen klassen: tussen een klein handjevol wereldelites en de rest van de mensheid.

Hoewel de poging om China overal de schuld van te geven een slinkse truc is, bedoeld om af te leiden en ongetwijfeld om grote geheime inlichtingenbudgetten veilig te stellen, zijn Chinezen ook nauw betrokken geweest bij de bevordering van deze COVID-19 operatie, wat men “de gecontroleerde afbraak van de wereldeconomie” kan noemen. Er zijn ook Chinese superrijken die de “Great Reset” agenda steunen. Bovendien heeft China de afgelopen twintig jaar zijn eigen corrupte militair-industriële complex laten groeien, dat opzettelijk veiligheidskwesties verdraait om zijn budgetten te vergroten.

Er is maar één uitweg uit de COVID-19 hal van spiegels. We moeten erkennen, hoe pijnlijk het ook is om dat te doen, dat het hele bestuurssysteem in de Verenigde Staten, en in de meeste landen in de wereld, nu zo door en door corrupt is dat het niet in staat is de feiten te beoordelen en een positief, wetenschappelijk antwoord te formuleren.

We kunnen de weerzinwekkende bereidheid waarmee honderden medische deskundigen (niet alleen Bill Gates’ favoriete volgeling Anthony Fauci) naar voren zijn gestapt om sociale distantie, lockdowns, mondkapjes en vaccins te steunen zonder het minste wetenschappelijke bewijs, niet aanpakken tenzij we nog een soortgelijke tragedie onder ogen zien.

  Tuckers reis naar Rusland maakt de Deep State doodsbang!

We moeten eerst teruggaan naar de oorspronkelijke aanval op de wetenschap in Amerika die twintig jaar geleden plaatsvond en die deze COVID-19 pandemie mogelijk maakte.

COVID-19 zou niet mogelijk zijn geweest als we niet het slachtoffer waren geweest van een intensieve anti-wetenschapscampagne na het 9.11 incident.

Na de “aanslagen” van 11 september 2001 op het World Trade Center en het Pentagon, stapten honderden wetenschappers naar voren om te beweren dat het mogelijk was dat twee wolkenkrabbers (drie, WTC 7 stortte ook in), gebouwd van staal en gewapend beton, gelijktijdig tot stof zouden instorten, nadat ze door twee vliegtuigen waren geraakt.

Dat argument zou een natuurkundeles op een middelbare school niet doorstaan, maar Harvard-professoren en de overgrote meerderheid van de publieke intellectuelen slikten dat verhaal met graagte, haaks op de feiten.

Het was een moreel bankroet in Amerika en een diepe corruptie van onderwijs en wetenschap, die het mogelijk maakte voor miljoenen om een belachelijke samenzweringstheorie te accepteren als de gangbare verklaring voor het 9.11 incident. Moet het ons dan verbazen dat twintig jaar later zovelen bereid zijn om een nog belachelijker verhaal te accepteren?

Wanneer beginnen we vooruitgang te boeken? Wanneer kunnen we deze COVID-19 nachtmerrie achter ons laten?

Dat kunnen we alleen als we inzien dat het hele systeem tot in de kern corrupt is en dat we moeten overgaan tot een revolutionaire wederopbouw van instellingen, cultuur en gewoonten die ons uiteindelijk menselijker en intellectueel rigoureuzer zal maken en ons ook zal terugvoeren naar de waarden van onze grondwet.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Aartsbisschop Viganò over de Great Reset: “Een synarchy waarin het bevel in handen is van een paar gezichtsloze tirannen die dorsten naar macht”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet Wuhan “lab-lek” verhaal: meer angstporno
Volgend artikelIgnorant en kwaadaardig – de manie voor het vaccineren van kinderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Wat voor een onzin allemaal wat die elite doen om macht te verkrijgen en dat over de rug van de mensheid hopelijk is dat niet waar anders is voor mij de bom gebast ik zal ik mij zonder slacht of stoot laten overkomen tand om tand oog om oog is mijn motto.

 2. De waarden van onze grondwet ??
  Die bestaat officieel al lang niet meer .

  De “STAAT DER NEDERLANDEN” heeft met de vlucht van Wilhelmina naar Engeland opgehouden te bestaan op 18 mei 1940

  Omdat koningin Wilhelmina (door met haar regering op 13 mei 1940 te vluchten naar Engeland) vrijwillig afstand heeft gedaan van de troon.

  https://www.burgerfront.nl/het-bedrog-en-waarom-jouw-rechten-niet-aan-wetten-getoetst-mogen-worden/

  Wij hebben een nep koningshuis . Weg met die Oplichters !

 3. Ik ga er altijd vanuit: wie heeft er welk belang bij? En bij een …”stel dat….”
  Stel dat de Chinezen idd dat virus zouden willen lanceren; zouden ze dat dan in Wuhan doen, engelijk alle verdenkingen op zichzelf richten? Denk het niet.

  Dan; hebben de Chinezen belang erbij, de westerse samenleving, of de Chinese te ontwrichten?
  Nee.Ze hebben Chinezen nodig voor de economische opbouw, en de westerse landen voor afname producten.

  Wie hebben er WEL belang bij?
  De linksen, de NWO gekkies, de Great reset idioten, de Bilderberg groep, de farmaceutische industrie.
  Het is niet duur dat virus te maken, wat idioten om te kopen en het virus uit te zetten.
  Verwacht je iets, maar dan ook iets goeds van dat fascistische tuig dat de doodstraf 1000 maal verdiend heeft????

  Voila; het antwoord.
  ———————————–
  MH17
  Hetzelfde systeem.
  Had Rusland er belang bij? nee, integendeel; er liep al een boycot tegen Rusland
  De Oekrainse opstandelingen? Nee, dat zou sympatie kosten; daarbij: zij wisten niets van de route wijziging die op het laatste moment plaats vond.

  oekraine? Zeker wel.
  Die liet de route op laatste moment wijzigen. Dat is mogelijkheid.
  Waarom? op verzoek van Rutte.
  Indicatie en motivatie van oekraine? Economische beslissingen erna.

  moivatie Rutte? meer landen meekrijgen in EU in een boycot tegen Rusland, op verzoek van USA.

  De BUK? gewoon gekocht van lagere officieren. net zoals Tjetjenen aan Russische tanks kwamen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in