Pixabay

De berichtgeving van de media is niet langer gewoon “nieuws”. Wat we van hen ontvangen zijn zorgvuldig opgebouwde narratieven die bedoeld zijn om bepaalde agenda’s te bevorderen. Dezelfde gebeurtenis kan in feite meerdere narratieven dragen die vaak lijnrecht tegenover elkaar staan, omdat de narratieven op maat gemaakt zijn voor specifieke doelgroepen en geladen zijn met explosieve woorden en beelden die bedoeld zijn om emoties op te wekken bij die doelgroepen, afhankelijk van hun voorafgaande conditionering, schrijft Leo Hohmann.

En de verwoestende aanval op Israël vrijdagavond was geen uitzondering.

Over het “wat” valt niet te discussiëren – meer dan 600 Israëlische burgers werden afgeslacht en meer dan 2.000 gewond tijdens een brutale en brutale aanval door terroristen van Hamas. Meer dan 100 andere Israëli’s, waaronder een Israëlische militaire generaal, werden gevangen genomen en worden als gijzelaars vastgehouden.

Maar het “waarom” en het “hoe” – als in waarom nu en hoe kwamen ze ermee weg – zullen minder begrepen worden door de gemiddelde Amerikaan die meer geïnteresseerd is in wie de Packers-wedstrijd deze zondag wint of hoe lang Taylor Swift haar nieuwste vriendje zal behouden.

Hoewel weinigen het beseffen, is wat er in de nacht van vrijdag 6 oktober in Israël gebeurde een aardbeving wat betreft de impact op de wereldwijde stabiliteit, vooral vanwege de timing. De gebeurtenissen van 6 oktober kunnen niet geanalyseerd en goed begrepen worden los van alles wat er de afgelopen 18 maanden gaande is geweest tussen de VS/NAVO en hun vazalstaten en Rusland/China en hun vazalstaten. De aanval op Israël (een vazalstaat van de VS/NAVO) door Hamas (een vazalstaat van Iran, die een vazalstaat is van Rusland/China) opent een tweede front in het escalerende scenario van de Derde Wereldoorlog dat door de globalisten naar voren wordt geschoven om redenen die ik in eerdere artikelen heb gegeven, waarvan de meest recente op 25 september werd geplaatst als “De Vier van Digitalisering, Ontmenselijking, Vernietiging en Ontvolking“.

De Oekraïense president Zelensky heeft al een verklaring afgelegd waarin hij Israël steunt, terwijl hij impliceert dat Rusland verantwoordelijk was voor de Hamas-aanval. We weten niet of dat waar is, maar Zelensky zei het, dus dat maakt het waar voor de groep mensen die gelooft dat de oorlog van Oekraïne met Rusland volledig rechtvaardig en defensief van aard is.

  Gaza slaat terug

De media vertellen ons dat Hamas een sluipaanval op Israël uitvoerde en de IDF verraste.

Neem me niet kwalijk, maar het is gewoon onmogelijk dat de Israëlische defensiemacht – de technologisch modernste, meest bedreven, best getrainde veiligheidsmacht ter wereld – deze aanval niet zag aankomen. Het is ondenkbaar dat ze verrast werden.

Ons is verteld dat ze totaal verrast waren. Zelfs op de 50ste verjaardag van de laatste massale aanval op Israël, de Jom Kippoer oorlog van 7 oktober 1973, waren ze niet voorbereid op een aanval van hun aartsvijand? Ze lieten hun grens onbemand en onbeschermd achter, en die werd op 29 verschillende plaatsen doorbroken, inclusief in sommige gebieden vlak naast een internationaal muziekfestival waar toeristen uit andere landen letterlijk op enkele meters van een gevaarlijke grens met Gaza aan het feesten waren? Alstublieft. Dat geloof ik niet.

Ook voormalig inlichtingenofficier van de IDF, Efrat Fenigson, gelooft dit verhaal niet. Kijk wat ze te zeggen heeft in een bericht op het platform X.

Laat dit een les zijn voor ons allemaal, in Amerika en elders.

In mijn boek Stealth Invasion verwees ik naar documenten van de Moslim Broederschap die profeteerden over een “zero-hour-gebeurtenis”. Zero Hour kan elke gebeurtenis zijn die paniek en chaos veroorzaakt onder de massa’s, en op dat moment slaan de islamitische terroristen de handen ineen om de ongelovige aan te vallen, of dat nu Joden in Israël zijn of christenen in het Westen. Alle terreurcellen worden geactiveerd.

Sinds ongeveer 1990 hebben de Verenigde Staten meer dan 3 miljoen moslims naar Amerika geïmporteerd, meestal via legale kanalen in verband met het Office of Refugee Resettlement en andere wegen waar moslims met religieuze visa, visumloterijprogramma’s en talloze andere visumprogramma’s hierheen kunnen komen. Vluchtelingen worden op weg gezet naar volledig burgerschap binnen vijf jaar.

  In Washington en Brussel neemt de paniek toe

Ik zeg niet dat ze allemaal anti-Amerikaans zijn. Maar als zelfs maar 10 procent van hen anti-Amerikaans is, dan hebben we een probleem dat erg lijkt op dat van Israël.

Bronnen van mij in Sterling Heights, Michigan, meldden dat ze vuurwerk zagen komen van een locatie aan 15 Mile Road waar een megamoskee in aanbouw is. De moskee is nog niet eens open, maar toch gebruikten de eigenaars het terrein om hun feestelijke emoties en gevoelens van duizeligheid over het nieuws uit Israël te uiten.

Honderden kilometers verderop in Tampa, Florida, werd ik op de hoogte gebracht van een pro-Hamas bijeenkomst, waar ook jubel werd geuit over de Israëliërs die gedood waren. Moslims kwamen ook bijeen ter ondersteuning van Hamas-terroristen in de grootste steden van Amerika, New York City, Los Angeles, Boston, Philadelphia en Pittsburgh. Moslims vieren ook feest in onder andere Jordanië, Libanon, Irak, Iran en Turkije (een NAVO-lid). Deze ene gebeurtenis in Israël heeft hen getriggerd en ze zullen meer aanvallen lanceren op Joden en Christenen over de hele wereld.

Het zou dus een vergissing zijn om wat er in Israël is gebeurd te zien als iets “daarginds”.

Het kan en zal hier gebeuren. In de V.S. en veel Europese landen staan de horden niet voor de poorten, ze staan binnen de poorten, wachtend op hun zero-hour-gebeurtenis. Dit kan het zijn.

De Israëli’s waren niet voorbereid op wat er vrijdagavond gebeurde. Ze waren te comfortabel geworden, te welvarend, te lui, en misschien waren sommigen gewoon te moe geworden van het voortdurend op wacht staan met hun wapens in de aanslag. Het kan vermoeiend zijn om 24/7 op wacht te staan.

  Beëindiging van de Amerikaanse aanwezigheid in het Midden-Oosten

Misschien kregen ze een vals gevoel van veiligheid en vertrouwden ze te veel op hun regering om hen te behoeden voor dergelijke aanvallen. Als puntje bij paaltje komt, zal de regering er niet zijn om ons te redden. Niet in Israël en niet in Amerika, Groot-Brittannië, Duitsland, Italië of Frankrijk.

Net wanneer u denkt dat u in veiligheid en zekerheid verkeert, zal Satan als een dief zijn volgelingen sturen om u op de meest kwaadaardige manier aan te vallen.

Wees u ervan bewust. De Derde Wereldoorlog bulldozert onze werkelijkheid binnen. Wat er in de nacht van 6 oktober in Israël gebeurde, verbreedt de oorlog en trekt de moslimwereld naar zich toe. Zij hebben nu belang bij de uitkomst van de oorlog. Israël heeft een belang. Veel van de evangelische christenen in het Westen die tegen het financieren van de oorlog van Oekraïne met Rusland waren, zullen nu het gevoel hebben dat ze een aandeel hebben in dit nieuwe front dat in het Midden-Oosten geopend wordt.

We kunnen verwachten dat er binnenkort een derde front wordt geopend. Misschien een Chinese blokkade van Taiwan? Servië dat Kosovo aanvalt?

Dit alles zal leiden tot een wereldwijde oorlog en miljoenen nieuwe strijders die aan beide kanten worden opgeroepen. Amerikanen, zijn jullie bereid om jullie zonen en dochters op te offeren aan het militair-industrieel complex?

Zo niet, dan kunt u maar beter verstandig worden en weigeren om door de scriptschrijvers van de globalistische war games bespeeld te worden.

Het geweld komt binnenkort naar een natie, staat, stad en/of gemeenschap bij u in de buurt.

Waarom? Omdat beide partijen het op dit moment willen. Ze zijn gemanipuleerd tot wederzijdse haat en ze nemen het aas.

Wordt u net zo verrast als die Israëli’s?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Psyop-Israël-oorlog?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOorlog in Oekraïne maakt de EU bankroet
Volgend artikelHamas’ aanval op Israël is raadselachtig
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Tot mijn grote verrassing heeft Xander een zeer goed artikel sinds lange tijd gelanceerd

  Voorzegt deze oude Bijbelse profetie de aanstaande vernietiging van Gaza?

  Na een – deels noodgedwongen – ongeplande pauze van bijna een jaar (waar ik in een later stadium nog het een en ander over kwijt wil) voel ik me door de oorlog in Israël gedrongen om mijn digitale pen weer op te pakken. In de loop van 14 jaar Xandernieuws (september 2008 – november 2022) heb ik veel en uitgebreid geschreven over deze eindtijd en de mogelijke uitleg van de vele profetieën die daar in de loop van duizenden jaren over zijn gedaan. Na de eerste officiële oorlogsverklaring van Israël in vrijwel exact 50 jaar kwam onmiddellijk een Oud Testamentische profetie in mijn gedachten, waarin de totale ontvolking van Gaza wordt voorzegd.

  Op 7 januari 2009 haalde ik deze profetie al eens aan in mijn artikel ‘Bijbel voorspelt totale vernietiging Gazastrook’

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/voorzegt-deze-oude-bijbelse-profetie-de-aanstaande-vernietiging-van-gaza-2/

   • Die bijbel, die is meerdere malen herzien en gewijzigd in de loop der tijd.
    Er zijn hoofdstukken uit verwijderd en andere weer toegevoegd.
    Helemaal niemand weet wat er nog aan klopt of wie het geschreven heeft.
    Maar toch nemen vele het aan als de waarheid.

   • Patrick oktober 10, 2023 Bij 11:44

    Patrick 2,4 miljard christenen op de wereld, de meesten geloven in het sprookje van de opname, deze deze mensen zijn kort door de bocht meegaand net zoals destijds de deportaties van de nazi’s die op rolletjes liep, de globalisten, nazi’s, cabal etc laten het op Bijbelse profetieën lijken.

  • Hoho, niet alle mannen. Maar een slim man stopt zijn kop niet boven het maaiveld terwijl het grootste deel het niet snapt/wil snappen. Dan komt timing om de hoek.

 2. ga en neuk die onnozele bijbel..en alle andere voor een goed begrip..anders blijf je voor eeuwig blin, stom, én doof…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in