Pixabay

Jonathan Greenblatt, CEO van de Anti-Defamation League (ADL), verklaarde maandag dat iedereen die Israël durft te bekritiseren een “terrorist” en “Hamas-sympathisant” is.

Volgens Greenblatt zijn mensen die anti-Israël of pro-Palestijnse opinies verkondigen “medeplichtigen” aan de aanvallen van Hamas die zullen “eindigen” op “de as van de geschiedenis,” schrijft Thepeoplesvoice.

Information Liberation meldt:

Greenblatt’s hele shtick is het onder druk zetten van sociale mediabedrijven om gebruikers te censureren voor het gebruik van “ontmenselijkende” taal die “zou kunnen leiden tot echt wereldgeweld” en nu Israël bedreigd wordt, is hij bezig met het ontmenselijken van Palestijnen en hun aanhangers om Israëls genocidale “belegering” van Gaza te vergemakkelijken.

Greenblatt schreeuwt van de daken als Amerika probeert zijn eigen zwakke immigratiewetten te handhaven, maar nu geeft hij steun aan het plan van Israël om 2 miljoen Palestijnse burgers uit te hongeren in een krankzinnige daad van collectieve bestraffing!


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

De geallieerde Holocaust op DresdenVolg Frontnieuws op Telegram

  Pentagon bevestigt aanval op Amerikaans oorlogsschip en commerciële schepen in Rode Zee

Lees meer over:

Vorig artikelRussen bestoken Avdiivka met zware bommen. Nadert het verwachte Russische offensief?
Volgend artikelTerug naar de toekomst met Iran en Israel
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

102 REACTIES

 1. En daar komt de hondsdolle aap weer uit de mouw.

  Als je wil weten wie de tiran is, hoef je alleen maar te letten op wie je niet mag bekritiseren.

  • Nu dan is de man korrekt want anders ben je een islamofoob. Terror komt van islam en van noets anders. Tenzij u op een andere planeet leeft bekijk deze groeperingen maar eens van boko haram tot ISIS en dat zijn er vele. Dit zijn de echte waarlijke moslims die het woord van allah uit de koran in de praktijk zetten.
   Er bestaat trouwens niet zo iets als gematigde moslims. De koran en de haddith zegt wat ze zeggen en alle moslims nemen dit aan voor waar, worden van kindsaf aan in de moskeen opgeleid om de kufar te haten. Speciaal de Christenen en de Joden. Ze moeten onze nekken afsnijden en terreur zaaien in onze harten. Hijra doen om islam te promoten. Nooit kufar als vrienden hebben. Enkel op zicht vriendelijk zijn tegen hen maar hun haten in het hart. Idiote politiekers die dit gespuis hebben binnengehaald puur voor zakkenvullerij hebben west europese landen en kultuur vernietigd. Het weze allemaal duidelijk op het 20:00 uur joernaal.

   • En wie beste …heeft al deze organisaties in het leven geroepen, gefinanchieerd en bewapend?wie hbben er baat bij gehad van al deze gruwleijke barbarische groeperingen?
    Zoek eens uit wie er achter de schermen aan de touwtjes trekken…..

   • @WjmC – “Idiote politiekers die dit gespuis hebben binnengehaald puur voor zakkenvullerij hebben west europese landen en kultuur vernietigd.”

    En in opdracht van wie of welke baasjes achter de schermen wordt onder andere op deze wijze de goy en zijn cultuur om zeep geholpen? Zijn dat mogelijk die onnoembare en verboden om te defameren lezertjes en uitvoerders van de talmoed? Met van die aardige oude levenswijsheden zoals;

    “Gij zult niet doden…”, oh shit, neen, dat is een ander boek.

    Opnieuw geprobeerd. De Talmoed dus, met uiterst vriendelijke aanraadsels zoals;

    Sanhedrin 57a: Wanneer een Jood een goyim vermoordt, zal er geen doodstraf zijn.
    Wat een Jood van een goyim steelt, mag hij het houden.
    Baba Mezia 114b: De goyim zijn geen mensen. Het zijn beesten.
    Baba Kamma 113a: Joden mogen leugens gebruiken om een goyim te omzeilen.
    Abodah Zarah 36b: Meisjes van de goyim zijn vanaf hun geboorte in een staat van niddah (vuiligheid).
    Menahoth 43b-44a: Een Joodse man is verplicht om elke dag het volgende gebed te zeggen: “Dank U God dat U van mij geen goyim, vrouw of slaaf hebt gemaakt.”
    Sanhedrin 57a: Een Jood hoeft een goyim niet het loon te betalen dat hem verschuldigd is voor werk.
    Baba Mezia 24a: Als een Jood een voorwerp vindt dat door een goyim verloren is, hoeft hij het niet terug te geven.
    Abodah Zarah 22a-22b: Joden hebben liever seks met koeien dan met goyim.
    Libbre David 37a: Iets aan een goyim meedelen over onze religieuze relaties zou gelijk staan aan het doden van alle Joden, want als de goyim zouden weten wat wij over hen leren, zouden ze ons openlijk doden.
    Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat 156: Wanneer een Jood een goyim in zijn klauwen heeft, mag een andere Jood naar dezelfde goyim gaan, hem geld lenen en hem op zijn beurt bedriegen, zodat de goyim geruïneerd zal worden. Want het eigendom van een goyim, volgens deze wet, behoort aan niemand toe, en de eerste Jood die passeert heeft het volste recht om het in beslag te nemen.
    Hadarine, 20, B; Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat 348: Een Jood mag met een niet-jodin doen wat hij kan doen. Hij mag haar behandelen zoals hij een stuk vlees behandelt.”
    -) De talmoed spoort Joden aan om christenen allerlei kwaad aan te doen, zoals moord en diefstal, en leert dat elke dood van een christen dient als vervanging voor de Tempeloffers, die dan de komst van de Joodse messias zouden bespoedigen.

    Zeg eens, beste WjmC, waar eigenlijk zit het verschil met mohammedanen? Tussen jouw oren misschien? Die gezellige Joodse club en hun meelopers die nu de halve wereld met een gepatenteerd strijdmiddel hebben laten prikken en waarvan er officieel 17 miljoen overleden zijn (veel meer, want slechts rond de 1% wordt gemeld op VAERS en dergelijke systemen) die club is dus onschuldig, maar we moeten doodsbang zijn voor mensen van dat islam geloof?

    Politiek Profeet heeft het ook al lang al door. Jij moet nog even wakker worden…

    • De snurker verwijt de wakkere dat hij lawaai maakt…Als jij denkt dat jij wakker bent dan kan ik je nog wel wat anders vertellen.

     Lees de Qur’an als je er doorheen komt en zie dat het allemaal gaat om de joden uit te roeien. Pure afgunst, haat en nijd, verpakt in wollige taal. Alleen al de generalisatie met de term ‘nep joden’ geeft aan dat je gehersenspoeld bent.

     De Torah is heel anders. Alles wat niet in de bijbel staat is niet canoniek. Judaisme, talmoedisme, Zohar en kaballah zijn strijdig met de Torah.

     WjmC is goed geïnformeerd

     • Vraagje voor de Simplex:

      Wie zaten er achter alle oorlogen, ten minste sinds de slag bij Waterloo? Mensen die zich jood noemen, of mensen die zich mohammedaan noemen?

      “If my sons did not want wars, there would be none.” Gutle Schnaper Rothschild

      Het maakt geen drol uit hoe goed de boeken of geschriften zijn, en wie ze geschreven heeft of welk naampje ze hebben, ook onze wetten zijn waardeloos als het rechterlijke systeem corrupt is zoals de laatste decennia in Nederigland en nu vrijwel overal. Een contract is zo goed en zeker als de personen die het ondertekend hebben en de rest is futiel geouwehoer. Snap je dat, Simplex de “wijze”?

      Wat en wie ons allen in deze shit-heap heeft gebracht zijn puissant rijke lieden die zich uitgeven voor joden, die het zionisme in het leven geroepen hebben, en die nogmaals vele authentieke joden alsook mohammedanen en overigen de dood in gaan sleuren, terwijl jij slap lult over details als canoniek, en wat er strijdig is met de torah.

      Fuck, dat interesseert onze bazen geen ene moer, die vegen hun reet af met dat wc papier en maken plannen om zich nog meer te verrijken en tegelijkertijd wat meer “lastpakken” van deze planeet te verwijderen.

      En het maakt deze nep-joden geen fluit uit of die slachtoffers authentieke semitische joden, Arctische Inuits of ingeslapen Nederlanders zijn.

      Nogmaals: “If my sons did not want wars, there would be none.” Gutle Schnaper Rothschild

   • Wat u niet wilt wat u geschied doet dat ook een ander niet.
    Oftewel, je wilt medelijden voor het Warschow Ghetto en de concentratiekampen en dan creeer je een Gaza strook?
    Dus als ik ik 1 en 2 veroordeel, waarom zou ik dan 3 goedkeuren?
    Dat het Islamisme in het algemeen extremer is dan “onze” bekerings en geloofsveldtochten geloof ik zonder meer en het potentiele gevaar dat er van uitgaat.
    Maar we hebben dankzij onze vrienden en bondgenoten de laatste decenia een enorm grote instroming gehad van een toekomstig gigantisch probleem.
    Deze mensen als beesten gaan houden zal het zeker niet rooskleuriger voor ons allen gaan maken.

  • 🎯🎁🎀 FRANCE24
   https://www.france24.com/en/americas/20231020-not-in-our-name-the-jewish-new-yorkers-speaking-out-against-dehumanisation-of-palestinians

   Uitgegeven op:20/10/2023 – 18:27
   Gewijzigd:20/10/2023 – 18:28 {{ Origineel in english, (traduction nederlands) Via vertaler }}

   ‘Niet in onze naam’: de Joodse New Yorkers spreken zich uit tegen de ‘ontmenselijking’ van de Palestijnen

   New York is de thuisbasis van de grootste Joodse bevolking buiten Israël, een gemeenschap van twee miljoen mensen die lijden heeft geleden in de nasleep van de Hamas-aanvallen op Israël van 7 oktober. Veel Joodse New Yorkers steunen de reactie van de Israëlische regering op de aanslagen en hebben zich verenigd ter ondersteuning van Israël. Maar anderen zijn onrustig door de militaire campagne in de Gazastrook en de enorme prijs die door Palestijnse burgers wordt betaald.

   Uitgegeven op:20/10/2023 – 18:27
   Gewijzigd:20/10/2023 – 18:28

   7 minuten

   © Jessica Le Masurier
   Door:
   Jessica LE MASURIER
   VIDEO
   Video door:
   Jessica LE MASURIER

   Om haar nek draagt ​​Jessica Murphy een delicate gouden ketting met een Hamsa-handhanger, een universeel symbool van bescherming en kracht. Voor moslims is het de hand van Fatima, terwijl joden het de hand van Miriam noemen, een talisman om het boze oog en negatieve energie af te weren.

   “Ik heb veel verdriet gevoeld… Ik voelde me behoorlijk radeloos”, zegt ze.

   Murphy weet alles over trauma. Ze is een joodse New Yorker en werd op vijfjarige leeftijd het slachtoffer van terrorisme toen haar vader werd gedood bij de aanslagen van 11 september op het World Trade Center.

   “Ik denk dat ik me hierdoor kan inleven in de Israëlische burgers die dierbaren hebben verloren bij de aanslagen van afgelopen zaterdag, terwijl ik me ook kan inleven in de Palestijnen die familie hebben verloren als gevolg van de vergeldingsluchtaanvallen”, zegt ze.

   RECLAME

   Geneeskundestudent Jessica Murphy in Prospect Park, Brooklyn op 17 oktober 2023.
   Geneeskundestudent Jessica Murphy in Prospect Park, Brooklyn op 17 oktober 2023. © Jessica Le Masurier
   De 27-jarige geneeskundestudent houdt de huidige onrust in het Midden-Oosten nauwlettend in de gaten. Hoewel ze geschokt is door het geweld dat Hamas tegen de Israëli’s heeft aangericht , is ze ook verontwaardigd over de hardhandige reactie van Israël .

   “Ik kan niet zeggen dat ik verbaasd ben over de manier waarop Israël wraak neemt, gezien de geschiedenis van dit lange conflict en de militaire bezetting”, zegt ze. “Maar ik ben er echt kapot van, en ik ben bang voor wat gaat komen.”

   Murphy is bezorgd dat er een valse tweedeling wordt gecreëerd, waarbij “je óf terrorisme steunt óf je de staat Israël steunt”, zegt ze.

   Het was lang na de aanslagen van 11 september, toen Murphy volwassen werd, dat ze hoorde over de Amerikaanse reactie op de ergste terroristische aanslagen in de geschiedenis van het land.

   “Ik was duidelijk een kind toen 11 september plaatsvond, en het is pas vele jaren na de invasies van Irak en Afghanistan , en de marteling en detentie van veel onschuldige mensen in Guantanamo Bay, dat ik leerde over de verschrikkingen die de VS begingen, ogenschijnlijk in de naam van de slachtoffers van 11 september, zoals mijn vader”, herinnert ze zich.

   Sindsdien heeft Murphy er een punt van gemaakt om vergeldingsgeweld te veroordelen en de Amerikaanse regering aan een hogere standaard van moraliteit en rechtsstaat te houden.

   “Ik heb het gevoel dat Israël een soortgelijke fout maakt als de Verenigde Staten”, voegt ze eraan toe, waarbij ze benadrukt dat oorlogsmisdaden, hoe gruwelijk ook, landen niet het recht geven om hun eigen misdaden te begaan.

   ‘Oorlogsmisdaden van de ene partij rechtvaardigen niet de oorlogsmisdaden van de andere’, zegt ze. “Het is duidelijk dat 9/11 een oorlogsmisdaad was. Het is duidelijk dat de aanvallen van Hamas een oorlogsmisdaad waren. Maar dat rechtvaardigt geen oorlogsmisdaden van de Verenigde Staten in Irak of van Israël in Gaza.”

   Protest van het Capitool
   Murphy maakte deel uit van een groep van ongeveer duizend demonstranten die zich op vrijdag 13 oktober bij het huis van de Amerikaanse senator Chuck Schumer verzamelden om hem en andere politici aan te moedigen te stoppen met de financiering van het Israëlische leger.

   “Hij (Schumer) is de machtigste Democratische senator van het land, en hij heeft de macht om op te roepen tot een staakt-het-vuren en de wapenverkoop aan Israël te stoppen, wat we hem vroegen te doen”, zegt de Joodse vredesactivist Tal Frieden. die ook bij het protest was.

   Frieden werd, samen met andere demonstranten, gearresteerd omdat hij de toegang tot de straat waar de senator woont, blokkeerde. Tijdens het protest scandeerden ze ‘Niet in onze naam’.

   Hij en Murphy behoren tot een groeiend aantal Joodse New Yorkers die zich hebben uitgesproken tegen wat zij zeggen de ontmenselijking van het Palestijnse volk.

   De grootouders van Frieden waren overlevenden van de Holocaust . ‘Het zijn Hongaarse Joden. Mijn overgrootmoeder overleefde een werkkamp in Hongarije, en mijn grootvader verstopte zich op het platteland van Hongarije”, zegt hij.

   Toen hij opgroeide, zegt hij, leerde zijn familie hem dat “nooit meer nooit meer voor iemand anders was”.

   Frieden beschouwt de Israëlische bombardementen op Gaza als ‘genocide’. Juridische deskundigen van de VN hebben gezegd dat Israëlische acties in Gaza zouden kunnen neerkomen op etnische zuivering . Palestijnse functionarissen zeggen dat meer dan 4.000 mensen zijn gedood in Gaza sinds Hamas Israël op 7 oktober aanviel, waarbij meer dan 1.400 mensen omkwamen. Een groep Israëlische experts op het gebied van het internationaal recht heeft zondag een verklaring afgegeven waarin wordt geoordeeld dat de Hamas-terreurgroep meerdere oorlogsmisdaden heeft begaan tijdens haar aanval op Israël en dat haar acties waarschijnlijk neerkwamen op genocide.

   De joodse vredesactivist Tal Frieden toont een foto van een protest dat hij bijwoonde in Prospect Park, Brooklyn op 13 oktober 2023.
   Joodse vredesactivist Tal Frieden toont een foto van een protest dat hij bijwoonde in Prospect Park, Brooklyn op 13 oktober 2023. © Jessica Le Masurier
   Frieden reisde woensdag naar DC met een organisatie genaamd Jewish Voice for Peace om te protesteren bij het Capitool en op te roepen tot een staakt-het-vuren. De groep vertegenwoordigt joden in de VS die antizionistisch zijn en een einde willen maken aan de Amerikaanse militaire hulp aan Israël. Honderden mensen woonden het protest bij.

   “We zien dat meer dan een miljoen mensen wordt gevraagd hun huizen van de ene op de andere dag te verlaten, waarna ze worden gebombardeerd op weg naar wat volgens hen veiligheid zou zijn. We zien hoe alle elektriciteit, water en hulp door het Israëlische leger worden tegengehouden om Gaza binnen te gaan. En we zien hoe al deze wreedheden zich ontvouwen”, zegt hij. “En mensen in het hele land, over de hele wereld, vragen zich af: wat kan ik doen om dit te stoppen? En we zien hoe duizenden mensen de straat op gaan en zeggen: ‘niet in onze naam’.”

   Frieden denkt dat het aantal Joodse Amerikanen dat zich bij de beweging aansluit, toeneemt.

   “De tijden zijn aan het veranderen en we zien steeds meer steun voor de Palestijnse bevrijding”, zegt hij.

   De onwankelbaar pro-Israëlische Anti-Defamation League (ADL) zegt dat de anti-oorlogsactivisten tot “extreem-linkse radicale organisaties” behoren en niet de meerderheid van de Joodse gemeenschap vertegenwoordigen.

   Burgers uit Gaza ‘willen dezelfde dingen als de rest van ons: vrede en veiligheid’
   Terwijl joodse diners zich tegoed doen aan traditionele gerechten uit het Midden-Oosten, zoals makhlouba en fattah in een onlangs geopend filiaal van het Palestijnse restaurant Ayat aan de Lower East Side van Manhattan, uiten ze snel hun bezorgdheid over de Palestijnen die in het kruisvuur terechtkomen. Ze zeggen dat het belangrijk is om onderscheid te maken tussen Hamas en de Palestijnen als geheel.

   Laurie Rohrich dineert met haar gezin in het Palestijnse restaurant Ayat aan de Lower East Side van Manhattan op 16 oktober 2023.
   Laurie Rohrich dineert met haar gezin in het Palestijnse restaurant Ayat aan de Lower East Side van Manhattan op 16 oktober 2023. © Jessica Le Masurier
   “Hamas is een terroristische groepering, maar deze mensen (burgers in Gaza) proberen gewoon op 230 vierkante kilometer te leven, ze hebben gezinnen en ze willen dezelfde dingen als de rest van ons allemaal wil. Alleen maar vrede en veiligheid, voedsel en onderdak”, zegt Laurie Rohrich, een joodse ondernemer die met haar gezin Palestijnse mezze eet. “Weet je, het breekt gewoon mijn hart.”

   Direct na de Hamas-aanvallen op Israël ontvingen de restauranteigenaren online een hele reeks eensterrenrecensies en negatieve commentaren. Ze zeggen dat ze de meeste van hen hebben getraceerd naar Israëlische accounts, naar mensen die nog nooit in Ayat hadden gegeten.

   “En ik kreeg gewoon het gevoel dat dit soort houding niet thuishoort in New York”, zegt Abdul Elenani, mede-eigenaar van het restaurant.

   Dagelijkse nieuwsbrief
   Ontvang elke ochtend essentieel internationaal nieuws

   Abonneren
   Aan een andere tafel omhelst Bonnie Stein haar dochter. Ze vertelt verhalen over haar reizen naar Israël met een Palestijnse dansgroep, die volgens haar te maken kreeg met discriminatie bij de grensovergang.

   “De ontmenselijking van de Palestijnen, na al zo’n zeventig jaar, is in werkelijkheid de oorzaak van een groot deel van de woede”, zegt ze, terwijl ze haar gezicht in haar handen begraaft en huilt. Achter haar toont een muurschildering een Palestijnse vrouw die een zwart-witte keffiyeh draagt. Er valt een traan uit één oog; de andere kant van haar gezicht is bedekt met een Palestijnse vlag en een afbeelding van de al-Aqsa-moskee in Jeruzalem – een brandpunt in het Israëlisch-Palestijnse conflict .

   “Toen we opgroeiden in het Midwesten met een joodse opleiding, hadden we een zeer eenzijdige kijk op Israël. En ik ontdekte pas echt, toen ik in de twintig was, de realiteit van het conflict en hoe de ‘Nakba’, wat zij (de Palestijnen) de ramp, de catastrofe noemden, gebeurde”, zegt ze. “We kwamen erachter dat de Israëli’s en de overlevenden van de Holocaust naar een leeg land gingen en daar gewoon een huis bouwden, wat niet waar was.”

   Sommige vrienden van Bonnie willen momenteel niet met haar praten omdat ze vrienden in Palestina heeft. Ze zeggen dat ze het niet eens zijn met haar politieke opvattingen.

   “Het is niet zozeer een politieke visie”, zegt ze. “Het is menselijkheid, een kijk op de mensheid.”

  • En als je kritiek hebt op Hamas?
   Mag dat of kan Hamas niets verkeerd doen en als het toch iets verkeerd doet vinden sommige toch nog wel enkele smoezen om te zeggen dat het toch altijd onze fout is?
   Het Westen en bij uitbreiding Israël wordt blijkbaar gebruikt als de zondebok van de hele wereld. Het Stockholm syndroom zit er bij sommigen duidelijk in.

  • Dat heeft GW Bush duidelijk gemaakt: ‘Either you are with us or you are with the terrorists’. Echter de terrorist van 9/11 was de regering deels zelf. En voor het andere deel zeer waarschijnlijk…Israël.

 2. Ja, en dan? Wat wil deze idioot van een Greenblatt zelf doen dan? Fysiek kan hij zelf helemaal niets. Daar heeft deze woke mafkees anderen voor nodig, denk aan politie en militairen. Wat een joke die man.

  • Zo grappig, dat sommigen werkelijk ..situaties en zaken zo anders kunnen ervaren.
   Met covid was er wel een drempel die nog werd gevoeld door een hoop mensen.
   Maar, dat ‘voelen’/en kunnen redeneren met of over andere zaken, los van de huidige situatie/oorlog met Hamas, is in 2023 werkelijk een onherstelbaar fase van beschadiging ingegaan.

   Oekraine is natuurlijk een in het oog springend voorbeeld.
   De klimaat-, gender- en KULtuurwaanzin speelde al langer -slow cooker- en zijn een voorbeelden.

   En nu, even specifiek, voor greenblatt&co/adl/etc., waarbij je in de andere voorbeelden wel de gevolgen van een eigen mening of standpunt kunt ervaren terwijl je toch al werd meegevoerd door ‘de ontwikkelingen’ (onws. dat je belevingswereld niet merkbaar veranderde in relatie tot die ontwikkelingen/met of zonder ‘gevoel’), een mening of standpunt/toch al tandloos tov die ontwikkelingen is simpelweg ..beperkt!

   ‘Fysiek kan hij zelf helemaal niets. Daar heeft deze woke mafkees anderen voor nodig, denk aan politie..’

   Die invloed is er dus. En het wordt niet of nauwelijks ervaren. Bizar. BIZAR.

   Discriminatie en racisme waren al verboden.
   Met nog een strafrechtelijke verbod geeft het (dem.)kabinet uitvoering aan de Europese verplichtingen om bepaalde vormen van het publiekelijk vergoelijken, ontkennen of verregaand bagatelliseren van genocide, misdaden tegen de menselijkheid en oorlogsmisdaden expliciet strafbaar te stellen. Op beledigende vormen van vergoelijking, ontkenning of bagatellisering van deze internationale misdrijven komt een maximum gevangenisstraf van 1 jaar te staan. Het verbod is onderdeel van het Wetsvoorstel herimplementatie Europees strafrecht.

   Commentaar is al lang niet meer vanzelf-sprekend.
   Commentaar op israel/joden of ambtenaren in je eigen omgeving in relatie tot.. is al lang met ernstige gevolgen.
   Hoezo machteloos?
   Waar zit de joke?

 3. Is hij familie van George W. Bush ?
  Die had het ook al over, “je bent voor ons, of je bent een terrorist”..!!
  Het lijkt er op dat Amerika en Israël zeker familie van elkaar is.
  Bij beide families bestaat geen vrije meningsuiting, en/of het hebben van “ZELFBEWUSTZIJN”.
  Zielige mensen, en een Zielig volk.
  En zo als onze koningin zo mooi kan zeggen, “een beetje DOM”.

  • ‘Deze koningin’ is gewoon een titel weggeven aan niet zo’n Nederlands voelend persoon, dat is HEEL ERG DOM!!! Bepaalde groepen mensen hebben w.s. altijd een heilige nodig.

 4. Ongelooflijk hoe domme mensen op de kar springen bij satan en met” palestijnse” [filistijnse] vlaggen de straat opgaan in steun aan moslim terroristen terwijl hun eigen land erdoor geteisterd, overspoeld en ingenomen word. Wat een hoop leeghoofdige eikels

  • Inderdaad en ze zijn zo dom dat met hen argumenteren zinloos is..
   ‘With stupidity the Gods themselves struggle in vain.’ – Friedrich Schiller.

   • Hier een paar argumenten voor jou:

    Opnieuw geprobeerd. De Talmoed dus, met uiterst vriendelijke aanraadsels zoals;

    Sanhedrin 57a: Wanneer een Jood een goyim vermoordt, zal er geen doodstraf zijn.
    Wat een Jood van een goyim steelt, mag hij het houden.
    Baba Mezia 114b: De goyim zijn geen mensen. Het zijn beesten.
    Baba Kamma 113a: Joden mogen leugens gebruiken om een goyim te omzeilen.
    Abodah Zarah 36b: Meisjes van de goyim zijn vanaf hun geboorte in een staat van niddah (vuiligheid).
    Menahoth 43b-44a: Een Joodse man is verplicht om elke dag het volgende gebed te zeggen: “Dank U God dat U van mij geen goyim, vrouw of slaaf hebt gemaakt.”
    Sanhedrin 57a: Een Jood hoeft een goyim niet het loon te betalen dat hem verschuldigd is voor werk.
    Baba Mezia 24a: Als een Jood een voorwerp vindt dat door een goyim verloren is, hoeft hij het niet terug te geven.
    Abodah Zarah 22a-22b: Joden hebben liever seks met koeien dan met goyim.
    Libbre David 37a: Iets aan een goyim meedelen over onze religieuze relaties zou gelijk staan aan het doden van alle Joden, want als de goyim zouden weten wat wij over hen leren, zouden ze ons openlijk doden.
    Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat 156: Wanneer een Jood een goyim in zijn klauwen heeft, mag een andere Jood naar dezelfde goyim gaan, hem geld lenen en hem op zijn beurt bedriegen, zodat de goyim geruïneerd zal worden. Want het eigendom van een goyim, volgens deze wet, behoort aan niemand toe, en de eerste Jood die passeert heeft het volste recht om het in beslag te nemen.
    Hadarine, 20, B; Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat 348: Een Jood mag met een niet-jodin doen wat hij kan doen. Hij mag haar behandelen zoals hij een stuk vlees behandelt.”
    -) De talmoed spoort Joden aan om christenen allerlei kwaad aan te doen, zoals moord en diefstal, en leert dat elke dood van een christen dient als vervanging voor de Tempeloffers, die dan de komst van de Joodse messias zouden bespoedigen.

    Als je Nederland wilt redden zul je zowel de isies als de jojos en hun meelopers het land uit moeten flikkeren. Ja, de jojos ook, want die hebben ervoor gezorgd dat de isies naar binnen gehaald werden. Snappie?

    • De Talmoed is ongeveer net zo belangrijk als jouw mening.
     Niet, dus.

     Mensen die over de Talmoed beginnen hebben niets van de Torah begrepen. Het is een wanhoopspoging vol zelfverheerlijking van een volk dat de weg kwijt is.

     • ‘..centrale tekst van het rabbijnse jodendom en de belangrijkste bron van de joodse religieuze wet (halakha) en de joodse theologie. Tot de komst van de moderniteit was de Talmoed in bijna alle joodse gemeenschappen het middelpunt van het joodse culturele leven en vormde hij de basis voor ‘alle joodse gedachten en aspiraties’, en diende hij ook als ‘de gids voor het dagelijkse leven’ van joden.’
      Oh, dan zal het nu allemaal wel niet meer zo belangrijk zijn.

      aswoensdagiseenfeestje – van het commentaar in De geallieerde Holocaust op Dresden – die onderschatting heden ten dage maken zou -dan eigenlijk- ook strafbaar kunnen zijn – zo lekker simpel allemaal dat het echt een feest is

    • “Doodt de ongelovigen waar je ze ook vindt.” (Koran 2:191)
     “Voert oorlog tegen de ongelovigen in uw buurt.” (Koran 9:123)
     “Wanneer de gelegenheid zich voordoet, doodt de ongelovigen waar je ze ook maar vindt.” (Koran 9:5)
     “Elke andere religie dan de islam is niet acceptabel.” (Koran 3:85)
     “De Joden en de Christenen zijn pervers, vecht tegen hen.” (Koran 9:30)
     “Verminkt en kruisigt de ongelovigen als zij de islam bekritiseren” (Koran 5:33)
     “Straf de ongelovigen met doeken van vuur, gehaakte ijzeren staven, kokend water; smelt hun huid en buiken.” (Koran 22:19)
     “De ongelovigen zijn dom, roept de moslims op om tegen hen te vechten.” (Koran 8:65)
     “Moslims moeten de ongelovigen niet als vrienden nemen.” (Koran 3:28)
     “Terroriseer en onthoofdt degenen die in andere geschriften dan de Koran geloven.” (Koran 8:12)
     “Moslims moeten alle wapens verzamelen om de ongelovigen te terroriseren.” (Koran 8:60)

  • dus jij wilt zeggen dat israel heilig is en nix verkeerds heeft gedaan?? Volgens mij bestond israel 70 jaar geleden helemaal niet, alle grond was en behoort palestina te zijn. zelfde als met ukraine, landje pikken tot de beer boos wordt, en dan gaan janken.

   • Ja maar hier krijg jij van die jodentrollen geen antwoord op. 😶‍🌫️
    Die zijn hier om te komen trollen anders niks, stelletje domme oenen zijn het.
    En bedenk maar zo gestolen goed gedijt niet.

      • @Casse, idd, macht over vergaren en hun macht uitbreiden via de middelen die ze hebben gestolen en regels/wetten die alleen wat betekenen in een woordenboek, immers niemand heeft ooit wat te zeggen over een ander, maar ze hebben dan tools om hun ideeën kracht bij te zetten, het inzetten van boetes, onteigeningen, invorderingen politie leger medische wereld MSM ongekozen burgemeesters, nep ambtenaren oftewel opgekochte krachten die ze via via, zo in hun nep macht houden, in hun greep via goede salarissen en og goede chantage praktijken of erger en ze breiden die macht nog steeds verder uit, for total control endgame. Nouja endgame… het zal een beetje ala the Terminator films zijn, het grote ’they’ tegen de ‘resistance’ … oftewel, het houd nooit echt op zolang het ‘kwaad’ cult/satanisten/creeps/dombo’s and so on, nog hier op deze planeet of elders geactiveerd zijn.

   • De Oude Israëlieten leefden zo’n 3000 jaar geleden al in het land van Kanaän, waarvan het grondgebied grotendeels overeenkomt het huidige Israël.
    Israël was er ook in het jaar nul (geboortejaar JC) ten tijde van de Romeinen.
    Nooit gehoord van de Romeinse landvoogd Pontius Pilatus?
    Het is dus een fabel dat Israël dat land zou gestolen hebben van de Palestijnen.
    Het omgekeerde lijkt me eerder het geval…

    • En de afstammelingen daarvan die nog steeds ter plekke waren hadden onder de invloed van de geschiedenis en de veranderende culturen waaronder die van de opkomende Islam en vervolgens bezetting door de Ottomanen andere gewoonten en niet ondikwijls een ander geloof aangenomen, zoals in de Nederlanden zo’ongeveer de helft van katholiek tot protestants werd, en zo’n 13% van de Orthodoxen in Bulgarije die onder de Ottomaanse bezetting tot mohammedaan converteerden.

     Het land wat we nu Palestina noemen werd na de Ottomaanse overheersing en het begin van de Ashkenazi joodse influx bewoond door de mensen die daar al vele generaties woonden en die van huis en haard verwijderd werden door de terroristische immigranten in geval ze islamieten waren, maar zelfs joodse en christeliike Palestijnen waren soms de pineut.

     Volgens een paar kwatkezen hier bestond de naam Palestina tot voor kort niet (wiki-nl):
     De naam Palestina gaat terug tot de oudheid. Hij is afkomstig langs het Griekse Παλαιστίνη van het Egyptische en Hebreeuwse woord peleshet[1] en vandaar vertaald in het Latijn (Palaestina), het Arabisch (فلسطين Filasṭīn, Falasṭīn, Filisṭīn) en het Hebreeuws (פלשתינה Palestina). De naam Palestina verwijst naar de Filistijnen, een volk dat zich hier aan het eind van de Bronstijd vestigde.[2] Hun cultuur is verloren gegaan.[bron?] Een oudere benaming voor dit gebied is Kanaän, de inwoners ervan waren Kanaänieten. De gebruikelijke Griekse naam was Phoenicië. Het jodendom duidde het gebied aan met ‘Beloofde Land’, gebaseerd op de Hebreeuwse Bijbel, en sinds het bestaan van de staat Israël wordt ook op grond daarvan de term Land van Israël (Hebreeuws ארץ־ישראל, Erets Jisrael) door groepen binnen het jodendom gebezigd.[3] Door de Kruisvaarders werd Palestina het ‘Het Heilige Land’ genoemd. (Latijn: Terra Sancta).

   • 105 jaar geleden bestonden Libanon, Syrië, Irak, Jordanië, SA niet. Het heette allemaal Arabië, Palestina of Syrië
    Evenals Israël zijn die ontstaan door de geallieerden, de Volkerenbond en de UNO.
    Er is niks landje pik. Dat de Joden na 1897 half Israël hebben opgekocht moet je niet de Joden verwijten maar de Arabieren die het land verkochten. Het was Arafat die deze Arabieren opeens Palestijnen ging noemen.

   • Sukkel. Ga eens geschiedenis leren. Dat een land kapot gemaakt is wil niet zeggen dat het niet bestaat. De Romeinen hebben het platgegooid omdat de bewoners niet voor Ceasar wilden buigen. Israël kreeg zijn soevereiniteit terug in 1948, maar dat wil niet zeggen dat het niet bestond of dat er geen joden woonden voor die tijd.

   • Greet is de vetste en lelijkste trol hier. Dus hoor wie het zegt. Gelukkig hebben we die schijnheilige achterbakse Vlamingen uitgekakt. Achterlijk volk.

    • Vraagje, zijn het de “schijnheilige achterbakse” Vlamingen die meer joden op transport hebben gezet naar het oosten, of waren dat de oh zo “nette en solidaire” NSBederlanders?

    • Sukkel, behoudens dooddoeners ga jij nooit feitelijk in op welke goede commentaren dan ook.

     “De geschiedenis” bestaat niet. Wat jij de geschiedenis noemt is wat opgetekend en gekneed is door lieden die het voor het zeggen hadden en er baat bij hadden dat wij allen een vertekend beeld hebben van die zgn geschiedenis.

     Voorbeeldje: De moderne mens is al veel langer op deze planeet dan de archeologen en geschiedkundigen ons vertellen. Maar dat mag niemand weten want dan gaat het complete verhaaltje wat ze ons op de mouw gespeld hebben volledig op zijn bek.

     Ander voorbeeldje: Die enorme ruggenwervels, botten en mega grote tanden en kiezen die overal op Sardinië gevonden zijn, met de bijbehorende bouwsels (duizenden) met hoge plafonds en ingangen, alle informatie hierover is opzettelijk verwijderd, onderdrukt en onvindbaar gemaakt.

     Vanzelfsprekend, want met mensachtigen van minstens 3 tot wel 6 meter hoog die blijkbaar naast ons op deze planeet geleefd hebben gaat er alweer een stukje “de geschiedenis” op z’n smoel, net zoals de door jou genoemde geschriften die ook vol staan van omissies.

     De grootste trol met de grootste bek hier vandaag is zonder twijfel D.S.

 5. Het is weer alles van hetzelfde. En weer een opgezet “oorlog” om zelf beter van te worden. Israeli hebben zelf niet in de gaten dat ze zelf straks ook aan de paal hangen!

 6. en zo ben ik plots een terrorist…🤣😂 eens kijken wat ik nu allemaal kan én mag/moet doen, want ik ben een terrorist…🎶😁😁😁

 7. Achossie, Het is geen wonden dat ze als een stelletje debielen blijven doen alsof ze de muur willen koppen.
  Laat ze mekaar eens helpen.
  Ram het hoofd van je naaste tegen de muur.
  Die vlechtjes bieden een perfecte houvast!

 8. Die jonathan greenblatt is een grote smeerlap. Heeft geprobeerd twitter/x te chanteren met de dooddoener dat door de vrijheid van meningsuiting op twitter/x het antisemitisme welig tiert. Musk zei dat hij de boom in kon, greenblatt begon adverteerders te benaderen om ze te pushen afscheid te nemen van twitter/x, musk begon met een rechtszaak tegen ADL en toen waren ze opeens allemaal weer vriendjes.
  Ik heb geen hekel aan Joden maar wel aan maffia types als greenblatt, want kritiek op wie of wat dan ook moet overal en altijd kunnen, anders is het censuur.

 9. Dat gaat wel heel er ver, onschuldige mensen afsluiten van water, voedsel en elektriciteit, wat een honden. Deze shit gaat veel en veel te ver. Pak de klootzakken op maar straf niet mensen die hier geen donder mee te maken hebben. Hoeveel van die 2 miljoen zijn onschuldig?

  Dit gaat echt veel en veel te ver. We zullen zien of die rat het gaat doen. Laat Europa dan maar eens laten zien waar we voor staan. Menselijke waarden toch? Daar staan we toch voor?

  En anders zou ik zeggen, stop massaal met belasting betalen. Nu verwacht ik wat Europa.

  • Ja Gijp zelfs op deze site zijn er klootzakken die denken dat Israel aan de goede kant van de geschiedenis staat ….ik ben absoluut NIET pro Palestina maar dit debacle is 100% door de Joden gecreeerd ,das duidelijk !

   • Mee eens, maar zelfs als je typt dat dit debacle 100% door Joden is geschapen dan ben je volgens bepaalde mensen direct pro-Palestina, pro dit pro dat, heb je ineens een Allah of zou je wel Moslim zijn.

  • Doet je dat niet denken aan het afsluiten van water en elektra naar de Krim? Talmoedisch rotschorem vindt dat goyim beesten zijn en daar kunnen ze mee doen wat ze willen…

  • Hoeveel zijn er onschuldig? Niet zo veel helaas. De daders verschuilen zich achter hun eigen burgers die er mee instemmen omdat ze het wel goed vinden. Ze zijn echt allemaal verziekt door haat.

  • Helaas zijn de concentratiekamp beulen JOODS geworden dat hebben ze in al die onderdrukking wel bewezen…ik vreet zelfs geen Israëlische avocado’s meer deze zijn ook gestolen van Palatijns grondgebied!!!

  • Veel wist ik van buiten deze video, andere zaken ala NS2 e.d. wat hij tegenhield en de vacciNazi zaken enz, maar steeds was ie nog de best of the rest en ik hield van zijn politiek oncorrect zijn, loved that, maar deze video maakt het idd nog erger… net als bv zijn dochter en schoonzoon? in elk geval zijn knappe dochter, die een WEF puppet is en Trump ook adviseerde samen met haar creepy gladde man.

   maja, wie is dan de beste van de kandidaten? de 1 is nog slechter dan de ander, van l die slechten schat ik Trump dan nog in als de meest ‘leuke’ qua politiek incorrect lol, de rest is sowieso slecht ala helaas die Kennedy waarvan ik dacht hm, die kan ook, tot die over wat zaken begon en dan nu bv vol IsraHell steunt, dat had ie niet moeten doen, zeg wat over al onschuldige slachtoffers aan beide kanten, maar niet dat wat ie deed, das het doodvonnis van vele vele onschuldige Gaza bewoners die al in een soort concentratie kamp woonden, beheert door ISraHell.

   nare tijden waarin we leven, helemaal voor direct getroffenen.

  • idd Glimworm, diep triest, je vraagt je bijna af waarom zij Amerika vernietigen en Europa meenemen in hun val, welke zij ook beheren… (je zou bijna denken dat ze de US kapot maken en dan verder infiltreren en overnemen en Amerika de nwe ISraHell word)

   en ow, ze zeggen (wat Joden) 1.000 dode Joden is hetzelfde als 10.000 dode Amerikanen, wow, hah, they don’t give a shit! of als Micheal Jackson zong, they don’t really care about us…

 10. Het is toch te ziek voor woorden dat een volk wat opgesloten is achter een Berlijnse muur, met een zwaar bewapende beveiliging……..nu helemáál volledig opgeofferd moet worden?

  Die hele manier waarop is zó doorzichtig ! Je moet al een plast voor je harses hebben ter grootte van die muur om het niét te zien.

  Ze hadden daar verdomme weinig meer dan stenen om mee te gooien…….en nu barsten ze opeens van de wapens.

  Rot toch op met die kul.

  Wie heeft er belang bij deze actie? Ga dát maar uitzoeken.

  • Klopt het is een ordinair uitdun mechanisme om die gebieden beheersbaar te houden!!! De rest is net als in oekieland show!!! Wakker worden allemaal

  • Opgesloten? Hoe dan? Ze krijgen gratis stroom, water, medische zorg. Ze mogen gewoon komen werken. En toch komen ze even fijn langs bedanken door feestgangers af te slachten, babies te onthoofden en de buik van zwangere vrouwen open te snijden…

   Er is niet te praten met mensen die hun levensdoel zien in het vermoorden van jouw hele familie.

   • Het Oostblok werd opgesloten achter een ijzeren gordijn. Daar waren ze niet gelukkig mee.
    Het enige wat ik me afvraag in jouw geval, is of je überhaupt ook maar iets geleerd hebt van dat stuk gore geschiedenis……..ga dat eerst maar eens doen.
    Ik heb de wijsheid niet in pacht, maar ook niet de pretentie dat wèl te hebben.

    • Het ijzeren gordijn was een uitvinding van het westen, en de muur van Berlijn kwam er in den beginne voor het eruit houden van mensen uit het westen, waaronder infiltranten van wat later de NATO zou worden.

    • Het Ijzeren Gordijn was het gevolg van de agitatie in het Oostblok om intelligentsia weg te kapen. Er zijn veel verhalen van specialisten die gewoon gekidnapt werden.

   • @Disciplus Simplex, je zegt >Er is niet te praten met mensen die hun levensdoel zien in het vermoorden van jouw hele familie.<

    oftewel ik denk dat jou achtergrond dan Joods is? vandaar je opmerking? heb je je wel eens verdiept in de Joodse achtergrond en hoe velen (Palestijnen, kids en vrouwen enz) ze hebben vermoord, verkracht, verbrand enz, toen ze ISraHell maakten? en nog steeds doen en land stelen en bezetten? en anderen bespotten enz enz? kijk eens in de spiegel (als die nog een beeld weergeeft)

 11. Alweer een verkeerde kop. Dit is negatieve framing van de ADL.

  Als je propaganda verder verspreid ben je medeplichtig aan de gevolgen. Maar het maakt je géén terrorist zoals de kop suggereert.

  De man zegt hier niets vreemds. Maar ze zijn helaas wel vaak hun eigen glazen aan het ingooien door hun gejank bij elke tweet of brainfart. De ADL zijn vaak verkeerd bezig. Bezig met politiek in plaats van waarheid tegenover leugens zetten.

  • juist….er is hier bij FN dezer dagen, sinds ‘de aanval’ van Hamas, sprake van een schisma ! Wat Hoerkraine betrof waren we het allen nog in grote lijnen eens , nu is er plots die agressieve verdeeldheid, Hollandse vuilbekkerij ten top, zijn ze goed in, ik vraag me trouwens af hoeveel avatars sommigen hier hebben….

 12. Wat is eigenlijk de rol van Egypte? Gaat Egypte z´n grens openen voor Gaza vluchtelingen en deze mensen opvangen? Wordt dat dan toegestaan door de bestuurders van Gaza? Of is het beter te strijden en eventueel te sterven in Gaza volgens welk eigen principe dan ook?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in