Te midden van aanhoudend nieuws dat het Oekraïense tegenoffensief dat in juni begon niet verloopt zoals gehoopt, heeft The New York Times een artikel gepubliceerd met de titel “Troependoden en gewonden in oorlog in Oekraïne naderen 500.000, zeggen VS-ambtenaren“, schrijft Caitlin Johnstone.

The New York Times meldt dat Oekraïense pogingen om door Rusland bezet gebied terug te veroveren “vastlopen in dichte Russische mijnenvelden onder constant vuur van artillerie en helikopterkanonnen” en dat Oekraïense troepen van tactiek zijn veranderd door “artillerie en langeafstandsraketten te gebruiken in plaats van zich onder vuur in mijnenvelden te storten.”

Dan wordt het artikel echt freaky:

“Amerikaanse functionarissen zijn bezorgd dat de aanpassingen van Oekraïne door de kostbare munitievoorraden heen zullen razen, wat president Poetin van Rusland ten goede zou kunnen komen en Oekraïne in een uitputtingsslag zou kunnen benadelen. Maar Oekraïense bevelhebbers besloten dat de ommezwaai het aantal slachtoffers verminderde en hun frontlijngevechtsmacht in stand hield.

Amerikaanse functionarissen zeggen te vrezen dat Oekraïne afkerig is geworden van slachtoffers, wat een van de redenen is dat het land voorzichtig is met het doorzetten van het tegenoffensief. Bijna elke grote krachtsinspanning tegen ingegraven Russische verdedigers die door mijnenvelden beschermd worden, zou tot enorme verliezen leiden.”

Wat zielig, Amerikaanse functionarissen “vrezen” dat Oekraïne “afkerig wordt van slachtoffers”? Omdat veiligere tactieken op het slagveld die veel munitie verbruiken geen levens kosten zoals het aanvallen door een mijnenveld onder zwaar artillerievuur?

Wat worden de Oekraïners verondersteld te zijn? Gevoelig voor slachtoffers? Als Oekraïne gevoeliger was voor slachtoffers, zou het dan meer bereid zijn om jonge lichamen in het raderwerk te gooien van deze proxy-oorlog die het Amerikaanse imperium actief heeft uitgelokt en vredesakkoorden heeft vermoord om deze in stand te houden?

Iets zegt me dat de Amerikaanse functionarissen die tegen The New York Times spreken over hun “angst” voor de Oekraïense verliezen aversie, niet weten wat echte angst is. Iets zegt me dat als je deze Amerikaanse functionarissen door Russische mijnenvelden zou laten lopen onder constant vuur van artillerie en helikopterkanonnen, dat ze dan angst zouden begrijpen.

Westerse functionarissen hebben de afgelopen weken in de media zitten zeuren dat het onvermogen van Oekraïne om terrein te winnen te wijten is aan een irrationele afkeer om gedood te worden. Ze hebben de Oekraïense lafheid onder dekking van anonimiteit in de pers verketterd, vanachter de veiligheid van hun bureau.

  Het Kremlin heeft het Russische leger nog steeds niet ingezet in het Oekraïense conflict

In een artikel dat donderdag werd gepubliceerd met de titel “De Amerikaanse inlichtingendienst zegt dat Oekraïne het hoofddoel van het offensief niet zal halen,” citeerde The Washington Post anonieme “Amerikaanse en Westerse functionarissen” om te melden dat de enorme verliezen die Oekraïne heeft geleden in dit tegenoffensief van tevoren waren “voorzien” in war games, maar dat ze “zich hadden voorgesteld dat Kiev de slachtoffers zou accepteren als de prijs voor het doorboren van de belangrijkste Russische verdedigingslinie”.

In hetzelfde artikel wordt de Oekraïense minister van Buitenlandse Zaken Dmytro Kuleba geciteerd, die critici van het tegenoffensief vertelt dat ze “zich bij het huurlingenlegioen moeten voegen” als de resultaten hen tot nu toe niet bevallen, en hij voegt eraan toe: “Het is makkelijk om te zeggen dat je wilt dat alles sneller gaat als je er zelf niet bij bent.”

In een artikel dat vorige maand werd gepubliceerd, getiteld “V.S. Clustermunitie arriveert in Oekraïne, maar impact op het slagveld blijft onduidelijk“, meldde The New York Times dat niet nader genoemde hoge Amerikaanse functionarissen “privé hun frustratie hadden geuit” over het feit dat Oekraïense commandanten “uit angst voor meer slachtoffers onder hun gelederen” overschakelden op artilleriebeschietingen, “in plaats van vast te houden aan de westerse tactieken en meer druk uit te oefenen om de Russische verdediging te doorbreken.”

“Waarom komen ze het zelf niet doen?” zei een voormalige Oekraïense minister van Defensie tegen The New York Times in reactie op de Amerikaanse kritiek.

In een artikel van vorige maand met de titel “Oekraïne’s gebrek aan wapens en training riskeert patstelling in gevecht met Rusland“, meldde The Wall Street Journal dat niet bij naam genoemde westerse militaire functionarissen “wisten dat Kiev niet alle training of wapens had” die nodig waren om Rusland te verdrijven, maar dat ze “toch hadden gehoopt dat de Oekraïense moed en vindingrijkheid het zouden waarmaken.”

  Afghanen helpen Poetin nu met speciale eenheid - getraind door de NAVO!

“Dat gebeurde niet,” voegde The Wall Street Journal eraan toe.

In hetzelfde artikel citeerde The Wall Street Journal een professor van het Amerikaanse Army War College, John Nagle, die toegaf dat de VS zelf nooit het soort tegenoffensief zou proberen waartoe ze de Oekraïners hebben aangezet.

“Amerika zou nooit proberen om een voorbereide verdediging te overwinnen zonder luchtsuperioriteit, maar zij [de Oekraïners] hebben geen luchtsuperioriteit,” zei Nagl, en hij voegde eraan toe: “Het is onmogelijk om te overdrijven hoe belangrijk luchtsuperioriteit is om een grondgevecht te leveren tegen een redelijke prijs in slachtoffers.”

En nu zien we berichten in de massamedia dat Amerikaanse functionarissen zich beginnen af te vragen of het misschien beter was geweest om over vrede te onderhandelen in plaats van dit tegenoffensief te lanceren waarvan ze vanaf het begin wisten dat het gedoemd was om te mislukken.

In een artikel met de titel “Milley had een punt,” citeert Politico meerdere anonieme Amerikaanse functionarissen die zeggen dat nu “de realiteit van het tegenoffensief in Washington begint door te dringen,” de leiders van het imperium zich beginnen af te vragen of ze in november gehoor hadden moeten geven aan de suggestie van aftredend Joint Chiefs voorzitter Mark Milley dat het een goed moment was om vredesbesprekingen te overwegen.

“We hebben misschien een kans gemist om aan te dringen op eerdere besprekingen,” zegt een anonieme ambtenaar, die eraan toevoegt: “Milley had een punt.”

Oeps. Oeps ze hebben een kleine oepsie poepsie gemaakt. Ach ja, het zijn maar Oekraïense levens.

Stelt u zich eens voor dat u dit allemaal moet lezen als Oekraïner, vooral als Oekraïner die een huis of geliefde heeft verloren door deze oorlog. Ik stel me voor dat er withete tranen over mijn gezicht stromen. Ik stel me woede en overweldigende frustratie voor.

Deze hele oorlog had vermeden kunnen worden met een beetje diplomatie en een paar milde concessies aan Moskou. Het had gestopt kunnen worden in de eerste weken van het conflict, toen er een voorlopig vredesakkoord was gesloten. Het had al in november gestopt kunnen worden, vóór dit catastrofale tegenoffensief.

  Rusland kan zich volledige stopzetting van gasleveringen aan EU veroorloven - Bloomberg

Maar dat gebeurde niet. De VS hadden een agenda om Moskou te verstrikken in een kostbaar militair moeras met het doel om Rusland te verzwakken, en tot op de dag van vandaag scheppen Amerikaanse functionarissen openlijk op over alles wat deze oorlog doet om de Amerikaanse belangen te bevorderen. Dus zijn ze ermee doorgegaan, door de Oekraïense lichamen als een gigantische spons te gebruiken om zoveel mogelijk dure militaire explosieven op te zuigen om de Russische schatkist uit te putten, terwijl ze de Amerikaanse energiebelangen in Europa bevorderen en Moskou bezig houden terwijl het imperium zijn volgende zet tegen China orkestreert.

Vorige maand schreef David Ignatius van The Washington Post een artikel waarin hij uitlegde waarom westerlingen zich niet “somber” moeten voelen over hoe de dingen gaan in Oekraïne, en schreef hij het volgende over hoeveel deze oorlog de Amerikaanse belangen overzee ten goede komt:

“Ondertussen zijn deze 18 maanden oorlog voor de Verenigde Staten en haar NAVO-bondgenoten een strategische meevaller geweest, tegen relatief lage kosten (behalve voor de Oekraïners). De meest roekeloze antagonist van het Westen is op zijn grondvesten geschud. De NAVO is veel sterker geworden door de toevoeging van Zweden en Finland. Duitsland is niet langer afhankelijk van Russische energie en heeft in veel opzichten zijn gevoel voor waarden herontdekt. NAVO-ruzies halen de krantenkoppen, maar over het algemeen is dit een triomfzomer voor de alliantie geweest.”

“Behalve voor de Oekraïners” zegt hij, als een bijwoordelijke opmerking.

Iedereen die deze afschuwelijke proxy-oorlog heeft gesteund, zou deze alinea op zijn voorhoofd getatoeëerd moeten hebben.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Westerse militaire analisten, inclusief CIA, verdwaasd en verbijsterdVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNa twee maanden stilte deelt Prigozjin een oproep uit Afrika
Volgend artikelVerloren zaak hangt in de lucht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

41 REACTIES

 1. Duitsland is niet langer afhankelijk van Russische energie en heeft in veel opzichten zijn gevoel voor waarden herontdekt. Natuurlijk duitsland is compleet failliet en is gedegradeerd tot een 4 de wereldland en de rest van de eu zal spoedig volgen.

  • Luister en kijk wat Ab Gietelink hierover zegt op YouTube bij “ De Nieuwe Wereld” in gesprek met Jelle van Baardewijk. ‼️
   Zeer interresant, duidelijk en in historisch perspectief. ‼️

   • Anna,
    Ab Gietelink heeft ook een eigen site die heet alternatief tv, hij is een prima prater ook al heeft hij soms een spraakgesprek, kun je niks aan doen, hij legde een heel goed betoog eens, wij in de Nederlanden hebben het plackaat van verlatinghe gehad toen wij het gezag van de Spaanse bezetter niet meer erkende en wij zonder hen verder gingen, in de Donbassregio waar veelal de Russisch sprekende zitten gebeurde hetzelfde, zij mochten van Zelensky en zijn nazikameraden geen Russisch meer spreken en hun grondrechten werden afgenomen, zij werden gebombardeerd en daarbij verloren wel 14.000 hun leven, zij hielden een referendum en wilden vanwege al die gebeurde dingen niet meer bij het Kievregime horen en wilden Russisch staatsburger worden, hier weten we het allemaal, buiten de Minskakkoorden natuurlijk, heb ik geen eens benoemd, waarom mag je niet in opstand komen als men je dit allemaal aan doet dan vraagt Gietelink zich af, het is identiek bijna aan onze opstand tegen Spanje, raar dat wij zelf nu zo stom om gingen en gaan met die opstand ginder, het was een lang verhaal, bezoek zijn website maar eens, mag hem wel, hij komt uit het alternatieve theater heb ik gelezen, vooral een eigen mening en zegt zulke rake dingen, Peter Baars van de gulden middenweg is er ook eentje, kleine podcast of natuurlijk Karel van Wolferen van gezond verstand, gelukkig zijn er nog alternatieven, blackbox tv daar luister ik graag naar Daan de Wit, cafe weltschmerz, genoeg keuzes, maar ondanks al die keuzes voel ik het meeste voor Daan de Wit met zijn uitspraken en Ab Gietelink, die liggen mij heel goed in ieder geval,groet van mij aan U reeds!

 2. Ik wil géén oorlogshitser zijn, maar dat het oorlog is…… Yep……dat wordt mij steeds duidelijker.

  Pak een stel van die wurgslangetjes met een dikke reet in uniform aan, en ze kruipen jankend weg.

  Pak een stel van die politieke hoeren uit die 2e kamer aan, en ze kruipen jankend weg…….roepend om bescherming…….( Door dat soort boa’s?……whahahaha)…….door dat afgestompte tuig in uniform, als een valse hond aan de ketting.

  Valse honden worden normaliter afgemaakt……..en het is oorlog tegen de bevolking…….dus ga je gang.

  En voor de ” spiritueel” ontwikkelden onder ons hier……..ik zal dat soort met het grootste verdriet in mijn donder om mijn teloorgang, en in onvoorwaardelijke liefde, afmaken.

  Als je dan toch na je dood mee mag komen doen in die 5e dimensie, omdat de hele aardbol daar inmiddels al in zit…….waar zou je jezelf dan nog druk om maken, hé?

  Nee ……ik zal niet wegkruipen. Ik heb de vorige raid van die hoerenkast gebruikt om mijn huis te verbouwen…….en ik ga er van uit dat ik niet meer alleen sta…….!!!!

  Hier MOET EEN EINDE AAN KOMEN!!!!!!!

  • De lafaards zitten hier godverdomme in de regering……inc die roeptoeter die al overspannen raakt van een beetje tegengas.

   Wie zijn er hier lafaards…….?………dat ambtenarentuig wat dit land voor dertig zilverlingen aan de hel verkoopt……..en die eeltloze handjes straks jammerend in onschuld wast?

   Wie zijn er hier de lafaards?…….zij die wegkruipen achter bijbels …..kerken …..overtuiginkjes van lik mijn reet uit wat voor spirituele zeikhoek dan óók…….die wegkruipen achter een microfoon?

   • Spiritualiteit draait om het loslaten van angst. Krijgers zonder angst zijn de allergrootste angst van de elites.

    Ware spirituele mensen hebben geen doodsangst meer en zonder doodsangst word je onbestuurbaar voor de elites. Mensen zonder angst deinzen niet meer terug en blijven tegen ELKE prijs in de waarheid staan. Spirituele krijgers pak je niet meer in met een dictatuur of wat cbdc’s of wat wetten en verdragen.

    Alles draait om eenheid!!! Vraag jezelf af of je eenheid creëert!!!

    Ik ben zo’n spirituele zeikhoek… maar ik kan je verzekeren dat ik meer krijger ben dan de meesten. Alleen geloof ik niet in bloedvergieten. Leer van de geschiedenis dat wij ALTIJD verliezen als het op bloedvergieten aankomt. Ga nou eens snappen dat wij geen marginaal klein groepje zijn!!! WIJ zijn met miljoenen, maar omdat we elkaar bevechten en uitschekden voor bijbelfanaten of spirituele zeikerds of domme krachten die bloed willen vergieten, komen we geen ene fuck verder.

    WIJ willen allemaal hetzelfde… pas als WIJ daar eensgezindheid over krijgen kan er heel snel wat veranderen omdat WIJ dan met miljoenen tegelijk kunnen opstaan.

    Geweld is de manier waarop de huidige dictatuur ooit is ontstaan en nu willen wat schreeuwers met nieuw geweld iets nieuws installeren… LEER VAN DE GESCHIEDENIS!!! Heel Afrika is al honderden jaren een bende omdat ze op deze manier regimes wisselen en het gaat van kwaad tot erger.

    Focus nou eens op de overeenkomsten die we hebben ipv elkaar aan te vallen op de verschillen.

    • We hebben één gezamenlijke vijand… richt je op die laffaards, want dat zijn de echte verraders. Hier op FN is niet iedereen eenzelfde soort krijger, maar we zijn allemaal op onze eigen manier krijgers die voor hetzelfde strijden. We mogen elkaar niet allemaal en dat hoeft ook niet, maar we zijn één team, één leger dat hetzelfde doel heeft. Tot nu toe zijn we vooral digitale soldaten, maar als de strijd in de dagelijkse praktijk uitbreekt zullen de meesten hier hopelijk iets gaan bijdragen. Wees toch eens motiverend en opbeurend naar elkaar… we hebben nog een flinke berg te beklimmen en daarbij hebben we elkaar keihard nodig.

     Ieder heeft zn taak… zie elkaars kracht. Ik ben niet van het geweld en de bloedvergieten, maar ik snap ook dat je geen noten kan kraken zonder wat te breken. Ik zie hier dat we met zn allen tot een balans gaan komen waaruit persoonlijk leiderschap gaat ontstaan. WIJ zijn met miljoenen en als we dat eindelijk beseffen, dan kunnen we de macht in dit verrotte land in een half uur overnemen en alle laffaards allemaal oppakken en opsluiten tot we ze 1 voor 1 kunnen berechten. Zolang we blijven ruziën en elkaar aanvallen, gaat de eenheid in groep van miljoenen nooit ontstaan.

     Als je wil strijden, kom dan met een plan ipv te roepen dat iedereen te laf is om op te staan! Plan maar iets en je zult medestanders krijgen! Eerst weinig, maar als je plan goed is, worden het er snel meer.

     • Ik begrijp je, je hebt helemaal gelijk, met één aanvulling.
      Als je het kwaad herkend, als je de vijand van de waarheid ziet, moet je haar dan ook durven te doden.
      Voor mij heeft de Heer ons dit voor gedaan.
      Net zoals Hij, heeft ook Maria de slang van het kwaad vertrapt.
      Jij en ik zijn verschillende soorten krijgers, maar proberen hetzelfde te bereiken.
      Strijden we samen voor de waarheid en het Licht.
      Zodat wij allemaal in vrijheid mogen leven.

      • @Deus…

       Ik ben het volledig eens dat we de slangen van het kwaad moeten vertrappen… maar dat moeten we doen door ze te onttronen en daarna publiekelijk berechten en executeren. Wij willen geen post apocalyptische wereld, dat is de droom van de elites. Als wij beseffen dat WIJ allemaal hetzelfde willen en met miljoenen opstaan, dan kunnen we de vijand zonder oorlog of bloedvergieten uit de macht verwijderen en de slangen van het kwaad één voor één vertrappen.

       WIJ zijn werktuigen van God en sommigen van ons zijn rauwe beulen en anderen niet. Ik zeg dat we met zn allen de macht moeten onttronen en de beulen aan het werk moeten zetten zodat God de kwade slangen tot het vagevuur kan veroordelen.

       • Let God sort them out
        augustus 22, 2023 at 14:20

        Heerlijk 🥰
        Mijn dag is goed als ik mensen zoals jou spreek/schrijf.
        Gelukkig zijn we met steeds meer.

     • Mensen met angst worden totale slaven in martelkampen die ze Smart Cities noemen.

      Stop mij maar in een martelkamertje, dan ga ik fulltime bidden en stop ik met eten en drinken en dan is alles snel genoeg voorbij.

      Pick you poison… je hele leven in een hel van een totalitaire smart city… of 2 weken lijden?

    • @Let God sort them out “maar ik kan je verzekeren dat ik meer krijger ben dan de meesten”
     Dat geloof ik meteen maatje . 😄
     Gerry & The Pacemakers – You’ll Never Walk Alone

     Ikzelf hoef niet zo op de openplek in het bos te staan .
     Maar alle respect voor jouw streven hoor .
     De Onzichtbare is gevaarlijker dan de zichtbare .
     Fijne dag !

    • Let God sort them out August 22, 2023 at 12:55
     Very good observations , only together we can resist/defeat the small group that enslaves the people.
     Noncooperation , with as less force as possible
     Maybe one minor point , one should face his fears and overcome them. Someone truly WITHOUT fear ,especially a warrior , is a danger to himself and the ones around him. Hope you get what i try to say

     • @RVerheijden…

      I totally understand what you mean and you’re right. I would say that we should let go of fear and become full awareness in which everything revolves around compassion. Once aware, a human can no longer do any harm unless they need to defend themselves. Still I think we need executioners to get rid of the evil foces that hold mankind hostage. Right now I see mankind as an army, everyone has their own qualities. Mine is in understanding and learning, others are builders, soldiers, executioners, car takers… we are a huge army. After this war is over we can truly start living/being.

    • Als de mensen bewijzen willen, dan krijgen ze die. Om hun voorouders mee te overtuigen.
     Ik zag al snel de doodse saaiheid van hun biologische ontwikkeling in. Natuurlijk bestaan er ook onder de criminelen helden, je moet in principe een bepaalde eenzaamheid aankunnen. Maar laten we eerlijk zijn, het is nu vooral aanpassen. Nadat ze fysiek volgroeid zijn begint het probleem. Ze willen op dezelfde manier vooruit, en het lukt maar niet. Ze worden stoer.

    • @Cor…

     Thanks voor je reactie. Je bent een Brother in Arms… en ik vwb mijn reacties, ik voel The Spirit in the Sky. Maar ik zie dat ik wel een tandje minder kan reageren. Excuses voor de flow of thoughts and ideas.

     Ik vind FN een geweldige plek.

     Ik heb tijdens Rommel zn bezigheden even op wat andere sites gekeken. Mijn hemel wat een laag niveau. Respect voor iedereen hier. De informatie, de kennis en de reacties hier zijn van een zeer zeer hoog niveau. Hoe meer ik ontdek, hoe meer ik besef dat ik niks weet.

   • @Inhetmeer; inderdaad, de grootste lafaards bevinden zich onder white collar tuig zoals (hoge) ambtenaren, links tuig en elitaire nietsnutten, evenals onder alles met drie sterren en balken op hun gestreken uniformen. Maar is dit niet van alle tijden? Waar waren de zoontjes van dit geteisem tijdens WW1, WW2, de oorlog in Vietnam, de oorlog in Indië enz.? Thuis achter moeders pappot, terwijl de blue collar zonen zich letter dood vochten voor de belangen van bovengenoemden. In deze oorlog is het niet anders.

 3. “Duitsland is niet langer afhankelijk van Russische energie en heeft in veel opzichten zijn gevoel voor waarden herontdekt”.
  Mijn God, de spionage thriller schrijvende deepstate puppet david ignatius gooit er wat nietszeggende platitudes tegenaan. Het wordt hoog tijd dat dit soort sociopatische broodschrijvers hun gevoel van waarden herontdekken.

 4. Het zál allemaal wel…..met dat galactische federatie……..het zál allemaal wel, dat er eerst een groot deel van het mensdom wakker moet worden……. vóórdat die een keertje landen hier.

  Die hersenbeschadigingen uit die vaccins……..blerkh …..wat kun je nog verwachten?

  • blijf me maar afvragen…….wat voor van Godverlaten LUL heb je nou eigenlijk nodig in die msm om die misselijkmakende zwamkokerij te bedenken.

   Ik blijf me maar niet kunnen voorstellen dat ze bestaan….. maar bij de belastingdienst herkenden ze zichzelf in Jiskefet.

   Dat was verdomme satire….!!

   Maar dat brachten Koot en Bie ook, en hun dr Clavan….( Oost-europa kenner)…..die alleen maar antwoorden van vragen maakte door ze letterlijk na te kakelen……bleek ook nog in dier voege te bestaan.

   Uiteraard was hij maar lelijk beledigd, en bleek inderdaad stom genoeg om daar ook nog lucht aan te willen geven. Een lulletje van een zolderkamer……oftewel…….de zolderkamer filosoof .

   En door dat typetje moet ik mezelf laten aansturen……?……. Tjeerdje de Wormenfluisteraar hetzelfde laken een pak…..en alles wat daar interessant is , is de vraag hoe het mogelijk is dat leegte zichzelf kennelijk verplaatsen kan.

   Waarom neemt men dat serieus?

   Ik kan dat niet. Heb een tijdje die verwaande en over het paard getilde engbek van Pauw en Witteman gevolgd. Bleh….! Wee degene die het niet met hem eens was .

   Het sop is verdomme ook allemaal de kool niet waard.

   Tot je het op je bord krijgt…..terwijl die lulhannesen zich laten fèteren alsof ze God zelf zijn……van jouw en mijn arbeid…….jouw en mijn belastinggeld.

   Weet je……laat ook maar….!!…… opkomen voor het mensdom…?!….Voor mijn part zakt die hele bende zakkenwassers in dat moeras van die Deep State……inclusief die uitgebreide familie van mij.

   Barf me out…..!!!!!

   Waar maak ik mij godver nog druk om…..!!!?……waar maak ik me nog kwaad om…..??

   Dat kan ik je wel vertellen overigens…….dat vuige verraad van alles wat de moeite waard was voor mij……..DAT DUS……en ik ben er klaar mee……..
   Klaar met die slappe hap die als de stomme jaknikker blij is met ‘ Zijn natje en zen drooghie ‘ en dat met dat bête glimlachje op zijn stomme kop als wijsheid staat te verkopen.

   Of ik daar maar in wil participeren.!!

   Niet meer in mijn buurt.

   Het smerigste is het verraad aan het kind……het verraad van dat misbruik…….en dat dat sexuele gehufter met de identiteit van die kinderen.

   Ik ben er klaar mee.

   En misschien hebben jullie gelijk…..als we maar met genoeg zijn…….en wanneer begint dat genoeg dan…..?…….hoe ver moet het gaan?

   Als ik voor de godgloeiende kijk naar wat dat parasiterende rottuig op deze aardbol al van mij heeft gejat, afgeperst…… afgenomen….wat het me heeft gekost om er iedereen keer opnieuw weer bovenop te komen……inc de beschadigingen aan mijn kind…..gewapende verkrachters in een groep met een kind van dertien…….

   Godverdegodgloeiende godverdomme…….en dan moeten toezien hoe dat schoftentuig beschermd wordt door die hoerenkast van deze staat…….en daar wordt ik godver ook nog gedwongen belasting voor te betalen.

   Ik ben kwaad ja…….maar kalm genoeg om dat gedoseerd los te laten…..

   Op de juiste……

   Dan maar een voor een

 5. Telegraaf 22/8/2023:

  MOSKOU – Een Russische TU-22M3, die geregeld gebruikt wordt bij raketaanvallen op Oekraïne, zou vernietigd zijn tijdens een droneaanval. Dat melden BBC en Oekraïense media.

 6. Schrijver van dit artikel is ronduit een blindganger..hoewel gedeeltelijk gelijk ivm met Oekraïense slachtoffers…verder is het ronduit een idiote stelling dat het Amerika en Navo goed gaat is een hysterische stelling van de Westerse staat van bevinding…wordt Vandaag over beslist ondermeer door Saoedi-Arabïe..Bricks is een Vreselijke nederlaag voor het westen en het gevolg van deze smo van Poetin…🇷🇺🇷🇺

  • Voor de 3e keer in een eeuw hebben ze hun ‘waarden ontdekt’ en die waarde is dat ze slaaf zijn van Amerika en zelf total niks meer te zeggen hebben in eigen land. 2x een wereldoorlog verloren en deze proxy oorlog verliezen ze ook.
   Met die waarden mogen de Duitsers verder leven, in de kou en financieel volledig uitgekleed, geen fatsoenlijke banen nog over en daarnaast nog eens het feit dat hun vrouwen niet meer veilig op straat kunnen lopen.
   3% van het volk is genoeg om een regering omver te gooien, waar blijven die? Allemaal platgespoten?
   De Duitsers staan (stonden?) niet bepaald bekend als lafaards, maar nu twijfel ik toch.
   Ze laten alles over zich heen gaan, timide, moedeloos, verslagen door hun ‘leiders’.

  • Patrick,
   Geweldige harde humoristische reactie, ze hebben niks geleerd die Moffen en wij herdenken de slachtoffers van het Naziregime en heulen nu met een Azov Naziregime, mag ik effe een teiltje zouden van Kooten en de Bie hebben geroepen!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in