Het World Economic Forum – één van de machtigste elite-organisaties ter wereld – heeft in 2018 gesproken over de opkomst van technologie voor gedachtecontrole op afstand. En het geeft toe dat die gebruikt zou kunnen worden om mensen te veranderen in gedachtecontroleslaven, schrijft Vigilantcitizen.com.

Het Wereld Economisch Forum (WEF) is een van de invloedrijkste elite-organisaties, naast de Raad voor Buitenlandse Betrekkingen, de Bilderberggroep, en de Trilaterale Commissie. Elk jaar brengt het forum zo’n 2500 topmensen uit het bedrijfsleven, internationale politieke leiders, economen, beroemdheden en journalisten bijeen om wereldproblemen te bespreken.

De Board of Trustees van het WEF bestaat uit enkele van de machtigste mensen in de wereld. Hier zijn enkele van hen.

 • Mark Carney, Gouverneur, Bank van Engeland
 • Al Gore, vice-president van de Verenigde Staten (1993-2001); voorzitter en mede-oprichter, Generation Investment Management LLP
 • Jim Yong Kim, president van de Wereldbank
 • Christine Lagarde, Directeur van het Internationaal Monetair Fonds (IMF)
 • Peter Maurer, voorzitter van het Internationaal Comité van het Rode Kruis (ICRC)
 • Indra Nooyi, Voorzitter, PepsiCo
 • L. Rafael Reif, president van het Massachusetts Institute of Technology (MIT)
 • Ursula von der Leyen, minister van Defensie, ministerie van Defensie van Duitsland
 • David M. Rubenstein, mede-oprichter en mede-uitvoerend voorzitter, Carlyle Group

In veel opzichten is het WEF vergelijkbaar met de Bilderberg Groep. Interessant feit: Klaus Schwab, de oprichter en uitvoerend voorzitter van het WEF is een voormalig lid van de stuurgroep van de Bilderberg Groep.

Niet anders dan andere machtige organisaties die beweren “de wereld te helpen”, wordt het WEF ervan beschuldigd in feite de belangen van de wereldelite te bevorderen.

Het Transnational Institute beschrijft het hoofddoel van het Wereld Economisch Forum als volgt:

“Te fungeren als een socialiserende instelling voor de opkomende wereldelite, de “maffiocratie” van de globalisering, bestaande uit bankiers, industriëlen, oligarchen, technocraten en politici. Zij bevorderen gemeenschappelijke ideeën, en dienen gemeenschappelijke belangen: hun eigen belangen.”

In plaats van de wereldproblemen op te lossen, wordt het WEF ervan beschuldigd de schuld van regeringen en grote conglomeraten af te schuiven op gewone burgers.

“In een studie, gepubliceerd in het Journal of Consumer Research, werd de sociologische impact van de WEF onderzocht. De conclusie luidde dat de WEF geen problemen oplossen zoals armoede, opwarming van de aarde, chronische ziekten of schulden. Zij hebben alleen de last voor de oplossing van deze problemen verschoven van de regeringen en het bedrijfsleven naar “verantwoordelijke consumenten thema’s: de groene consument, de gezondheidsbewuste consument, en de financieel onderlegde consument.” Zij geven de problemen slechts een ander gezicht, en houden ze zo in stand. Gore wordt als een uitstekend voorbeeld genoemd. In zijn toespraken verlegt Gore de aandacht opzettelijk van de problemen van ongereguleerde markten en bedrijfsactiviteiten naar morele pathologieën, individuele hebzucht, enz. Daarmee bevordert hij in feite het ontstaan van nieuwe markten, en houdt hij dus dezelfde oude problemen in een nieuw jasje in stand. Nieuwe markten zullen dezelfde patronen volgen als de oude, omdat het kernprobleem van het ondernemingsbestuur nooit wordt aangepakt.” – Creating the Responsible Consumer: Moralistic Governance Regimes and Consumer Subjectivity

  Een gevangenis waar de gevangenen niet weten dat ze in de gevangenis zitten

Gedachtecontrole

De jaarlijkse bijeenkomst van de Global Future Councils van het WEF vond plaats op 11 en 12 november 2018 in de Verenigde Arabische Emiraten. Een van de besproken onderwerpen was “gedachtecontrole met behulp van geluidsgolven”. Op de officiële website van het WEF verscheen een artikel met de titel Mind control using sound waves? We ask a scientist how it works (inmiddels alleen nog met WaybackMachine te vinden), waarin professor Antoine Jérusalem van de Universiteit van Oxford de technologie en de daarmee samenhangende problemen beschrijft.

Hersenen besturen met geluidsgolven: hoe werkt dat?

Wel, om maar meteen met de wetenschap te beginnen, het principe van niet-invasieve neuromodulatie is dat men de ultrageluidsgolven concentreert op een gebied in de hersenen, zodat ze zich allemaal op een kleine plek verzamelen. Dan kan dat, gegeven de juiste set parameters, hopelijk de activiteit van de neuronen veranderen.

Als u van doorgedraaide neuronen af wilt, bijvoorbeeld bij epilepsie, dan zou u de energie kunnen aanzwengelen om ze in wezen te doden. Maar als u de neuronale activiteit selectief wilt bevorderen of blokkeren, dan moet u uw ultrageluidsgolven zorgvuldig afstemmen.

Met andere woorden, er is een verschil tussen ultrasone stimulatie die gebruikt wordt om weefsel weg te nemen, en ultrasone neuromodulatie, die gericht is op het controleren van de neuronale activiteit zonder het weefsel te beschadigen.

Ultrasone neuromodulatie is iets dat zeker werkt, maar dat wij nog steeds niet begrijpen.

Wat voor maatschappelijk goeds kan er uit voortkomen?

De huidige modewoorden zijn de ziekten van Alzheimer en Parkinson, en traumatisch hersenletsel. Maar wetenschappers kijken ook naar het ruggenmerg en het perifere zenuwstelsel. Wat mij betreft, aangezien de hersenen het de facto beslissingscentrum zijn voor zovele processen, zou elk van die processen het doelwit kunnen zijn.

Is het wel veilig?

Wanneer men neuronale activiteit probeert te “controleren” door minieme mechanische trillingen toe te dienen aan een gebied van de hersenen, is het belangrijk dat het brandpunt van het ultrageluid, de frequentie en de amplitude goed afgesteld zijn, anders kunnen de hersenen mogelijk beschadigd worden. Het punt is dat wij nog steeds niet weten hoe wij dit alles moeten afstemmen; en als ik een beetje overdrijf, zou ik kunnen zeggen dat onze huidige aanpak niet zo ver af ligt van het rommelen met de instellingen van een radio tot wij de juiste zender horen.

  De mislukte oogsten bereiken nu wereldwijd CRISISNIVEAUS nu de Verenigde Naties de oorlog verklaren aan de KUNSTMEST

Een van de vele moeilijkheden is zeker te weten dat wij met deze geluidsgolven inderdaad neuronen aansturen, in tegenstelling tot ze te beschadigen. De waarheid is dat wij nog steeds niet weten hoe het proces werkt. En als je niet weet hoe het werkt, weet je ook niet hoeveel “te veel” is.

Wat zijn de grootste ethische uitdagingen?

Het potentieel van deze techniek is enorm – daarmee bedoel ik zowel het enorme aantal toepassingen, als het ethische gebruik.

Vanuit biologisch oogpunt is het vergelijkbaar met geneesmiddelen. Het kan je genezen, het kan je verslaafd maken, en het kan je doden. Het gaat erom binnen een bepaalde reeks regels te blijven. Vanuit ethisch oogpunt verandert de wereld zo snel dat het moeilijk is in te schatten wat morgen aanvaardbaar zal zijn dat vandaag niet is.

Ik ben er ook van overtuigd dat de menselijke natuur van dien aard is dat als iets gedaan kan worden, het ook gedaan zal worden. De vraag is alleen door wie. Ik heb liever dat een rechtvaardige maatschappij de dans leidt dan een of andere schurkenstaat zonder enig respect voor menselijk of dierlijk leven. Als wij die dans over 10 jaar willen leiden, moeten wij vandaag beginnen met onderzoek te doen.

Hoe dystopisch kan het worden?

Ik zie de dag al komen waarop een wetenschapper in staat zal zijn te controleren wat iemand in zijn geestesoog ziet, door de juiste golven naar de juiste plaats in zijn hersenen te sturen. Ik denk dat de meeste bezwaren gelijk zullen zijn aan die welke wij nu horen tegen subliminale boodschappen in reclame, alleen veel heftiger.

Deze technologie is niet zonder risico’s van misbruik. Het zou een revolutionaire gezondheidszorgtechnologie voor de zieken kunnen zijn, of een perfect controle-instrument waarmee de meedogenlozen de zwakken controleren. Deze keer echter zou de controle letterlijk zijn.

Wat kunnen wij doen om het potentieel ervan veilig te stellen?

Ik ga niet beweren dat wetenschappers allemaal wijs en deskundig zijn als het gaat om wat wel en wat niet moet gebeuren. Sommigen van ons zullen zo ver gaan als hun mogelijk is. Maar dat is de menselijke natuur, en niet uniek voor wetenschappers.

  "Preventieve Nucleaire Oorlog": Een Derde Wereldoorlog bedreigt de toekomst van de mensheid

Hoe dan ook, onze taak is iets te vinden dat de mensheid ten goede komt. En als u een manier vindt om iemand beter te maken, dan weet u hoogstwaarschijnlijk ook hoe u het tegendeel kunt doen. Het doel is ervoor te zorgen dat de regelgeving het laatste voorkomt, zonder het eerste te belemmeren. Ik geloof dat dit de rol is van de regelgevers. En ik denk dat de Europese Unie, waar ik werk, daar heel goed in is.

Een andere rol van de politici zou moeten zijn dat zij een communicatieplatform bieden om de lange-termijnvisie van een bepaald onderzoeksgebied uit te leggen. En het kan te vroeg zijn, of geen goed idee, en de uiteindelijke beslissing zou heel goed kunnen zijn om ermee te stoppen. Maar op lange termijn moet het publiek de potentiële voordelen van een nieuwe technologie in gewone woorden uitgelegd krijgen, en dat is iets waar wetenschappers niet noodzakelijk goed in zijn.

Politici moeten bedenken dat als wij het niet doen, iemand ergens het toch wel zal doen… mogelijk zonder regelgeving.

Kortom, Antoine Jérusalem zegt dat gedachtenbeheersing op afstand een ongelooflijk krachtige technologie is, die de macht heeft om ziekten eventueel te genezen. In de verkeerde handen kan de technologie echter de controle over iemands hersenen volledig overnemen. In zijn woorden kan het het “perfecte controle-instrument zijn waarmee de meedogenlozen de zwakken controleren”.

Dat gezegd hebbende, gedachtecontrole op afstand is niets nieuws en de elite had jarenlang toegang tot dit soort technologie. Een paar maanden geleden publiceerde ik een artikel over een uitgelekt document uit 1996 waarin gedachtecontrole op afstand beschreven wordt.

Een bladzijde van het document beschrijft de vele mogelijke effecten van gedachtecontrole op afstand.

Ondanks het toegegeven dystopische potentieel van de technologie, meent Antoine Jérusalem dat de mensheid er niet omheen kan deze te ontwikkelen. Hij zegt dat waarschijnlijk omdat een bedrijf dat deze technologie ontwikkelt deel uitmaakt van het WEF. Zijn oplossing om ervoor te zorgen dat de technologie niet gebruikt wordt om mensen in gedachtecontroleslaven te veranderen? Overheidsregulering.

Kortom, het WEF zegt dat deze technologie onder de controle van de wereldelite moet staan. Is dat een troost voor u?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Ierse dokter onthult ‘Great Reset’ agenda achter Covid-hoax in indrukwekkende videoVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe echte reden achter het streven van de EU om een embargo op Russische olie in te stellen
Volgend artikelRussische functionaris: NAVO riskeert rechtstreeks conflict met Rusland en “volledige” nucleaire oorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Voor de veiligheid en vooral voor het welzijn van alles wat leeft op deze wereld is het een onontkoombare noodzaak dat het W.E.F. en elke andere organisatie die dit gedachtegoed aanhangt, dan wel ondersteunt krachtig en permanent vernietigd wordt, want het werkt als zand in elke machine.

 2. Iemand die geluidsgolven lang en intens heeft bestudeerd, Jeffrey Thompson, heeft deze kennis gebruikt om therapeutisch toe te passen, met heel veel succes. Je ligt daarbij op een bank, voorzien van speciale luidsprekers, die links/rechts gescheiden heeft, enje hebt een koptelefoon op. Eerst word je lichaamseigen ’toon’ bepaald, en nadien word je daarmee behandeld. Deze ’toon’ wordt meegegeven op een draaggolffrequentie… een rustgevend klank, beetje zee-achtige klank. Dus dat het mogelijk is… geen twijfel over. Maar ik denk dat het reeds lang toegepast wordt via TV en radio…. effectief ook. Helaas.

 3. Nu moeten dit artikel gelezen hebben, wakkere mensen buiten een aluhoedje ook een geluidsisolerende deken over het hoofd dragen, het houdt maar niet op, niet vanzelf.

  De muren van Jericho verwijst meestal naar de vernietiging van de muren van Jericho in het Bijbelse verhaal van de slag om Jericho, las eens een artikel lang geleden dat een stel wetenschappers zich gingen bezig houden met Infra-geluid, ze bouwden een een lange klankkast net zoals een orgelpijp dan groter en zetten er gecomprimeerde lucht op de pijp, en het gebouw waarin de opstelling stond ging mee resoneren en toen het infra-geluid stop gezet werd doordat het gebouw bijna instortte.

   • Modern archeological investigations are known to be sponsored and have often proved to be wrong. The Pool of Siloam mentioned in the New Testament is a good example. Ridiculed and “proved” to be non-existent, it was finally discovered. Moreover, Carbon C-14 testing also “showed” that the Shroud of Turin was made in the middle ages, whereas it was found later that the sample used for testing was not the original shroud by part of the fabric used to patch a hole burnt in the medieval times.
    Talking about Jericho – the first settlements there were dated as 9000 b.c., so the city is 11 000 years old.

 4. Fijn dat de mensen internet hebben (nu nog wel) alles kan men opzoeken en bestuderen en daaruit conclusies trekken, hier nog zo’n gevalletje van onmacht van de burgers om te kunnen controleren waaraan het voor de meesten van en hun zuurverdiende belastinggeld weg wordt gesluisd naar dystopische doeleinden door hun democratisch gekozen regeringen.

  WEF gefinancierd door belastingbetalers: Justin Trudeau heeft miljoenen dollars doorgesluisd naar de globalisten.

  De Canadese regering onder “Young Global Leader” Justin Trudeau heeft tijdens de “pandemische” jaren van 2020 en 2021 miljoenen dollars aan belastinggeld betaald aan het World Economic Forum van Klaus Schwab .

  Terwijl de burgers (en de Canadese economie) leden onder de draconische coronamaatregelen en in veel gevallen hun broodwinning verloren, stroomde er in 2020 tot 2021 maar liefst 2.915.095 dollar naar het meer dan controversiële WEF van Klaus Schwab. Dit is gebaseerd op gegevens van de openbare rekeningen van Canada.
  https://report24.news/wef-von-steuerzahlern-finanziert-justin-trudeau-leitete-millionen-von-dollar-an-die-globalisten/

 5. De piramides genazen middels geluidstechnologie. Ondergrondse catacomben in Malta idem, later volgestort. Genezen door geluidsgolven is al vele jaren grondig onderzocht en toegepast. Maar net als met alle technieken kun je het ten goede gebruiken of ten kwade. Het oude Tartaria en torens die frequenties naar de bevolking stuurden ook heel interessant. En toegepast in de media, film etc. Vast wel. Sommige films geven een langdurige energetische indruk die tot depressie leidt. Ik ben ook wel eens de bioscoop uitgelopen, Filmhuis, omdat ik het gevoel had gehersenspoeld te worden door de film. Letterlijk bedoel ik dan. Comments die oproepen tot wapens, het uitmoorden van de elite en hun instanties vind ik zinloos. Eigen frequentie verhogen zodat wat zijn toepassen geen effekt meer kan hebben is m.i. de weg. Alle revoluties in het verleden hebben laten zien dat gewapend verzet, machtsovername later identiek machtsmisbruik ten gevolge heeft. Nicaragua een goed voorbeeld. Cuba ook geen pretje.

 6. Dan moeten jullie ervoor zorgen dat je zonder gedachten jezelf kunt zijn,..en precies dat hebben ze met het verstikkende schoolsysteem van jullie afgepakt,..wereldwijd!! het schoolsysteem is onderdeel van de geplande staatsgreep die nu aan de gang is.

 7. Als kind heb ik scholen als een gevangenis ervaren.
  In de eerste klas had ik een schooljuffrouw die vaak tegen de kinderen zei.
  Handjes op je rug!
  Erg gezond voor die jonge kinderen, uren stilzitten met de handen op de rug.

  • Ha, heel herkenbaar.
   Op de kleuterschool MOESTEN we in de pauze eerst ons hapje fruit eten en dan de ranja drinken. Dat verdomde ik al want de smaak van banaan beviel me meer dan die zoete meuk.

   Toen werd al zinloze gehoorzaamheid aan de machtige afgedwongen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in