De voormalige Russische president Dmitri Medvedev, die nu plaatsvervangend voorzitter is van de Russische Veiligheidsraad, waarschuwde donderdag dat de VS en de NAVO een direct conflict met Rusland en een “volwaardige” kernoorlog riskeren door wapens in Oekraïne te storten, bericht Veteranstoday.com.

“Het volpompen van Oekraïne door de NAVO-landen met wapens, het trainen van hun troepen om Westers materieel te gebruiken, het zenden van huurlingen en het houden van oefeningen door de landen van het bondgenootschap nabij onze grenzen vergroten de kans op een rechtstreeks en open conflict tussen de NAVO en Rusland in plaats van hun ” proxy oorlog,” schreef Medvedev op Telegram.

“Zo’n conflict heeft altijd het risico dat het uitloopt op een volledige kernoorlog,” voegde Medvedev eraan toe. “Dit zal voor iedereen een rampzalig scenario zijn.”

Hoewel algemeen wordt aangenomen dat een rechtstreekse oorlog tussen de VS en Rusland snel nucleair zou kunnen worden, lijkt dat risico niet ingecalculeerd te zijn in het Oekraïne-beleid van de regering Biden. In de afgelopen maanden hebben de VS hun steun aan Kiev in zijn oorlog tegen Rusland aanzienlijk opgevoerd door meer militaire hulp, opleiding en een ruimere uitwisseling van inlichtingen.

President Biden heeft volgehouden dat hij geen Amerikaanse troepen naar Oekraïne zal sturen om Rusland rechtstreeks te bestrijden, maar de proxy oorlog riskeert nog steeds een reactie van Moskou uit te lokken. Ondanks de risico’s zijn sommige ultra-haviken in Washington voorstander van een rechtstreeks conflict met Rusland, waaronder Rep. Adam Kinzinger (R-IL).

Kinzinger heeft een wetsvoorstel ingediend dat president Biden oorlogsbevoegdheid zou geven als men zou vaststellen dat Moskou chemische, biologische of nucleaire wapens heeft gebruikt in Oekraïne, maar de wetgeving heeft geen enkele mede-indiener gekregen. Kinzinger is ook een voorstander van de handhaving door de VS van een vliegverbod boven Oekraïne, waarvoor Russische gevechtsvliegtuigen zouden moeten worden neergeschoten en grond-luchtraketten in Rusland zouden moeten worden gebombardeerd.

  Wekelijks worden twee dozijn in beslag genomen auto's van Letse dronken bestuurders weggegeven aan Oekraïne

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Een wereldleider vertelt de waarheid over de Westerse elitesVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet Wereld Economisch Forum spreekt over “Gedachtecontrole met behulp van geluidsgolven”
Volgend artikelOekraïense oorlogsuitgaven en de moeilijke situatie aan de frontlinies 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Amerika denkt dat ze er ongeschonden bij langs komen als het uit de klauwen loopt?
  Ze krijgen tegelijk samen met engeland en frankrijk en duitsland de eerste atoombommen in hun nek.
  Wat een waanzin om te denken dat er winnaars zijn na een atoomoorlog.

 2. De joden zouden het geweldig vinden als Rusland het vuile werk voor ze zou doen en Europa van de kaart zou vegen: weg bakermat van de blanke beschaving, weg white supremacy, weg met hun enige echte worthy opponent. Nog een paar plukjes in de VS die rap worden overwoekerd en vermoord á la Zuid-Afrika, een voorbeeldige anti-blanke joodse uitroeiingsslag en in Australie. Maar daar hebben ze ze al in een soort Goelag in de tang, die kunnen geen kant meer op, die zijn voor de joden/chinezen een makkelijke klus.

 3. Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb.
  Goede film btw .
  Oudere reguurders kennen hem nog .
  (Peter Sellers) ✝

 4. Ik stel voor dat het conflict verplaatst wordt naar het Noord-Amerikaanse continent. De overheid daar speelt veel te graag oorlogje in andere landen en zal daar niet mee stoppen totdat zij totale wereldcontrole hebben. Wellicht snapt men dan wat oorlog écht inhoudt. Wed dat er in no time vredesbesprekingen zijn.

 5. Dat is het grote verschil; tot nu toe startte USA alleen oorlogen met landen zonder nukes.
  Ver van Amerika.
  Dat is nua nders.
  Als ze te ver gaan, weet ik zeker dat Poetin wel wat van zijn 6000 kernkopjes kan missen voor de Amerikaanse steden…gratis transport

 6. Het is eigenlijk niet Amerika.. het is het ziomaffia bewind dat Amerika beheert, een satanistisch bewind. Amerika is makkelijk te gebruiken omdat het moeilijk aan te vallen is, en zelf heeft het overal al tentakels kunnen plaatsen, onder het mom van we komen je beschermen. De USA is niets meer dan een leger voor het ziomaffia gangster cabal. Biden volgt ook de bevelen op. Net zoals Trump voor hem, en Obama voor hem, etc. Al heel lang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in