Foto credit: Strategic Culture Organisation / (Public Domain)

Het regime in Kiev heeft schaamteloos miljoenen Oekraïense levens verwoest met zijn oorlogsafpersing en prostitutie voor de proxy-oorlogsagenda van de Verenigde Staten en de NAVO tegen Rusland. Geen misdaad of daad van verraad is te laag voor de corrupte kliek in Kiev.

We moeten niet verbaasd zijn dat haar strijdkrachten een Russisch transportvliegtuig met 65 Oekraïense krijgsgevangenen aan boord hebben neergeschoten. Dergelijke barbaarse criminaliteit is normaal voor dit naziregime, schrijft Strategic Culture Organisation.

Op woensdagochtend om 11.15 uur werd een Ilyushin IL-76 militair transportvliegtuig uit de lucht geschoten boven de aan Oekraïne grenzende Russische regio Belgorod. Alle 74 levens aan boord werden weggevaagd. Onder hen bevonden zich 65 Oekraïense krijgsgevangenen en negen Russische militairen. De gevangenen waren op weg naar Belgorod als onderdeel van een krijgsgevangenenruil die later die dag zou plaatsvinden. Een tweede vliegtuig met 80 krijgsgevangenen aan boord maakte naar verluidt halverwege de vlucht rechtsomkeert nadat de ramp was aangekondigd.

Klaarblijkelijk maakten de vluchten deel uit van een goed georganiseerde regeling tussen Oekraïne en Rusland. De afgelopen maanden zijn al tientallen van dergelijke uitwisselingen uitgevoerd. Het protocol zou door beide partijen goed worden begrepen en gecoördineerd, zij het op een onopvallende manier. Dat wijst op een snode afwijking van Oekraïense zijde.

Russische radars detecteerden de lancering van twee grond-luchtraketten die gericht waren op de gedoemde IL-76. De raketten zouden zijn afgevuurd vanaf de plek waar de IL-76 was neergestort. De raketten werden blijkbaar afgevuurd vanuit het dorp Liptsy in de Oekraïense regio Charkov. De afstand van de aanval bedroeg 100 kilometer. Dat bewijst dat de enige wapens die in staat waren waarschijnlijk de door de VS geleverde Patriot of de Duitse Iris-T raket waren, zoals Russische parlementariërs al hebben opgemerkt.

Een bericht in de Franse staatsmedia beweerde ook dat het neerhalen gebeurde door een Patriot raketkop.

Het is dus zo goed als zeker dat het regime in Kiev deze misdaad heeft gepleegd. Het lijkt het met voorbedachten rade en doelbewust te hebben uitgevoerd met de bedoeling zijn eigen krijgsgevangenen te doden.

  Oekraïne plant Derde Wereldoorlog

Echter, in overeenstemming met zijn kwaadaardige karakter, zoals we bij eerdere gelegenheden hebben gezien, probeerde het door de NAVO gesteunde Oekraïense regime het incident te verdoezelen. Daarbij werd het geholpen door de Westerse media, die al snel de Russische berichten over de aanval in twijfel trokken. De BBC suggereerde zelfs dat Rusland aan desinformatie deed door te beweren dat Moskou een “lange geschiedenis van schaamteloze leugens” heeft en suggereerde zelfs dat het onzeker was of er krijgsgevangenen in het vliegtuig zaten.

In de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties verwierp de Franse tijdelijke voorzitter van het orgaan de Russische oproepen voor een spoedvergadering en stelde een vergadering meer dan 24 uur uit.

Het was duidelijk een poging om het regime in Kiev en zijn NAVO-handlangers wat ademruimte te geven om een plausibel dekmantelverhaal te verzinnen voor zo’n barbaarse daad.

Aanvankelijk probeerde de Oekraïense kant te beweren dat de IL-76 het doelwit was omdat het munitie zou vervoeren naar Belgorod en dus als een legitiem doelwit werd gezien. Die versie werd snel begraven toen duidelijk werd dat het Russische leger de Oekraïense tegenhangers volledig had geïnformeerd over de vrachtvlucht die deelnam aan een overeengekomen uitwisseling van krijgsgevangenen.

Tegen woensdagavond probeerde de Oekraïense president Vladimir Zelensky wanhopig Rusland de schuld te geven van het “spelen met Oekraïense levens”, terwijl het misselijkmakend duidelijk was dat het zijn regime was dat deze verachtelijke daad had uitgevoerd.

Het is niet duidelijk wat de obscene reden voor deze gruweldaad is. Was het een poging om Rusland als dader zwart te maken door middel van een valse provocatie? Dat lijkt onwaarschijnlijk omdat zelfs de imbecielen in Kiev zouden weten dat de Russen gemakkelijk zouden kunnen detecteren en bewijzen waarvandaan de raketten werden afgevuurd.

Eén ding is in ieder geval duidelijk. Het corrupte regime in Kiev heeft absoluut geen respect voor het leven van zijn bevolking. Het is niet mogelijk om een volledige lijst te geven van het aantal wreedheden die deze wrede junta heeft begaan om de oorlogszwendel voor haar NAVO-meesters te verlengen.

  Duitse bondsminister van Economie geeft toe: Duitsland staat voor "economische ineenstorting"

Vorige week nog prostitueerde de Oekraïense minister van Buitenlandse Zaken Dmytro Kuleba zijn landgenoten openlijk als kanonnenvoer voor de NAVO. Terwijl hij de Westerse elitetop in het Zwitserse Davos bijwoonde, zei Kuleba dat het een goede deal was voor de NAVO om wapens naar zijn land te blijven sturen terwijl de Oekraïners al het vechten – en sterven – voor hun rekening nemen.

Zelensky toert routinematig de wereld rond om te smeken om nog meer miljarden aan militaire hulp die hijzelf, zijn winkelende vrouw en hun trawanten wegsluizen. Zijn regime probeert nog eens 500.000 Oekraïners te rekruteren voor het leger. Dat bevestigt impliciet dat er tot nu toe al 500.000 doden zijn gevallen in de proxy-oorlog tegen Rusland die de NAVO in februari 2022 heeft uitgelokt.

Het nazi-adulerende regime heeft ontelbare wreedheden tegen zijn eigen burgers begaan om Westerse wapenleveranties binnen te halen en de oorlog te verlengen.

Het bloedbad in Bucha in april 2022 kreeg Rusland de schuld, ook al hadden Russische troepen zich enkele dagen voordat honderden vers geëxecuteerde lichamen op straat werden gevonden uit die stad teruggetrokken. In dezelfde maand volgde een raketaanval op een treinstation in Kramatorsk waarbij meer dan 50 mensen omkwamen. Het forensisch bewijs van de raket werd getraceerd naar Oekraïense voorraden.

Er zijn nog veel meer valse vlaggen gepleegd, zoals de meedogenloze aanvallen op de kerncentrale van Zaporozhye, het opblazen van de Kakhovka-dam en dodelijke luchtaanvallen op steden als Konstantinovka en Hroza.

Het regime is wanhopig op zoek naar manieren om deze oorlog
namens hun imperiale meesters in stand te houden. De afschuwelijke mislukking van het veelgeroemde tegenoffensief vorig jaar, waarbij alleen al meer dan 120.000 Oekraïense troepen werden vernietigd in “gehaktmolengevechten” tegen superieure Russische vuurkracht, heeft de marionetten van Kiev niet de minste aanleiding gegeven voor vredesonderhandelingen.

  Rusland waarschuwt VS tegen zenden van lange-afstandswapens naar Oekraïne, zegt gebruik van kernwapens toe

Oekraïense krijgsgevangenen hebben alom hun opluchting geuit over het feit dat ze levend gevangen zijn genomen en uit de monsterlijke “zelfmoordmissies” zijn gehaald waar hun meedogenloze superieuren hen op hebben gestuurd. Ondertussen kruipen Oekraïense burgers ineen van angst om door Zelensky’s knokploegen van straat te worden gegrist en naar de frontlinies te worden gedirigeerd waar ze een bijna zekere dood tegemoet gaan.

De door de VS geleide proxy-oorlog in Oekraïne is onherroepelijk verloren. Het is een rampzalige nederlaag voor de NAVO en haar nazi-cliënten. Maar het corrupte regime in Kiev wil doorgaan met het uitkeren van smeergeld en steekpenningen. Het zijn oorlogsjunkies.

De gevangenenruil waaraan Rusland heeft deelgenomen, heeft ertoe geleid dat duizenden krijgsgevangenen naar huis zijn gebracht, naar hun families. De verdiende goodwill is onschatbaar, maar ongetwijfeld waardevol.

Het is ongetwijfeld ook fataal voor Zelensky en de NAVO proxy-oorlog als massa’s gevangenen naar huis terugkeren en hun families en gemeenschappen vertellen hoe smerig en hardvochtig het gangsterregime is.

Het zou dit regime niet verbazen als het zijn krijgsgevangenen liever vernietigd ziet. Doden praten tenslotte niet. Het regime heeft geen wroeging getoond door het leven van miljoenen Oekraïners te verspillen en het land te veranderen in een beerput onder buitenlandse overheersing. Wat heb je aan een vliegtuiglading uitgeputte krijgsgevangenen en een paar Russen?

Daarom zijn Oekraïne en zijn NAVO-sponsors gedoemd te mislukken. Voor hen is het leven goedkoop, dus vrijheid en overwinning zijn hun niet waard.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Schokkende video’s tonen Oekraïners die Russische krijgsgevangenen neerschieten en martelenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGouverneur Abbot verklaart dat Texas “voorbereid is op een conflict” met het Biden-regime nu 10 staten de nationale garde sturen
Volgend artikelPentagon waarschuwt dat Amerika niet is uitgerust om zich te verdedigen tegen een dreigende invasie van buitenaardse wezens
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Die Vervloekte Westerse Leugens zijn we de FN lezers hartsgrondig Kotsbeu…Als er een God bestaat dan verdwijnt Oekraïne van de kaart, inbegrepen de Zionistische Deepstaat en alles wat er nog rond bestaat…ALS ER AL EEN GOD BESTAAT…Want die zou toch Rechtvaardig zijn hé… niet ???

  • God beweegt door al het leven. Wij zijn God en God is ons.

   Het is een kwestie van tijd voordat de mensheid doorkrijgt dat we worden beroofd, genaaid, vergiftigd en vermoord en dan komt de afrekening omdat God door ons beweegt.

 2. God is onze Vader en de mensen zijn zijn kinderen.
  Raphael, als jij vader was en je kinderen maken ruzie dan kun je ze even hun gang laten gaan, hoort bij het leerproces.
  Maar als je kinderen de vleesmessen uit de la halen dan grijp je toch in, dacht ik.
  God doet het vooralsnog niet 🤷
  Toch geloof dat we in een/de eindtijd leven.
  We gaan het zien.

  • We leven in de eindtijd van het duister. Ze gaan tenonder en daarna begint alles opnieuw, als ze ons niet uit egoïsme vernietigen. Maar zelfs dan gaat het leven door. Wij denken dat wij het leven zijn, maar HET leven is veel meer dan wat wij door onze sleutelgaatjes (ego’s) zien.

  • De mensen veroorzaken puinhopen en als het uit de hand loopt ga je wachten tot God het oplost? Is dat niet erg makkelijk? Wij zullen onze eigen verantwoordelijkheid moeten nemen. Verantwoordelijkheid nemen zijn we verleerd. We wijzen liever naar anderen. Zij zijn de schuldige, niet wij. Wie zegt er nog: “Sorry, ik heb een fout gemaakt en zal het herstellen” of zo eenvoudig “Ik was fout”. Je fout toegeven is krachtig. Zie Oekraïne. Wij hebben de bevolking van de Donbass in de steek gelaten. Wij hebben de burgers geen bescherming gegeven. Integendeel, we gaan door met wapens leveren waar zij door sterven. Wie staat er op en zegt: “Stop ermee, dit is niet te tolereren”. Geef burgers vrede en stop die walgelijke haat. Het is hun leven, niet de onze. Het is hun verhaal, niet wat wij ervan maken.
   Onze eigen verantwoordelijkheid. Niet van God. Het is interessanter welke keuzes wij maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in