Staff Sergeant Nicholas Phelps / Wikimedia (Public Domain)

Gregg Abbot, gouverneur van Texas, heeft verklaard dat hij “voorbereid is op een conflict” met het wetteloze Biden-regime nu 10 staten hun nationale garde naar de grens met Texas hebben gestuurd om bescherming te bieden tegen de “invasie.”

Tijdens een interview met Tucker Carlson vrijdag zei gouverneur Abbot dat er naar verwachting nog veel meer staten het Biden-regime zullen trotseren en hun Nationale Garde naar Texas zullen sturen in de komende dagen, bericht Thepeoplesvoice.

Verwijzend naar de staten die Nationale Garde naar Texas hebben gestuurd, zei Abbot: “Dit is een gevecht voor de toekomst van Amerika en dat weten ze allemaal.”

Kijk:

“Alles wat we kunnen doen is zo goed mogelijk voorbereid zijn, zoveel mogelijk mensen inzetten, zoveel mogelijk doen om meer grensbarrières op te werpen en illegale toegang te ontzeggen,” zei Abbot. “We werken hard, ongeacht wat de regering Biden doet.”

Texastribune meldt: Van het Texaanse Huis tot voormalig president Donald Trump, Republikeinen in het hele land scharen zich achter de juridische impasse tussen gouverneur Greg Abbott en de federale overheid aan de zuidelijke grens, waardoor de bezorgdheid over een constitutionele crisis toeneemt in een aanhoudend geschil met de regering Biden.

Het gaat om het concertina razor-prikkeldraad dat de Texas National Guard gebruikt als barrière tussen de Rio Grande rivier en Shelby Park, een gebied van 47 hectare in Eagle Pass. In een 5-4 beslissing eerder deze week koos het Amerikaanse Hooggerechtshof de kant van de regering Biden toen het de uitspraak van een lagere rechtbank nietig verklaarde die agenten van de Border Patrol verbood om het prikkeldraad door te knippen om mensen aan te houden die de rivier waren overgestoken.

  Opiniepeiling: Meeste Amerikanen aanvaarden "Oekraïense nederlaag"

Op woensdag – en terwijl de Texas National Guard en staatsagenten het prikkeldraad bleven doorknippen en federale agenten de toegang tot een groot deel van het park ontzegden – bleef Abbott publiekelijk de uitspraak aanvechten en “de lijn vasthouden”. Hij verklaarde dat er een “invasie” gaande was in Texas, waardoor de staat het grondwettelijke recht had om zichzelf te verdedigen en beweerde dat de praktijk van president Joe Biden om migranten voorwaardelijk vrij te laten, neerkwam op een weigering om de huidige immigratiewetten te handhaven.

“President Biden heeft zijn eed geschonden om de immigratiewetten die door het Congres zijn uitgevaardigd getrouw uit te voeren,” zei Abbott in een verklaring. “In plaats van immigranten te vervolgen voor de federale misdaad van illegale binnenkomst, heeft president Biden zijn advocaten naar federale rechtbanken gestuurd om Texas aan te klagen voor het nemen van maatregelen om de grens te beveiligen.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Burgeroorlog 2.0: Wat zit er achter de nieuwste escalatie tussen Washington en Texas?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIsraël beschuldigt het Internationaal Gerechtshof van (je raadt het al) antisemitisme
Volgend artikelHet vermoorden van zijn eigen krijgsgevangenen door het Kievse regime is normaal voor deze door de NAVO gesteunde gangsterstaat
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. ik ben benieuwd hoe de democratische staten gaan reageren. hoe reageren de wokies.
  maar het klinkt ook een beetje als georganiseerde afleiding voor het stopzetten van de steun aan de nazi’s in oekraíne. en iets met israel

 2. En dan ga ik straks lekker languit met de benen op de poef met een sigaartje in de ene hand en een Jägermeister in de andere bij één van de twee brandende houtkachels kijken hoe dit verhaaltje gaat aflopen….

  • Hoi veteraan, even een berichtje. Ik had een ongelukje met een nieuwe laptop. Helemaal op orde gemaakt, alle codes erin. Rot klus, kon ik maandag met een nieuw project beginnen. Ging er zondag wijn overheen. Dinsdag opgestuurd naar Apple, gisteren terug. Ze hebben gerepareerd maar ook alles gewist. Zei ik ook, als het handig is dan wis je alles maar. Dat is dus gebeurd en moet ik alles weer installeren. Maar ze hebben het gratis gemaakt, dat is dan wel weer aardig van Apple. Het was echt mijn schuld, eigenlijk mijn vrouw maar dan is het alsnog mijn schuld dus mijn schuld. Kortom is ga je mail snel beantwoorden. Sorry, dat ik dat nog niet gedaan heb. Ik was jullie niet vergeten en ik moet nu ook een week frontnieuws inhalen. Dus ik neem contact op

 3. Prima laat in hemelsnaam gouverneur Abbott er met een gestrekt been ingaan en 8op een conflict situatie aansturen met het Biden regime, maar een burgeroorlog zal helaas niet zo snel gebeuren, Amerikanen zijn net stompzinnig en lethargisch als de meeste Europeanen die pikken ook bijna alle EU dictaten.

  • Adriaan, een significant aantal Amerikanen is in het bezit van een of meer (automatische) wapens en ook zijn de nodige milities actief, die weinig tot niets ophebben met de federale roverheid in Washington D.C.
   Ook in het land dat volgens raadgever van koning Elizabeth I (1533 – 1603), John Dee (1527 – 1608) was voorbestemd om het nieuwe Babylon te worden, kan vroeg of laat de vlam in de pan slaan.

  • Denk dat je hier in dit verhaal veel veteranen zult terug zien, die zich vrijwillig melden. Patriotten kunnen zich nu nuttig maken. Amerika is een patriottisch land . Denk dat BIden hier zijn kaarten heeft overspeeld en alle beetje dat hem nog restte aan steun nu is kwijtgeraakt aan trump. Alles wat die idioot onderneemt heeft zich tegen hem gekeerd en trump zijn posities versterkt. Ook deze domme zet zal hem duur komen te staan. Amerikanen kunnen misschien verdeeld zijn en slapen,maar ze zijn heel patriottisch en als dat uit de hand loopt in texas zul je texas zien volstromen met veteranen en patriotten die zich niet gewonnen zullen geven. Gaat nog spannend worden de komende weken.

  • Helaas kan Abbott zijn benen niet meer strekken.
   Denk daar even over na.
   Volgens het WEF is Abbott ook een lid van deze demonische organisatie.

 4. De Uniparty wil chaos en ellende in de VS. Net zoals de globalisten dat in de hele wereld willen. Uit de chaos, oorlogen en diepe armoede moet straks de ‘reddende’ wereldregering opstijgen, als de feniks die uit de as herrijst. En deze wereldregering moet dan met open armen worden ontvangen, is het idee. Onofficieel is deze wereldregering er natuurlijk al.

  De Democraten en Republikeinen zijn twee vleugels van dezelfde feniks. Niet de kiezers, maar de partijpolitici. Net als de rest van de wereld, moet ook de VS helemaal kapot worden gemaakt. Ik denk dat dit er allemaal bijhoort. Verdeel en heers!

  Redding kan alleen komen vanuit het volk. Niet via politici en niet via gecontroleerde revolutie. Alleen vanuit het volk, werkelijke revolutie.

  • That salvation would come from… Blue helmets? UN troops on US soil? This globalist dream would turn into Klaus’ worst nightmare! America has fought for independence and has known civil war. Which other major country has such a history?

  • Niet alleen een wereld regering, ze zijn de knights (knechten) van de antichrist die dan op de tempelberg wederkeert, maar dat gebeurt waarschijnlijk niet, Enki is dood en ook de andere annunaki mogen dat niet, de aarde is na de zondvloed aan de mensheid toebedeelt, de knechten (reptiiens, gevallen angels (latijn)) zijn hier omdat de mens dat nog tolereert.

 5. Laat maar klappen daar in de vs……..Misschien wil poetin wel steun bieden aan Texas met wat wapens….Een paar lange afstand raketten of zo…..

 6. Bedenking : waarom heeft Abott hier 3 jaar mee gewacht ?
  Als er een burgeroorlog uitbreekt/geforceerd wordt – geen verkiezingen…en dus geen president Trump

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in