De acteur Zelensky schijnt een wereldtournee langs de parlementen te maken, overal bedelend om meer wapens en oorlog. Vreemd genoeg echter alleen in de westelijke NAVO-landen.

De Oekraïense president Zelensky heeft onlangs via een videoverbinding het Italiaanse parlement toegesproken. Hij beweerde onder andere dat het Russische leger 117 kinderen had gedood. Na de toespraak sprak de Italiaanse premier Mario Draghi zich uit voor de toetreding van Oekraïne tot de EU, bericht Uncutnews.ch.

Honderden Italiaanse parlementariërs weigerden naar de toespraak van de Oekraïense president te luisteren. Volgens de krant il Fatto Quotidiano hebben 350 politici de toespraak niet bijgewoond. Hoewel het Parlement zo goed als vol was, waren de senatoren massaal afwezig. Het Italiaanse parlement telt 630 afgevaardigden en 315 senatoren.

In Italië heeft zich een solide blok gevormd dat zich fel verzet tegen wapenleveranties aan Oekraïne en tegen de plannen van de regering om de defensie-uitgaven te verhogen. De Lega politicus Vito Comencini noemde de toespraak van Zelensky respectloos tegenover de bevolking van de Donbass in Oost-Oekraïne.

Eerder had de toespraak van Zelensky voor opschudding gezorgd in het Griekse parlement. De president liet een nazistrijder van het neonazistische Azov-regiment aan het woord. Dit veroorzaakte verontwaardiging bij verschillende partijen.

Op 31 maart heeft Zelenski ook de Nederlandse Tweede Kamer toegesproken via een videoverbinding. Hij kreeg na afloop zelfs een staande ovatie. De FVD was de enige partij die de toespraak niet heeft bijgewoond.

De partij wijst erop dat de president onlangs 11 politieke partijen verboden heeft, waaronder de grootste oppositiepartij van het land. Kritische tv-zenders zijn al enige tijd verboden, terwijl de resterende tv-zenders sinds kort verplicht zijn 24 uur per dag propaganda uit te zenden.

Hij houdt zich bezig met zeer dubieuze financiële constructies en een deel van zijn leger poseert met nazi-symbolen in vaak zeer onsmakelijke poses, aldus de FVD. “En onlangs zijn de gruwelijkste gewelddaden tegen – naar alle waarschijnlijkheid – hulpeloze Russische krijgsgevangenen door – hoogstwaarschijnlijk – Oekraïense troepen openbaar geworden op de sociale media.”

Dit alles maakt een videotoespraak in ons parlement op zijn zachtst gezegd onaangenaam, schrijft de partij.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

FvD staat op: “Het hele coronabeleid is gebaseerd op een web van list en bedrog”Volg Frontnieuws op Telegram

13 REACTIES

 1. (Op 31 maart heeft Zelenski ook de Nederlandse Tweede Kamer toegesproken via een videoverbinding. Hij kreeg na afloop zelfs een staande ovatie.)

  De Nederlands regering bestaat voor het grootste gedeelte uit hypocriete leden + Hun aanhang.
  Op 4 mei staan ze weer te janken bij het monument op de Dam. Dit nooit meer (Nazie Tweede wereldoorlog) En nu klappen ze massaal voor die nazie lieden. Gewoon Walgelijk, maar wat je zaait, zal je oogsten. Kijken of ze dan nog zo dapper zijn.? Voor mij is er maar 1 herdenking, en die is op 6 Mei aanstaande …. Pim, R.I.P.

  • Ik heb de video bekeken. Mijn respect voor de eerte spreekster.
   Zij had een gezonde en duidelijk juiste mening.

   De tweede: moet een plekje op de Wallen nemen, kop dicht houden, ze balkt alleen maar, en benen open. Kan ze met volledig wanhopigen nog wat verdienen.

   helaas is de meningsopbouw van de linksen in EP en Den Haag net zo achtelijk.
   Alles geloven wat die freak in vrouwen ondergoed en hoge hakken vertelt?
   Moeten ze wel; OEK heeft op verzoek van Rutte de MH 17 neergehaald; dat maakt gelijkgestelde “vriendjes”

   Maar simpel gezegd: de “slachtoffers”droegen witte band; dus etnische russen. Waarom zouden Russen hun neerschieten? Oekraine heeft er 13.000 van vermoord

 2. Wow… ik moet het weer zeggen, wat is NL toch een walgelijk kwaadaardig landje. Maar mss zou het me niet moeten verbazen met de geschiedenis van dit land. Overal borrelt het met verderf onder het dunne laagje veneer. Hier en daar spatten de stinkende puisten nu wijd open. Steeds meer. Echt walgelijk hoe NL zich gedraagt tov zijn eigen burgers, alswel tov Rusland. En maar gifspuiten en maar jubelen voor de Oekrie-nazi’s. Ik begin te hopen dat het hele rotland met zijn zelfzuchtige bevolking gewoon bezwijkt.

  • NL is dood en begraven. Zij haten alles voor wat ze niet zijn omgekocht.

   D66, VVD, GL zo corrupt en incompetent als de pest, maar onze eigen schuld.
   We hebben de exteem fanatiekelingen in de jaren 70 teveel vrije hand gegeven; resultaat: onderwijs is totaal verpest door een besmetting van hun zieke ideetjes.
   Zie hun gezever over 75 enders, sexuele “voorlichting”, altijd met een neger, masturbatielessen aan kleuters, hun gezijk over millieu en stomme gelul over klimaat verandering, en natuurlijk: hun onvoorwaardelijke steun aan globalisten.

   Dat dit de weg s naar zelfvernietiging zien ze niet; te stom.
   Want wat leeft er in hun koppen? Het geel groene hersenvretertje.
   Wat doet het daar?
   Hongerlijden en watertrappelen.

   Als resultaat zijn ze vijand van eigen volk; zie de toeslagen affaire; zie hun adoratie van die nazi Zelensky, en hun irrationele haat tegen Rusland, hetgeen zal lijden tot honger en economische downfall van NL

 3. Holland en belgistan staan op het zelvde niveau kwa leugenachtige bekrompen zelfverijkende parlementaire graaiers.
  Die komiek met zijn kaki T-shirtje aan behoord tot de corruptste crapuuls zijn doel door leugens is het starten van WW3

  • Idd. Denk eens na: Oekraiens leger: 800.000; Russenn: 200.000.
   OEK leger is al goed bewapend.
   Het gebedel van die stelende gek is alleen maar om een reden te triggeren een wereld oorlog te beginnen.
   Verzoek van USA en Nato.

 4. Die Zelensky is een pathologisch leugenaar. Zeer frustrerend dat die corrupte zak hooi door de mainstream als een held wordt beschouwd. Het tegendeel is waar.

 5. Ik stel voor dat we Putin ook even laten speechen. Het verhaal heeft immers 2 kanten. Misschien wil hij de EU wel een tijd leiden, slechter kan het er nooit van worden.

 6. In België kreeg deze zot ook een staande ovatie van zelfs het Vlaams Belang, die ook diep in het WEF-narratief zitten, net als de PVDA! Wie kan zich dat ooit kunnen voorstellen? Flup De Winter en tommekke van den Griek onderdaantjes van micropenisje oude idioot schwab 🙂

 7. Geschiedenis herhaalt zich.
  Wie waren in WO2 de criminelen?
  Hoofdzakelijk de nazi’s, duitsland.
  Wie worden gesteund door de moffen? andere nazi’s, Oekraine

  Wie worden in EP aangevallen? Servie en Rusland; beiden slachtoffer van nazi’s.

  De moffen vertelden de seriers dat ze echt anders moeten stemmen–dus voor een boycot van Rusland–willen ze in EU komen.

  Botox Leyten vertelde Zelensky, dattie in een paar weken in EU zou kunnen komen.
  Het kreng dacht dat ze al keizerin of Führerin was van europa….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here