Het Verenigd Koninkrijk heeft 48.000 illegale migranten die in hotels verblijven

1

Uiteraard zijn het de belastingbetalers die verantwoordelijk zijn voor de rekening. Deze groep is ook zeer goed vertegenwoordigd in een minder respectabele context.

Café kan drankvergunning geweigerd worden – te dicht bij de moskee gelegen

  Britse regeringsadviseur: "De samenleving moet jarenlang in lockdowns blijven"
Vorig artikelTrump vaardigt uitvoerend bevel uit dat de censuur op social media verbiedt
Volgend artikelPoging tot gevangenzetting Salvini – omdat hij de immigratie heeft tegengehouden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Zowel covid al de dodelijke immigratie is gepland en georganiseerd door de hond Soros en zijn NGO. Tijd voor een lekkere oorlog tegen die NGO’s te voeren in plaats naar de nooit eindigende zever van deze mensen te horen die, als het te warm wordt, zoals Larry Page van Google zich zullen terugtrekken op hun eigen privé eiland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in