© XoMEoX (CC BY 2.0)

Uit een nieuwe studie is gebleken dat het publiek de gevaren van Covid waarschijnlijk minder ernstig zal nemen nadat de beperkingen zijn opgeheven, omdat de aanvankelijke lockdowns “met succes het publiek hebben overtuigd van de ernst van de dreiging van Covid-19” als de overheid bereid is strenge maatregelen op te leggen, bericht dailyexpose.co.uk.

De onderzoekers suggereren dat het schrappen van de maatregelen ertoe zou kunnen leiden dat mensen de resterende richtlijnen voor de volksgezondheid negeren, waaronder het dragen van mondkapjes op openbare plaatsen of het wassen van handen.

De studie – die woensdag werd gepubliceerd in het Royal Society Open Science Journal – was gebaseerd op twee enquêtes die in 2020 werden uitgevoerd, en wees uit dat in het VK leden van het publiek de dreiging van Covid beoordeelden “via de omvang van de beleidsreactie” van de regering.

Dr. Colin Foad, de hoofdauteur van het tijdschrift, van de Universiteit van Cardiff, zei: “Verrassend genoeg vonden we dat mensen de ernst van de Covid-19-dreiging beoordeelden op basis van het feit dat de regering een lockdown oplegde – met andere woorden, ze dachten ‘het moet wel erg zijn als de regering zulke drastische maatregelen neemt'”.

“We ontdekten ook dat hoe meer ze het risico op deze manier beoordeelden, hoe meer ze de lockdown steunden. Dit suggereert dat als en wanneer ‘Vrijheidsdag’ komt en de beperkingen worden opgeheven, mensen de dreiging van Covid kunnen bagatelliseren”.

Het onderzoek ontdekte dat de steun van het publiek voor beperkingen niet gebaseerd was op het gevoel van bedreiging voor henzelf of hun familie, maar “het land als geheel”.

  Italiaanse rechter rehabiliteert ongevaccineerde psychologe: Oordeelt "experimentele" Covid-injecties "infiltreren en veranderen het DNA"

Dr. Foad zei dat de regering verschillende strategieën heeft uitgeprobeerd om de steun van het publiek voor de lockdowns hoog te houden, waaronder “mensen eraan herinneren dat zij en hun dierbaren gevaar lopen door Covid-19”.

Met andere woorden, de regering heeft de angstgevoelens in stand gehouden en het publiek gemanipuleerd om hun vrijheden op te geven door hen te laten geloven dat hun leven – vooral dat van hun dierbaren – voortdurend in gevaar is.

Professor Lorraine Whitmarsh, een milieupsychologe van de Universiteit van Bath, zei dat de resultaten van de studie aantonen dat doortastende acties van regeringen kunnen worden gebruikt om “de publieke perceptie van kwesties te beïnvloeden”.

Lorraine zei: “Dit heeft belangrijke implicaties voor hoe we omgaan met andere risico’s, zoals klimaatverandering – het publiek zal eerder geloven dat het een ernstig probleem is als regeringen een doortastend beleid voeren om het aan te pakken”.

Hoewel deze studie bevestigt dat de regering erin geslaagd is de geesten en emoties van de Britse massa te manipuleren, is dit niets nieuws.

De “Behaviour Change Unit” van de Britse regering heeft tal van documenten gepubliceerd waarin de psychologische oorlogsvoering tegen Britten in detail wordt beschreven. In een in maart 2020 gepubliceerd document, getiteld “Opties voor het vergroten van de naleving van maatregelen voor sociale distantie”, werd gesteld dat een van de problemen die zij hadden met het overtuigen van voldoende mensen om sociale distantie te betrachten was dat:

“Een aanzienlijk aantal mensen voelt zich nog steeds niet voldoende persoonlijk bedreigd; het kan zijn dat zij gerustgesteld zijn door het lage sterftecijfer”.

  De huidige giftige toestand in de samenleving is een lust voor het oog voor psychologen

Om dit aan te pakken, stelde het gedragsinzichtenteam voor dat de regering “harde emotionele berichtgeving” moest gebruiken om het “waargenomen niveau van persoonlijke bedreiging” te verhogen, met name bij degenen die “zelfgenoegzaam” zijn.

Natuurlijk heeft de herhaling van de regering dat men het land “van dienst” is door thuis te blijven om “levens te redden” en “de gezondheidszorg te beschermen”, deze ingebakken angst voor het coronavirus in stand gehouden. Toen de regering de basis van de angst eenmaal had gelegd, hoefde zij alleen nog maar achterover te leunen en toe te kijken hoe de massa’s elkaar begonnen te controleren en hun buren begonnen te verklikken omdat zij zich niet aan de “richtlijnen” hielden.

Helaas zijn er mensen die zo gehersenspoeld zijn dat ze niet verder kunnen kijken dan de leugens die de regering en de mainstream media hen voorhouden. Als de mensen de feiten zouden onderzoeken en uit de Covid-leugen wakker zouden worden en zouden stoppen met het volgen van de “richtlijnen”, dan zou het kaartenhuis van bedrog instorten.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Viroloog onthult: toename nieuwe Covid-gevallen doet zich voor bij volledig gevaccineerde patiënten in Franse verpleeghuizenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPfizer loog over het COVID-19 vaccin dat het “95% effectief” was
Volgend artikelVoormalig vicepresident Pfizer: kinderen hebben 50 keer meer kans om te sterven door vaccin tegen coronavirus dan door het virus zelf
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Wat zijn wij toch fijne mensen hier in Nederland, wij geven onze woningen aan de zo genaamde vluchtelingen en gaan heel vroeg ons kapot werken om ze aan de vreet te houden, rond twaalf uur staan zij op vermoeid van al hun bed bezigheden is het nu tijd om te eten even naar de voedselbank en het wekbriefje bij de sociale dienst inleveren en nu snel naar huis want het is tijd voor middag dutje te doen en de blanke slaven zijn weer volop aan het werk om deze zielige mensen te voorzien van een goed avondmaal.
  Ike Ike niet begrijp.

 2. Canada 40.000 nieuwe gelukzoekers en het eigen volk naar internering kamp omdat ze positief zijn, nu is mijn vraag ,welke ziektes hebben de immigranten en die gaan meteen naar de hotels inclusief.
  Hoe dom kan een volk zijn.

 3. Ja Coolen, 100% (en je hebt echt schrijftalent) de bikkelharde waarheid!
  Uitspraak van mijn 23 jarige buurman: werken is helemaal niet erg, het moet alleen wel héél leuk werk zijn, zoiets als muzikant. Ze hebben al wel 3 keer gejongd, en nog nooit van hun leven ook maar één uur gewerkt. Twee uitkeringen.

  Ongedierte is t.

 4. Ha dores geweldige uitspraak nou ik woon in Spanje en hier krijg je alleen maar iets bij de voedselbank als je echt helemaal niks meer hebt ik heb daar vrijwilligers werk gedaan om voedsel pakketten te maken je krijgt voorlopig dan een keer per maand een pakket met het hoog nodige ben je niet zo heel erg arm een keer in de twee maanden gedurende een half jaar nou wat zit daar in olie een Kilo rijst een kilo pasta een paar blikjes tonijn Maria kaakjes zes liter houdbare melk en dat was het heb je kinderen doen ze er cacao poeder bij niet net als in Nederland daar krijg je een gigantisch pakket elke week wordt ook nog bezorgd als je dat wil ik ken mensen in Nederland die het gewoon gedeeltelijk verkochten omdat ze dingen in het pakket niet lekker vinden is hier wel ff anders mensen en daarbij als je honger hebt eet je gras toch Nederland is een mooi land alleen niet voor de Nederlanders zelf helaas

 5. Vind ik wel een beetje een ratten streek om gratis gekregen voedsel van de voedselbank te verkopen.
  Geef het dan weg aan iemand met ook wat minder geld.
  Ik had je nooit meer aangekeken als iemand mij zo iets verteld.

 6. Nee Bert dat klopt heb ik ook niet gedaan ik vind dat meer dan schandalig maar ja sommige mensen zijn gewoon zo asociaal ik had dat ook gevraagd waarom ze het niet weggaven het antwoord was in de winkel is het duurder daar zakt je broek toch wel. Vanaf tot aan je enkels terwijl ik daar ook nog spulletjes bracht omdat ze zogenaamd niks hadden kleding en handdoeken en dat soort dingen erg teleurstellend

  • Die spulletjes die jij daar bracht die stonden diezelfde middag nog op marktplaats waarschijnlijk.
   Hier kwamen ze ook wel eens omdat ze even niets meer te eten hadden.
   Kijk maar in mijn kast of vriezer en zet hetzelfde maar weer terug de volgende keer.
   Dus als je blik Unox soep mee neemt, ook een blik Unox soep terug zetten.
   Ging altijd goed.

   • Voor de duidelijkheid.
    Hier komt niks gratis binnen van de voedselbank anders zou ik ook niet graag terug zien.
    En mijn inkomen is ook niet hoog genoeg om het gratis uit te delen.
    Anders moet ik zelf gaan lenen aan het eind van de maand.

 7. Ja ook in Nederland zijn er mensen die op de kleintjes moeten letten ik ben zeker niet rijk ik leef zuinig maar ja ik denk dan altijd die mensen hebben niks nou heb ik persoonlijk. Meer met dieren maar ja als iemand in nood zit en je kan hem helpen helaas wordt dit misbruikt meneer Bert u bent slimmer als ik

  • Als je het ook weer terug moet zetten wat je mee neemt, dan kan er ook geen misbruik van gemaakt worden.
   Anders wordt er al snel misbruik van gemaakt. Ik kan niet zien of iemand liegt of een smoes heeft.
   Anders ga je al snel krijgen dat iemand denkt.
   Geen geld. Oh, maakt toch niet uit, ik haal wel even een gratis blik soep op bij Bert.

   En dieren kosten een hoop geld en je kan niet het goedkoopste voer voor ze kopen.
   Ik heb maar 1 kat dus de kosten vallen dan wel mee.
   Maar o wee als ik naar de dierenarts moet. Dan gaat het hard met je geld.

 8. Ja ik heb zes honden daar gaat mijn meeste geld naar toe en de dierenarts is een kostenpost maar ik ben dol op mijn dieren die gaan voor alles dat is de verantwoordelijkheid die je draagt als je ze neemt ter informatie ik heb twee teefjes en vier reuen allemaal gefixt ff een ander praatje hé als al die corona ellende ik heb een Portugees en vijf Spaanse honden bij. Mij mogen ze binnen ze zijn redelijk opgevoed ik leef met ze en maken een deel van mijn leven uit maar de Spanjaarden begrijpen dat niet helemaal ook hier blijft dat een probleem met die beesten zeker nu het hier 34 graden is zijn de meeste honden buiten en ja die mogen dan niet binnen sommige hebben dan niet eens een beetje schaduw meer dan schandalig maar ja ik leg mij daar niet zo maar bij neer vandaar dat veel Spaanse jagers vinden dat ik een pijn in hun reet ben plat gezegd haha ik ga dan daar heen en zorg dat er water is voor die beesten die honden leven vaak in kooien kennels in de campo en soms komt er dagen niemand een paar km verderop zit zo n klojo dus ga ik er heen en neem water mee duurt wel ff voor ik op die plek ben haha ben geen Atletico Madrid Bert goeie zaak dat je goed voor je dier zorgt

  • Ik heb wel eens gehoord en gelezen dat ze zeer apart omgaan met hun honden.
   Hebben ze geen nut meer, dan worden ze op straat gezet en zoek het maar uit.
   Dus er zijn daar zeer veel zwerfhonden waar niemand naar omkijkt verder.
   Als ik het goed heb.

 9. Gaat het nu over de voedselbank of over de manier waarop de staat het met allerlei psychologische streken voor elkaar krijgt om 90% van de bevolking als labratten te laten dansen?

 10. Ha Feng goedemorgen ja het ging over de voedselbank maar was ff een zijstraatje moet kunnen toch een keer en ff voor Bert ja ze gaan hier heel apart met hun honden om In het zuiden worden de jachthonden na de jacht opgehangen of nog erger ze laten ze gewoon verhongeren erg genoeg maar wat we hier nu aan de hand hebben die hele pandemie kunnen we zelf wat tegen doen dieren hebben geen stem en waar denk je dan waarop ze al dat gif uittesten in de laboratoria juist onschuldige dieren gewoon je oproep kaart weggooien dat is denk ik de beste manier

  • Het zal in de volksaard zitten en de opvoeding om ze met honden om te gaan en ze zonder problemen op te hangen.
   Je zal daar toevallig maar lopen en je komt een stel opgehangen honden tegen.
   Ik denk niet dat ik dat goed kan verwerken dan.
   En zien moet ik het al helemaal niet. Of je nou een geweer hebt of niet.

 11. Ja buiten de pandemie wat op zich natuurlijk erg irritant is controleren ze nu helemaal niks meer hier wat betreft de dieren ik heb tijdens de lockdown veel dieren verzorgd met toestemming van het gemeentehuis in de Campo anders hadden veel beesten het niet overleeft maar een bedankje van de eigenaars vergeet het maar daar komt die domme Hollandse weer hé dieren zijn niks hier maar daar heb je het weer wie de mensen kent heeft de dieren lief ik heb me jaren sterk gemaakt tegen dieren Mishandeling en nog het zelfde geld voor het prik beleid ben er fel tegen en steek mijn mening hierover niet onder stoelen of banken de waarheid komt echt wel boven tafel als mensen het maar in gaan zien maar dat zal nog wel ff aanlopen denk ik

  • Hier werden door vele mensen dieren in huis gehaald tijdens de lockdown en mensen niks meer te doen hadden de hele dag.
   En met een hond kon je wandelen en buiten de tijden naar buiten om uit te laten.
   Die worden nu net weer zo massaal weer terug gebracht naar het asiel nu alles weer afgelopen is.
   Want nu zijn zijn ze lastig en ze hebben niet meer de hele dag de tijd om aandacht aan te geven.
   Erg triest voor al die honden, katten, konijntjes en meer.
   Sommige zullen weer opgehaald worden, de rest wordt afgemaakt wegens over volle asiels.

  • Dieren zijn voor veel mensen een soort van gebruik artikelen waar je even je tijd mee door brengt, zo als een computer spelletje.
   Tot de lol er af is. Dan kunnen ze weer oprotten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in