Het afschuimen van uitschot betekent over het algemeen het weggooien van afval. De opstijgende onzuiverheden en viezigheid van het oppervlak van het bruikbare materiaal afschrapen. Is dit niet de bedoeling van de Nieuwe Wereldorde? Was dat niet de bedoeling van Hitler in Europa in 1933? Is dit niet de algemene bedoeling geweest van alle totalitaire regeringen sinds het begin der tijden? schrijft Todd Hayen.

Wat een walgelijk beeld, maar ik geloof dat het waar is. In de ogen van de daders zijn onder andere ouderen en zieken het “uitschot” van de brave new world die op het moment dat ik dit schrijf wordt gepland en geïmplementeerd. Hen doden als zwak, nutteloos en duur ongedierte is het enige verstandige om te doen. Uitschot. Dat is alles wat zij (wij) voor deze mensen zijn. Uitschot.

In het fantastische boek van Naomi Wolf maakt ze een zeer treffend punt. Hier is een citaat uit The Bodies of Others:

“Maar om te begrijpen wat er met ons gebeurd is, moet ik u vragen om even een denkproces op te schorten dat onderzoekers “spiegelen” noemen. Dit betekent dat we aannemen dat anderen denken zoals wij. Aangezien de meesten van ons fatsoenlijke mensen zijn en geen sociopaten of psychopaten, hebben we de neiging om aan te nemen dat anderen ook gedreven worden door menselijke basismotieven zoals empathie, altruïsme en vriendelijkheid – of zelfs gewoon het basisidee dat andere mensen ook leven, zelfbeschikking en waardigheid verdienen.

Dit “spiegelen” is echter meer dan alleen een analysefout – het is een fatale fout die ertoe leidt dat we belangrijke conclusies over het hoofd zien. Want anderen denken niet altijd zoals wij.”

Hier wijst Wolf op de reden waarom we nooit kunnen zeggen: “Oh, zoiets zouden ze nooit doen,” wanneer we erop gewezen worden dat we heel goed te maken kunnen hebben met opzettelijk afschuimen.

Er zijn veel lijsten van historische genociden op het internet te vinden, d.w.z. het “opzettelijk doden van mensen,” steeds gedefinieerd als mensen die tot een “religieuze of nationalistische” groep behoren. Het meer toepasselijke woord voor wat we vandaag de dag lijken mee te maken is “democide”, dat een beetje breder is en verwijst naar de moordenaars als “overheidsfunctionarissen die handelen in hun gezaghebbende hoedanigheid.” Wat het woord ook is, het is een mooie term voor het afschuimen van het uitschot – en het uitschot wordt door de afschuiming gedefinieerd als uitschot.

  AI systemen hebben "hallucinaties" omdat ze getraind en geprogrammeerd zijn door liberalen die denken dat een MAN een VROUW kan worden

Andere termen die we hebben gehoord zijn “etnische zuivering”. Wat we nu zien is niet erg concreet, en dat is een van de redenen waarom veel mensen het moeilijk vinden om te geloven dat er opzettelijke democide aan de gang is. Als het geen etnische zuivering, politieke dissidentie of religieuze dwaling is, wat is dan de reden? Een zeer algemene “bevolkingsvermindering”, zoals verkondigd door de (vermeende) eugenetisten Bill Gates en mensen als Henry Kissinger et al, en door de beruchte Georgia Guidestones (die niet meer bestaan).

Dit lijkt een beetje dubieus, maar misschien vinden we bij nader onderzoek meer zin en reden.

De aanval leek in eerste instantie gericht te zijn op ouderen, of in ieder geval was de reactie op “Covid” in die richting gericht. De ouderen werden snel geïsoleerd van hun geliefden, in het nauw gedreven, en hoe u het ook wilt noemen, “het” leek zich snel onder hen te “verspreiden” (kiem of terrein, dat kan gemakkelijk verklaard worden). Deze mensen waren de eersten in de populatie die een tamelijk dodelijke behandeling kregen met intubatie/beademing en andere remedies waarvan bekend was dat ze dodelijk waren, zoals “Run Death is Near” (Remdesivir) en andere.

De injectie zelf lijkt een breed scala aan mensen en bevolkingsgroepen te treffen. Afhankelijk van de methode waarmee het leven wordt vernietigd (bloedstolsels, hersenbloedingen, hartaanvallen, kanker), kunnen de slachtoffers in verschillende categorieën vallen, waarbij lukraak verschillende mensen worden gedood of verminkt – jong, oud, rijk of arm.

Dus wat is er aan de hand?

We zien ook verschillende tijdsbestekken: sommigen bezwijken onmiddellijk, anderen sterven na een lange lijst van ziekten, weer anderen moeten nog nadelige gevolgen ondervinden – en het is zeker mogelijk dat de geboortecijfers de komende jaren drastisch zullen dalen. Er is ook een duidelijke invloed op het immuunsysteem, wat betekent dat mensen die geprikt zijn aan bijna alles kunnen sterven of ziek kunnen worden en dat de etiologie daarvan terug te voeren is op het vaccin (toegegeven, een moeilijke zoektocht).

  De Duitse regering laat het masker vallen: vrijheden alleen voor gevaccineerden

Ik denk niet dat dit afschuimen van het uitschot bedoeld was als een snelle schifting. En ik denk dat de definitie van “uitschot” in dit geval gewoon “menselijk” is. In het algemeen is het een eenvoudige afschuiming van de bevolking, waar natuurlijk een bepaald percentage van de bevolking NIET onder valt (ik vraag me af wie?).

Het afschuimen waar we het hier over hebben, kan tientallen jaren duren. Ik denk dat het aanvankelijke sterftecijfer dat we zien tijdelijk is. We moeten het vanuit een “lange termijn” perspectief bekijken.

Of…

Dit kan allemaal veel duidelijker worden. Er liggen meer dodelijke medicijnen in het verschiet, meer mRNA-gebaseerde vaccins, meer covid-boosters, en zeker meer kwaadaardige aandoeningen die zullen vrijkomen (ze hoeven natuurlijk niets te laten “vrijkomen” behalve angst).

Deze ongebreidelde democide zou wel eens heel lelijk kunnen worden. “Oh, nee,” zullen sommigen zeggen, “ze zouden het risico niet nemen om met dit alles te veel op te vallen.”

Hmmm… daar ben ik het niet mee eens. Naar mijn mening lopen ze meer risico om “ontdekt” te worden door de dingen te laten kalmeren zoals ze tot nu toe gedaan hebben. Als ze weer een grote angstcampagne lanceren, zullen ze zeker alle schapen terugbrengen die van de kudde zijn afgedwaald. Afleiding is hun methode.

Degenen die mij kennen, weten dat ik altijd heb gezegd dat ze nog meer bloed uit de knolraap van Covid moeten persen. Ik heb me de laatste tijd een beetje ingehouden zodat mensen me niet voor gek gaan verklaren. Mijn redenering om te denken dat Covid nog een run voor de boeg heeft, is dat mensen goed geconditioneerd zijn met het woord “Covid”. Zelfs als we denken dat veel NPC’s er genoeg van hebben, kan dat alleen maar gelden voor de “oude Covid”. Ze hoeven alleen maar met een andere variatie te komen en de meeste “schapentypes” zullen weer op de been zijn.

  Hoe de Westerse beschaving werd uitgewist

Zoals ik hierboven al zei, mogen ze het niet zo schaamteloos spelen. Het Guidestone Eugenics Credo van bevolkingsvermindering staat misschien niet meer zo hoog op de prioriteitenlijst. Het op gang brengen ervan, zoals ze gedaan hebben, was misschien nummer één op de lijst toen al deze onzin begon, maar als de locomotief eenmaal in beweging is gezet, zal hij op de achtergrond zijn werk doen. Als ze over 50 jaar of zelfs nog later hun maximale bevolking van 500 miljoen bereiken (dit cijfer is meer dan waarschijnlijk slechts een metafoor), kan dat goed zijn.

Sommigen zeggen dat we allemaal gedoemd zijn, niet alleen de geprikten. Nou, dat kan waar zijn, maar laten we het daar maar bij laten. Laten we de lentelucht in gaan en er zonder masker onze longen vol van inademen. We hebben ons werk te doen, laten we proberen dat in vreugde en liefde te doen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lancerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGoh, bedankt Amerika! Amerikaanse sancties maken Russische economie sterker en bespoedigen multipolaire wereld
Volgend artikel“De wereld zal er anders uitzien als het conflict in Oekraïne voorbij is” – Lavrov 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

   • Beste dwd,
    Gooi eens wat bronnen en Youtubjes hier op de site zodat onwetende mensen hiervan op de hoogte raken.
    Schrijf een informatieve bronnen op papier en plak die in bushokjes en in winkelcentra of stop ze in brievenbussen.
    ( alleen de internet link, of de bron, verder niets )
    Er zijn altijd mensen die nieuwsgierig zijn en de link thuis gaan intikken.
    Van de tien die dat doen zal er wellicht eentje zijn die verder gaat zoeken.
    De meeste mensen nemen niet makkelijk iets aan van anderen ( zie de conflicten tussen geprikt en ongeprikt )
    Inzicht krijgen doen mensen zelf. Daarom heet dat dan ook, ‘ INzicht ‘
    geef ze slechts de ‘ tools’ waarmee ze dat kunnen ontdekken.
    Of ze daar iets mee doen is hun vrije keus.
    Het is echter wel jammer dat je er niet achter kunt komen of de moeite die je gedaan hebt effectief is.
    Je kunt echter wel tegen jezelf met een goed gevoel zeggen dat jij jouw best hebt gedaan om mensen ‘ wakker’ te krijgen en te informeren zonder dat het conflicten en/of frustraties gaf.
    Fijn weekend gewenst.

    • Tigron juni 17, 2023 at 12:17

     Goed idee beste, eerlijk gesproken ik heb er géén enkel vertrouwen meer in, ook de ervaringen op Twitter opgedaan dat het vechten tegen de bierkaai is.

     *

     Nazi smeerlap Goebbels had jammer genoeg gelijk

     Het had geen zin om te proberen de intellectuelen te bekeren. Want intellectuelen zouden nooit bekeerd worden en zouden sowieso altijd toegeven aan de sterkeren, en dit zal altijd ‘de man in de straat’ zijn. Argumenten moeten daarom grof, duidelijk en krachtig zijn en een beroep doen op emoties en instincten, niet op het intellect. Waarheid was onbelangrijk en geheel ondergeschikt aan tactiek en psychologie.

     – Joseph-Goebbels

     • Daar ben ik mee eens, al geef je de onwetende alle waarheden op een dienblaadje met alle bronnen en links e.d. het wordt gewoon weg gewuifd en opzij geduwd. De meeste leven met de dag en zien geen gevaar van de overheden. Want vooral hier in het fictie land Nederland hebben de meeste zo’n groot vertrouwen in de overheid, dat ze ieder die er anders overdenkt weggezet wordt als een idioot, een ontkenner.

      Maar als het achteraf blijkt dat jij gelijk had, krijg jij nog de schuld van alles. Want dan beschuldigen ze jouw van waarom ze niet gewaarschuwd werden door jouw. En als jij dan vertelt dat ze zelf niet wilde luisteren en alles zelf beter wisten. Dat wordt dan glashard ontkent door hen.

      Daar kun je niets mee met zulke antwoorden van diegene. Je moet dan voor je zelf bepalen of je überhaupt hen nog ergens voor wil waarschuwen.

      Die Non Player Carakters worden enkel door hun ego bestuurt. Daar is de selfie generatie een ultiem voorbeeld van, van kijk mij eens hoe goed ik ben. Het is enkel om hun imago hoog te houden. Dat zijn eigenlijk een ander type mens, een meer biologische automatrons aan gestuurd door het apparaat.

      De verhouding tussen deze Non Player Carakters en de Player Carakters is ongeveer 33 : 1. Dus de kans dat jij een Player Carakter tegen komt in het wild is niet zo groot.

     • Typisch ook weer hier in Nederland de oude tijden zich door incompetente en wezenloze meelopers en slechte figuren wederom laten gebeuren, Waarheid was onbelangrijk en geheel ondergeschikt aan tactiek en psychologie.

      – Joseph-Goebbels
      Reageer

    • Beste Tigron,
     misschien kunnen een paar cartoons van mij je helpen als flyer.
     Ze zijn juist voor dit doel © vrij gemaakt.
     Ik sta altijd open voor ideeën en suggesties om uit te werken.
     Klik op mijn naam op mijn site te bezoeken.
     Veel succes

   • dwd juni 17, 2023 at 11:28
    Het valt me op dat jongeren het wel erg vinden dat er weinig ziekenhuis bedden zijn.
    Als je dan uitlegt hoe dat komt krijg je reacries als”Oh maar dat is politiek,daar wil ik niet over nadenken.”
    Om vervolgens weer d666 of groenslinks te stemmen.
    Zo’n 4 jaar gelden zei ik al tegen familie,dat het een grote oorlog zou worden.
    Kom nou,Nee hoor waren de reacties.Ik mag lijden,dat er geen computers en mobieltjes(debieltjes) gemaakt meer kunnen worden.
    Joenaaithetsteeds heeft al geopperd om Taiwan te bombarderen.

 1. Beste Mensen
  Schaapjes

  De Bazen Leiders van
  Amerika Israel Europa denken als èèn hoofd
  Die proberen alles en iedereen te dwingen Hun Moordlustige Kannibaale Barbaarse mentaliteiten te Accepteren als zijnde Goed

  Doet men dat dan is men goed doet men dat niet dan is men slecht en is de kans heel groot dat men Snel tot Super snel aan zijn haar einde komt

  Dank U

 2. Het grote probleem is, het wegvallen van moraal.

  Y.N. Harari, WEF, sprak openlijk over : “6 miljard nutteloze mee-eters” …………….

  • Ik ben 77 werk nog steeds; ben nederlander, maar heb geen rechten omdat ik (nood gedwongen in buitenland ben.

   We hebben toch art 1–discriminatie wet? Geldt NIET voor nederlanders over de grens.
   Afrikanen Arabische moordenaars en meer van dat vuilnis staan allemaal hoger op de sociale ladder.

   Voor nazi’s uit Banderastan worden nieuwe huizen gebouwd; maar voor mij? Wacht pas vanaf 2002.

   Ooit was ik trots op mijn nederlanderschap, maar dat is heel heel lang geleden.

 3. Maar wie heeft die granieten platen daar neergeset? Zijn een aardig gewicht, en moet ook wat gekost hebben.
  De USA staat? Een andere nazi staat?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in