De New York Times berichtte op 9 november dat een federale rechter de schikking van $290 miljoen had goedgekeurd van een class-action rechtszaak die was aangespannen door de slachtoffers van seksueel misbruik van Epstein tegen JPMorgan Chase – een nauwe wederzijdse zakenrelatie van zowel Gates als Epstein. In het afgelopen jaar heeft JPMorgan ermee ingestemd om nog eens $75 miljoen te betalen voor een totaalbedrag van $365 miljoen om een andere rechtszaak te schikken die betrekking had op haar gevestigde bankrelatie met Epstein, bericht Patricia Harrity.

“De rechtszaken onthulden dat JPMorgan ongeveer $1 miljard aan overschrijvingen voor Epstein faciliteerde, waarvan de bank toegaf dat ze gerelateerd waren aan “mensenhandel””, aldus Seamus Brumer, schrijver van het nieuwe boek Controligarchs: Exposing the Billionaire Class, Their Secret Deals, and the Globalist Plot to Dominate Your Life. Brumer onthult het enorme netwerk van invloed van Bill Gates op belangrijke technologieën, industrieën en mensen en onderzoekt de gecompliceerde relatie van Gates met pedofiel financier Jeffrey Epstein om “nieuw licht te werpen op de wederzijdse associaties en belangen die deze twee mannen deelden”.

Het volgende stuk is geschreven door Seamus Brumer.

Bill Gates zakenpartners bereiken samen schikking van 365 miljoen dollar met slachtoffers van Jeffrey Epstein

Gates’ relatie met Epstein is alom bekend en werd zelfs aangehaald door Gates’ ex-vrouw, Melinda, in de echtscheidingsprocedure van 2021. Bill Gates heeft ontkend betrokken te zijn bij de misdaden van Epstein.

Gates en Epsteins wederzijdse partners, James E. “Jes” Staley en JPMorgan Chase, stonden centraal in Gates’ relatie met Epstein. Gates’ nauwe contacten met Epstein begonnen rond 2011, toen hij en JPMorgan samenwerkten om een wereldwijd gezondheidsinvesteringsfonds op te richten, waarvan de activiteiten uitgebreid zijn gedocumenteerd in Controligarchs.

Als topman bij JPMorgan introduceerde Staley Epstein – een belangrijke klant van de bank – bij Gates en de twee konden het goed met elkaar vinden. Gates vloog aan boord van Epsteins privéjet, ontmoette hem “vele malen” en bezocht zijn huis bij minstens drie gelegenheden, ondanks Epsteins veroordeling in 2008 voor verlokking van een minderjarige, zo meldt de New York Times.

Vorig jaar spanden verschillende van Epsteins slachtoffers en de Amerikaanse Maagdeneilanden (waar de pedofiele financier woonde) een rechtszaak aan tegen JPMorgan, waarin ze de bank ervan beschuldigden de illegale activiteiten van Epstein en zijn netwerk mogelijk te maken.

De rechtszaak onthulde dat JPMorgan aan het ministerie van Financiën had toegegeven dat het meer dan 1 miljard dollar had overgemaakt in verband met “mensenhandel” door Epstein. Om een rechtszaak te voorkomen, ging JPMorgan akkoord met de betaling van 290 miljoen dollar aan de slachtoffers van Epstein en 75 miljoen dollar aan de Amerikaanse Maagdeneilanden, wat het gecombineerde totaal op 365 miljoen dollar brengt voor deze schikkingen.

In maart 2023 klaagde JPMorgan op zijn beurt Staley, zijn voormalige hoofd investment banking, aan met de eis dat hij “het volledige bedrag” van de proceskosten zou moeten betalen, waardoor hij in feite de schuld kreeg van het schandaal. De rechtszaak onthulde dat Staley naar verluidt “agressief geweld gebruikte bij zijn seksuele aanranding van [anoniem slachtoffer] en haar vertelde dat hij Epsteins toestemming had om met haar te doen wat hij wilde”.

James “Jes” Staley, CEO van de investeringsbank van JPMorgan Chase & Co. © Prime Minister’s Office GODL-India (via Wikimedia)

Na maanden van schokkende onthullingen, waaronder het feit dat leidinggevenden van JPMorgan “talloze waarschuwingssignalen” negeerden om Epstein als klant te behouden, trof de bank een schikking en werd een rechtszaak, die vorige maand zou plaatsvinden, vermeden.

Staley trof minder dan twee maanden geleden een schikking met JPMorgan voor een onbekend bedrag. Zowel de bank als Staley houden vol dat ze geen kennis hadden van of betrokken waren bij de misdaden van Epstein.

De enige publieke foto van Epstein met Gates was een foto die de New York Times in handen kreeg waarop de mannen te zien zijn, geflankeerd door Staley en Boris Nikolic, de wetenschappelijk adviseur van de Gates Foundation, in Epsteins herenhuis in Manhattan in 2011. Rond die tijd gingen de wereldwijde gezondheidsinvesteringen van Gates en JPMorgan van start, waarover Controligarchs details geeft.

Op deze door de New York Times verkregen foto van een bijeenkomst in het herenhuis van Jeffrey Epstein in Manhattan in 2011 zijn de volgende personen te zien (van links naar rechts): James E. Staley, die in 2011 een leidinggevende functie had bij JPMorgan; voormalig minister van Financiën Lawrence Summers; Jeffrey Epstein; medeoprichter van Microsoft Bill Gates; en Boris Nikolic, die wetenschappelijk adviseur was voor de Bill and Melinda Gates Foundation. (New York Times)

Epstein benoemde Gates’ wetenschapsadviseur Nikolic tot executeur-testamentair van zijn nalatenschap. Nadat Epstein in juli 2019 werd beschuldigd van kinderhandel, begonnen zijn vrienden en kennissen zich van hem te distantiëren. De maand daarop hing Epstein zichzelf naar verluidt onder mysterieuze omstandigheden op in zijn gevangeniscel.

Nikolic weigerde de rol van executeur na de dood van Epstein.

Het bestaan van Epsteins zogenoemde “klantenlijst” is nooit bevestigd. Maar de namen en rekeninghouders die betrokken waren bij de $1 miljard “mensenhandel” transfers, waarvan JPMorgan toegaf dat ze gelinkt waren aan Epstein, zouden onthullend zijn.

Bron Seamus Brumer


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Bill Gates geschokt en verbaasd als nieuwsanker hem ondervraagd over zijn nauwe relatie met veroordeelde pedofiel Jeffry EpsteinVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelProxy-oorlog in Oekraïne & genocide in Gaza leggen westerse hypocrisie en moreel bankroet op fatale wijze bloot
Volgend artikelEen hoerenkast vol van vervloekte dwazen: Gedachten, als die er al zijn, in de federale bubbel
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

  • dat ‘kindje’ waarmee prins Andy van Engeland rotzooide bij Epstein heeft 12miljoen pond van de queen gekregen om n rechtszaak te vermijden…. Ik denk dat vele ‘kindjes’ daarvoor wel ns zouden willen rotzooien, met n prins !

    • ‘Rozen voor Sandra’ zijn maar kutliedjes ….de realiteit is meestal anders , trouwens , wat doen of deden ‘kindjes’ op het eiland ? ! De ‘kindjes ‘ zijn tegenwoordig niet zo naief als je denkt…trek je romantische kopje uit je romantische luchtbel, zou k zeggen…’Liefde’ is pure psychose , dominantie en controle, is de ‘natuurlijke’ norm, natuurlijk… dat er veel frustraties zijn in een krankzinnige, toenemend hypokriete, onnatuurlijke woke omgeving !

  • LIST OF NAMES OF VISITORS ON EPSTEIN ISLAND:

   ● Ghislaine Maxwell
   ● Chris Tucker
   ● Larry Summers
   ● Lisa Summers
   ● Bill Murray
   ● Bill Hammond
   ● Ehud Barak
   ● Andrés Pastrana (Former President of Colombia 1998-2002)
   ● Jean Luc Brunel
   ● Doug Band
   ● Ron Burkle
   ● Woody Allen
   ● Sarah Kellen
   ● Ray Barzanna
   ● Sandy Burger
   ● Andrea Mitrovitch
   ● Peter Marino
   ● Shelley Lewis
   ● Paul Hala(t) (d) a
   ● Richardo Legoretta
   ● Tom Pritzker
   ● Kelly Spamm
   ● Tiffany Gramza
   ● Claire Hazel
   ● Paula Epstein
   ● Mark Epstein
   ● Ralph Elison
   ● Sophie Biddle
   ● Audrey Raimbault
   ● Shelley Harrison
   ● Melinda Luntz
   ● Gwendolyn Beck
   ● Albert Pinto
   ● Linda Pinto
   ● Gary Roxburgh
   ● Mandy Elison
   ● Jean Michelle Gathy
   ● Virginia Roberts
   ● Kristy Rodgers (Kristina Real Rodgers)
   ● Greg Holbert
   ● Alyssa Rodgers
   ● Juliette Bryant
   ● Heather Mann
   ● Ed Tuttle
   ● Glen Dubin
   ● Ellen Spencer
   ● Chris Wagner
   ● Casey Wasserman
   ● Laura Wasserman
   ● Paul Mellon
   ● Oliver Sachs
   ● Henry Rosovsky
   ● Lynn Forester (de Rothschild)
   ● Joe Pagano
   ● Naomi Campbell
   ● Nicole Junkermann
   ● Rodney Slater
   ● Magali Blachon (Deperrier)
   ● Svetlana Griaznova
   ● Emmy Tayler
   ● Larry Visoski
   ● Teala Davies
   ● Juan (Pablo) Molyneux
   ● Freya Willemoes) Wissing
   ● Adam Perry Lang
   ● Fleur Perry Lang
   ● Caren Casey
   ● Hank Coller
   ● Cindy Lopez
   ● Mark Lloyd
   ● Alan Dershowitz
   ● Seth Green
   ● James Gunn
   ● Steven Spielberg
   ● Tom Hanks
   ● Steven Colbert
   ● Jimmy Kimmel
   ● Barack Obama
   ● Kevin Spacey
   ● Kathy Griffin
   ● Oprah Winfrey
   ● Shawn Carter
   ● Beyoncé Knowles
   ● Anthony Kiedis
   ● John Legend
   ● Chrissy Tiegen
   ● Jim Carrey
   ● Steven Tyler
   ● Ben Affleck
   ● Stephen Collins
   ● Will Ferrell
   ● Aliaune Damala Badara Thiam (Akon)
   ● Marshall Matters ( Eminem )
   ● Jeffrey Jones
   ● Victor Salva
   ● Mark Collins Rector
   ● Charlie Sheen
   ● Tyler Grasham
   ● Madonna Ciccone
   ● Katheryn Hudson
   ● Gwen Stefani
   ● Stefani Germanotta
   ● James Franco
   ● Will Smith
   ● Justin Roland
   ● John Cusack
   ● Anderson Cooper
   ● Demi Moore
   ● Brian Affleck
   ● Meryl Streep
   ● Wanda Sykes
   ● Chelsea Handler
   ● Michelle Wolf
   ● David Yarovesky
   ● Pharrell Williams
   ● Quentin Tarantino
   ● Courtney Love
   ● Alec Baldwin
   ● Robert Downey Jr.
   ● Disney Corporation (Offering kids “scuba-diving” trips, to the Epstein Island)

   • Wow. Helder. Dit gáát ergens over. Als deze lijst bekend is…..als dit waarheid bevat……dan zijn er ook mensen op hogere posities met die lijst.

    Bidden vriend.

   • Most people knew Jeffrey Epstein as a business man. Only people that were close to him knew the REAL HIM. Jeffrey wasn’t a business man.
    Jeffrey was a PEDOPHILE, a CHILD MOLESTER, a HUMAN TRAFFICKER and a very BAD PERSON.
    The people that knew the REAL HIM were affiliated with PEDOPHILIA, CHILD MOLESTING, HUMAN TRAFFICKING and MORE.
    None of them were CONVICTED.
    Jeffrey faked his own DEATH and the public forgot about EVERYTHING.
    I AM HERE TO CHANGE THAT.
    Jeffrey had a LIST which contained the names of the people who visited his ISLAND. All of the people on the list were using his services such as PEDOPHILIA, CHILD MOLESTING, HUMAN TRAFFICKING and MORE.
    I MANAGED TO OBTAIN THAT LIST AND EXPOSE EVERYONE!
    SPOILER: The Clinton Family, The Royal Family, The Obama Family, Nancy Pelosi, Joe Biden, Tom Hanks and many more are on THAT LIST!
    NONE OF THIS PEOPLE ARE CONVICTED
    https://postimg.cc/gallery/Bns9t8r

    Met beetje zoeken zijn er nog meer zeg maar half Hollywood.

 1. Deep Stater en adrenochroomgrootgebruiker Henry Kissinger (1923) heeft als consultant op het gebied van buitenlandse politiek een vermogen verdiend bij Rockefeller-bank JP Morgan Chase. Khazaarse zionist Kissinger is een creatie van de Rockefellers en Klaus Schwab is op zijn beurt weer ontdekt door Kissinger.
  In de periode 1956 – 1958 werkte Kissinger voor de Rockefeller Brothers Fund en hij was zeer bevriend met mede-Deep Stater & vrindje van Bernhard van Lippe, David Rockefeller (1915 – 2017).
  Verder was Kissinger nauw betrokken bij de staatsgreep in Chili op 11.09.1973 en precies 11 dagen later werd hij minister van Buitenlandse zaken onder president Richard M. Nixon (1913 – 1994).

 2. Voor zover ik weet is er nog niemand van de “bezoekers”van Epstein Island vervolgd voor de misdaden die onze “elite” (lees: parasieten) hebben gepleegd. Maxwell zit dan wel weer in de bak maar de rest gaat gewoon vrolijk door met hun satanisch kindermisbruik.

  • Jeffrey Epsteins hoerenmadam & dochter van dubbelspion Robert Maxwell (1923 – 1991) Ghislaine Maxwell (1961) is vorig jaar veroordeeld tot 20 jaar gevangenisstraf.
   Epsteins slachtoffers hebben van Rockefeller-bank JP Morgan Chase een schadevergoeding, eigenlijk schikking ontvangen van 290 (2 + 9 = 11) miljoen dollar, afkomstig uit de nalatenschap van Epstein.

 3. Controligarchs: ontmaskering van de miljardairklasse, hun geheime deals en het globalistische complot om je leven te domineren.
  https://www.amazon.com/Controligarchs-Exposing-Billionaire-Globalist-Dominate/dp/0593541596?tag=breitbart035-20
  https://www.breitbart.com/politics/2023/11/10/bill-gates-business-associates-reach-combined-365-million-settlement-with-jeffrey-epsteins-victims/
  Bill Gates Business Associates Reach Combined $365 Million Settlement with Jeffrey Epstein’s Victims

  • The moral high ground

   Vanwaar de soort tolerantie, ethiek, die de westerse politiek beheerst.

   “I am one of the nine million European women who have been raped at least once. We often keep this heavy secret buried. Many of us have considered suicide.”

   Avaaz

  • Het gevolg van nieuwe nonraciale wetgeving, zal zijn arrestatie als je een vrouw (van je eigen ras, je moet alles uitleggen) per ongeluk aankijkt. Nu al hoor je van de oprechte allochtonen de verhalen over die ‘blonde gast’ als het een man betreft als ze net weer een blonde vrouw hebben bevrucht met hetzelfde antiracistische ‘heldendom’.
   Observatie. Als je het ziet ben je jaloers, dus daar begint niemand aan. Ze weten met nul verdere kennis van psychologie wat projectie is. De gesprekken die ik organisch heb met sommige mensen garanderen echter dat wat ik hoor en zie niet gerelateerd is aan persoonlijke stokpaardjes van mezelf.

 4. Mooi om te zien dat er op zijn minst twee ”recht” systemen zijn. Als je multi miljardair bent (gestolen van de bevolking door ”wetten”) en gruwelijjke misdaden pleegt moet je een paar miljoen van die buit betalen.

  Als je een gewoon mens bent moet je decennia de bak in. Echt, iedereen is gelijk voor de wet (sarc). Het is de vraag wanneer de meute zich realiseert dat ze slaven zijn.

  Groeten,
  Hugo

 5. Waarom zijn de media vaak niet objectief? Zien is denken, en geen astrale zelfreflectie, en dat durven mensen niet; het is mentale polarisatie, of mentaliteit en die hebben ze ook allang niet. Naïviteit is geen onschuld maar verraad.

 6. Maar wat is de relatie met pedofilie en Bill Gates dan?

  Ik ken ook een pedofiel, maar dat maakt mij toch alsjeblieft niet ook een pedofiel. Of bedoelen jullie dat iedereen die een pedofiel kent IS zelf ook een pedofiel???

  • Henk november 12, 2023 Bij 12:40
   Henk november 12, 2023 Bij 12:40
   Waar je mee omgaat,word je mee besmeurd.
   Bij mij op het werk was er ook 1.Veroordeeld voor 2 jaar.
   Na zijn tijd gezeten te hebben,kwam hij weer op het werk.
   Toen heeft onze bedrijfsmanager gelijk de contracten aangepast.(bij een veroordeling ontslag)
   Want dat stond er toen nog niet in.
   Ergo,NIEMAND wou met hem samenwerken,kopje koffie drinken of een praatje maken.
   Waar rook is is vuur.
   Neem billy clinton nou.Zou jij jouw dochter met hem op stap laten gaan?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in