Europa roept: Migranten bestorming op Spaanse enclave Melilla – 1 dode

0

Ongeveer 300 migranten probeerden woensdag om ongeveer zes uur ’s ochtends de grenshekken tussen Marokko en de Spaanse enclave Melilla te doorbreken en kwamen, ondanks het verzet van de grenspolitie, met geweld het Spaanse grondgebied binnen.

Een dertigtal van hen slaagde daarin, waarvan er één een hartaanval kreeg en stierf. Acht migranten en drie agenten van de Guardia Civil politie-eenheid raakten licht gewond.

Sultan eist dat Spaanse kathedraal een moskee wordt

  Canarische eilanden: "Europa of de dood", 450 Marokkaanse illegale migranten gaan in hongerstaking
Vorig artikelHet trieste resultaat van Merkel’s grensopening: officieel 1,3 miljoen misdaden door asielzoekers
Volgend artikelDonald Trump Jr.: “Biden is een moeraswezen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in